Anonimen
|
Takole, jaz sem s pregleda in sem zelo zadovoljna , gestacijskega diabetesa NIMAM, zgleda je res bilo krivo pretirano žrtje čokolade z lešniki in pitje gostega soka . Hvalabogu. Pikici srček bije kot zmešan . Še vedno je z glavico obrnjena navzdol, kljub njenim akrobacijam se še ni obrnila nazaj in upam, da tako ostane . Sem bila res vesela. Tudi po S/F se vidi, da smo spet zrasle . Zdaj imam sicer malo bolj slabo kri, pomanjkanje železa , dobila sem 6(!) flašk nekega napitka za železo, je dr. rekel, da sem bolj med bledimi in mi je kar 6 flašk napisal. Je bil pa gin. nekoliko zmeden, pa mi je pozabil izpolnit v materinski knjižici glede današnjega pregleda . Mu moram naslednjič rečt. Pa že 2. me je hotel poslat na pregled za hepatitis , se je sestra samo smejala, da je malo zmeden danes. No, potem smo se še malo hecali zarad mojih strij na riti , me je pa sestra hitro potolažila, da bojo hitro izginile. Zdaj imam še en pregled čez 14 dni, čez 1 teden imam pa CTG , ne vem če sem ga prav razumela, je to mogoče, da imam pol do konca samo še CTG- je? brez pregledov? No, v glavnem dobila sem napotnico za v porodnišnico, tabelco za beleženje gibov in navodila ob koncu nosečnosti, piše kaj vse rabim za v porodnišnico in kdaj moram it v porodnišnico,... Za rešilca napotnice nisem dobila, mislim pa, da je niti ne bom potrebovala, če bo karkoli itak morjo prit po mene . Muca Maca ti si spraševala za poporodne spodnje hlačke, jaz sem si jih zadnjič kupila v lekarni, vzela sem 3 komade, eden je menda 100 sit, imajo pa samo eno št. vsaj v naši lekarni in sicer XL. so pa raztegljive, tako, da so v bistvu manjše, lahko se pa raztegnejo na XL. Glede cunjic, jaz sem zaenkrat oprala vključno s številko 62. Večjih nisem. Imam pa tud jaz eno vprašanje glede CTG? Tiste, ki ste že bile, kako to zgleda? Vem, da te priklopijo na neke naprave in kako dolgo potem to traja?
|