Monika79
|
ojla punce ja ja glede tega sporočanja na RR bi bilo fajn, če bi res punce koga zadolžile, da bi nam sem raodvednicam oznanil vesele novičke, tako, da bomo res na tekočem tako, da je treba sedaj hitro razmišljati, da nam res ne bo katera ušla, pa sploh ne bomo vedele, da se že pridno carta z Tudi danes sem kar mogla zavit spet v otroško trg., ampak tokrat v Pikapolonico kupila 2 dudi od NUK, tako, da sedaj dude imamo, pa kupila sem žabice, joj pa so tako sladke, take mičkene, se čisto raznežiš zraven in kupila še zvezdice, pa lunco in snežinke katere bodo prišle na strop nad posteljico za in se zvečer svetijo, full lepo se bo videlo Glede kremice, pa bom po vsej verjetnosti vzela ta Nivein nahrbnik in tam maš tudi že kar nekaj stvari zraven, saj je ena punca napisala kaj je noter in sem včeraj gledala v trg. in stane 8.000 SIT, če pa bo dete imelo občutljivo kožo, pa bom šla po Bebival kremico, drugače pa je potem po vsej verjetnosti noter kozmetika od Niveje a ne? lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|