Eviii
|
jutro, moje drage pupe . mi smo se včiri potepali po ljubljani. in smo danes prestali super. dejan je bil v kengurujčju s tatijem in je pridno spančkal. ko smo pa gledali kuhne, je tudi on vrgu en uč in povedal, kaj mu je všeč . pa sredi harvey normana sta s tatijem kr zaspala na enem kavču. tko da smo rekli, da ni druge, kot da v prihodnosti nabavimo tisti kavč, ker ima tko fajn efekt . vidim, da ste se kr razpisale, pa bom malo pokomentirala vaše poste in se vključla v debato. mi smo dejana zadnič slikali (bom dala slikico gor) in to je bil cel projekt pr fotografu. je delal ene face, da dol padeš. pa včiri smo mu šli na ambasado v ljubljano nardit švedski pasaport, tko da bo dubu še švedsko državljanstvo. bonnie, naš dejan je tudi full živahen. in glede na to, da je že njegova mama hiperaktivna, se ne bi čudla, če bi tudi dejan šou po njenih stopinjah... full miga in opleta z rokicami. z nogicami pa brca ko velik!!! nohtki rastejo tudi pr nas sto na uro. in laski tudi. kmalu bo treba it k frizerki (sm ji že povedala, samo gre tudi ona zdej kmalu na porodniško, tko da jo bo treba še izkoristit). joj, vidim, da vaši malčki in malčice pridno rastejo. res sm zadovoljna za jošta, po vseh težavah, ki jih je imel. mislim, da je najbolj bogi od vseh februarčkov in februarčic, ker je mogu tko mičkin po operacijah. pa evan je tudi bil že pod nožem... in tudi kami pravi, da pridno je in raste. bravo za vse februarčke in februarčice . jaz ponavadi z dejanom sedim zadaj na sedežu. se počutim bolj varno tko, da ga imam pod kontrolo. še predvsem včiri, ko smo šli v ljubljano in je bla vožnja kr dolga. ga je pa zdelala, da je skori cel dan prespal. ponoči je pa hotu bit buden. ja, bonnie, kar se moških tiče... tudi jst morem mojega možeka non-stop na vse spominjat. sej nardi vse, samo včasih se mi zdi, da se sam ničesar ne spomni. ko sm bla v bolnici (v je blo to kr ene parkrat), je hodu okoli brez glave. enkrat sta šla z mojo sestro v trst in je pozabu pasaport doma. to pa samo zato, ker ga morem jst vedno na vse spomnit. in ko ga spomnim, mi ponavadi reče, da ni otrok in da mu ni treba vsega trikrat ponavljat. pa se mi zdi, da je glih tako... kar se tiče tujcev, morem rečt, da do zdej nism imela še z nikomer problemov. vsake tolko se kdo ozre za nami in poskuša na skrito pokukat v voziček in takrat sm čisto ponosna na našega malega dejana. mislim, da bolj skušajo ugibat al je al ... se pa mi še nihče ni približal in skušal ogovorit al pa not bulit. bomo vidli, kako bo poleti, ko bo polno turistov in firbcev na obali. dejan ima tudi fajn zamašen nosek. mu dajem not fiziološko in kratkočasno pomaga. pol smo pa spet na istem. iz učka mu spet teče malo gnoja, ma je danes že precej bolše. očitno mu je včirajšnji sveži zrak čez cel dan pomagal, pa čeprou je bil ljubljanski... kikibor, hvala za linke. sm si tudi zapisala tvojo cifro in ti bom poslala sms, da boš imela še mojo. evo, to mi je uspelo napisat zjutri. pol sm pa mela gužvo. sm mogla laufat na davčno, pa k notarki, pa na banko. pa še kuhno sm si včiri zbrala in so me že danes klicali, če mi je predračun ok. pol pa nism mogla več in smo šli z dejanom, mojim možekom in mojo sestrco na en izletek. imamo tko lepo vreme tle... draga tinkatonka... jst se ne bi sikirala. kot si sama rekla, sej ni važno, če so malo bolj debelušni. glavno je, da so zdravi. oni že vejo, kolko rabijo za rast. kak mesec se malo več zredijo, kak mesec malo več zrastejo... vsi pa že ne morejo biti supermodeli. tudi moj dejan ni med najbolj suhimi. mislim, da imam kr precej močno mleko in da fant pridno napreduje. mi je rekla zdravnica, da ni nič narobe. da se po njenem mnenju noben dojen otroček ne zredi preveč. ko je sit, se že sam odstavi od joške... jst samo dojim in nič ne dodajam. tudi drugače mu ne dajem po flaški, vedno je samo z joške. tko da pojma nimam, kolko vsakič poje... vsekakor pa dovolj, ker pridno napreduje. naš dejan je na joški odvisno, včasih po 5-10 minut, s tem da je čez pol ure spet lačen, včasih pa je na joški tudi po 1 uro in je pol dve ure miru. ponoči pa gre spat okoli polnoči in ima mir do petih al pa šestih. pol se pa počasi začne črpanje mlekarne . kar se tiče otroškega dodatka, nimam pojma, kolko bom dobila. sm dala prošnjo pred kratkim, tko da še čakam odločbo. povedali so mi, da lahko pričakujem okoli 10 jurjev, ker moj možek lani ni delal, letos je pa komi štartal z s.p.-jem in smo še v krepkem minusu... jst dejanu čaja ne dajem oziroma mu ga dam, ko je res kriza, za ga malo pomirit, če ima slučajno kake prebavne motnje. ker pa dojim, mi pravijo, da ni treba. mogoče samo poleti, da ne bo zdehidriral. bomo vidli sproti. jasnica, moja sestrična je tudi kozmetičarka in je imela odprt salon, pa ga je po enem letu zaprla, ker nekako ni šlo. mogoče je prehitro obupala. tko da rade volje pridem k tebi . sarazan, jst se kr redno sprehajam z dejanom in mojo sestro po pokopališču. ona gre dol vsak dan, k svojemu bivšemu fantu. danes je kr dejana s sabo vzela, ko sm bla jst pr notarki. pa še fajn je, ker ni daleč in gremo lahko peš. jst grem pa vedno še do mojega dedija, ki je umrl pred par leti. tko da tudi dejan gre zraven, čeprou ni najbolj simpatičen plac za pohajanje. boga kami. ti kr ne zavidam, da si sama, pa še brez moči in bolana. zuni pa tko lepo vreme in verjetno bi tvoja tamala kr rada bla zuni. pa hvala za recept proti zamašenemu nosku. bom jutri poskusla tudi jst. kikibor, jst tudi dejana čez dan pogosto dam v lupinico in me opazuje, ko kaj delam po hiši. pa mucko iz oblačka ima gor naštimano in se zabava, ko mu spustim muziko. kako oblačim dejana? glede na to, da je pr nas toplo (skori vroče), se mi je zgodilo, da se je že skori skuhal. zdej ima čez dan gor bodi z dolgimi rokavi in dolge hlače. ko gremo vn, mu dam lahko štumfke gor pa še eno majčko. v vozičku je pol pokrit z dekico, ampak opažam, da mu je že pretoplo. tko da ga slečem, ko opazim, da se začne potit. če prideš kikibor na obalo, te bom kej poklicala, ko bom šla z dejanom vn. gremo lahko na sladoled. boš mogoče kej v izoli? se slišiva (pa bom poklicala še marty in gildo, če sta za sladoled). lahko noč, punce... danes sm se razpisala, da sm odgovorila na vaše poste.