ninaki
|
Hej punce, Enej je ravno zaspal po hranjenju. Mi je cudno, ker je po navadi zbujen in se igrava. No ja, bom pa malo po netu pofirbcala kaj je novega. Danes sva zgodaj vstala, saj sva ocita peljala v sluzbo. Pol sva sla v Komendo po eno kosaro za kuhinjo, nesla vlogo za osebno (upam, da do petka bo, da bomo sli lahko v Zagreb) in sla na doooolg sprehod. Je bilo ze zjutraj posteno vroce. Za Zagreb pa res upam, da bomo lahko sli, saj imam v mislih se frizerja. Sem ze cisto zacupljena. Rada bi sla se na pramena, a bo treba pocakati, saj Enej cez dan je na 2-3h in bi moral biti tam z menoj. To mi pa ni. Sem si pa zazelela spremembo in to kar posteno. Oblacenje...imam vedno po slojih, pol pa dol dajem, ce je vroce. Brez kape je ze bil, drugace imam pa uno ta tanko. Ga pa poslatam in pol vidim, ce mu je vroce, oz. ga zebe. Klimo v avtu sem ze uporabila, drugace je prevroce. Kg...+3 se vedno. Ne gre dol, pa sej ni cudno, ce se pa s cokolado naziram (ravno napadam ta veliko milko s celimi lesniki...). Samo mi tako pase, da se sploh ne upiram. Bo ze slo dol. Se mi pa zdi, da so mi sli boki malo narazen, po hlacah sodec. Se vedno nase navlecem samo ene. Se pozna, da so bile ostale vedno oprijete, pa se elasticne niso bile. Ma ja, bo ze. V porodnisnici je glavna sestra (bila je ZELO odlocna. Morale bi jo videti - me (3 smo bile) cisto crknjene zjutraj, ona pa prileti notri, nasiroko odpre okno in nas zacne iz postelje metati ) rekla, "9 mesecev gor, 9 mesecev dol. Kaj pa mislite, da boste v 1 dnevu kot pred nosecnostjo"? Pa se prav ima. Prvic, ko sem delala trbusnjake, sem jih naredila samo 10 in mislila, da bom crknila. Zdaj je ze bolje Jokanje...dnevno na sporedu, ko ga vzamem ven iz banje. Vcasih tudi v banji joka. Pa vedno, ko mu oblacim rokave in zabe. Kapo tudi sovrazi Brisanje rite...vedno do suhega. Natalia...ugotavljam, da imata najina otrocka veliko skupnega. Enej je pred kratkim zacel tlaciti in gristi roke, moje, svoje, katerekoli mu pridejo pod usta. Danes me je prav posteno ugriznil, ko sem ga imela na trebuhu na roki. Je tako fejst dlesni stisnil skupaj, da me je kar zabolelo. Ce mu svoj prst priblizam ustom, kar hlasta (pa ni lacen). Ni pa videti, da bi mu rasli zobje. Mogoce se samo pripravlja. Punce, a se katero boli pri ? Mene tako , da sploh ne vem kaj naj. Pa ni nic bolje. Upam, da bo kmalu, ker me nic ne mika. Kar se pospravljanja tice, sem tudi jaz obsedena in zelim imeti vse lepo cisto in pospravljeno. Pol pa samo pizdim, ce ni Vcasih se tudi spiciva zaradi tega. Vem, da sem brezvezna, samo ne morem iz svoje koze. Dretje v javnosti - ze doziveli. Nic strasnega, se sploh ne sikiram vec. Se mi zdi, da se drugi bolj - tisti pogledi, saj veste V nekaterih trgovinah sva ze bila, samo bolj v tamalih in takih, kjer ni veliko ljudi. V Spar mi pa ni za iti z malim. Lezalnik...Enej nic dol ne leze. Da se nastimati v vec polozajev, le v popolno lezecega ne. Je pa najblizje lupinici po obliki, ko je v sedecem polozaju. Spanje...po skoraj vsakem hranjenju 1 h. Pa skoraj cel cas v vozicku, ko sva zunaj. Marty...ko sva z Enejem doma je vec ali manj v stolcku. Jaz se non stop z njim menim. Vse sorte mu razlagam. Cez stolcek dam most, tako da se zamoti z igracami. Vsec mu je luna, ki poje in pa ena igracka, ki sem jo kupila v Sparu. Z njo se pol pogovarja. Danes npr. se ji je non stop smejal. Ko zacne jokati, pridem do njega in mu spet kaj novega povem, da ga spet malo zamotim. Ali pa navijem CD in mu zraven pojem. Ali pa ga prestavim na drugo stran npr. kuhinje in je pol spet mir za nekaj casa. Zadnjic sva bila v kuhinji (Enej v stolcku) in sem mu dala v roko eno mini kuhalnico. Sem ravno kuhala in sem mu razlagala kaj kuham in mu kazala sestavine. Je bil cisto navdusen Je pa res, da Enej kar veliko spi. Cez dan ga uspavam, ko vidim, da je zaspan. Po navadi je to 1h po hranjenju. Rata siten in cmerav, pa zehati zacne, pa ucke mu dol padajo. Pol mu je pa treba malo pomagati, da zaspi. Zvecer teh tezav ni, sam zaspi. Koliko spanja pa je potrebno, pa po moje vsak dojencek sam zase postavi. Tako, kot pri hrani. Verjamem pa, da se zelo utrudis, ce Jernej skoraj nic ne spi, saj pri sebi vidim, da zvecer kar padem v posteljo, pa Enej kar precej spi. Zadnjic sem razmisljala, da bi mogoce na teraso dala uno plasticno hisko, za pol, ko bo vecji, da se bo igral. Punce, pol grem pa v BC in grem cekirati kaksne so in koliko stanejo. Skoraj bi me kap. 45K ena, druga pa celo 70K!!!! Ta druga je bila pol sicer znizana, a vseeno. To je pa res too much!!!!! Tobogan je 25K!!!! Sem pomislila, da bi sla v Bauhausa po dile in mu sama skupaj zbila eno hiso. No, grem zdaj se kaj po stanovanju narediti dokler se spi. Lepo se imejte in mirno noc vam zelim. Nina
|