Anonimen
|
Jutro punce, upam, da bo danes kaj lepši dan kot je bil včeraj,... Monika79 glede spremstva jaz sploh ne vem kako bo pri meni,... , prej mi je bilo to zelo pomembno, da bo moj ob meni, pa tud sam si je zelo želel, zdaj ko ga pa ne bo, pa se mi je ponudila od njegovega prijatelja žena, ki dela v porodnišnici kot medicinska sestra,...ampak, saj ok, čez dan ni panike, da jo pokličem, ampak kaj če bom rodila sredi noči? S tem, da ima sama doma malo več kot leto dni starega otroka ,...potem je verjetno ne bom klicala,... Ampak bolj kot se bliža dan D, bolj mi je važno le to, da bojo z mano in lepo ravnali in naju srečno spravili v dva kosa . Seveda mi bo hudo, ker moj vsega tega ne bo videl, doživel, verjetno bom jokala kot dež , ampak res pomembno je, da se dete kljub vsemu, kar sem jaz prestajala v nosečnosti zdravo rodi. No, pa sem nabluzila . Punce, kaj pa mislite o tem? http://www.angelcare.si/izdelki.htm Mislite, da se splača nabavit? Koliko kaj stane ta zadeva? Uporablja katera? Aja pa še nekaj sem se spomnila (za vse tiste, ki ste že rodile/prebrale kje) včeraj preden sem šla spat. Glede tega čepa, ki se olušči pač preden se začneš odpirat, in preden se začne porod,... Se to vsem odlušči ali ne? Mislim je nujno, da se ti? Zdaj se grem pa oblečt, ker me ful zebe , pa eno kavico si naredit, da se spravim malo k sebi
|