|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
5.10.2006 22:56:51   
Aja1
Joj, mene je zdaj zagrabila malo panika.... Kar nekako ne dojamem, da bom kmalu mamica. Si kar ne predstavljam, da je pod mojim user posted image  ena mala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
5.10.2006 23:09:48   
Anonimen
Ja, Aja1 tako je,... še malo pa bomo mamice user posted image ,...jaz si še tudi ne predstavljam čisto kako bo, ampak vseeno komaj čakam user posted image .
Boš videla, da ne bo tako hudo user posted image . Zdaj pa grem malo pred TV še potem pa spat,...

Nočka,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
5.10.2006 23:24:28   
Aja1
Ja, prav zares kmalu. Saj se tudi jaz veselim user posted image , ampak vseeno obstaja nek dvom...kako bo potem user posted image  user posted image user posted image
Pa še poroda me je takooooo strah, da je kar groza. Ne vem zakaj si mislim, da bom ravno sama doma, ko se bo začelo (po možnosti ponoči)... Joj, kaj bi dala, da bi mi na enem pregledu G rekla da sem že malo odprta in da naj grem kar v porodnišnico rodit...to bi res najraje. Ah, sanje, sanje....

Kako se bomo pa zmenile, da bomo pročale na RR o rojstvih?! Zdaj bo mogoče že kmalu kakšna šla rodit (najbolj sumim viv) in bi bilo fino, če bi bile tudi RR na tekočem s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
6.10.2006 0:04:03   
Anonimen
Ja,...hmmm,...bi bilo kar fino ja user posted image ,...
Najboljše nekomu rečt naj se prijavi in potem v tvojem imenu javi, da si rodila, kaj misliš? Jaz bom verjetno tako nardila user posted image .

Mene pa an srečo poroda sploh ni strah,...nekako mora ven, samo upam, da me ne bo kakih 12 ur matrala user posted image user posted image .

user posted image ,...zdaj pa že res čutim prav težo spredaj v trebuhu,...ajoj,....saj še malo, še malo pa bouser posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
6.10.2006 0:04:30   
Anonimen
Evo zdaj grem pa res spat,...
nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
6.10.2006 0:07:19   
Aja1
Ja, nekoga bo treba naučiti, kako naj sporoči na RR. Bo treba kar kmalu začeti z inštrukcijami user posted image

Nočko, tudi jaz bom šla počasi malo spat (če mi bo mala user posted image  dovolila, ker se spet seli).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
6.10.2006 5:32:35   
viv_
Dobro jutro punce!

Mene pa danes spet nespečnost matra... Saj je samo še malo za zdržat... majas, ti se pa sploh pazi in ne pretiravaj!

urška, luškan kompletek user posted image  meni pa ne rata, da ne bi kupovala roza programa user posted image  No, saj prav veliko ga nisem nabavila. Pa vseeno, so mi tako luškane roza cunce.

Bi šla pa še ful ful rada do Ikee, ampak ne vem če mi bo zneslo. Zakaj je ni v Celovcu? Do Graza mi je pa nekam daleč.

Mi se bomo ta vikend, upam, normalizirali user posted image

Včeraj zvečer mi je pa tamala tako dol tiščala. Joj... Ampak mi trebuh ne otrdeva več, pa živahna je še vedno precej user posted image  Dejmo zdržat še malo...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
6.10.2006 7:26:26   
majas
Jutro! jaz pa sem spala kot angelček mi je bilo že prav mučno vstat zdaj pa študiram če bi šla še malo zatisnit učke a kaj ko me čaka pakiranje...
Saj tudi mene nekje stisne pri srčku ko se spomnim da bom kmalu mamica...pa čeprav se že tako veselim me je malo strah. Ah bo že pa saj ne more biti bav bav... user posted image
jaz sem že mojemu naročila da bo javil na RR ko bom rodila. Samo bi pa vseeno bilo lepo da bi si kake tel izmenjale za vsak slučaj če ne bom imela dostopa do interneta. Joj ampak res kako vas bom pogrešala ko bom brez (še samo en teden) ... pa da ne bom vedela kaj se s katero dogaja, je že rodila je to in ono... user posted image ah...saj, se bom res poskusila znajdit... user posted image

kako pa je zunaj mrzlo brrr...po dolgm času me je spet zazeblo!

Lep dan vsem...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
6.10.2006 7:52:48   
Monika79
ojla punce user posted image

Pri nas pa takooooooooooooooooo lepo sonček sije zunaj, je malo hladno, ampak glavno je, da je sonček user posted image user posted image

Jaz bom tudi poskušala aktivirati mojega dragega, da bo sporočil sem gor, če pa seveda mu nebi uspelo (seveda od vsega navdušenja in seveda že od pijanščine user posted image user posted image user posted image ) bo pa moja sestra javila, tako, da boste ziher vedele kako je kaj pri nas, samo jaz sem med zadnjimi tako, da boste itak vse pred mamo postale mamice user posted image  midva ali midve pa se bova malo pozneje pridružila user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj bila pri sestrični, ki je prejšnji teden rodila, pa vidim to majhno nebogljeno dete in si kar ne morem predstavljati, da bova tudi midva z dragim počasi tudi postala starša in da bova skrbela za najino štručko user posted image  oh ta misel me čisto razneži in bi že kar jokala, oh ti moji hormončki user posted image

Hm...... glede poroda, pa po eni strani  sama sebi dajem poguma, pa da bo že nekako šlo, pa da vem, da ziher ne bo prijetno in da drugače ne gre user posted image user posted image  včasih pa ko pa me zgrabi, potem pa sem vsa zgubljena user posted image  pa tudi ne vem ali bom zmogla, malo me pa vseeno veseli misel, da bo moj dragi ob meni, pa da ne bom sama user posted image  punce greste vse z spremstvom rodit?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
6.10.2006 8:29:46   
Anonimen
Jutro punce,

upam, da bo danes kaj lepši dan kot je bil včeraj,...

Monika79 glede spremstva jaz sploh ne vem kako bo pri meni,... user posted image , prej mi je bilo to zelo pomembno, da bo moj ob meni, pa tud sam si je zelo želel, zdaj ko ga pa ne bo, pa se mi je ponudila od njegovega prijatelja žena, ki dela v porodnišnici kot medicinska sestra,...ampak, saj ok, čez dan ni panike, da jo pokličem, ampak kaj če bom rodila sredi noči?  S tem, da ima sama doma malo več kot leto dni starega otroka user posted image ,...potem je verjetno ne bom klicala,... Ampak bolj kot se bliža dan D, bolj mi je važno le to, da bojo z mano in user posted image  lepo ravnali in naju srečno spravili v dva kosa user posted image .
Seveda mi bo hudo, ker moj vsega tega ne bo videl, doživel, verjetno bom jokala kot dež user posted image  user posted image , ampak res pomembno je, da se dete kljub vsemu, kar sem jaz prestajala v nosečnosti zdravo rodi. user posted image

No, pa sem nabluzila user posted image .

Punce, kaj pa mislite o tem?
http://www.angelcare.si/izdelki.htm

Mislite, da se splača nabavit? Koliko kaj stane ta zadeva? Uporablja katera?

Aja pa še nekaj sem se spomnila (za vse tiste, ki ste že rodile/prebrale kje) včeraj preden sem šla spat. Glede tega čepa, ki se olušči pač preden se začneš odpirat, in preden se začne porod,... Se to vsem odlušči ali ne? user posted image  Mislim je nujno, da se ti?

Zdaj se grem pa oblečt, ker me ful zebe user posted image   , pa eno kavico si naredit, da se spravim malo k sebi user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
6.10.2006 9:00:54   
Monika79
ojla user posted image

Jaz sem se že na začetku user posted image  tako odločila, da če moj nebo hotel iti zraven, ga ne bom silila ali kake scene delala zaradi tega, bi pa obvezno eno osebo vzela zraven, ki mi je blizu, mislim, da bi kar šla moja sestra, tako, da bi nekoga od znanih imela nekje v bližini ali pa vsaj na hodniku, če pač ne bi bilo za vzdržat user posted image  saj nikoli ne veš, saj to pa mi je sedaj res najmanjša skrb, meni je itak vseeno kak bo porod, bolelo bo, adrenalina po polno, samo pomembno mi je to, da bo z bebo vse OK in da bo dete zdravo in da se ne bo nič zakompliciralo, jaz bom že to nekako porihtala, no sem že bolj pogumna user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejka - ta angelcare ni tako slaba ideja a ne? sem malo noter pokukala, pa sem videla cenik, tako, da ta prva stane 21.567,60 SIT, ta druga pa 33.549,60 SIT, ja tega tako dosti še nisem gledala, ker mi je sestra rekla, da bo ona nabavila, tako, da vem samo približno kako se gibljejo cene. Sem videla, da tudi nadzoruje dihanje otročka, to se mi pa zdi fino user posted image  da lepo v miru spiš in veš, da je z user posted image  vse OK. Bom mogoče sestri poslala ta link (seveda v pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
6.10.2006 9:40:02   
Lana_s
Matejka ta čep se vsaki odlušči, če pa pred odpiranjem pa ne vem. Se pa lahko več dni po  kosih lušči. Pri meni se je dva dni. To pomeni, da se nekaj pripravlja, ni pa nujno da bo hitro. Sem brala da je pri nekaterih trajalo celo teden dni preden so rodile.
Pri meni je bil mojuser posted image prvič zraven pri porodu in si ne znam predstavljati da ga ne bi bilo. Bil mi je v ogroooomno pomoč tak da zdaj tudi mora bit pa če mu je prav ali neuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
6.10.2006 9:50:22   
Lana_s
S Tino pa sma danes že bili pri zdravniku. Jo je prejšnjo noč nekaj piknilo pri očki in ima ful otečeno, da komaj gleda. Verjetno ni nič hudega, ji je dala neko mazilo in sirup proti alergiji. Sem pa se zjutraj tak prestrašila in me je prav panika zgrabila. Ko se je zbudila ni takoj mogla očke odpret in je začela jokat, okica, okica, da je še meni šlo na jok. Še dobro da je moj bolj pri sebi in me je pomiril.
Nič se ne bojte punce, tiste ki vas je strah kako bo ko boste mamice. Še lepše kot si predstavljateuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
6.10.2006 9:59:31   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

Pri meni je bil mojuser posted image prvič zraven pri porodu in si ne znam predstavljati da ga ne bi bilo. Bil mi je v ogroooomno pomoč tak da zdaj tudi mora bit pa če mu je prav ali neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je dobra user posted image user posted image user posted image  si prava faca user posted image user posted image user posted image  jaz sicer ne vem kako je biti sam pri porodu niti če imaš koga zraven, samo moj dragi je rekel, da bo zraven, tako, da lahko na njega računam, pač lahko pa pride pač do vsega možnega, tako, da 100 % rečti pa nikoli ne moreš, pač pomembno je, da je želja biti zraven user posted image user posted image

O tem slavnostnem čepu, pa sem velikooooooo prebrala user posted image user posted image  npr. moji znanki se je odloščil čep pomešan z krvjo zjutraj in je že okrog 12. ure v naročju držala user posted image , po drugi strani se enim sploh ne odlošči, ampak komaj takrat ko so že popadki, enim pa se lušči po 7-10 dni user posted image  tako, da je zanimivo kako pri kateri user posted image   pa vse so ga tudi različno opisale user posted image user posted image  tako, da kdo ve kako bo pri nas user posted image  ah ............ dajmo se presenetit user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
6.10.2006 11:20:17   
**Petra**
Dan.

Jst sm pa že navsezgodi tok besna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V februarju sem za staro mamo plačala položnico za križanke in na tem butastem križankarju trdijo, da te položnice nismo plačali. Potem pa kličem na pošto, če to lahko preverijo, ker sem 100%, da sem to plačala, samo potrdila o plačilu nisem shranila. In me kliče s pošte nazaj, da je bilo res plačano in na taprav račun, bla, bla, bla, zdej pa čakam, da pridejo uni z malce nazaj, da jim povem krepkih in da jih bom dala v cajtng. Ampak res jih bom dala. Se bojo oni norca delali z mene. user posted image user posted image user posted image Joj, če jst ne bom predčasno rodila, res ne vem kdo bo pol. Sam čakam še, da jim take povem, da je kaj!!!!!! Mal mi manjka, pa bi se od tega besa kr razpočla.

Le kaj so s tem nakazim denarjem nadil. To je za pop....dit.

Drugače pa sem tudi jaz za, da se sproti obveščamo, kdaj bo katera rodila!!! Samo jst ne vem, če bojo znali javit preko RR. Kaj pa če bi eno, ki ma proti koncu novembra rok prosili za št., pa ji javimo, pa potem ona objavi. Jst bom dragemu pokazala, kako pa kaj, upam, da ne bo pozabu v vsem veselju, da bo končno dobil user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo čez pol ure, vam sporočim, kako bom zrihtala z unimi gor.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
6.10.2006 11:23:40   
Anonimen
Tudi moj pdp se nevzdržno bliža in tudi jaz ne morem verjeti, da bom prav kmalu M-A-M-I-C-A ! user posted image  

Jaz zadnja 2 dni oz. noči spim zelo dobro, samo 1x na wc, pa najmanj do 9.ure zjutraj v postelji, pa še sanje imam zelo *prijetne*, if you know what I mean.user posted image  
Včeraj sem namontirala vrtiljak na posteljico, je tak luškan, sva nabavila medvedke od Fisher Price, mi ni žal, res je prijetna zadeva tako za oči kot ušesa, taka zelo nežna zadevica. Upam, da bo naši mali tudi tako všeč kot je nama.user posted image  
Drugače pri meni zaenkrat še nobenih posebnosti, user posted image  pridno brca, čeprav zadnja 2 dni malo bolj poredko se mi zdi. Vesela sem, da se je vreme zopet popravilo, sicer je res precej sveže, a samo da imamo spet sončeka. user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
6.10.2006 12:08:58   
LARIKA
Punce sporočam vam, da je šla KRFJOLCA danes v porodnišnico, začela je krvavet in dobila je popadke. Dobila je inekcijo za razvoj otrokovih pljuč .Vse vas lepo pozdravlja in pravi,da držite pesti da bi bilo vse uredu. Ostala bo notri, če slučajno prej rodi.
Če bodo kakršne koli spremembe vas takoj obvestim!!

Eva en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
6.10.2006 12:11:48   
Anonimen
Krfjolca, drži se pa naj se vse dobro & srečno razplete!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
6.10.2006 12:14:05   
Aja1
Ojoj, držim pesti za našo krfjolco. Upam, da bo user posted image  še nekaj časa zdržal pri mamici in da se še ne bo rodil. V primeru, da pa se bo vseeno odočil pokukati na svet, pa želim krfjolci čimlažji in čimmanj boleč porod! Larika, ti nas pa sproti obveščaj... in pozdravi jo v imenu novembrk. Srečno.

Punce...se je že začelo....pa še včeraj smo se pogovarjale, katera bo prva...na krfjolco sploh nihče ni pomislil, ker je bila še tako zelo aktivna.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
6.10.2006 12:19:07   
Anonimen
Krfjolca, vso srečo,...samo, da se Anže zdrav rodi,....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
6.10.2006 12:51:22   
LARIKA
Jap definitivno je to najpomembnejše, da bo z obema vse uredu. Sam jst si ne morem kaj, da me ne bi nič skrbelo.
O vsaki spremembi vas takoj, takoj obvestim user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
6.10.2006 12:54:54   
ema79
no, pišuka, zdj se je pa že začel zares????? ---->krfjolci želim vso srečo!!!!!!
al me je kr mal strah postal, najprej ta decemberka, zdj krfojlca, viv pa kaja že odprti???
u madoniš, morm kr sapo zajet!

mene zdj tale čep zanima! Kako to zgleda?

Drgač se pa zdj ubadam s tem, kaj kuhat vsak dan, ker mi prej ni blo treba, ku sem iz službe šele ob petih pršla,pa sm kuhala sam ob vikendih. Mojstr lih nisem in sedaj vsak dan na internetu na kuharskih receptih visim, da si gor pridm in najdem najbl enostavne jedi. Eni pač nismo za kuho!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
6.10.2006 12:56:39   
marella1
krfjolca: vse skupaj držimo pesti za tebe in tvojega user posted image . Drži se user posted image  user posted image user posted image user posted image . Pa ravno sem razmišljala kako to, da se danes še ni oglasila.
Punce izgleda,da gre tudi pri nas že zares user posted image

pa pa

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
6.10.2006 13:04:46   
Aja1
Ja, panika je na višku! Sem mojmu rekla, da je ena novembrka že v porodnišnici in da me je kar zvilo....pa je rekel, da zgleda da še premalo, ker ruzaka zame še vedno nimam pripravljenega....ja, danes ga bom pa res, ker drugače ne vem, kako bo moj vse prinesel za mano (če me prehiti). Ja, zdaj že user posted image  skrbi, da bo vse pripravljeno, da ne bo slučajno moral sam kaj štimati za user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
6.10.2006 13:04:53   
blecky
ooo madona user posted image , pa tko hiter....
kr ne morem verjet, pa PDP imaš le 5 dni pred mano - ni kej user posted image , začelo se je..
krfjolca, vso srečo, da bi se kar najbolje izteklouser posted image  zate in za Anžeta...

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?