|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
18.8.2006 10:47:17   
altati
mene ste tud pozabile, pa sem se dodala:

AMAZONA: PDP:1.10.06
arabela PDP:2.10.06
Pikabu PDP:3.10.06
muki1 PDP:18.10.06
skip PDP:11.10.06
Mayya PDP: 12.10.06
Maxica PDP: 12.10.06
gaya PDP:13.10.06
vava PDP:14.10.06
nanica PDP:15.10.06
natja PDP:16.10.06
@lina PDP:16.10.06
mojceca PDP: 16.10.06
mis PDP:18.10.06
muki1 PDP:18.10.06
A-A PDP:20.10.06
beki24 PDP:22.10.06
adeja PDP:23.10.06
mTina PDP:22.10.06
altati PDP: 24.10.06
lucika PDP:25.10.06
naja78 PDP:28.10.06
tasha23 PDP :28.10.06
psaša PDP:31.10.06
Frrr PDP:31.10.06

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.8.2006 10:50:18   
altati
ej punce, berem vas že dve uri, od petka prejšnji teden vas nisem brala, in ste se razpisale kot nore.....
mi tudi že kar nekaj imamo, manjka nam še kozmetika, pa nekaj malenkosti....
drugače pa: moje počutje je katastrofalno...boli me VSE! NOGE, KRIŽ, HRBTENICA, SRAMNA KOST...sploh ne vem kaj naj....spim nič, ogromno se sprehajam, ker imam občutek da mi to pomaga (tudi po dve uri na dan...), ampak kaj ko je tisti moment ko se ustavim isto 'sranje' (se opravičujem izrazu), ampak to je noro....
sploh ne vem kaj naj še storim, ima katera nasvet?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.8.2006 14:51:09   
mtina
Jaz tudi hodim dve uri na dan, s tem, da mi je dopoldne veliko lažje. Letim kot srnica - me popoldan potem bolj matra - otrdeva trebuh in mi nekam dol vse tiši. user posted image

Na bolečine vsepovsod se bomo mogle pa kar navadit. Tudi jaz se ponoči zbujam na dve uri, da se obrnem na drugi bok, ker prejšnji boli ... in to se ponavlja; pa lulat hodit ... pač malecki so že veliki, me pa ostajamo iste. user posted image

Nasmejte se in bo lažje! user posted image

LP, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.8.2006 17:24:07   
muki1
Altati, veš kaj meni malenkost pomaga pri teh bolečinah? Podložim se. Res, med noge si dam kakšen zelo velik vzglavnik ali pa kar odejo zložim in si jo dam med noge. Tako, da se nogi ne dotikata, je potem kolk manj obremenjen in malenkost manj boli. Malenkost : (.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.8.2006 19:08:10   
moci
a pol je to to, konec dobrega počutja user posted image
danes pa še grozna sopara. diham na škrge
v ponedeljek in torek pa izpiti na faksu, sem se odvadilauser posted image
a se ni bolj fino ukvarjat s cunjicamiuser posted image nč potem grem pa na en kratek sprehod, da bom celo pot kašljaja

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.8.2006 20:51:35   
naja78
haj mačke moje!!
altati,...sorči,prav je da si dala kr na seznam še sebe!!!

punce kako se nardi ta bel kvadratek,jaz nisem ful brihtna v računalniku,znam pa dobr temperaturo v riti zmert???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

spet je vikend,kaj!!no jaz pridem vsekakor gor poškilt.
psaša:če slučajno ne bom šla k psihologu,boš pa v 2 stavkih napisala kaj bo kej reku........
mojčeca:mal se razkrij katera si,midva hodva ob 16h.user posted image
drugač nič novga.se beremo pupe!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.8.2006 7:45:40   
Arabela
Hojla user posted image !

Ni važno kateri dan je, jaz se obvezno vstanem ob 7ih... ja začele so se bolečine in čim je tem. več kot 25st., imam jaz otekle noge kot slonček... saj ne bolijo ampak meni tako grozno izgleda... Tudi jaz slabo spim, predvsem ker mi drevenijo roke.... ves čas imam mravljnce v njih?!

posteljica ki mi jo je obljubila svakinja odpade, ker nekaj ni v redu z njo, tako da bova naslednji teden spet šibala v ikeo tokrat po posteljico... bova kar tam kujila, ker bo pasala k previjalni mizici.... potem pa še jogi in odeljice itd. in lahko samo še sedim in čakam da pride beba.... no čez dva tedna imam 2 izpita tako da bom morala pozabiti na bebico in se konkretno spraviti zraven (mojceca tudi jaz sem se polenila čez poletje, hahahha)

včeraj zvečer sem odšla malo v "life" s kolegicami in priznam da mi je prav pasalo.... sem kar pozabila da sem noseča!!! Danes pa greva z dragim na poroko... Obožujem poroke!!!!

LEpo se imejte čez vikend....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
19.8.2006 11:10:30   
gaya
Helowww

no še jst, par dni me ni, pa mam celo revijo za brat user posted image . Jst sem ga pa tele dni na noro žurirala user posted image , se je prijateljima rodil fantek v četrtek in je blo čist noro, en kup enga veselja, jst pa skoz vsa objokana user posted image , madona, kaj bo šele ko jst rodim,....

Frrr imava čist isti problem, s tem da se je meni na levi nogi, na notranjem delu stegna naredil velik flek, sem bla pri zdravniku, je baje herpes - posledica bolezni v začetku tedna user posted image , dobila sem virolex kremo in se moram mazat, moram pa rečt, da mi pomaga, ker srbi me pa res ne več tolk.

Pikabu jst še tale teden delam, pol se bomo pa mi lepo na kofetku dobili, ane,... najboljš kje v Mercatorju, k majo igralnico user posted image

Moje počutje je pa tko tko. Ravn tko me vse boli in moram rečt da sem ugotovila, da mi pomaga plavanje. Tko da altati najboljš da poskusiš s tem, če maš možnost.

Glede papirjev za CSD sem jih pa jst oddala tko da srčno upam, da do 15.09 pride denarček namesto paketka, da si nabavim še manjkajoče zadevce.

Muki1, katero previjalno si pa gledala v Pikapolonici, ker sva jo midva tud in bova vzela previjalno Erik - rjavo. Se mi zdi cenovno ugodna, pa všeč mi je k ma predale in prostor za nekaj cunjic.

No zdaj pa šibam hitr kuhat kosilo.

Se kmal tipkamo, pa lep poletni dan

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
19.8.2006 11:28:53   
tasha23
Ojla živijo pupce,
jaz sem pa danes kot povožen slonček: včeraj smo z user posted image  pa z mojo mamo se odpravili v Lj po nakupih in sva z user posted image  malo zapravila v H&Mu pa v Baby center sva šla po ležalnik za user posted image . Moja mami pa je šla v nabavo za nov materijal za posteljnino in cunjice za vnučka. Tako mi je pasalo šetanje po BTC-ju in kasneje malo po rudniku (center user posted image ). Domov smo se odpravili z shujšano denarnico in polnim prtljažnikom pa še na zadnjem sedežu je bilo nekaj stvariuser posted image .
Joj mal me skrbi, da razvajamo user posted image  še preden je prišlo na svetuser posted image .
Danes pa začnemo oblačit košaro user posted image user posted image user posted image , posteljica pa je 99% končana - samo še postavit jo moremo in naštimat.

Uživate ta vikend in se čujemo - pišemo

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.8.2006 8:38:44   
štorkljica
Živijo punce!

Danes sem spet vsa zatekla vstala in vidim da nimam edina teh problemov. Prsti na rokah mi ful zatekajo, tko da jih komaj upogibam in pol me še zraven sklepi bolijo (prjatlca mi je rekla da zgledajo ko čevapčičiuser posted image  user posted image  user posted image ). Pa ponoč tut ne morem spat, nenehno se prebujam, danes sploh ker je mela mala biba neko rajanje v trebuščku. A mogoče kero tut začenja v hrbtenici špikat? Mene je kar strah včasih da me bo konc, kok me špika in boli, recimo ko vstajam ali pa pripogibam user posted image .
No zdaj sva se končno z user posted image  zmenila kako in kaj bova nakupila za user posted image  v naslednjih tednih, ta teden posteljica, sam nevem a so une od Sončka kaj dobre, ma kera kaj izkušenj z njihovo int. prodajo??  Mi je ena še prav posebej všeč. sam je mal draga. Drugače pa nevem, Baby center, Ariel al pa Pikapolonica?!!
Maxica sem uno posteljnino gledala na internetu in je res lepa, pa praviš da je tudi kvalitetna tko na dolgi rok, potem bova verjetno tudi to kupila. Mislim da se lahko preko interneta naroči?
Joj kaj bi jaz brez intenetauser posted image ?!!?
Sem zdaj končno malo boljše volje kot prejšnje dni. Pa še včeri sem spet mela malo čistilno akcijo, zdaj k biba prihaja se kar neki spravlava štrihat, pa pohištvo pripravlat, pa neke čistilne akcije mava, mi že kar za faks cajta zmanjkuje. 29.8 mam izpit pa še nič se nisem učila, pa še dispozicijo nisem napisala user posted image  Ma k je tako lepo vreme in te tut kaj zmes ven vleče in pol sem cel popoldan al pa celo dan odzuni in uživam v sončku.
Danes pa na kosilo k mami in popldan malo naokrog user posted image user posted image user posted image  komaj čakam!!
Lepo in uzivantsko nedeljo vsem user posted image
BY

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.8.2006 8:56:15   
naja78
kuku!
mi smo spet tečniker je vroče.
zjutri gremo na sprehod s user posted image ,popijemo user posted image ,se najemo,prpravmo za kosilo in smo že v ležečki.

tasha:dobra si da lahk še tako letaš okol.jaz sem nakupovanje iz 3 ur skrajšala na 1 uro.user posted image

jutri grem plačat košek preko kikiwelta.in upam da ga hitr dobim.manjkajo sam malenkosti,razen peglanja in pranja cotic.

se beremo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.8.2006 13:59:05   
muki1
user posted image
Gaya, evo naše previjalne mizice.

user posted image , je že v kopalnici.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.8.2006 19:50:37   
moci
ojla user posted image ,
upam da ste uživale v sončku. jaz moram še vedno počivat user posted image , tako da lenarim, gledam tv, mal se učim in kartam. sem se že naveličala.
naja, jaz grem v torek na predavanja ob 6h, (upam, da je isto predavanje???), potem pa spet pridem ob 4h. mmmm. ja, imam verjetno najvišjega tipa na predavanju user posted image
v sredo sem naročena na dekompresijo. da vidimo to čudo user posted image komaj čakam, mogoče bo potem tud z astmo bolje ?!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.8.2006 0:12:38   
frrrr
čao, souser posted image !

gaya, odkrili so kaj je pr men narobe... zgleda, da je bila kombinacija zdravil... Hiconcil, ki mi ga je predpisal zdravnik v soboto za srbečico po prsih + Retafer, ki ga jemljem zaradi premau železa -> izpuščajčki so zbledeli... mau še srbi, se še vidijo, vendar je trend dober in bo kmau bolje...

no, smo pa zato malce spremenili dopust... sva šla domov in v petek v Graz v Ikeo... nabavla sva posteljico + vzmetnico + vzglavnika + odeji + posteljnino za 4x preoblečt + podloga za vzmetnico, ki je pralna... in še nekaj malenkosti kot je brisača za kopanje, ropotuljica, želvico ki poje uspavanke, slinčke,... zdej nam manjkajo pa še oblačilca in to je to...

jutri pa dermatološka klinika in potem služba... z zgago mal manj problemov... pazim, da ne jem stvari, ki mi povzročajo težave... in gre user posted image

lepo se imejte s svojimi dragimi, s svojimi že rojenimi in še ne rojenimi otročki...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.8.2006 0:43:33   
Anonimen
Pozdravljane!!!

Jaz sem tudi oktoberka, vendat doma nimamo neta, zato pišem pri  kolegici, ki je članica tega foruma, ampak vas bom spremljala kot anonimna!!!

Počutim se odlično, trebušček se veča iz dneva v dan, ter komaj sedaj sva začela z nakupi, vidim pa da ste ve že večino nakupile. Odločila sva se za novi Peg Peregov trikolesnik GT3-modularni sistem, ga ima še katera?  Načrtujeva pa izlet v Ikeo, da kupiva posteljico ter seveda vse kaj spada zraven še v ostalih trgovinah. Bo kr konkreten finančen zalogaj!user posted image  Ampak za našega malega je vredno!!! Sva pa izbrala že ime za user posted image !!!

Nisem uspela vsega prebrati, pa me zanima, če boste rodile z EA?

Lep pozdrav vsem oktoberkam!!!!!

Natalia

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.8.2006 8:04:30   
tasha23
Dobro jutro so-tečkeuser posted image ,
po petkovem pohajanju po LJ, se je realno stanje mojega počutja pokazalo šele v soboto in držalo še malo v nedeljo: počutim se kot povožena a srečna ker se stvari doma premikajo in počasi zaključujejo. Posteljica je v sobi, košara bo kmalu končana, voziček pride naslednji teden... čistilne akcije pa se vrstijo vsak dan po malo, saj ne zmorem več kot toliko še huje pa je ko sedim in gledam ostale ki okoli mene pridno pospravljajouser posted image .
Včeraj sem oprela plenice, danes ali jutri pa bom oprala tutice pa tetra majčke, upam, da bom zmogla likanje...

No imejte se lepo in se beremo še kaj kasnejeuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.8.2006 9:20:11   
altati
Muki hvala za nasvet, jaz imam povštr med nogami že 4 mesece, brez tega niti zaspim ne....
Je pa očitno moje jamrnje prejšnji teden pomagalo, se zdaj že od eptka počutim bistveno bolje.....
V soboto smo po stari Ljubljani šetali, smo naši mali razkazali Zmajski most, pa Tromostovje in Šuštarskega, pa na sangrio sva šla z mojim dragim (pregrešila sem se, ne me tepst!!!!!user posted image )...
Včeraj pa smo šli k mojim na kosilo, potem smo pa še koruzo in jabolka pekli, pa mami je naredila tri vrste potice, sem se najedla....zvečer sva šla pa z mojim sama domov (naša mala se je odločila da ostane pri babici) in še na en dolg sprehod....sva ugotovila, da sva se tako navadila hodit, da prav manjka, če nama kakšen dan ne uspe.
Ponavadi gre še mala z nama, včeraj sva jo pa kar sama ubrala...in zdaj sva do četrtka sama!!!!! mislim, da nisva bila že kakšno leto!!!
danes popoldne imava zobarja (upam, da bo samo kontrola), jutri ali pojutrišnjem jo mahneva v ikeo (po previjalno mizico), v četrtek ko bom šla po mojo malo se bom pa ustavila v Tosami po še nekaj planic, gazic, rokavic, vložkov.....potem pa mislim da nam manjka samo še banjica...a boste uporabljale banjo ali čebriček? ima katera izkušnje s čebričkom?
Punce, midva z mojim sva rezervirala morje od 1.-7-septembra Zadar, a mislite da sem nora? 31.8. imam mojega ginekologa, ga bom vprašala za mnenje...meni se tako 'lušta' septembersko morje, še malo kopanja, veliko sprehodov, gremo v eno fletno vasico v okolici Zadra, kjer smo že bili...rada bi se sprehajala, vdihavala morski zrak....a mislite da pretiravam?
Me prav zanima kaj bo rekel moj ginek....
joj, zdaj sem se pa razpisala...
aja, a je katera z Gorenjske? Jaz bi prav rada spoznala katero od vas, za kakšen lušten čvek...oz. spoznala bi rada VSE!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.8.2006 9:41:42   
Maxica
Pozdravljene. Pa je spet ponedeljek tu. No, se tolažim s tem, da delam samo še 14 dni, potem pa mal dopusta in že se začne porodniška. Joj, kva gre hitro.
Mi smo bili včeraj na Erazmovem viteškem turnirju pri Postojni in sem se ful nahodila, sploh notri po gradu po milijon stopnicah. Mi je bilo čisto ok, razen noge me pa še danes bolijo. No ja, vsaj vem, zakaj.user posted image
Muki, mi imamo prav zelo podobno previjalno mizico, še od Maxa. Jo še zdaj redno uporabljamo, no, razen banjice. Meni se zdi fajn, ker je banjica lepo pospravljena, sicer pa, ko jo rabiš, jo lepo odpelješ na stran, otroka slečeš in daš v banjico. Pa predalniki so tudi fajn. A ti imaš sedaj novo, je pri Neži nisi imela?
A si za modrce šla gledat v Müllerja? Jaz sem doma gledala, da sem dva res tam kupila, cena okrog 2000 sit na kom. Velikost se je pa na žalost sprala, tako da tudi približno ne vem, koliko sta velika, lahko pa rečem, da majhna zagotovo nista.user posted image
Amazona, glede posteljnine najboljš, da jih kar pokličeš, pa vprašaš, kako je glede dobave. Morda se lahko zmeniš, da ti pošljejo po pošti, pa plačaš po povzetju. Ne vem, mislim pa, da so tako prijazni, da gredo strankam kar precej na roko.
Anonimen, glede EA sem jaz kar 100% prepričana, da če bo le šlo vse gladko, da tudi tokrat rodim z EA, tako kot prvič. Zakon je!user posted image
Altati, jaz sem že tuhtala o čebričku, baje da se otročki res krasno noter počutijo. Vendar sem potem razmišljala, da pred dvemi leti ga nismo imeli, pa je otrok lih tako zrastel, umivali smo ga v banjici, tako da mislim, da ga ne bomo nabavljali. Sem razmišljala, če bi ga imel kdo za posodit, da sprobamo to reč, ne vem, moram vprašati prijateljico, ki ga je uporabljala. V nakup se pa verjetno ne bomo spuščali.
Vse lepo preživite današnji dan!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.8.2006 10:03:42   
mis
Po nekaj dnevih se se jaz javljam. Bplj na hitro, ker se mi mal mudi. V petek sem cel dan romala po Ljubljani. Zacela sem s prvimi nakupiuser posted image user posted image . Na Brezovici sem kupila posteljnino pa dekico za v vozicek oz. cez lupinico, pol v Baby centru en pajacek, pa v Arielu Bambino mio plenice, pa v Kepici modrcek za dejenje. To je to Ni veliko, sem pa tako zadovoljnauser posted image
Danes sibam na morje s svojimi starsi, cez nekaj dni pa se mozek pride za mano in bova verjetno povlekla do konca tedna. Prihodnji teden mam pa v ponedeljek pregled in pa zacneva bolj resno nabavljat stvari. Upamuser posted image

Uzivajte!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.8.2006 10:06:09   
mtina
Hojla punce!

Pri  nas bomo imeli ravno tako banjico. user posted image

Tudi jaz sem včeraj prala plenice. Danes sem mislila bodije in cotke, a ni sonca, tako da počakam na jutri. Pa sem se spravla pospravlat. Pa se mi zdi, da se res pozna, da se bližamo koncu. Zdelana. user posted image

Kot predlog: v soboto sva bila v Baby centru, ker sva si umislila tiste nalepke za na steno - nad posteljico in previjalno ... imajo zelo lepe. Priporočam, če ima še katera takšno željo.  user posted image

Jaz veliko razmišljam o porodu. En dan sem mnenja, da grem na EA, drugi dan, da bom kar po "naravni". Pismo, če pa ne vem kako hudo je res. user posted image

Ajt lepo se imejte.

LP, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.8.2006 11:01:11   
psaša
Živjo puce.
Čez vikend sva bila z user posted image  na morju, je bilo tko lušno, da bi še kar ostala. Veliko sva se sprehajala, no in posledice so bile vidne danes zjutraj, zaotečene noge in roke, noge me tudi bolijo. No, saj bomo že.

altati: ti kar pojdi na morje, res se človek full bolje počuti na morju. Pojdi in uživaj.

Trgovina na Brezovici je super user posted image user posted image . Mi bomo imeli tudi banjico, samo jo mormo še kupiti. Jaz bi pa oprala tisto zaščito okoli posteljice. A mislite, da bo potem tudi taka ostala, mislim oblika, ali se bo kaj zvilo?

naja78: seveda, da ti bom napisala kaj bo rekel psiholog

Jaz sem se pa že odločila o porodu. Najprej bom probala naravno, če bo pa preveč bolelo, bom pa vzela EA. Sem se odločila za PO porodnišnico. Sedaj se moram še en dan tja zapeljat in se zmenit.

Lep dan in se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.8.2006 11:03:02   
moci
altati, jaz sem z gorenjske, no, na pol poti med kr in lj. se mam za gorenjkouser posted image punce vidim da kar uživateuser posted image jz bi tud šla na morjeuser posted image sam zdej si ga res ne moreva privoščit. kampiranje pa verjetno ne pride več v poštevuser posted image ali pa...
jaz sem tudi razmišljala o ea, pa nisem več prepričana, čakam kaj bo rekel okulist.
gre še katera na dekompresijo? ali je jže bila? me prev zanima, kako bo. mogoče mi bo pa še pri astmi pomagaluser posted image
drage souser posted image , meni manjka še tooooliko stvari. sem računala, da bom vse urejala na porodniški (nakupe, pranje, posteljico...) pa nisem več prepričana. kaj pa če me prehiti????
pa še vedno moram 4 izpite na faksu nardit. oktobra se začne na novo, pojma nimam kako bom. prej se je vse zdelo tako enostavno. rodim, mal počakam, pa hodim na predavanja. pa ne vem če bo ravno takouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.8.2006 11:14:48   
Arabela
Hojla user posted image !

Altati, če se dobro pučutiš kar pojdi na morje...  meni je ful pasal morski zrak, pa ves čas sem tičala v vodi, ker sem se počutila tako lahko, hahaha....
Zdaj pa sem cela zatekla.... na noge sem se tako navadila da so slončkove, ampak zdaj so tudi moji prsti na rokah kot čevapčiči....

Mojceca, tudi mene čaka fax v oktobru, pa mislim da se je treba le zorganizirati pa bo... saj ne bova edini z bebicami in izpiti, a ne?

Modrčka si še nisem kupila, ker sploh nimam pojma kakšno cifro, tako da si ga bom šla kupit v trgovino in ne preko kataloga... tetra pleničke pa sem kupila V Rutarju (o.2700 sit 10kom) in sem jih že oprala in so prav fajn, ker so fajn zarobljene...

Zdaj si grem narediti malico, ker je mala beba že lačna....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.8.2006 11:44:24   
lucika
mooorje, kje je ze to. se me spomnite, jaz sem paniko delala pred dvema mesecema; ostale pa tud zdaj na morje hodite, pa je ok. ko se sam spomnim, kak je bilo meni fino na morju, mmmmmm...
ko sem pa prisla nazaj, se je pa zacelo..zatekanje najbolj. noge mi sploh vec ne splahnijo, cez dan me vsaj bolijo ne, zvecer pa se to zraven. nogo imam tako, da nimam kaj obut. imam ene natikace na pase, ki se regulirajo, ze dva meseca sem v teh. zdaj sem nasla v massu ene ala potapljaske, ki so narejeni iz elasticnega materiala. so mi prav. imajo pa eno tini mini pomanjkljivost: so zivo svetlo zeleni:) zdaj si moram se eno majcko take barve najdit, da bo vsaj malo na nekaj zgledlo. grozni so, ampak edini suhi, ki so mi prav. ja, pa se ti so vecja stevilka od moje. cokli, natikaci..bilo kaj, mi tudi po dve stevilki vecje ni prav. ker ne zatekam samo v gleznje, ampak celo od prstov navzgor, in imam zarad tega fuul visoko nogo, pa mi ne gre v noben suh. a ima se katera take probleme?

sem mislila, da to mene ne caka...ampak meni je spet slabo. ze nekaj dni, prav tak slabo, kot na zacetku. tud takrat nisem bruhala, samo slabo mi je bilo, in zdaj mi je spet.brrrrr.

midva sva pometala ven pol opreme, pa malo smo ostalo pohistvo prestavili, da smo lahko posteljico prestavili... zdaj pa caka na bibo...moram se vse preprat, obrobe za posteljico, pa od jajcke, lezalnika..pa me je klar malo strah dat to v pralni stroj... sem pa verjetno lahko kar srecna, da mi ni treba kupit:) samo, da mi ne boste prevec faus..vse se obrne, da smo na istem. nama je lepo crknil pomivalni stroj. bomo stroskovno vse not spravili:( pa pralnega imava tud iz leta 1984, zdaj eno ali dve rundi na teden lepo opere; kaj bo naredil, ko bo treba prat malo vec, pa bog ve. najraje bi se kar pralnega kupla, itak bo slo na 68638538obrokov, pa se ne pozna tolko. samo moj se ni za tole idejo...jaz jo pa razvijam:)
meni se pa zdi se prehitro plenicke in cotke prat. sicer je se res samo dva meseca...hm, malo bom se pocakala...

drugace pa smo tudi mi cel vikend piknikirali in praznovali... komaj sem se k sebi spravila, tak mi ni pasala hrana,. seveda pol, naslednji dan; ko je bilo treba jest, sem se potrudla in se basala, kot bi bilo zadnjic:)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.8.2006 15:20:58   
štorkljica
Živijo nosečke user posted image user posted image user posted image
Ma to zatekanje je pa res od user posted image  Sem včeri ko sva bla pr mojih na kosilu in pol cel popoldan tako zatekla v noge, da si več šlap nisem mogla nataknit!!! user posted image  So mi šle gor sam do polovice noge-groza vam rečem. No pa sem pol spet dobila izgovor da malce poležim brez slabe vesti in sem se hitro vrgla na en tak kamping stol, in noge lepo dvignila in za uro in pol použivala v senciuser posted image
Glede EA sem pa ful skeptična, so nam v MŠ rekli, da je ne priporočajo, ker lahko baje toliko slabega  za sabo potegne (poškodbe hrbtenjače, možna je celo dolgotrajna paraliza, če poseg ni popolnoma strokovno narejen), nevem sam če so naše mame brez tega lahko to preživele verjamem da bi mi tudi lahko (a sem preveč staromodnauser posted image ) Pa pr nas v MS jo niti ne izvajajo, tko da bi pol itak mogla it drugam rodit.
Ej a mi lahko katera razloži PLEASE kaj za vraga je to dekompresija? NIKAD ČUOuser posted image  Pa vidim da ful o temu debatirate zadnje cajte, pa se mi ne da po netu iskati strokovne odgovore.
Arabela in Mojceca ne bosta edini na faksu z izpiti in bebicami, jaz sem z vama user posted image ! Sem se odjavila od enega edinega ki mi je še ostal, ne da se mi začet učit. Upam da tega naredim tut z bebo in pol diplomiram čimprej!
Joj in kaj se mi je danes zgodilo, so mi šli kar lasje po koncu user posted image
Prejšnji teden sva z mojim naročila  A paket na socialnem (to je un z lupinico) in pol si v petek pogovarjamo z mojo takozvano kolegico in ona ful zavzeta reče da kaj sva pa to brezveze naročala, da ona lupinico še ma in da bi nama jo radevolje posodila in "joj, kak škoda....", v glavnem jaz pol v petek dobim odločbo z CSD-ja in se midva z mojim pogovarjava, da bi pa mogoče se le dalo to spremenit in bi midva vzela denar pa si sposodila lupinico vseeno. Nakar jaz danes kličem na CSD in zrihtam spremembo (preklic paketa in dobiva denar), jaz pol kličem "kolegico" in ji povem da sem spremenila in da če še to velja kar smo se pogovarjali, pa seveda NE velja, spet "joj, kakšna škoda..." pa glih en dan sta zamudila, včeraj je kao prišel njen bratranec in jo glih za to lupinico prosil in ona ni mogla rečt ne ker je njegova mama za njenega sineka ful cunj spokupila in da je malemu dala 200€ in "čeprav si nismo dobri z mojimi sorodniki sem mu jo mogla posoditi". Nevem zakaj naju je pol pred enim letom prosila, da naj bova midva malemu krstna botra?!!?? Midva (neumneža) pa sva to tudi sprejela!!! Pa saj ne pravim da mi je sedaj kaj dolžna, ampak zdaj vsaj vem kakšna je, ko nekaj rabi si vredu ko pa ti kaj rabiš pa.... (da ne bom kaj grdega napisalauser posted image ). Še zdaj se ne morem pomiriti, pa jaz bi za svoje kolegice vse nardila, ne pa za sorodnike s katerimi itak nimam posla. No pa sva se zmenila da pa bova zato neko rabljeno kupila, pa saj jo itak ne rabiš več ko pol leta.
Ne bom več težila s tem.
Drgač pa končno je spet malce hladneje danes, mal manj zatekam in lažje dihamuser posted image
A to pomaga če si ponoči daš pojšter med noge za bolečine? Ker mene tut vse boli in se premetavam ko en tjulenček celo noč po pojstli. Ugajata pa mi itak sam dve pozi od štirih možnih. Komaj že čakam, da ko porodim in pridem domov, da si prvič spet vležem na trebušček in zapim vsaj za tistivi 2-3 ure ki mi jih bo user posted image  dovolila user posted image user posted image  Prav pogrešam že ta filing spanja na trebuhu.
Ej ma kok sem se razpisala, grem in lep preostanek dneva vsem!!
BYuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?