|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
3.10.2006 21:11:59   
danaja1
Dej pejt ruzak zrihtat, da ne bom cele omare moral prinesti v porodnišnico"

Aja zdejle sem sem pa iz vsega srca nasmejala izjavi tvojega... Ja a jim mal prpa dela, še spakirat  nam ne bi bili sposobni, potem pa sprašujejo kje pa je to... Tko je moj meni prinesel namesto enega glavnika celo vrsto oz. vse, ker ni vedel ker je tapravuser posted image user posted image user posted image
Ja se lahko zgodi, da ta naša mašina kaj hitro popustiuser posted image user posted image
Sam ima dosti velikega dojenčka, a se ti ne zdi, čeprav je tako zgodaj rodilauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.10.2006 21:43:32   
krfjolca
Čer punce!
Jaz sem tudi danes čisto brez energije. Res je smotan dan.
Dopoldne nisem vsega skupaj nič pametnega naredila, celo dopoldne sem sedela za računalnikom in diplomsko, pa nisem nič napisala. No ja, sem pa spravila skupaj približen uvod in jo spravila v neko obliko - se pravi naslovnice, kazalo, oblika itd. Mi je tudi kar nekaj časa vzelo. Zdaj pa res upam, da se mi mentorica čimprej javi (je na porodniški pa se prek maila dogovarjava), da prijavim temo in opravim vse potrebno ...
Popoldne sem se spet spravila malo packat. Se mi je zadnjič ful zaluštalo user posted image . Sem kupila nekaj platen in naslikala enega kačjega pastirčka za mami, ker ima rojstni dan drug teden. Pa še eno slikico sem naredila za otroško sobico. Poslikala sem že, samo moram počakat, da mi dragi vrne laptopa, ker je lažje slike na disk spravit.

Ko sem po parih urah packanja vstala od mize, sem pa mislila, da me bo fršlok! Sploh nisem mogla hodit, ker me je tako bolelo v desni piščali. A se kateri sanja, kaj bi to bilo user posted image . Sem že nekajkrat čutila topo bolečino, kot bi me prav noter v kosti rezalo, ampak tako močno kot danes me pa še ni bolelo. A bi lahko šlo za krčno žilo? Videt ni sicer nič user posted image .
Pa precej sem zatečena v gležnje, nogavičke so se mi kar zarezale v kožo, obupno izgleda. Se grem zdajle malo uležat pa tačke dvignit, če bo kaj bolje ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.10.2006 9:25:41   
Anonimen
Jutro,
kje se pa danes vse skrivate? Da ni že šla katera rodit? user posted image . Jaz pa sem bila prepričana, da spet katera ne more spat pa sem ji mislila prit ob 6.00 zjutraj delat družbo user posted image . Danes sem namreč ob 6.00 že imela zajtrk, ker nisem mogla spat, pa lahkota me je zagrabila user posted image , saj sem potem nazaj zaspala, tak, da ni bilo problema.

Povejte mi nekaj, se še katera tak fejst poti ponoči kot jaz? user posted image  user posted image , ker to pa ne vem, če je normalno, ali imam dolge rokave, ali kratke je ista figa user posted image , čisto mokra se zbudim. Zdaj sem bila že tud pod tušem, pa lase sem si oprala,... ja no, res ne vem kaj mi je.

V album sem včeraj dala še slikico zibke, če katero zanima user posted image . Zdaj pa si grem skuhat kavico, sem bila zmenjena z bivšo sošolko, pa ji je nekaj vmes prišlo in je prestavljeno na jutri.

Popoldan imam pa pregled,... upam, da se je glukoza v urinu umirila user posted image  in da izvem kaj spodbudnega user posted image .
Držite pesti pa poročam potem.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.10.2006 10:00:40   
Anonimen
Matejka81, dobro opravi na pregledu! user posted image

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.10.2006 10:00:41   
taya76
Jutro se od mene.:)
Dans ponoc sm pa za spremembo dober spala,ampak ze bedim od osmih zjutraj...Zj pa mau pocivam,moje dete ma pa jutranjo telovadbo...Matr se zvija...
Da je ze decemberka rodila???Ojoj bomo pa se me tud morale pripravit..
Seenamojca...Jst sm na istem k ti...Mi je moj prpelu dve potovalke cotk,da me je blo kr groza kolk je blo tega..Pa baje se to ni vse,se pridejo...Po njegovi zlahti sva tud dobila od pajackov do majck ,pajackov in se in se..Mi je tasca vse oprala in zlikala.Ma naj ma veselje...Pol sm pa ceu vikend prebirala.. Nekaj se bo itak ponoslo..Jst mam tud dans popoldan pregled.Komej cakam.
L.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.10.2006 10:05:36   
**Petra**
En deževen pozdravček vsem skupaj!

Uf, kok dolgočasen dan...user posted image user posted image user posted image Ja, decembrčica me je pa kr presenetla, sam se tamau kr dobr drži, glede na to, da je skor 2 mesca prej rojen. Teža in višini sta kr dobra, a?

Mislim, da je res čas, da tudi me kaj spakiramo v torbo za v porodnišnico. Nikoli ne veš kaj te čaka če nekaj ur.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se morm pa pohvalit, da je naša Pia včeri zvečer prvič v kahlo lulala, danes zjutri pa spet. Pol pa kr pleničke ni hotla dat več ven, zdej pa samo čakam, kdaj bo poplava.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tok je smešna, k nima nč riti.... Res sem ponosna nanjo. Pridn mali škrat.

Danes bi blo pa dobr kaj zlikat, je prov tako vreme, da se mi ne lubi nikamor it, še v trgovino ne. Upam, da bom danes kaj nardila doma.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.10.2006 10:10:05   
**Petra**
Sm prej pozabla...

Matejka, tudi jaz se dostkrat zbudim vsa prepotena, pa vedno spim v kratkih rokavih. Ne vem od česa to tko pride, pa niti nimamo v sobi tok vroče, niti pokrita ne spim user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, a res je EA v Nm zastonj?!? user posted image user posted image user posted image user posted image Se morš it prej kaj poment al kako se naročiš? Jst sm šla k nam na nek pogovor. Pr nas je pa 41.000 za plačat. NOro.
Dej mi prosim napiš kaj več. Hvala ti

Pa, pauser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.10.2006 10:18:09   
Anonimen
Petra čestitke Pii user posted image .

Jaz bi tudi že šla kar rodit user posted image ,...evo danes sem točno 35 tednov noseča. user posted image  Ampak mi je pa trebuh res že napoti user posted image ,...

Pa še vsepovsod me nekaj štiha jao user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.10.2006 10:55:58   
Nogavica
matejka81, tudi jaz se ob večerih in ponoči ful potim. Mi je prav čudno, ker sem drugače pravi zmrzljivec. Dragi se mi samo smeji, ko mi nič jasno in samo piuser posted image , ker mi je nonstop vroče.

krfjolca, jaz imam tudi vsak dan prav lepe odtiske od nogavičk na gležnjih. Če si hočem obut kake malo bolj debele, pa sploh ne gre, ker me stopalo kar boli, ko me stiska user posted image . Glede obutve pa sem vam tako že zadnjič napisala, kako je...

Ja, naši PDP-ji se približujejo s svetlobno hitrostjo. Mene je včeraj malo stisnilo, ko mi je mama rekla, "... naslednji mesec po porodu... "  Si predstavljate - enkrat naslednji mesec bo res že po porodu!!! Res, samo še malo, pa bomo cartale svoje user posted image . Komaj čakam, čeprav me je vedno bolj strah poroda user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.10.2006 11:19:18   
**Petra**
Joj, mene tud tok stiska, ko se spomnim na porod. Kr groza me je. A kaj čmo, notr user posted image ne bojo ostali, drugega izhoda nam ni...

Vreme je danes krasno.... še manj se mi da kaj nardit, kot ostale dni... ampak za likalnik bo pa le treba prijet. Tok mi grejo na živce kupi perila, nezlikanega.... Ufuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.10.2006 11:22:40   
urška76
Ojla čvekice, kok ste pridne in pišete dolgo v noč. user posted image  Men se zvečer že več nič ne da in sam padem v pojstlo. Ma še moj bolj malo od mene user posted image . Pri tisti decemberki so pa morali malo rok falit, meni manjka samo še en mesec pa ma moja mala "samo" 2400g. Tako, da za dva meseca prezgodnjega je res zelo zelo velik otročiček. Punce noge bodo pa zdej vsak dan bolj otečene. Čim več počivajte leže z dvignjeneimi nogami. Pa če so otečene v glavnem zvečer ni panike, huje je če se že zbudite vse otekle.
Aja, če imaš EA te ni treba bit čisto nič strah. Jaz pravim, da je to luksuz. Moram pa še v Lj poklicat in se zmenit, da če pa bo kaka možnost da jo dobim, bi jo tokrat tud rada. Če nebi bila alergična na taščo, bi se kar z njo zmenla, da mi jo pride dat, pa še njeno veliko željo bi izpolnila, da bi bila zraven pri porodu user posted image user posted image user posted image  Sam ta moja alergija je prevelika, bom raje malo potrpela, kot jo pa celo življenje poslušala, da je mojo pupo ona prva pocrkljala.
Sem bila pa danes v knjižnici in bi morala še po potrdilo za našega, da je lahko pri porodu, pa sem se komaj do avta privlekla, tako, da jo bom tud zdaj pobrisala mal v vodoravni položaj. Kup perila me bo že počakal. user posted image
lp

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.10.2006 11:29:42   
krfjolca
Jaooooo, jaz imam že poln kufer tega trebuha, no!!! user posted image
Še 45 dni, cela večnost!!!
Pa naj še kdo reče, da je nosečnost blaženo stanje! Mater vola, to frazo se je ziher kak dec spomnu! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.10.2006 11:30:03   
blecky
Pozdravljene user posted image ,

Evo.. res se hitro bliža naš čas... nas že decemberke prehitevajo user posted image

matejka81: jst sem drugač zelo zmrznjena, sedaj pa prekipevam od vročine user posted image user posted image , no zdej vsaj razumem mojga user posted image , k mu je zmeri tko vroče. Danes mi je blo ponoč tko vroče, da sem šla kr v dnevno spat..

krfjolca: jaz zatekam že cel mesec... tko, da nč se bat user posted image user posted image , pa se g. nič ne sekira user posted image . Še eno vprašanje.. zadnjič si napisala, da si dobila odločbo iz CSD-ja za denar (namesto paketa). A je blo tud napisano kdaj ta denar dobišuser posted image ?jst sem to dobila včeri , pa ni blo napisano kdaj bo nakazano. Sicer mi je zadnjič na CSD rekla, da bo 15.10.. Misliš da to velja?
ups, kmal bi pozabila... če še potrebuješ tisto anketo za diplomo, mi lahko pošlješ...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.10.2006 11:48:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jaooooo, jaz imam že poln kufer tega trebuha, no!!! user posted image
Še 45 dni, cela večnost!!!
Pa naj še kdo reče, da je nosečnost blaženo stanje! Mater vola, to frazo se je ziher kak dec spomnu! user posted image

Nisi edina user posted image , sem čist okorna pa še v križu me je začelo štihat user posted image ,... dajmo spodit te user posted image  čimprej ven,... danes me je tako brcala v rebra ponoči, da sem kar javkala user posted image , zdaj pa vragec mali kar spi in se ne premakne user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.10.2006 11:54:36   
krfjolca
Blecky, noter ni nič pisalo. Je pa tudi meni rekla, da 15. v mesecu nakazujejo. Upam, da so točni. Sem gledala pri tvojem profilu, pa nimaš vidnega emaila, daj mi sporoči na ZS, ker ti preko RRja ne morem poslat datoteke.

Razmišljam, ali naj se prijavim še na en izpit ali ne ... Ima profesor rok 6. novembra, pa ne vem, ali bi tvegala ... Ker potem je naslednji rok šele februarja. Sicer se je dragi ponudil, da vzame dopust, pa me pelje, tako da mogoče res ... Samo ne bi se pa rada za brezveze učila, da me potem en dan prej popadki zvijejo. No ja, bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.10.2006 12:01:09   
danaja1
Dobro jutro novembrke!

jaz sem šele zdajle vstala, ker sinoči nisem mogla spat do 1. zjutraj, ker sta se spodnja dva tako pobijala, teli bloki iz leta 65, so pa tako slabi da čisto vse slišiš. Baba se je tako jokala celi 2 uri. Jaz pa potem nisem hotla na računalnik, ker bi mogla luč pržgat, potem bi pa še kdo iz bloka mislil da se midva kregavauser posted image user posted image user posted image
Dons grem pa po zavese hvala bogu v LJ, ker mi jih ena ženska iz Velane šiva. Komaj čakam, ne morem več teh oken brez zaves gledat!!!!!!!!!! Potem bova šla pa še malo v City park. Odkar sem na bolniški od aprila nisem bla niti enkrat tam, prej pa vsak dan med malicouser posted image user posted image user posted image
Punce čudno, jaz pa še čisto nič ne zatekamuser posted image user posted image , pa sem cel dan na nogah!!!!user posted image user posted image  Mogoče še pride to za mano.
Krfjolca anketo lahko tudi meni pošlješ, ni blema bomo izpolnili....

Jaz mam drugače tud poln kufer tega trebuha, komaj čakam da rodim, čeprav me je ful strah. Moj pravi, da jaz sploh nimam praga bolečineuser posted image user posted image  Bo že ane...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.10.2006 12:06:37   
krfjolca
Danaja1 - imaš skrit profil, tako da ne vidim tvojega maila.
Daj mi sporoči na ZS, pa ti pošljem datoteko.

Mimogrede, hvala vsem, ki ste pripravljene sodelovat user posted image .

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.10.2006 12:15:27   
marella1
hello punce!

no vidim, da smo vse na istem. Mene je tudi presenetila decembrka, moja user posted image  je bila prejšnji teden 2.100g!
krfjolca: pošlji anketo, z veseljem ti jo izpolnim
matejka81: kar zadeva potenja ponoči sva na istem.
Delam še 3 dni, potem pa porodniška user posted image

pa pa

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.10.2006 12:25:58   
Anonimen
Punce še pol ure pa grem na pregled, pa ravno je začelo ful deževat user posted image  user posted image ,...
Ma beda, res je že prava jesen,... user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.10.2006 12:31:46   
blecky
ja, res smo vse na istem... bolečine, otekanje, veliki trebuhi user posted image user posted image user posted image , sej bo kmal bolje..

blagor vam, ki ste že doma.... jaz delam še do 20.10.user posted image user posted image  in še vsak dan se moram v LJ vozit , krizauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.10.2006 13:16:20   
**Petra**
Dejte mi povejte boste samo 56 in 62 cotke oprale, ali tudi kaj večje npr. 68. Jst sm zaenkrat samo 56,62, mislim, da bo za začetek čist dost.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.10.2006 13:20:48   
Lana_s
Seenamojca, spraševala si, če je lahko preveč oblačil. Aha, še kako jih je lahko preveč. Jaz ji dosti stvari, ki sem jih dobila nisem uspela niti 1x oblečt in mi jih je bilo tak škoda, ker so bile ful lepe. Tak da nikar ne šparaj. Oblači ji/mu tisto kar ti je najbolj všeč, ker prve mesece takoj vse prerastejo.

Glede spanja in naveličanosti trebuha pa se vam kar pridružujem. Komaj že čakam, da mine. Zjutraj se vsak dan cela trda zbudim in z razbolelimi bokiuser posted image

Krfjolca, jaz sicer še čakam na izpitne roke, ponavadi se začnejo od 20-24.11. ampak še imam namen it na izpit. Mislim, da bo mali tak malo zamujaluser posted image user posted image   Tak da če imaš 6. kar pojdi, ne bo ti žal.

Otekam pa jaz tudi še ne. Upam da bo tak čim dlje ostalo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.10.2006 13:21:04   
Anonimen
Jaz  mam pa danes prvi dan porodniške, jupi! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.10.2006 13:28:46   
blecky
Petra: jaz bom samo te manjše oprala (do 62), no, mogoče še kakšno od 68, več pa sigurno ne... se mi ne da user posted image ... saj upam, da bom takrat ko jih bom rabila že tolk pr moč, da bom lahko pralauser posted image

MucaMaca.. superuser posted image user posted image user posted image , prav zavidam ti mal user posted image ... zdej pa le še uživaj , počivaj in se veseli prihoda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.10.2006 13:37:56   
Anonimen
Aja pa da ne pozabim, prej sem bila še cel mesec na dopustu! user posted image

Sem si ga prihranila za na konec in mi ni žal, res je super takole lepo na easy doma ne pa v nori gužvi v službi!

Jaz danes zopet perem nekaj cotik, sma še včeraj z mojim nekaj malega zraven kupila. Te male cotike so tako zelo zelo cartkane! user posted image

Btw a ima katera izmed vas poporodne spodnje hlačke? Pa še to, a bo mogoče katera izmed vas šla na akupunkturo za nosečnice? Jaz imam prvi termin v ponedeljek. Me fejst firbec matra.

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?