|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
5.10.2006 8:51:36   
blecky
Dobro jutro..

hm.. kje naj začnem.. zvečer ste prav pridne in velik napišete...

najprej bi vprašala kolk ta akopunktura staneuser posted image ?

tudi mene težijo podobni znaki kot tebe nogavica: lulanje ponoči le enkrat, največ dvakrat, v postelji se obrnem eneparkrat, zjutraj bolijo sklepi na rokah, v desni nogi boli... itd.

user posted image  bo spal najprej v zibki, nato pa v posteljci, ker imamo oboje - sem dobila od sestre od mojega, ker njen sinko spi že na tavelki postelji. vsak tolar se poznauser posted image user posted image user posted image

moja teža: prejšnji teden sem imela +16, danes zjutraj sem se pa vagala in imam 0,5 - 1kg manj. verjetno zato ker sem večino tko slabe voljeuser posted image user posted image user posted image ... ne vem kaj bom naredila... takšno vreme, pa še ta moj user posted image , ne vem , ne vem...  upam samo, da moj user posted image  ne bo imel kej posledic user posted image ..

vesela sem za vas, da se tko dober razumete s svojimi user posted image , in da vam tko velik pomagajo pri pripravi za srečni dogodek...

no, pa lepo se imejte!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.10.2006 9:59:28   
Anonimen
@Kaja11 in Blecky:
Jaz grem na akupunkturo k dr.Ocvirkovi v Terme Dobrna. Cena ene terapije je 4000 Sit, cena 5 terapij skupaj pa je 12.500 Sit. Jaz se bom odločila za zadnjo varianto.

Jaz sem pa danes tako dolgo spala, šele pred enimi 10 minutami sem vstala.user posted image

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.10.2006 10:49:33   
krfjolca
Dan, nosečke!

Muca Maca, to je pa ful ugodno - 2 terapiji sta praktično zastonj. Škoda, da so Terme Dobrna zame tako daleč. No, morda si pa privoščim kako poporodno terapijo tam, tam enkrat januarja, februarja, če mi uspe zvleč dragega za kak vikend tja. Se mi zdi fajn ideja za kako novoletno darilo. Kakšno imate pa mnenje glede toplic z majhnimi dojenčki? Ali izkušnje? Takrat bo 3 mesece, a je to še prezgodaj? Ali smem z otročkom v bazen (ne, da bi se kopal), ali je to slabo?

Jaz sem imela danes ful čudne sanje. Sva bila na sprehodu s kužiko, pa sva naletela na ful nenavaden prizor. Ob cesti je ležala večja psička, videt je bila mrtva. Zraven pa okoli 5 nebogljenih mladičkov, starih par tednov mogoče. Pa sva jih pobasala v pulover in odnesla domov. Potem sva jih pa futrala po flaški. Res so bile žive sanje, pa tako cortkani kužki user posted image ... Mi je bilo kar žal, ko sem se zbudila, jaz bi jih še kar crkljala! 

Zdajle grem pa tiste slikice uokvirit, upam, da ne bo predrago ... Sploh ne vem, koliko to stane! user posted image Pa v Mullerja moram, kupit moram še par drobnarij za v porodnišnico, tuš gel, pa krtačko za zobe, pa kak mini šampon, pa vložke ... Upam, da ne bo šla v šusu spet cela štipendija! Sem pa naročila pri Sončku prsno črpalko. Ne bom čakala na porod, ker, če jo bom naročila dragemu, mi bo ziher napačno kupil. Sem pa naročila od Aventa tisti komplet v priročni torbici, pride 19.000, je pa še ful uporabnih stvari notri.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.10.2006 11:06:29   
blecky
mucamaca... res je ugoden paket, samo to je tko daleč... mogoče kasneje

krfjolca... prosim, če mi lahko mal več poveš kako naj ti pišem na z.s., al moram vedet tvoj mail, al vpišem svojga... še nisem nikol tega uporabljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.10.2006 11:07:14   
**Petra**
Dan.
Evo, pišem ponovno, ker sem prvič zbrisala celo besedilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Groza!!!

Lih sem klicala v porodnišnico v Nm in sem se dogovorila za EA. V bistvu mi ni treba it na predavanje, ker sem že prvič rodila z EA. Pa še zastonj jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas je pa za plačat 40.000 SIT! In baje samo zaradi tega, ker imajo 24-urno možnost dajanja EA. Kr neki. V NM pa so mi tudi rekli, da jo nudijo 24-ur, razen, če res nista oba anestezista zasedena. Upajmo le, da bo user posted image zdržal do NM.

Danes sem veliko boljše volje. S tamalo sva ble v postelji do 9.30. To je že prava redkost pri meni, odkar ne morem več tok spat. Pa tud vreme je verjetno krivo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.10.2006 11:07:28   
Anonimen
Jutro,...

Nogavica že takoj na začetku sem naletela na težave s štetjem gibov user posted image , ker sem danes tak dolgo spala, malo prej sem se zbudila, morala bi jih šteti že od 9-ih zjutraj user posted image , no in zdaj sem jih med spanjem naštela ena 2. Ja moja user posted image  je pridna, kaj bo me budila, ko ve, da ponoči ne moram spati user posted image .

V Pušenjakovi knjigici Nosečnost od tedna do tedna sem prebrala, da naj štejemo vsak gib, torej vse razen kolcanja otročka.

Torej ko se premakne je to en gib, če se nekaj časa premika je to en gib, vmes mora nekaj časa mirovat, po moje je to najboljše, da sama oceniš user posted image .

Krfjolca,...jaz sem bila včeraj v MB v Mullerju, sem si tud mislila te mini šampončke nabavit pa kak mini tuš gel, pa so ravno umaknili tisti predel s temi drobnarijami in je rekla, da jih trenutno nimajo user posted image ,...drugam se mi pa ni dalo it pogledat. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.10.2006 11:11:45   
**Petra**
Joj, pa ta bel tok. Men tud tok teče.... Včasih mi kr kak "šmrklj" ostane na dnevnem vložku. Ne vem, kako se naj drugače izrazim user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da me razumete, kaj hočem povedat.

Se že kaj dogaja? Al je to čist normalno, predporodno doživetje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.10.2006 11:21:32   
**Petra**
Aja, pr men na seznamu lahk popraviš za porodnišnico:

Novo mesto ali Brežice

Hvala

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.10.2006 11:25:14   
Aja1
Petra, super, da si se uspela zmenit za EA user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, z dojenčkom greš čisto lahko v bazen, ker bo takrat star že cca 3 mesece. Včasih imajo vadbo za dojenčke in mamice v bazenih in mora biti user posted image strar vsaj 1 mesec. Tudi midva sva razmišljala, da bi šli tam enkrat jan. ali feb. za kakšen vikend v toplice.

Blecky, če želiš krfjolci pisat zasebno sporočilo, potem klikni pod njenim postom na z.s.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.10.2006 11:29:18   
**Petra**
Aja, boš ti tudi rodila z EA? Boš potem poročala, kako in kaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.10.2006 11:33:37   
Aja1
Ja, jaz bom rodila z EA. Upam, močno upam, da ne bosta ravno takrat oba anestezista zasedena.

NOVEMBRKE

MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.10.2006 11:41:48   
Anonimen
Punce se je danes po celi Sloveniji tak ohladilo? user posted image  Mene zebe za znoret user posted image  user posted image ,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.10.2006 11:57:14   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja, jaz bom rodila z EA. Upam, močno upam, da ne bosta ravno takrat oba anestezista zasedena.

Ja, tudi jaz si srčno želim, da bi bil vsaj en na razpolago. Si iz okolice Novega mesta ali iz centra? VErjetno nimaš daleč do porodnišnice, a?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.10.2006 11:57:25   
Lana_s
Samo na hitro se oglasim, ker glih malecka spiuser posted image , potem pa hitro muffine delat, ima moj user posted image rojstni dan danes. V oktobru nas je polno z roj. dnevi. Jutri  ima nečakinja 2. roj.dan, 12. moj brat in 19. še jaz, same tehniceuser posted image

Včeraj sma končno dokončala Tinino novo sobico in je že kar prespala v njej. Ful me je bilo strah, da nič ne bomo spali, pa se je zbudila samo 2x in še to takoj nazaj zaspala do jutra. user posted image user posted image Upam, da bo tak nadaljevala.

Glede likanja... Jaz sem prvič vse likala, še zoknčkeuser posted image Zdaj bom verjetno tudi - no razen nogavičk.

Nič, hitim zdaj, preden se Tina zbudi- zraven nje težko kaj naredim oz. živce zgubljamuser posted image

LPuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.10.2006 11:58:37   
adelinna
Petra - kar se tiče tistega belega toka je po moje čisto normalno. Vsaj če sklepam po sebi user posted image  

Matejka81 - tudi v našem koncu je precej hladno. Do danes sem hodila po stanovanju v kratkih rokavih, danes pa sem morala obleči jopo. user posted image  Je videti, da je poletja konec in je prišla jesen, z njo pa bodo prišli tudi naši user posted image

Krfjolca, Aja1 in ostale - očitno vse komaj čakamo na nekaj dni v nekih toplicah. Bi se lahko kar zmenile za en vikend in se kar tam dobile. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.10.2006 12:02:19   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Punce se je danes po celi Sloveniji tak ohladilo? user posted image  Mene zebe za znoret user posted image  user posted image ,...

Ja, grozne ohladitve. Sploh ne vem, kako se mi bo perilo sušilo, ko je tako vreme. Pa prov dolgočasno....
Jah, se bomo mogli kr navadet na tako zaspano vreme, pa predvsem, da bo vse bolj mrzlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.10.2006 12:14:50   
**Petra**
Punce, katero kozmetiko boste za user posted image uporabljale? Jst bom Bübchen, sem prvič tudi in še zdej, pa sem zlo zadovoljna. Sicer je mal dražja, ampak super. Še jst kremico uporabljam.

Od katerga proizvajalca pa dude, flaše....

Mal sem firbčna...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.10.2006 12:24:58   
Aja1
Petra, jaz nisem iz Nm. Imam cca 25 minut vožnje do tja. Sicer pa glede kozmetike bom jaz za začetek uporabljala kar Niveo, ker sem kupila ta ruzak in za ritko Bubchen kremo (sem kupila tisto pol litrsko, da bo za nekaj časa mir). Sicer pa sva to kremo  mojim že načela enkrat, ko so naju komarji popikali in sva se kar malo namazala in je full pomagala. user posted image

Flaško imam jaz zaenkrat samo eno (tisto iz revije Nosečnica) od Aventa, dude pa kar od DM.

Adelinna, ja lahko bi se res zmenile kar v kakšnih toplicah...družinski vikend novembrčkov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.10.2006 12:27:22   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: adelinna
Krfjolca, Aja1 in ostale - očitno vse komaj čakamo na nekaj dni v nekih toplicah. Bi se lahko kar zmenile za en vikend in se kar tam dobile. user posted image

Jaz mam že rezervirano - 11. - 15.2. v Podčetrtku user posted image  

Kar se tiče kozmetike - pri prvi sem imela Bubchen pa bom sedaj tudi. Itak večino imam doma, v uporabi, tako da ne bo treba kupovat. Hladilno mazilo bom pa od Gorenjskih lekarn. Se je prvič povsem obneslo.

Lana_s, pri nas bomo pa za vikend tamalo dali prvič spat v svojo sobo. Upam, da bo OK, ker nikoli ni bilo problemov s spanjem. Midva bova pa po 100 letih spala sama v spalniciuser posted image . Komaj čakam, da se zvečer lahko normalno preoblečem v pižamo, prižgem luč... Ampak kaj, ko ne bo dolgo. Sem se pa odločila, da bom tamalo takoj ko ukine nočni obrok šibala k Mirni v sobo.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.10.2006 12:30:34   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Petra, jaz nisem iz Nm. Imam cca 25 minut vožnje do tja.
Flaško imam jaz zaenkrat samo eno (tisto iz revije Nosečnica) od Aventa, dude pa kar od DM.

No, potem sva pa nekako na istem. Si me že potolažila, če boš ti pršla v cca. pol ure, potem bom tudi jaz. Superca, sem že veliko boljše volje user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bla kar malo skeptična glede časa do porodnišnice, ker imam do Brežic cca. 5,10 minut, da mi mogoče do Nm ne uspe pridet. No, bomo videli, kako se bo user posted image mudilo na svet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si ti dobila napotnico za rešilca?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.10.2006 12:37:40   
Anonimen
Petra, jaz sem kupila nekaj tistih malih embalažic od Bubchen (Tuš kremo, Olje in kremico za obraz in telo), bomo verjetno sprobali, ko bo dete že malo večje, za čisto malo dojenčico pa sem kupila kar Bebival pa trdo milo v lekarni, baje je dobro, ker ne vsebuje kakih dodatkov user posted image .

Glede flašk pa dudk, imam eno Aventovo flaško, ki sem jo dobila s kupončkom v reviji Nosečnica in 3 večje flaške, ki mi jih je mama kupila v Mullerju (za večjega user posted image ), dudk pa zdaj trenutno ne najdem user posted image user posted image , sem zadnjič gledala kaki cucelj imajo pa ne vem kam sem jih dala user posted image , so pa čist prozorne, tudi tisti plastični del je prozoren.

Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.10.2006 12:39:55   
adelinna
Viv, ne boš verjela! Sem tudi jaz že gledala ta isti termin. Povej, a imaš račun od Tuša nad 5.000 SIT? user posted image   Pa se res zna zgoditi, da se še srečamo. user posted image

Kozmetiko imam jaz nekaj od Bubchen, nekaj od Nivea. Flaško imam tudi jaz malo Aventovo, ki sem jo dobila s kuponom iz revije., pa še eno večjo od Nuby, ki kao zmanjšuje možnost krčev (sem jo dobila v dar). Dudico pa imam silikonsko Nuk-ovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.10.2006 12:40:27   
danaja1
Dobro jutro!

Glede vstajanja ponoči za na wc, vam sporočam da jaz vsako uro 1x vstanem. Noro... Mož pravi, da samo še za wc papir delavauser posted image user posted image user posted image
Nogavica očitno imava pa midve veliko skupnega... In sicer rok na isti dan 24.11. , voziček, ki ga midva še sicer nisva nabavila ampak bo 100% tak kot tvoj, kompletek za iz bolnice, samo moj ima še zgornji del v rjavi barvi, le velikost trebuha ni ista, moj je precej manjši! Zanima me če si pri nas kupila voziček in kaj si vse še zraven nabavila?
Punce a se vam zdi to OK da midva še nimava vozička?
V glavnem pišite in bodite še naprej tako zgovorneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
5.10.2006 12:45:51   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: danaja1

Punce a se vam zdi to OK da midva še nimava vozička?

Nič ni narobe. Sej maš še čas, pa tudi, če ga še nimaš, ko rodiš, itak ga čist prvi dan za ven ne boš rabila, razen včasih prav pride tudi za noter. Sej je šele oktober.
Vse boš imela ob pravem času. Jst sicer opremo imamo vso, nimam pa še kakšne malenkosti, ki je veliko bolj pomembna.... Sej bomo zrihtale preden gremo v Rim, če ne, pa bo kaj dela ostalo še za druge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
5.10.2006 12:51:27   
adelinna
Danaja1 - ni panike, če še nimata vozička. Itak bomo prvi mesec notri in vozičkov ne bomo potrebovali. Sva sigurno midva bolj čudan, ker še vedno nimava jogija user posted image   Se rekla, da bom počakala še naslednji teden, če bo v BC kaj pametnega v dnevni akciji, pa bom naročila vse skupaj. Če bo pa panika, ga bo šel pač moj iskat, ko bove midve še v porodnišnici.

Povejte, a ste že dobile kakšne odločbe s CSD za porodniško. Jaz začnem naslednji teden, pa nisem dobila še nobenih papirjev. Bom morala jutri stopiti do CSD in malo povprašati. user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?