muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Hello. Muki, a imaš doma knjigo Nega matere in otroka? Jaz jo imam in sem ravno zadnjič prebrala, da sedaj, okrog 32.tedna, se kile ustavijo, oz.se počasneje rediš, čeprav otrok sedaj najbolj raste in se razvija. Tako da ni panike, če se ne rediš, otrok že dovolj dobi, tudi iz zalog. Bodi srečna, da je tako. Kako je bilo pa prvič pri tebi? Maxica, je bil lažni alarm . Sicer se pa sanjsko sliši, da otrok dobiva dovolj iz zalog, ampak, zgleda, da ga moja tehtnica res malo serje. Naslednjo sredo je tehtanje pri g. pa bo ziher kakšna kilca več. V prvi nosečnosti sem se redila normalno. Nekje 11 kg vse skupaj. Arabela, ti si pa res upaš. Pa kaj res se ni noben našel, ki bi ti avto porinil na pločnik, ali pa ga nisi čakala? Saj vem, da če ga daš iz brzine je lahek, ampak vseeno punca, lahko bi se ti kaj zgodilo. Si imela srečo. Zdaj tudi jaz navijam, da bo hitro in poceni popravljen . @lina, sem te že pogrešala, dobrodošla nazaj. Pri nas smo trenutno spet bolani . Je malecka spet nekaj fasala. Včeraj zvečer vročina, ponoči vročina, danes vročina . Zdaj trenutno je na Calpolu in se dobro počuti, saj se igra. Meni je pa taaaaak slabo. Sem se najedla čokolade in napila kave, zdaj me pa kislina hoče ugnobiti. Sem požrla dva Rupuruta in spila dva deci Donata, pa upam, da bo kmalu boljše. Sama sem si kriva, ampak smo slabo spali ponoči, pa sem rabila poživila . Včeraj sva bili z Nežo v MS in sva šli malo po nakupih. Sem nabavila olje, robčke, kremo za ritko. Zdaj rabim samo še alkohol za popek in imam komplet kozmetiko za novorojenčka. Zase pa sem vzela en modrc v Műllerju. Moja številka je 75b, zdaj sem vzela 85 b, pa mislim, da bo čisto dovolj, saj sem prvikrat imela mleka za izvoz, pa se mi prsi niso ne vem kaj povečale. Potem sem hčerkico še peljala na sadno kupo in mi po nekaj žličkah prijavi: ,, Mama, jaz imam rajši klobase. " Sem se tak narežala, da me je skoraj kap. No, tak veseljaček, pa potem jo je zvečer že zakuhalo . Vsi načrti, ki sva jih imeli za prihodnje dni so splavali po vodi. Grem zdaj. P.S. Amazona, si dobila moje ZS?