|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
30.9.2006 9:23:32   
mirjanajelenko
večinoma se pogovarjate o albumih jas bi tudi rada videla vaše kompleteke ki boste bebike oblekle pri odhodu,
če ni skrivnost kako pa lahko to vidim

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.9.2006 11:30:48   
Aja1
Klikneš na album pod posameznim postom user posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.9.2006 11:51:24   
Anonimen
Ojla,...danes sem imela spet neko čudno spanje user posted image , klub temu, da je bilo kar hladno ponoči in sem spala s pižamo s kratkimi rokavi sem se zbudila sredi noči vsa mokra user posted image .

Sem se namatrala zdaj s tem albumom na RR user posted image , končno mi je uspelo slikice trebuščkov spravit v enega, ker sem na začetku za vsako sliko trebuščka odpirala novega user posted image . Ne znam pa drugače kot zbrisat cel album in ga naredit na novo,...kr nekaj v glavnem user posted image  user posted image .
V album sem dodala tudi mojega najnovejšega angelčka-kipec user posted image . Mi je kar lepo uspel-za prvič.

Tako, zdaj sem spila kavico user posted image , poslala par mailov glede diplomske, zdaj pa pod tuš, potem pa greva z mamo verjetno v Planet Tuš, odkar se je odprl še nisem bila tam,...upam, da imajo kako restavracijo, ker sem že lačna user posted image , luštajo se mi špageti z mesom user posted image .
Pa verjetno bova zavili še v Baby Center, baje, da je ogromen,...moram pogledat, če še kaj rabim user posted image  - no bolj za sebe kot za user posted image .

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.9.2006 12:13:32   
danaja1
Ojla punce!

Kako imate lepe kompletke, mene ta roza tako potegneuser posted image user posted image user posted image  a kaj mi bomo pa imeli fantka. Sploh ne pridem do mojega digitalca da poslikam cunce ki sem jih kupla v Avstriji da jih lahko vidite.

Matejka81 tebe moram prav pohvalit kako si že vse naštimala za tvojo malo princeskouser posted image user posted image user posted image  Pridna mami si in očka bi bil in sigurno je ponosen nate. Glede tvoje zahvale v diplomski pa le glej, da se mu boš zahvalila!!!!!!!!!!

Viv očitno sva zelo blizu doma, kajti tudi jaz imam 5 minut hoda do porodnišnice, mogoče sva pa celo sosedi in to iz istega blokauser posted image user posted image user posted image  Pri nas v bloku je tudi ena noseča in ima rok novembra, to mi je zadnjič čistilka povedala k je tolk zgovorna, pa ta nosečnica ima tudi malo punčko, ki jo vozi s črnim quinnijem, si to ti mogoče??????

No midva sva tudi včeraj dobila posteljico za našega tamalčka, sicer od nečaka ki je star 4 leta, a jo bo vseeno potrebno prebarvat, potem bom pa še kakšne luštkane nalepke gor napopala. Drugo imava pa več ali manj vse, še kozmetiko morava kupit in previjalno, voziček pa tudi pride. Glede mustele pa vam lahk povem da jo moja sestrična iz Francije uporablja že vrsto let in je fantastična, nedolgo nazaj pa je prišla tudi k nam. Se splača malo več plačat ampak potem tudi imaš. Kolegica mi je pa tudi izredno pohvalila kozmetiko od Prenatala, ki se dobi samo v njihovi trgovini v Italiji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.9.2006 14:24:10   
majas
Oh groza sem posesala stanovanej, pobrisala po tleh in počistila kopalnico da bomo še ta dva tedna v čistem tukaj...zdaj pa me takooo hrbtenica boli da kar groza user posted image uh ja gre proti koncu ja ja user posted image
Zdaj še pa grem dokončat kosilo, ga imava bolj pozno ker je bil tudi zajtrk pozen ... matejka mi bomo špagete jedli z mesom sem že včeraj omakico skuhala, danes pa še juhico... kako pa je kaj v Tušu? Morava iti pogledat greva naslednji vikend v mb... ko pa se preseliva pa le glej in računaj na mene da bove splomladi skupaj hodile po mb na sprehode, prav... user posted image ker bo tudi za mene nov začetek pa bi rada imela kako "poznano" ... 
Nič užiavjte mi, papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.9.2006 16:15:08   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

... ko pa se preseliva pa le glej in računaj na mene da bove splomladi skupaj hodile po mb na sprehode, prav... user posted image ker bo tudi za mene nov začetek pa bi rada imela kako "poznano" ... 

No, potem pa se vama mogoče pridružim še jaz user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.9.2006 16:36:51   
krfjolca
Zdravo, user posted image !
Včeraj se mi ni dalo nič pisat, sem bila preveč izmozgana ...
Opravila sem še zadnji izpit, tako da sem zdaj do poroda fraj. V septembru sem jih imela 7, pa vse naredila, sem kar ponosna nase :) Tale dojenček je res krasna motivacija (da ne omenjam, da imam napisanih že 26 strani diplome ...)

Danes sva bila na vikendu pri mojih, je oči nabral gobe - marele, pa sva jih z mami spohale - mmmm, odlične so bile. Včeraj sem pa lubija peljala v kitajsko, da sva proslavila moje izpite. Pa jutri gremo spet v kitajsko, ker tast časti za 50, hihi user posted image  Mi ful paše kitajski okus zadnje čase. Če bi bil denar, bi bila tam vsak dan pomojem.

Danes sem tudi jaz dobila odločbo s CSDja za dinarčke. Dobim oktobra, je pa že vnaprej razparcelirano, kam bo šel denar user posted image

Sicer pa sem zdajle v službi. Od 4ih do 8ih. Ful že težko delam, čeprav je kratek termin. Ne morem več sedet - še težje, ne znam več dihat!!! To je pa pri branju poročil obupno. Očitno imam pljučno kapaciteto zaradi dojenčka že zmanjšano in sploh ne zmorem toliko sape, s kakršno sem vajena brat poročila. Me kar zmanjkuje, obup. Pa da je še huje - med branjem se mi spahuje! In me je vsakič, ko začutim, ful strah, da se bo slišalo v mikrofon! Groza.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.9.2006 16:46:12   
Nogavica
krfjolca, iz srca ti čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res si dobra! Malo ti pa seveda tudi zavidam user posted image . Upam, da bo mene zmotiviral prihod user posted image , če me že nosečnost ni.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.9.2006 17:25:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: majas

... ko pa se preseliva pa le glej in računaj na mene da bove splomladi skupaj hodile po mb na sprehode, prav... user posted image ker bo tudi za mene nov začetek pa bi rada imela kako "poznano" ... 

No, potem pa se vama mogoče pridružim še jaz user posted image .

Seveda punci,...user posted image  se veselim, ker iz moje bližine pa res ne poznam nobene nosečke trenutno user posted image ,...pa tudi ko bojo mulčki kaj večji bomo hodile na kako igrišče user posted image .

Majas mi2 z mamo sva si kar doma nardile špagetke na hitro, ne vem če bi zdržala do restavracije, sem bila preveč lačna, pa sva skuhali špagetke pa omakico pa solatko,....zdaj bom pa spet postala lačna.

Ta Planet tuš je kar luškan,...imajo neko otroško trgovino, kjer je vse taaaako drago, da sem kar user posted image  user posted image , sva pa šli z mamo v Baby center - punce če imate člansko kartico se vam splača vzet plišaste majčke za 990 sit. Sem vzela 2 user posted image  št. 68, roza in svetlo modro. Za sebe pa sploh ne vem kaj še vse rabim user posted image  user posted image .

Komaj zdaj sva prišli domov z mamo, sva taaako velik krog nardile (se še malo vadim voziti po MB - ponavadi je moj dragi vozil user posted image tako, da zdaj malo pridobivam na orientaciji user posted image , saj mi gre vedno boljše no).

Zdaj bova pa dali neke cotike za user posted image  prat, da še to malo pripravimo, ker že slišim izjave, kot so: "Tebe bo pa kmalu razneslo." user posted image  

No, lepo bodite,...

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.9.2006 19:47:03   
ircica
Nic ne skrbi, Matejka, mene v sluzbi ze 3 tedne sprasujejo samo se, kdaj imam rok, ker imam baje ogromen trebuh. Se avtobusni sofer me je zadnjic ze poslal rodit, pa imam se tri tedne do zacetka porodniske. Se bomo ze raztegnile, kolikor bo treba, samo da bi se nazaj skocile.

Punce, kaj katera ve, do kdaj je varno imet spolne odnose? Ne bi rada malega prehitro ven nagnala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.9.2006 20:08:02   
ircica
Pa da se se jaz na seznam uvrstim: PDP 22.11. po morfologiji, MB

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.9.2006 21:38:03   
majas
Čer, nikjer nobene hm...
Seveda nogavica jaz bom zelooo vesela... zdaj ko sem hodila na materinsko smo se z user posted image tako povezale vedno šle na koncu na kavico... zdaj pa odhajam pa ne bom imela nobene...tako da ja bomo pa me hodile na sprehode z user posted image ...
sploh ne dojejemam da je jutri že oktober...še malo...

vsak dan pa razmišljam...kako bom brez neta 2meseca...oh joj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.9.2006 21:45:57   
majas
Uf oktoberke že kar rodijo in se cartajo ... user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.9.2006 22:22:00   
Aja1
Ja, jutri bo že oktober! Res gre čas hitro naprej. Po eni strani mi je fino, da gre hitro, po drugi bi pa kar vse skupaj malo upočasnila...mi je kar luštno imet trebuščka. Jaz ga bom potem sigurno pogrešala...te brcike. Ravno prej sva z mojim user posted image  gledala, kaj počne naša user posted image  v trebuščku....prave akrobacje je izvajala. Sva se smejala kot nora user posted image

Nekaj oktobrk ke šlo k septembrkam, nekaj septembrk bo tudi kar počakalo na oktober...tako, da bo verjetno tudi kakšna od naš odšla k oktobrkam, kakšna pa mogoče k decembrkam...  Sicer pa je vseeno, glavno bo to, da bomo kmalu imele v naročju najlepše in najbolj pridne user posted image .

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.9.2006 22:33:22   
majas
Ja res...tudi jaz sem razmišljala da bom to pogrešala,brcike... pa čeprav sem prej stokala kako me križ boli da komaj hodim...res me je začelo matrati, ne morem ležati ne morem pati... zdaj se spet tako prematava notri...bom morala počasi ajat...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.9.2006 22:39:41   
Anonimen
Ojla nočne ptice user posted image ,...jaz vas zapuščam za danes. Sem zaspana user posted image . Cotike so oprane, jutri še kaka runda, s tavečjimi bom pa počakala, s tistimi za pomlad, jih bom kasneje oprala,...po teh pridejo na vrsto plenice,...jutri pa likat user posted image , to kar imam najmanj rada,...

No, lahko noč vsem! user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.9.2006 22:45:08   
Aja1
Tiste, ki se odpravljate spat...lahko noč in čimmanj obiskov wc-ja. Meni se pa niti slučajno ne spi...ah, bom pa še malo tukaj gor - mogoče še kakšna ne bo mogla spat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.9.2006 22:50:20   
Aja1
NOVEMBRKE

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.10.2006 11:00:57   
Anonimen
Hojla!

Lahko še mene prosim dodate na seznamček? user posted image

MucaMaca, PDP 01.11., Celje, user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.10.2006 12:54:16   
Anonimen
Oj user posted image ,

spala nisem skoraj nič user posted image , čeprav sem bila čist crknjena, nisem mogla spat user posted image  user posted image , sem sicer potem do 11.30 nekaj poležavala user posted image , ma kar nekaj v glavnem. Zdaj me pa vse boli, vsaka kost posebej user posted image . Tudi v predlu trticeuser posted image . Dajmo, gremo že rodit user posted image  user posted image ,...joj še cel mesec pa malo zraven,...user posted image  user posted image

Prej sem gledala te cotike, ki še niso oprane, tiste od včeraj se še sušijo,...komaj čakam, da bom najino user posted image  lahko oblekla.

Punce se vam kaj sanja, kje bi lahko kupila zložljivo posteljo z jogijem pa vse (za mene)? user posted image  user posted image  Prodajajo še to v teh trgovinah s pohištvom? user posted image
Nujno bi jo rabila,...ko bo Zalina soba gotova bova obe tam,...Potem pa upam, da hitro zrase in greva na svoje user posted image . Čez zimo si bom vse skalkulirala, pa upam, da nama znese user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.10.2006 14:55:25   
Nogavica
Ojla!

matejka81, jaz mislim, da se te postelje dobijo v tgovinah s pohištvom, pa nisem čisto prepričana, ampak zdi se mi, da sem včasih to zasledila tudi v kakem reklamnem letaku ob Baumaxa, Obija, Bauhausa...
Pa da ne pozabim pohvalit tvoje zadnje fotke trebuščka user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa danes oprala še zadnjo rundo oblačilc za user posted image . Uh, se jih je kar nabralo. Kaj ve vse za user posted image  zlikate? (Sem poudarila pisavo, da ne boste pozabile odgovoriti user posted image  ) Meni se ne da, ker je toliko vsega user posted image . Bo treba še 3 tedne počakat na porodniško, potem bo pa več časa.

Čas pa res nenormalno beži! Se mi zdi, da ni dolgo od tega, ko sem se vam tu pridružila in se mi je zdelo, da je še ful časa do poroda, zdaj pa je že oktober in se boste nekatere kmalu že začele "poslavljat". Ne morem verjet...

Aja, če katero še zanima, kako izgleda materinska blazina iz Ariela in možnosti uporabe: http://www.ariel.si/new_page_1.htm

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.10.2006 14:56:00   
Monika79
ojla punce user posted image

Sem se le do konca prebila, tako, da sedaj lahko nekaj napišem user posted image user posted image

Aja - na pregledu mi G ni povedala koliko tehta najino dete user posted image user posted image  samo mere mi je zapisala noter, sem pa bila v petek user posted image  31 t in 6 dni, vem, da si tudi ti (in še par punc) že enkrat nazaj napisale merice, bila bi zelo vesela, da bi jih še enkrat pripisale, tako, da bi lahko primerjala z svojimi, bom zeloooooooooooo vesela user posted image  ker ne vem koliko tehta, niti koliko je veliko dete user posted image  pa mi bo lažje, če bom malo primerjala z vami user posted image user posted image

V glavnem sva včeraj imela z dragim veliko akcijo in sva sestavila posteljico, tako da se je tudi pri nama začelo odvijati user posted image  mi je dragi rekel, da je za orientacijo, da ko zvečer letam non stop na WC, da ne bom butnila v njega user posted image  samo sedaj mi je še zaenkrat kot pomoč pri vstajanu user posted image user posted image  pa še v petek sem bila čisto v elementu, pa sem šla v Pikapolonico in še izkoristila tisto akcijo, da kupi  3 kose oblačil in ti najcenejšo podarijo, tako, sem kar veliko stvari prinesla domov user posted image user posted image  sem bila z nakupom zelo zadovoljna user posted image user posted image

Nekaj me še vseeno zanima, ste kupovale kake spalne srajčke za user posted image  jaz jih vedno pozabim pogledati/poiskati, ker vse drugo potem kupim samo tega ne user posted image  

Kaja - glede te kremice za občutljivo ritko Bebival, kje se jo da kupit, ker jo je ziher dobro imet pri roki doma, če bo sila user posted image

Matejka - tale tvoj angelček pa je res zelooooooooooo lep, je kot majhen kipec, zelo dobro zgleda user posted image  boš ga prebarvala ali boš takega pustila? iz česa pa je?
Tudi moj trebuh ma zelo zanimive oblike, ko se dete začne pretegovati, tako ga rada opazujem user posted image user posted image  se mi zraven samo smeji user posted image

pravite da že oktoberke rodijo, no potem pa smo tako že mi na vrsti user posted image user posted image

pišite čvekice user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.10.2006 16:28:35   
Aja1
Matejka, lep buši! Bom še jaz dodala enkrat v kratkem novega, večega user posted image

Monika. Mere naše user posted image  točno na 32. teden: BDP 80, HC 303 mm, AC 272 mm, FL 64 mm, teža 1926 gramov. Pa še ti napiši svoje, da bom tudi jaz lahko primerjala.

Moj user posted image  je šel pa zdaj v službo in sem sama doma. Da boste kej pisale, da mi ne bo preveč dolgčas.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
1.10.2006 16:43:02   
Anonimen
Ojla Aja1, ti bom jaz delala družbo user posted image , sem se naspala zdaj malo,...prej me je tak v križu bolelo, da sem samo čakala, da bom morala spakirat pa v porodnišnico user posted image .
Imaš že vse pripravljeno za v porodnišnico? Jaz nimam še nič spakirano user posted image , me kar skrbi kak bom letala po stanovanju ko bo sila user posted image .

Monika79 hvala za pohvale user posted image , ja res je luškan angelček. Bo kar taki ostal beli user posted image . Narejen je pa iz mase podobne mavcu.

Jaz imam pregled v sredo, ne vem, če mi bo še kaki UZ delal, bi pa rada zvedela, koliko sva zrasli user posted image . No, saj to bom kmalu videla, ne? user posted image

Punce, imam samo jaz taki občutek, da včasih ne delam dobro svoji user posted image ? Da npr. preveč ležim, ali preveč hodim na en dan? Ali preveč sedim? Kako naj vem, če ji kaj od tega ne paše? user posted image  user posted image  Me prav skrbi, da je ne mučim preveč user posted image

Aja, Nogavica, hvala za informacijo glede posteljeuser posted image , moram it pogledat še preden rodimuser posted image .

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 1.10.2006 16:50:28 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.10.2006 17:56:44   
Aja1
No, Matejka, bova pa medve klepetali. Pa še kakšna bi se nama lahko pridružila, bo dobrodošla user posted image

jaz tudi še nimam pripravljeno za v porodnišnico. Sicer nakupljeno je vse (skoraj), ampak spakirano pa še nič. Kar odlašam. Zdaj sem se odločila, da dam prat oblekice za user posted image , pa že ne vem, če lahko dan skup prat roza in bele pajacke?! user posted image  Kako pa perete plišaste oblekice? Jih obrnete na narobno stran ali ne? Ojoj, kakšna všrašanja postavljam....ja, ampak raje vprašam kot pa da bi imela potem vse lisasto.

Matejka, jaz imam občasno isti občutek, ampak ne glede tega, da preveč ležim, hodim,...ampak glede hrane. Včasih imam obupno slabo vest, ko pojem preveč sladkega...pa si ne morem pomagatuser posted image

Zdaj pa letim pomagat mami skopat našega kužija, potem pa se vrnem nazaj na forum.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?