|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
16.8.2006 21:33:43   
naja78
AMAZONA:  user posted image    PDP:1.10.06
arabela       user posted image  PDP:2.10.06
Pikabu         user posted image   PDP:3.10.06
muki1          user posted image  PDP:18.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
Mayya         user posted image   PDP: 12.10.06

Maxica         user posted image   PDP: 12.10.06
gaya           user posted image  PDP:13.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06

nanica         user posted image   PDP:15.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16.10.06
mojceca       user posted image   PDP: 16.10.06
mis              user posted image   PDP:18.10.06
muki1          user posted image   PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06

beki24         user posted image  PDP:22.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:22.10.06 
lucika          user posted image   PDP:25.10.06
naja78        user posted image   PDP:28.10.06
tasha23      user posted image   PDP :28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06

Frrr             user posted image   PDP:31.10.06 

nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.8.2006 21:50:41   
Maxica
Mis, sedaj sem dala fotke od posteljnine v album, geslo je posteljnina. Mi pa ni pustilo dati večjih fotk v album, tako da upam, da se vseeno kaj vidi. Midva nisva vedela za spol user posted image , tako da sva potem izbrala nekaj v nevtralnih barvah. Gor so medvedki. Mislim, da je tudi na njihovi spletni strani tak vzorec predstavljen. Jaz sem vzela dva kompleta, tako da imaš enega pripravljenega, ko daš drugega prati. Sem pozabila povedati, da sem tam vzela tudi rjuhce. Jaz sem popolnoma zadovoljna z blagom, še sedaj, po dveh letih uporabe in pranja, je vse kot novo.user posted image
Novemberke, lepo pozdravljene med nami.user posted image Jaz bom kar zadovoljna, če bom ostala oktoberka.user posted image
Pikabu, povej, si že našla darilo za Emo?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.8.2006 8:33:09   
tasha23
Dobro jutro souser posted image ,
uff sem se kar nabrala  - včeraj sem imela namen se kaj javiti pa mi je branje vzelo preveč časa in je kar hitro prišla ura da se odpravimo na pregled. Ste pa res veliko napisaleuser posted image
Torej: na pregledu smo ponovno imeli UZ in natančen pregled vseh organov - smo kar veliki in težki 1500g, potrdili smo spol user posted image user posted image , je pa že tatu podoben - saj se ves čas skriva in ne mara se slikatiuser posted image . Glede na trenutno velikost je velika verjetnost, da bo otroček res velik ob rojstvu - ima že zdaj lepa polna lička user posted image . Od danes naprej moram šteti gibe.  Je pa g rekel, da trenutno je na glavici, vendar je možno, da se š evelikokrat obrne do 35t.
Naslednji teden pride voziček tako, da imamo v grobem že skoraj vse - le kozmetika in pleničke manjkajo.
Dobila sem tudi papirje za CSD in navodila zaradi bolniške, saj se mi je MV malenkost skrajšal - na srečo sem še zaprta. Še vedno imam omejeno gibanje - kar se tiče dela in športauser posted image , bo pa po porodu lažje. Me prav zanima kaj bo g rekel 19.9, ko imam ponovno pregled in bo poskušal ponovno slikat profil našega junakauser posted image
Nič lepo se imejte in uživajte - upam, da se še kaj javim.

PA PA

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.8.2006 9:05:12   
A_A
user posted image  Pozdravljene vse user posted image  ! Po dolgih štirih tednih dopusta se zopet oglašam.
Joj, koliko ste napisale, bi potrebovala 3 dni, da bi vse prebrala.

Pri meni vse OK, tamalček user posted image  brca tako močno, da me stresa po celem telesu. Pa nogice tako fino porine pod moja rebrca, da se kar ustrašim, da bo ven pogledal user posted image  Ima pa tudi že naštudirane fore: včasih na levem boku tako čudno brca, da prav pove, da mi ne paše in ko se uležem na desni bok se lepo pomiri user posted image  
Pa kolca ! Joj kakšen kolcamož je to! Jst ne vem, al se uči požirat pa mu ne uspe al je to normalno. Če bo šlo tko naprej, ... hm user posted image

Jaz se počutim super, pridobila sem 8kg (v glavnem v trebušček) - tudi vsi ki me poznajo pravijo, da se mi kile čisto nič ne poznajo, razen da mi je trebuh zrastel. Jem pa normalno kot pred nosečnostjo, res, čisto nič drugače.

Med dopustom sem lepo vse nabavila za user posted image , previjalno, posteljo, voziček, kozmetiko, planičke, cotke, vse tudi lepo oprala (brez mehčalca in 2 x sprala, polikala). Materinsko šolo sem že dala čez. Sedaj samo še berem revije in knjige o negi dojenčka in čakam na veliki dogodek. Zadnjič sem iz interneta sprintala obrazce za CSD, študirala in študirala katere papirje moram oddat, pa nisem prišla do konca. Jao. user posted image  Če ima katera izkušnje, naj pove, katere in koliko obrazcev in prilog je treba oddat. Please!!!!!! user posted image

Lp.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.8.2006 10:01:36   
Pikabu
Danes imam malo več volje in energije, da tudi sama še kaj napišem.

Zadnje dneve smo imeli res pestre. V soboto smo šli v nabavo za Emino sobo. Kupili smo poden, v zeleni barvi, trenutno pa čakam, da ga pripeljejo. Menda ne bo veliko dela s polaganjem, tako da bo verjetno Ema enkrat v prihodnjih dnevih že spala v svoji sobi, čeprav ne bo pohištva. Potem sva šla z možkom še v Baby center kar v LJ, ker imajo več izbire, kot pri nas. Najbolj sva gledala za darilo, za Emo. Mislim, da sem že napisala, da sem pri nas imela v eni trgovini ogledano likalno desko z likalnikom, pa so jo zaprli. V BC-ju je bila pa taka čudna likalna deska, da nama ni bila prav nič všeč. Tako sva kupila samo likalnik. Gledala sva sicer tudi druge stvari, všeč nama je bila blaganja, pa je imela toliko drobnarij zraven, ki našo Emo sploh še ne zanimajo in se potem valajo povsod, da sva se odločila še malo počakati. Gledadla sva plastelin, pa sva se odločila, da lahko z njim še malo počakava. Legic ima kar precej, rada ima sestavljanke, pa nama nobena ni bila všeč. Kupila sva ji pa tudi dve pižamici, eno je dobila takoj, drugo pa dobi za roj. dan. Za Emo sva kupila tudi igračko Uhača, iz risanke o Nodiju (Nodija že ima), ki ji ga bo prinesel dojenček, ko se bo rodil. Za user posted image sva pa tudi kupila en kompletek, ki ga bomo dali gor za domov iz porodnišnice. Potem smo v soboto šli še na en predporočni piknik. V nedeljo smo bili povabljeni na en krst in smo spet cel dan hodili okrog, tako da sem bila kar pošteno utrujena zvečer, saj dva dni praktično nisem nič počivala. Včeraj smo pa končno šli naročit še pohištvo za Emino sobo. Če bo vse tako naneslo, jo bo dobila ravno za roj. dan, tako da mislim, da kar se darila tiče, da bo kar dovolj. Smo pa naročili alplesovo, v vanilija barvi.

Aja, pa v ponedeljek sem privlekla na dan škatle z Eminimi oblačili in sem vse pregledala in ven pobrala, kar sigurno pride v poštev tudi za drugega. Me je čisto raznežilo, ko sem gledala tiste majhne cunjice in me resno prijelo, da bi že čim prej prišel oktober in naš dojenček. Zdaj čakam, da bo lepo vreme, da vse lepo operem in da bom lahko ven obesila. Verjetno bo to danes, saj za naslednje dneve kar lepo napovedujejo. Potem pa še zlikam. Ker še ne bo pohištva za Emino sobo, sem v svoji omari spraznila dve polici, kamor bom začasno zložila stvari za dojenčka, ko pa pride pohištvo, moram pa iz predalnika prestaviti Emine stvari v omare, pa potem v predalnik vse za dojenčka. Upam, da me kaj ne prehiti, da bom vse to lahko naredila. Sicer naju pa še čaka čiščenje vozička, pa banjice. Banjico imava bolj majhno, na stojalu. To smo imeli tudi pri Emi, pa smo pri treh, štirih mesecih potem se začeli kopati kar v veliki bani, tako imava namen tudi sedaj. Košek je pa še vedno v spalnici, ga od Eme sploh še nismo pospravili (no, razen posteljnine). Ta je zdaj služil za odlaganje najrazličnejših stvari. Sva pa dogovorjena z možkom, da ga bosta prirpavila in oblekla z Emo v času, ko bom v porodnišnici. Me prav zanima, kako bo Ema prenesla ta čas, ko me ne bo. Predvidevam, da bo kar hotela, da grem z njo domov. Tako bo košek služil kot izgovor, da še ni pripravljen in da nimamo kam dati dojenčka in ga bosta z Emo pripravila, ko bo čas, da prideva domov.

Kar se oblačenja za domov tiče, sem tudi sama že veliko razmišljala. Ta kompletek, ki sva ga kupila, je dvodelen, tako da sem razmišljala, da če bo zelo mrzlo, da bom spodaj oblekla bodi, majčko, žabice, pa potem ta kompletek kot že tista vrhnja plast, če bo še dovolj toplo, pa samo bodi, žabice in takoj ta kompletek. Ob primeru res hudega mraza bom pa verjetno kupila še kakšno jopico ali nekaj podobnega. GLede na to, da smo pa bolj na začetku, pomojem še ne bi smelo biti prehudo. Potem pa sigurno dekica čez. Jaz si bom pripravila različne kombinacije, potem se bom pa glede na situacijo odločila kako in kaj. Kobinezonček za zimo pa tudi že imamo, samo srčno upam, da ga na začetku oktobra še ne bomo potrebovali.

Maxica in mis, jaz imam tudi to posteljnino. Pa tudi smo jo kupili na Brezovici, ker je res ceneje. Maxica, a se tista obroba da kaj prati? Sicer jo bo pa tako nekaj časa še uporabljala Ema.

Gaya, jaz sem takoj za, da se kaj dobiva. Jaz sem itak že doma, tako da samo povej.

A sem še kaj pozabila napisati? Sigurno sem, pa ni panike.

Uživajte, pri nas je spet končno sonček. Midve z Emo sicer trenutno čakava na dostavo, potem greva pa hitro ven. Komaj že čakam.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.8.2006 10:22:01   
Maxica
Pikabu, jaz tisto obrobo kar v stroj butnem, pa operem, normalno na 40, s pisanimi cunjami. Potem tudi lepo polikam in je še vedno bilo vse ok. Kako jo pa ti opereš?
Hehe, a veš, da mi je ravno zadnjič en kolega pravil, ki ima triletnega fantka in so sedaj dobili še punčko, da je pri njih ful vžgalo, da so mu v porodnišnici dali en avto, kao da ga je pa njemu prinesel dojenček. Da je sestrico takoj vzljubil.Tako da sva potem z možem razmišljala, da bi mi tudi isto foro naredili, ampak z Nodijemuser posted image . Mož je sicer potem pomislil, da bo potem Max vedno spraševal, kdaj bo še kakšen dojenček, da bo še kaj dobiluser posted image , ampak mislim, da ne bo panike. A imajo v BC tudi Nodija, takega, malo večjega pliškota?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.8.2006 10:27:20   
beki24
ojlauser posted image !

Najprej glede denarja za paket- če ta mesec oddaš papirje dobiš denar okoli 15. naslednji mesec- tako da 15. 9. gremo zapravljatuser posted image !

Tako je fino ko berem kako veliki in debelušni so že našiuser posted image , komaj čakam naslednji torek, da tudi jaz vidim našo/ega korenjaka/injo! Pa upam, da se bova zmenila/e, da se postavi tako, da bomo izvedeli ali jeuser posted image  ali user posted image . Glede na zadnji UZ imam zdaj bolj občutek, da jeuser posted image , bomo videli če imam prav! Drugače bomo pa do okt. počakali, kaj pa hočemouser posted image !

Ful vas je učiteljic, kaj pa učite? Upam, da niste preveč stroge!!user posted image
Nič pa nisem "fouš" vašim malčkom, moja mami je tud učiteljica, pa mi je blo vsake počitnice zoprno, ko je bila zmeraj doma, druge mame so pa delat hodile in so otroci dopoldne lahko počeli kar so hoteliuser posted image ! Pa od prijateljice je bla isto in potem sva se skupaj pritoževali in to enkrat pod našim oknom, mami je pa fino poslušala, temu se še danes smejimo- KAKO SVA BILI BOGIuser posted image !

Naja78- hvala za seznamček- ful hitro štartamo- potem en dolg premor za cel teden al še več- potem pa vsak dan nekaj- to bo pestro!

A gre še katera rodit v Ljubljano- jst sm se kar odločila- pa bo kar bo!
Včeraj sm šla po kupončke za materinsko šolo, pa je tm ful user posted image  čakalo na sprejem- ful čuden občutek! Kam pa greš če imaš popadke al tudi tam čakaš kot noruser posted image  Pa upam, da je ostalo osebje kaj bolj prijazno kot tista ženska v sprejemni pisarniuser posted image ..

LP

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.8.2006 10:38:55   
Pikabu
Maxica, sploh je še nsiem oprala. Me je skrbelo, ker je debelejša. Kako se pa potem to kaj suši? Jo bo pa treba zdaj enkrat ja, ker je Ema začela se z njo igrat, si jo odveže dol, pa se zavije z njo in počne vse mogoče.

Jaz sem tudi to foro slišala od prijateljic, da jim dojenček kaj prinese in sva se odločila, da tudi tako narediva. Zdaj, ko sva bila midva, so imeli samo take majhne Nodije, drugače sva pa midva že prej enkrat kupila Emi Nodija, ko je bila bolna in sem tudi v BC-ju dobila večjega, trenutno tukaj jih pa niso imeli. Tudi Uhače so imeli take bolj majhne, pa mislim, da bo tudi v redu in da ji bo všeč. Me je pa skoraj kap, ko sem ceno videla, res je tak bolj majhen, pa je bil čez tri tisoč. Jaz sem za Nodija takrat dala okoli tri tistoč, pa je mnogo večji od tega Uhača.

Beki24, jaz učim na razredni stopnji. Letos sem učila zadnjo generacijo 3. razreda osemletke, ko pa pridem nazaj, pa upam na prvi razred. Bomo videli. Jah, bomo videli, kako bo kaj s počitnicami in našimi otročki, če pomislim, res mogoče ni najbolj fino, meni je bilo tudi všeč, da sem bila sama doma, pa bodo morali že preživeti. Kaj pa veš, kaj vse se še lahko do takrat spremeni....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.8.2006 10:45:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Maxica, sploh je še nsiem oprala. Me je skrbelo, ker je debelejša. Kako se pa potem to kaj suši? Jo bo pa treba zdaj enkrat ja, ker je Ema začela se z njo igrat, si jo odveže dol, pa se zavije z njo in počne vse mogoče.

Jaz jo pa kr vedno dam prati, ko menjam posteljnino.user posted image  Da menjam pol cel komplet. Mah, suši se pa čist normalno, no, ne vem, da bi se kaj zelo dlje. Probaj zdaj enkrat v teh dneh, ko pravijo, da bo bolj vroče, pa boš videla. Sam da ne boš pol mene tepla, če ti ne uspe.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.8.2006 10:53:58   
mis
Maxica, hvala za fotke. mogoce grem danes v LJ in ce grem bom sla sigurno na Brezovico po posteljnino.

Naja, spet si verjetno kopirala en star seznamuser posted image . Moj rok je 17.10. Sej vem, na koncu bo pa zamujal...user posted image

Mtina, kako to, da gres na bolnisko sele 6.9.? Kaj pa do takrat? Pikabu, tebi se se malo lepse iztece kot meni. Samo glej, jaz grem zdaj recimo na bolnisko in me morajo nadomescat, ker sele po enem mesecu odsotnosti ravnatelj lahko zaprosi za novega delavca. In ce se mi porodniska iztece naslednje leto 20.9., ne mores kar prej pridit nazaj, ker je nekdo tam do tega datuma. Pac sem padla v eno birokratsko zanko, ker mi pac 20 dni sfali. Pa mislim, da mi G ne bo dal bolniske. Nerad daje kar tako in celo nosecnost se res odlicno pocutim. Ne vem. Po svoje mi je pa fino, da bi mela naslednje leto se september frej. Pa ce normalno zacnem avgusta bo mali star sele 10 mesecev. Ne vem kaj je prav...

Jaz se te dni trudim pisat dispozicijo za magisterij. Vsaj to bi rada mela do poroda.user posted image

Zgleda da se bodo tudi pri nas stvari zacele premikati glede opreme.user posted image

Vceraj sem izpolnjevala obrazce za CSD in se odlocila za denar. Sestevala sem okvirne cene vsega, kar je v paketu meni uporabnega (pol ni uporabno), pa sem vse zaokrozila navzgor, pa ne pridem do zneska, ki ga dobis ce vzames denar. Saj je okoli 60000, a ne?
Pa mam se eno vprasanje: kaj napises tam ko pise zavitek za novorojenca bom dvignil pol je pa crta? Kaj pa tam ko se napise druzinske clane, da uveljavljas davcno olajsavo? Koga moras tja napisat?

A_A, nekaj postov nazaj se je ena nasa oktoberka ful potrudila in vse napisala.

Uzivajte v soncku.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
17.8.2006 10:56:09   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Sam da ne boš pol mene tepla, če ti ne uspe.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da ne bo panike. Bom poskusila, pa potem poročam.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.8.2006 11:37:26   
frrrr
kk ste ble pridne... js sm vas 2x vmes brala, ampak so bile vedno višje sileposredi in nisem mogla dodat svojih novitet user posted image zdej bo pa sonček in teh problemov ne bo več.

no, pri nas je nekaj sprememb... sem se preveč hvalila okrog kako se dobro počutim in vse poteka o.k.
-> mal sem mogla začet pazit pri prehrani, ker mi zgaga povzroča hude probleme... tudi nekaj svetlih noči smo že imeli zaradi tega
-> drugi problemček, ki je pa nekoliko večji, so pa izpuščaji, ki so se pojavili prejšnji teden... najprej po prsih -> bila v soboto pri zdravniku in mi je predpisal Hiconcil + Fenistil... ampak nekaj ni bilo o.k, ker se mi je v torek izpuščaj pojavil na trebuhu in včeraj sem samo gledala kako je rastel... do danes prekril 1/4 telesa (prsi, trebuh, vrat, leze na roke in hrbet) -> danes bila pri zdravnici, ki mi ni želela nič predpisat, zato me je na dermatološko kliniko poslala... imela sem izbiro ostati tam ali it domov in se doma mazat, zato sem se za slednjo odločila... poleg ene kremice, ki so mi jo v lekarni zmešali, so mi dali še Claritine, vendar jo lahko vzamem le, če bo res panika... danes sem jo vzela, ker bi se drugače zgrizla, ne samo spraskala
upam, da bo šlo na bolje...

no, takšen je moj dopust... v torek sva šla na morje in se včeraj vrnila...
papirjev na CSDju še nisem urejala, ker sm še prezgodnja... me še čaka to... je pa full fajn prebrat vse nasvete... še posebej mi prav pridejo seznamčku potrebne opreme... mogoče bova pa dopust izkoristila za šoping... me full mika, sam se mi ne da...

nč, lepo se imejte... grem malo vn na zrak...
mejte se!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.8.2006 12:09:18   
psaša
Lep sončen dan
Nisem imela časa do sedaj, da bi kaj napisala, sem vas samo brala.
Sem bila včeraj v trgovini na Brezovici. Res je full ceneje, septembra grem še enkrat, ker takrat bodo nafilali robo za zimo, kakšno bombažno dekico bom kupila in pa pajaca za spat (imajo sedaj samo poletno varianto). Prodajalka je bila full prijazna.
Papirje za CSD bom uprejala šele v začetku septembra, ker imam PDP konec oktobra in pa -60 dni.  Pa tudi G mi ni še dala papirjev, pregled 1.9.
Jaz bi že tako rada kaj oprala in pa postavila posteljico, pa nimam ne placa ne pralnega stroja. Sej bi prala lahko pri mami, ampak bom rajši počakala na moj novi pralni stroj. Upam, da mi ga bomo priklopili drug teden.

frrr: upam, da se boš čim prej pozdravila

Včeraj v MŠ je babica oz. sestra omenjala ene vložke VIR extra. A katera to pozna? Baje naj bi bili boljši od VIR 80, nimajo nobenih umetnih snovi notri, Vir 80 pa nej bi imele nekaj. Ne vem no. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.8.2006 12:48:05   
mtina
Hej!

Mis tebi sem poslala na privat.

Lep sončen dan! Sem prav vesela, ker sije sonček.  user posted image

Tudi jaz sem se odločila za denar. Bomo videli. Papirjev sicer še ne bom urejala. Me pa zanima zakaj sem dobila tri odreske potrdila?

Ste pa aktivne.

LP, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.8.2006 13:06:29   
mtina
Jaz pa nen najdem na nobeni strani, da bi se katera razpisala o CSD-ju. Le na privat so kontaktirale.
user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil mtina -- 17.8.2006 13:07:48 >

Sonce!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.8.2006 13:13:46   
Maxica
Mtina, kaj tri odrezke si dobila? Hm, meni se zdi, da se enega da na CSD, enega osebnemu zdravniku, za tretjega pa pojma nimam, a ga nemara obdrži sestra pri ginekologu?user posted image
Drugače bi bilo pa res fino, da bi šle skupaj čez vso to goro papirjev, ki nam jih dajo na CSD, da česa ne spregledamo. Kaj pravite?
Vložki Vir ekstra so pa morda tisti, ki so v belo modri pakungi. Vir 80 so belo roza, se mi zdi, da so oni pa tisti drugi. Bom prav v trgovini pogledala. Jaz sem sicer kar dva paketa Vir 80 za začetek vzela, itak jih nekaj še v porodnišnici dobiš.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.8.2006 13:17:57   
mtina
Ja. Tri odezke: na njih piše:

1. osebni zdravnik
2. arhiv ginekologa
3. ostane meni in ga nesem najverjetnje na CSD

Sem mislila, da gre zgolj za potrditi kaj ali kaj podobnega - pa saj to lahko naknadno uredim. prinesem na naslednjem pregledu nazaj. user posted image  Kakor koli.

Ja ne bi bilo slabo glede teh papirjev.

LP

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.8.2006 13:23:31   
tasha23
Ojla, mtina, misli, da se je sestra pri g pomotla in ti je dala tudi izrezek, ki ga mora ona hraniti. Jaz sem včeraj tudi dobila 2 izrezka, tretjega mi je sestra sicer pokazala in rekla, da to ostane pri njej.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.8.2006 14:41:30   
Pikabu
Mis, sem prej čisto spregledala tvoje sporočilo.

Ja, res imaš smolo, nisem dovolj pametna, da bi ti znala kaj uporabnega svetovati. Jaz se kaj dosti sicer sploh nisem s tem ukvarjala, z ravnateljico imava tak dogovor. Res mi pa v septembru fali samo dva dneva. si pa za naslednje leto ne predstavljam, da bi učila prvi razred in bi jih 14 dni imela druga, ker se toliko dogaja ravno tistih 14 dni. Edino, če bi tisti čas bila vzgojiteljica sama. Sem se nekaj zanimala, da bi drugo leto vmes prekinila porodniško med počitnicami, pa koristila dopust in bi potem kasneje prišla delat, samo si želim iti v prvega in mislim, da to ne bi bilo v redu. Poskusi mogoče s to varianto, da boš še dlje drugo leto doma in da ni na začetku tako malo tistih dni, ko te še mora nekdo nadomeščati. Je pa to stvar dogovora z ravnateljem. Jaz sem se pozanimala, pa je kar precej komplikacij, tako da se za to variatno ne bom odločila. Ene pa vem, da so kar vztrajne pri "borbi" za svoje pravice in so to tudi koristile. Upam, da se ti izide tako, da bo najbolj prav.

Jaz sem pa danes dobila že odločbo za denar, je 58.000, pa še nekaj zraven. Nakazano bom pa očitno dobila šele naslednji mesec. Tudi prav.

Glede papirjev vam pa ne znam nič na pamet povedati. Meni je dala v roke, sem izpolnila in vrnila. Vem, da daš v službi izpolnit dva lista.

Mis, tam kjer piše, da boš paket dvignil, pa je naprej črta, pustiš prazno, če vzameš denar, v primeru, da bi vzela paket, ti pa potem na CSD-ju pove, kaj tam napišeš, oz. kje ga dvigneš. Paketa namreč ne dobiš na CSD-ju, od njih dobiš samo potrdilo, potem pa dvigneš drugje. Mi smo ga v eni trgovini. Glede davčne olajšave pa mislim, da napišeš, če imaš že kakšnega otroka in ga uveljavljaš za davčno olajšavo. Midva Eme nisva nič uveljavljala, tako da sem tudi tam pustila prazno.

Drugače pa kar se uporabnosti paketa tiče, moram povedati, da so oblačila zelo uporabna. Ko sem ta teden pregledovala Emina oblačila, so tista iz paketa še vedno zelo, zelo lepa, v primerjavi s tistimi iz Baby centra, ki so nekatera prav grdo sprana. Pa je vse nosila približno enako. midva sva pri Emi vzela tistega s stolom in moram reči, da je res vse prišlo prav. Zdaj bi pa vzela samo stol, ostalo bi pa vzela denar, če bi se dalo, ker vsega ostalega iz paketa pa sedaj res ne rabim. Tako sva se odločila za denar, pa bomo stolček kupili iz tega, pa originalnega.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.8.2006 17:19:34   
muki1
Pozdravljene.
Se prav vidi, kako temperatura pri oktoberkah narašča, pišemo kot zmešane, tudi med vikendi in prazniki se že oglašamo user posted image .
Jaz vas tudi berem, pa nimam v službi nič časa, ker spet pospešeno delam, saj nameravam naslednji teden začeti koristiti  nadure, ki sem jih nabrala med 4 urno bolniško, pa še nekaj dopusta, da bom z Nežo dva tedna doma, ker smo babice izkoristili, pa mi je dva tedna zmanjkalo varstva. V vrtec pa gremo 1. septembra.
Pri nas se zadeve pomikajo naprej. Včeraj je vodovodar namestil stenski radiator v kopalnici in vrgel ven bide, tako smo pridobili ogromno prostora za previjalno mizico. Včeraj smo jih tudi šli gledat in imajo še največjo izbiro v Pikapolonici. Pa še na zalogi jih imajo, da ne bo potrebno čakanje. Koliko se poznam, je zelo verjetno, da bo konec tedna previjalna že nameščena v kopalnici, takrat lahko začnem tudi s pranjem, saj ima kar nekaj predalov, kamor se da zložit oblačilca, dokler ne rešimo še otroške sobice.
Jaz sem v torek delala isto kot Pikabu, prebirala stare cunjice in dodala še te, ki sva jih zdaj kupila za dojenčka, pa sem ugotovila, da jih ima poln kufer.
Tudi jaz sem se zelo raznežila ob gledanju Nežinih cotik.
Počutje je konstantno. Spim slabo, večkrat se zbudim, bolijo me kosti, pa težko diham. Kile, kolikor se tehtam, so se zdaj nekoliko ustavile, se ne redim več toliko. Bom videla kako bo pokazala tehtnica na pregledu, je zmeraj več kot doma user posted image
Zdaj pa grem malo uživat na sonček, ker moja dva tako razposajeno kričita in cvilita zunaj, da se jima moram pridružiti.

Še samo to, hvala za idejo. Bo tudi naš dojenček nekaj prinesel sestrici. Mi smo Nodija dobili za rojstni dan, baje so ga kupili v Arielu. Je pa pravi velikan.

Lep dan vsem user posted image  in user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.8.2006 18:09:08   
naja78
hej punčare in user posted image !
jaz sem pa danes bila po dolgem cajtu spet v slubi-pa nisem šla delat ampak goflat in jest.je blo kr lušno.
zmatrana ko pes.
papirje bom dobila po 32tednu nosečnosti,torej čez 14 dni in jih odnesla v računovodstvo,da jih izpolnijo in potem spet na csd.uredit morva še očetovstvo,pred rojstvom.hkrati moram it na mačkovo podalšat vozniško dovolenje.mislim hodit na dekompresijo ,...joj joj upam da mi bo zneslo.

danes sem zapravljala v H&M:kupila kombinezonček za zimo-do novega leta bo sigurno ok (št.56 in mi je res ogromna,62 je bla too much velika....)in samo 5.300 sit je bil.kupila sem mu tudi že vsa oblačilca za odhod iz porodnišnice,manjkajo edino copatki in pa kake štumfke.skratka vse skup 12.000 sit ko na blagajni ugotovim da nimam bančne kartice.....user posted image no in je šlo pol s karanto......user posted image user posted image user posted image

spet je neki vroče,jaz molim da bo čim manj toplo,vsaj do 20 stopinj,več ne.user posted image malo mi otekajo noge,ne veliko,bolj desna in samo prsti.user posted image

Frrr:pozdravi se,ziher je alergija......
psaša:bombažne vložke pejt kupit v Tosamo ,jih imajo na tone in so 100% bombaž,saj veš da so rekli da priporočajo da so bombažni.........
a boš šla kej k psihologu?????midva verjetno ne........imam pa namen it k pediatru.

punce morm it mal počivat...se beremo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.8.2006 7:24:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Včeraj v MŠ je babica oz. sestra omenjala ene vložke VIR extra. A katera to pozna? Baje naj bi bili boljši od VIR 80, nimajo nobenih umetnih snovi notri, Vir 80 pa nej bi imele nekaj. Ne vem no. 

Evo, psaša, to je to:
user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.8.2006 7:45:49   
psaša
Dobro jutro
Hvala za inf., sem jih včeraj že v trgovini zasledila. Ne vem, katere naj zdaj vzamem. Vir extra se mi zdi, da so dosti dražje kot vir 80.

naja78: ja midva bova šla tudi na psihologa, mi je vse skupaj zelo zanimivo. Za pediatra pa še ne vem.

Punce, meni se nič več ne da, pa šele jutro je.
Se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.8.2006 9:43:26   
moci
punce, tiste ki hodite na predavanja v lj, ali je psiholog v torek ob 6h? jaz sem drugače ob 4h, pa imam v torek izpit na faksuuser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.8.2006 9:57:52   
psaša
V torek 22.8. ob 18.15h je poporodna doba, psiholog je v ponedeljek 28.8. ob 18.15h.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?