Maxica
|
Pozdravljene. Pa je spet ponedeljek tu. No, se tolažim s tem, da delam samo še 14 dni, potem pa mal dopusta in že se začne porodniška. Joj, kva gre hitro. Mi smo bili včeraj na Erazmovem viteškem turnirju pri Postojni in sem se ful nahodila, sploh notri po gradu po milijon stopnicah. Mi je bilo čisto ok, razen noge me pa še danes bolijo. No ja, vsaj vem, zakaj. Muki, mi imamo prav zelo podobno previjalno mizico, še od Maxa. Jo še zdaj redno uporabljamo, no, razen banjice. Meni se zdi fajn, ker je banjica lepo pospravljena, sicer pa, ko jo rabiš, jo lepo odpelješ na stran, otroka slečeš in daš v banjico. Pa predalniki so tudi fajn. A ti imaš sedaj novo, je pri Neži nisi imela? A si za modrce šla gledat v Müllerja? Jaz sem doma gledala, da sem dva res tam kupila, cena okrog 2000 sit na kom. Velikost se je pa na žalost sprala, tako da tudi približno ne vem, koliko sta velika, lahko pa rečem, da majhna zagotovo nista. Amazona, glede posteljnine najboljš, da jih kar pokličeš, pa vprašaš, kako je glede dobave. Morda se lahko zmeniš, da ti pošljejo po pošti, pa plačaš po povzetju. Ne vem, mislim pa, da so tako prijazni, da gredo strankam kar precej na roko. Anonimen, glede EA sem jaz kar 100% prepričana, da če bo le šlo vse gladko, da tudi tokrat rodim z EA, tako kot prvič. Zakon je! Altati, jaz sem že tuhtala o čebričku, baje da se otročki res krasno noter počutijo. Vendar sem potem razmišljala, da pred dvemi leti ga nismo imeli, pa je otrok lih tako zrastel, umivali smo ga v banjici, tako da mislim, da ga ne bomo nabavljali. Sem razmišljala, če bi ga imel kdo za posodit, da sprobamo to reč, ne vem, moram vprašati prijateljico, ki ga je uporabljala. V nakup se pa verjetno ne bomo spuščali. Vse lepo preživite današnji dan!