|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2006
27.4.2006 10:00:15   
marty5
Zdravo,

jaz vas redno berem, pisat pa ni časa.....Kar ga ne posvečam Jerneju, je namenjen diplomi. Včeraj sem morala zaradi enega usranega podpisa letat na faks v LJ....ampak kaj čmo. Me je pa mentor presenetil, da če hočem diplomirat pred poletjem, moram spisat diplomo v 2eh tednih, ker ga potem od avgusta ni, poleti pa ni zagovorov. Tako, da se za naslednih 14 dni več ali manj poslavljam od vas....Zdaj je dragi doma do 8. maja in moram izkoristit.

Eviii, še vedno pa bom vletela kaj v Izolo (mora tudi naš tata kaj počivat vmes), tako da ti bom poslala sms, ko bom v Izoli, če boš za sprehod, ok? Bi že bil čas, da enkrat gremo, ko pa se tolikokrat menimo user posted image . No, naslednjih nekaj dni, pa bo itak dež user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jerneju se bo zmešalo doma in posledično tudi nama user posted image .

Grem tipkat dalje...vsaj tema je zanimiva - starševske pravice ipd.....domač teren user posted image .

Lepe praznike!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.4.2006 12:44:18   
karin412
Mi smo bili v Arboretumu Volčji potok v torek in je bilo zelo lepo. Ajla je spala, pa dojila sem jo tudi, ko pa smo šli potem na pico, je pa jokala kot sraka, da nisem mogla niti pojest v miru. Ljudje so pa tolk nesramni – kaj ni en tip prižgal čik in začel kadit ravno v Ajlo, kot da ne bi videl, da imam otroka pri sosednji mizi?! Pol je žena začela protestirat, da se lahko reče na lepši način, jaz pa sem rekla, da če pa sami ne vidijo, da je otrok zraven, so pa res idioti!

Jaz ne vem, kako ene pišete, da vam tolk časa spijo ponoči. Meni bi joške razneslo! Pa tudi se mal še bojim zaradi mastitisa, tako da čim zajamra ponoči, jo takoj dvignem in jo podojim, tudi če se zbudi na 3 ure kot npr. to noč.

Mi smo rezervirali dopust – na Malem Lošinju, julija gremo. Vzeli smo kar all inclusive, da bom lahko jedla čez dan, ker dojim, pa moram jesti.
V reviji Lepa in zdrava piše za vse tiste, ki dojite, kaj naj bi jedle – zelo dober članek, ki pravi, da naj jemo uravnoteženo prehrano, ne smemo pa hujšat oz. imet kake diete.
Naša Ajla še ful prdi, ne vem zakaj, ali od mlečnih izdelkov?! To kar veliko pojem.

Pranje perila-jaz perem vsak drugi dan plenice racman s praškom v prahu Dash in na 95 ali 60 pa je belo, vključim pa tudi predpranje in dvojno izpiranje. Ko sem prala s tekočim in brez predpranja, mi ni opralo. Če gre kakec čez predlogo, ga s krtačko zdrgnem, sicer pa ne, pa gre vse dol.

D3 kapljice ji dajam, ni problemov.

Boki so šli tudi meni verjetno narazen, ker tudi jaz ne spravim vseh hlač gor, pa sem že imela tudi 58kg (zdaj jih imam 56). Zdaj nosim samo ene črne kavbojke, ki sem jih imela pri 3 mesecih nosečnosti oz. ko sem imela tistih 58kg.

Bonni-Jaz ji dam včasih umetne plenice 5-9kg, pa so tudi prevelike. Samo jih itak uporabljam občasno, ko smo zunaj. Se mi zdi, da ima Pampers manjše pakovanje 4-7 kg.

Ursa_p jaz vedno dojim sede, tudi ponoči, ker mleko teče navzdol, da ne bi prišlo do zastoja. Podloži si kaj pod roko ali nogo. Rokico ima obrnjeno pod mojo pazduho, trebušček pa proti mojemu. Pa kaj ti dojiš samo 5-6x na dan? Jaz jo zelo pogosto, sicer ne štejem, samo se mi zdi da kar ene 8-10x, včasih samo za pocrtlat.

Uživajte!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.4.2006 12:45:45   
Bonnie_RR
Kakšno usrano vreme! Pa to znoriš! Prazniki, pa takšno vreme, da sploh ne vem kaj bi sama s seboj... Smo danes nameravali iti na izlet na obalo, pa smo že po napovedi takoj videli, da iz tega ne bo nič. Zdaj sva se pa z mojim odločila, da na kosilo bomo pa vseeno šli nekam ven, pa se že nekaj časa odločava kam. Verjetno bomo skočili kar v Veniše (imajo ful lep ranč, pa konje, če katera slučajno pozna).  Malo za spremembo... Mi je ful brezveze, da bi bili danes, ko smo cel dan lahko skupaj, pa doma kot vsak dan.

Midva sva se prej dopoldne spravila monopoli igrat. Mi je moj dragi že res ful dolgo časa težil, pa se hvalil, kako me bo zmagal, pa blablabla, da sem na koncu le morala popustit (če ne, ne bi bilo miru). In je bankrotiral...user posted image In je proglasil, da goljufam...user posted image In zdaj spet monopoli odpade za nekaj časa... Ja, tako je pri naju. Sva enkrat še bolj na začetku zveze šla igrat remi (mislim da na 500 iger - ne naenkrat, postopoma) in je moral tisti, ki izgubi drugega peljat na masažo. Pa ni bilo nič iz tega, ker sva se skregala in od takrat naprej igrava karte samo še v družbi (sama ne). Sva namreč oba ful trmasta in se glede tega takoj skregava.

marty5 in kami... občudujem vaju, da sta tako zagrizeni za faks. No, meni se zdaj sicer s faksom ne mudi - sem bila zelo pridna in imam že vse opravljeno za tekoči letnik (uh, malo se morem pohvalit - ful dobro deneuser posted image ), sem se pa že prijavila na dva izpita za naprej in sem začela že malo zabušavati... No, po prvomajskih pa tudi jaz začnem spet za faks delat. Spomnite me, če pozabim, kaj sem rekla...user posted image

Nik se je v treh tednih zredil tudi samo za 740g (s 4560g na 5300g), pa ni noben rekel, da bi bilo to premalo. Res pa je, da Nik, kot sem že omenila, skoraj po vsakem obroku (včasih več, včasih manj) poliva. Je pa bolj manekenske postave - mere: 61cm in 5300g. user posted image To se pozna predvsem pri pajackih. V širino preveliki, v dolžino premajhni.

Držim pesti za Gala! Ena user posted image za srečo!

Zdaj vas pa počasi zapuščam, ker se morem it počasi zrihtat pa vse za tamalega pripravit, da ga potem samo preoblečem, poje in gremo.

Se še kasneje kaj oglasim!

Uživajte kljub grdemu vremenu!user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.4.2006 12:48:21   
Bonnie_RR
Še nekaj, da ne pozabim... Obljubim, da dam tudi jaz nekaj slikic v kratkem gor, samo čas si morem vzeti in stvar naštudirat. Upam, da ni preveč zakomplicirano. Pa saj se spomnem, da ste o tem že enkrat govorile. Bom probala kasneje poiskat...

Čaw

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.4.2006 13:09:02   
ursa_p
Karin412 ... Gal je jedel samo 5x na dan. Sicer na 4 ure, pa nocno spanje brez obroka 9, 10 ur. Urnik smo imeli (pa si ga je sam tako postavljal) ... okoli 7-ih zjutraj, potem ob 10-ih, 11-ih, potem ob 2-eh, 3-eh, potem okoli 6-ih, kopanje ob 9-ih, potem pa se zadnji obrok. Zdej bomo pa vse spremenili ... Danes je jedel ob 8-ih zjutraj, potem pa ob 10.30 ... naslednji bo cez kake pol urce ... jaz upam, da mu bo to pomagalo ... je tudi res, da sedaj veliko pocasneje je.
Tudi mene zjutraj raznese ... jaz spim kot top, tako ga me Galovo pogosto "mjavkanje" med spanjem ne zbudi. Zjutraj sem kot tempirana bomba ... samo cakam, da ga pristavim ... ampak taka je samo desna stran ... leva ne dela glih cist v redu. user posted image

Jokanje med dnevnim spanjem ... Gal vedno veckrat zajoka med pocitkom (ponoci ne) ... tak nizek glas, zajoka in spi naprej ... se se kateri to dogaja?

Gal je danes zaspancek midva sva se sla pa mal igrat (bonnie - se eni, ki se gremo radi druzabne igre user posted image  ) ... druzabna igrica Let's do lunch je prav lusna za dva ... seveda sem zmagala jaz user posted image  ... popoldne pa se Risk ... koncno bomo 1 teden skupaj, pa se dez bo in bomo veliko doma ... ceprav upam na kak soncek do torka, ker moramo na Bled.

Grem zdej mal na kavc ... me ze hrbet boli, ker mam Gala v narocju ... sem ga vzela iz lezalnika, ker je tako grozno jokal med spanjem, zdej pa spi naprej pri meni. Moj dragi pa kosilo kuha za naju in tasco ... mmm, bo dobro.

PS: Hvala vsem za drzanje pesti!

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 27.4.2006 13:12:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 830
27.4.2006 13:53:15   
sarazan
user posted image  user posted image  user posted image  kakšno usrano vreme. Pa tako smo imeli načrte, kam vse bomo šli. Še celo nov voziček smo kupili v ta namen, da nam makedam in podobne podlage ne bodo delale težav.

Glede položaja pri dojenju... pravilni handling dojenčka narekuje, da morata biti obe rokici vedno pred telesom. Torej rokica, ki jo dajete "pod svojo pazduho" je glede na položaj otrokovega telesa za njim in to potemtakem ni dobro. Če dojite leže, so rokice verjetno med otrokom in vami, a ne?
Nam kar uspe obe rokici vedno imeti na njenem trebuščku.

darilo ob rojstvu.... baje bi morala vsaka mamica v porodnišnici dobiti ob odpustu knjigico o igrah z dojenčkom do enega leta. Jaz te knjige nisem dobila, sem pa dobila pravljico Zvezdica zaspanka - saj mogoče je pa Sara zato do zdaj samo spala user posted image  user posted image  user posted image .
Od občine pa tudi nisem dobila tiste revije. Če gre za revijo Mama, mi je pa tudi vseeno, če je ne dobim, ker sem itak naročena na njo.

ursa_p ... držimo pesti za Gala user posted image user posted image user posted image

Jaz D3 kaplic nisem niti poskusila, ker D vitamin mi nabiramo s soncem. AD3 imajo pa še A vitamin, za katerega pa težko presodim, koliko ga dobi z dojenjem. Torej, če ji bom sploh kaj dajala, bo to AD3.

Obala... če zrihtate sonček user posted image , z veseljem pridemo in pokličem Eviii za kofe, ostale bo pa že ona obvestila.

Pranje ... jaz vse perem na 40, redko na 60. Uporabljam pa Ariel za otroke. Zaenkrat nisem imela problemov, da kaj ne bi šlo ven. Je pa res, da pokakane stvari takoj sperem z vodo, malo namažem z "Venišom" user posted image , potem pa spet sperem. Ko je na vrsti pranje za Saro, dam vse skupaj prat.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.4.2006 14:04:40   
ursa_p
Sarazan .. najprej hvala za drzanje pesti.
Kar se pa knjigice tice ... pojdi na center za socialno delo in vzemi letak, izpolni kuponcek in poslji ... pa bos dobila knjigico Igre z dojenckom.

Dojenje ... jaz sem ga vedno (ko sem se dojila sede) dojila tako, da je imel rokice ob sebi, ampak nama gre bolje, ce ima eno roko pod mojo pazduho ... meni se sicer ni zdelo prav, ampak nama je tako lazje ... bova spet zacela uporabljati blazino in bo imel rokici na trebuscku ... bo najbolj prav. Pa hvala za nasvet.

No, prejle sem Galu ponudila papico, pa je parkrat povlekel, potem pa zaspal ... sem ga malo zbudila in je tako usta skupaj drzal, da ga nisem mogla nahranit ... no, in kaj naj naredim sedaj??? user posted image user posted image user posted image  Nimam ideje ... ko se bo zbudil bo dobil za jest ... kdaj bo to nimam pojma ... se pravi bojo jedli malo prej, malo pol ... cel nered ... me zanima kaj bo ponoci.

Zdej grem pa pocasi pojest super kosilo.

Lp, Ursa

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.4.2006 15:08:26   
Eviii
jst sm se glih napocala s kovačem. mljask mljask user posted image . zdej se pa ne morem niti premikat. mislim, da bom šla k dejanu na kavč in bova malo zabušavala...
sm šla prej gledat čez belo tehniko. kar je v akciji, je sicer ceneje, pa izbire je tudi ogromno. samo bomo še malo naštudirali.
drugače se jst in dejan vedno dojiva leže. njemu tako bolj paše, meni pa tudi. tko sva se navadla že na začetku, ker ga nism mogla dvigat in sva mogla vse opravit leže. pa se nič ne pritožujeva. on ima pa obe rokice zraven svojega telesca. če pa jo slučajno podstavi, mu jo popravim. pol pa z rokicami opleta naokoli in še malo mamo med tem zmaha user posted image .
mi tudi radi igramo družabne igrice. jst v tem neizmerno uživam. mi se s kolegi dobivamo ob sobotah (zdej sicer ne več tko pogosto) in igramo razne igrice: enko, zofijin svet, risk, domine, karte, catan in podobno. in takrat se jst popolnoma sprostim, čeprou nikoli ne zmagam. vpisana sm pa tudi v tarokaško društvo na obali. imamo tarok vsako drugo soboto v mescu. in konc sezone podelimo pokal najboljšemu. pa je bolj za hec... sicer sm v nosečnosti tarok malo opustila, ker se tam precej kadi. poleti, ko bomo zunaj, bom pa spet šla. martin mi je pa za novo leto kupu igrico obrazi in full uživava, ko igrava.
dejan tudi včasih malo postoka med spanjem. mislim, da je to zato, ker kej sanja. predvsem še misli, da je v maternici. vsaj tko sm prebrala v knjigah.
zdej ste mi pa zbudile slabo vest za učenje. sm totalno padla v opremljanje stanovanja, da sm pozabla na doktorat...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.4.2006 16:12:02   
taja27
... v ponedeljek zvečer je moj dedek za vedno zaspal in včeraj smo ga pokopali. edino zdravilo za mojo žalost je moja mala Ava in njen ati.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.4.2006 17:00:09   
natalia
Taja, iskrene sožalje.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.4.2006 17:04:02   
tinkatonka
ISKRENO SOŽALJE TAJA!!!user posted image user posted image

NAJ TVOJ DEDEK POČIVA V MIRU!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.4.2006 19:44:54   
kikibor
Pozdravček vsem!

Se vidi, da je tak žalosten dan zunaj user posted image - namenjen visenju na računalniku in zabavi z družabnimi igricami. Sama sicer nisem pogosta uporabnica tovrstne zabave, vendar glej ga zlomka - sem danes zjutraj omenila svojemu dragemu, če bi se šli zvečer Naseljence - ni bil preveč navdušen, zato bom vrjetno spet cel večer preždela pred računalnikom in pisala ponudbe za poletno sezono. Dela imam itak čez glavo, pa mag naloga, pa... Še dobro, da vas berem in mi vsake toliko potrkate na vest, da ne pozabim na svoje obveznostiuser posted image

Pa naj se osredotočim na aktualne teme:

handling pri dojenju: tudi jaz prakticiram obe rokici med mano in dojenčkom - sede, leže ali pri dojenju stoje. Drugače se mi pa zdi, da itak preveč kompliciramo glede handlinga (se opravičujem - bom govorila raje v 1.os ednine) - sem bila čisto panična, ker sem malega prenosila veliko v pokončni drži, potem sem še par tem glede handlinga prebrala in sem bila čisto zmedena. Saj verjamem, da obstajajo ene norme, vendar če mamica meni, da se njen dojenček v določenem položaju dobro počuti, mislim da bo že OK

darilo ob rojstvu - v tisti roza škatli, ki smo jo dobili pri izpustu iz porodnišnice sem jaz dobila obe knjigici - zvezdico zaspanko in knjigo iger z dojenčki. Samo, ko sem primerjala s prijateljico, ki je rodila marca, se vsebina škatle ni čisto ujemala - verjetno jo od časa do časa zamenjajo.

Urša - tudi mi držimo pesti, da bo z Galom vse v redu.

Taja - moje iskreno sožalje za vašega dedka user posted image

Katarina

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.4.2006 22:18:22   
kikibor
Hej, hoj še enkrat,

kot se mi je zdelo, sem visela na računalniku. Bor je priden kot strela, tako sem imela čas prečekirat vaše fotke in urediti naš albumuser posted image

Sarazan - kot vidim, si se poročila na Mauriciusu. Jaz sem bila na Mauriciusu med nosečnostjo (26 in 27i teden) in moram reči, da mi je bilo zelo všeč. Ali so fotke iz Filc-Flaca?

Katarina

(odgovor članu kikibor)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.4.2006 23:17:16   
Bonnie_RR
Dober večer!

taja... Iskreno sožalje!

handling... Sem pred nekaj časa šla brati temo razvoj in razvojna in so punce ful opisovale, kaj vse njihovi dojenčki počnejo, pa kako morajo delat z njimi, pa kako tudi zdravniki velikokrat niso nič opazili in so jim one težile za napotnice ipd. Pa sem bila že čisto prestrašena in v skrbeh, ker sem pri svojem opazila več stvari, ki naj bi nakazovale oz. pomenile težave pri razvoju. Jaz sem bila res totalno šokirana! Potem se pa recimo s kolegicami pogovarjam, ki tudi imajo dojenčke (različno stare) ali pa se še česa spomnijo in mi povejo, da je baje to vse normalno. Da so njihovi tudi vse to delali in ni bilo nič narobe. Halo?!user posted image
Npr.: Moj je ful dvigoval glavico in mi je zato zdravnica na prvem pregledu striktno  odsvetovala pasenje kravic, nošenje na trebuščku, nošenje pokonci, da gleda čez ramo in podobne položaje. Potem pa tu preberem, da so pa vam nekaterim prav svetovali, da jih daste čim večkrat pasit kravice, da si bodo okrepili vratne mišice. Jaz čist zmedena. user posted image user posted image user posted image
Pa še več takšnih primerov... Da se ne sme zvijati nazaj. Da se ne sme nositi preveč pokonci (ironija - meni je rekla zdravnica skoz čim bolj pokonci, tudi med hranjenjemuser posted image )...
Pa izvem, da je (bilo) pri kolegicah isto. Pa so otroci popolnoma zdravi in brez problemov.

Meni se zdi, da se ful prehitro neka stvar, gib, obnašanje... proglasi za nepravilno in problematično. Pa saj otrok ne more biti non-stop pri miru. Pa saj so si otroci med seboj tudi različni. Eni se razvijajo hitreje, drugi počasneje. Enim paše ta položaj, drugim drug.
Mislim, da je dobro vse, kar je v mejah normale. Da se malo menjujejo položaji in da nismo takoj panični, če otrok kdaj pač naredi "kritični"gib. Razen, če se to ne ponavlja, normalno.

V glavnem, ne se sekirat za vsako malenkost.  Vsaj jaz se ne več. Moj user posted image danes lepo kravice pase, nehal se je zvijat nazaj, začel je že dvigovati ritko (še malo pa bo noge našeluser posted image ). Skratka počne vse, kar naj bi otroci delali pri tej starosti. Pa še, da vas opozorim, če vaš user posted image morda tega še ni naredil:
Nik se mi je danes prvič prevalil z boka na trebuh! Sem ga na srečo videla in moram biti od sedaj naprej še dodatno pozorna nanj.
Bodite pozorne! Ne jih podcenjevati, so pravi akrobati!user posted image

Lp

(odgovor članu kikibor)
Neposredna povezava do sporočila: 839
28.4.2006 9:12:27   
Eviii
jutro... kako ste kaj, zvezdice zaspanke in vaši user posted image ?
najprej nej izrečem sožalje taji. žal mi je za tvojega dedka.
punce, imam en zanimiv link za vse tiste, ki ste navdušene nad družabnimi igricami. tole je catan oziroma naseljenci preko spleta. če imate kake probleme, mi pišite, pa bom pomagala. to je za preganjat dolgcajt, ko nimate doma nobenih nasprotnikov. tle lahko igrate proti računalniku al pa proti drugim tekmovalcem iz vsega sveta. pa še chat ima zraven.
http://catan.jsettlers.org/index.html
drugače se pa jst s handlingom sploh ne obremenjujem. si nism o tem nič prebrala. se mi zdi, da manj ko vem, bolše je. dejan mi sam narekuje, kdaj mu kak položaj ne paše. pa zdravnica mi je pokazala, kako nej ga previjam in telovadim z njim. kravice pa lahko pase, samo moremo bit stalno ob njem, ko to počne. drugače se pa iz boka na trebuh in hrbet prevrača že kr neki cajta. se mi zdi, da bo ta otrok glih zdej shodu user posted image . glavico že skori drži sam pokonci. in to ne samo par sekund, ampak kr dolgo...
danes je spet en klavrn dan. morem it na banko uredit vse papirje za kredit. pa čakam poštarja, da mi prnese pošto, ker so mi iz službe poslali še ene papirje. joj, so zoprni tej na banki. še malo, pa bojo hotli imet še mojo številko modrca in kolkokrat dojim user posted image .
grem zdej počasi začet dan.

Neposredna povezava do sporočila: 840
28.4.2006 10:50:16   
tinkatonka
Se samo na hitro javim.....

Pri nas je vsak dan huje. Bojim se da to niso samo krčki, ker se velikokrat sploh ne steguje, joka pa tako kot da bi ga na živo z nožem rezal, tko da nekaj ga mora hudo bolet. Po vsej verjetnosti gremo danes popoldne do zdravnika, ki bo povedal kaj naprej, naslednja postaja je pediatrična klinika.
Počutim se obupno, neprespana sem, ker ponoči nosim Aneja naokrog, hrbet me tako boli, da me kr duši v prsih, pa če me v obraz pogledaš se me kr ustrašiš, ker user posted image , user posted image  in še enkrat user posted image . O Bog, kdaj bo mojega sina nehalo boleti??????

Punce bodte hvaležne, da vaše otroke nič ne boli. Naj naše februarčke čuvajo angelčki.user posted image

Lp Tina in Anej

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.4.2006 11:50:54   
natalia
Tinkatonka, še ima kakšne druge spremljajoče znake poleg joka?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 842
28.4.2006 12:33:34   
tinkatonka
Drugi znaki….. Ja to…….Anej ne kaka vsak dan, ampak na vsake tri do štiri dni. Ko pa se pokaka pa nikoli ni trdo blato, ampak vedno tekoče, celo bolj tekoče kot bi moralo biti.Torej zaprt ni. In še to….kakec mojega sinka je popolnoma temno zelen, nikjer ni znaka o kakem rumenem kašastem drekcu, kot ga imajo normalni otroci. Pravijo sicer da je zelen drekec zaradi krčkov, samo punce moj sin že več kot 14 dni ni imel rumenega drekca. Pa tudi predtem je bil kakec večkrat zelen kot rumen. Popoldne dela Anejeva pediatrinja, pa bomo vidli kaj bo rekla. Tako sem izčrpana, tako fizično kot psihično, samo še Anej me drži pokonci.  

Ko ga trebušček ne boli je pa tak dobrovoljček. Še steni se smeje J Ravnokar je zaspal, spet izmučen od nove runde krčkov.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 843
28.4.2006 12:57:40   
natalia
potem pa res bolje, da stopiš do pediatrinje. upam, da se vama bo vse dobro izteklo! februarčice smo ob tebi.user posted image

vabim vas na ogled novejših slikic mojega zakladka...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 844
28.4.2006 14:32:53   
Eviii
bogi anej... tudi za njega dejan stiska peščice. tinkatonka, upam, da ne bosta rabla it na kliniko. če pa že, pa sporoči s sms-jem, da bom povedala puncam na rr-ju.
jst sm pa tko jezna ko user posted image . še vedno ni poštarja. ga čakam, da mi prnese papirje iz službe iz ljubljane, ker ne morem zaprosit za kredit, dokler jih ne dobim. če ne, bom mogla čakat do srede...
dejan je ravnokar zaspančkal na moževem trebuščku, tko da imam malo miru, da lahko berem rr. sm opazla, da so dali gor obvestilo o pikniku rr-ja. morem it prebrat...

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.4.2006 15:16:18   
ursa_p
Taja ... iskreno sozalje tudi od nas.

Tinkatonka ... no, sedaj pa ornk drzimo pesti se za tvojega Aneja. Jaz si zelim, da so "samo" krcki ... sporoci ko prides nazaj ... drugace pa Evii poslji sms.

Eviii ... hvala da si povedala za piknik ... si grem prebrat.

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 846
28.4.2006 16:33:59   
čuko
Urša_p: jemlje ranital na 12 ur in so mi rekli da nima stranskih učuinkov, saj ga v lekarni dobiš tudi brez recepta, to je za kislino ( to ugotovijona PH metriji).
Držim pesti, da vama ne bo treba nič takega dat skozi! Sicer pa ni tak hudo, kot zgelda.

Tinkatonka: pri nas je čisto isto kot opisuješ ti, tudi mi imamo čisto zelen in tekoč drekec in to tak tekoč, da je takoj vse skozi pleničko. To ni nič drugega kot krčki, eni otroci imajo več drugi manj. Ne se sekirat, saj naj bi pri 3 mesecih počasi izvenelo iz danes na jutri, tudi jaz vsaki dan čakam na ta dan.user posted image  Naš Gal tudi kriči ko user posted image , ko ga boli, ko pa nima krčkov, pa se samo smeji.

Taja: iskrene sožalje!user posted image

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 847
28.4.2006 16:36:27   
čuko
Aja, da se pohvalim, danes smo imeli slikanje kolkov in je bilo vse 1A. user posted image user posted image user posted image Me je bilo malo strah, ker ga nisem na široko povijala, saj so mi rekli, da ni nujno, češ da smo še edini v evropi, ko povijamo na široko.

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.4.2006 17:13:41   
ursi
Čveke, čveke!!!user posted image  Me ni blo en dan doma, pa rabm skor pol ure, da si pregledam nove novice.user posted image  

Ubogi februarčki. Za Gala, pa še za enga Gala, pa za Aneja, pa za vse ostale uboščke stiskama tudi midva pesti, da se čimprej vse umiri in pozdravi.     
Ursa_p, poizkušaj iz vsega povleči pozitivne stvari, če se slučajno zgodi, da bosta mogla v bolnico, pa bo malce lažje. Ampak upam, da se prej stanje izboljša.

Taja, iskreno sožalje tudi od nas.

firbec...no, pod to se bom pa jaz podpisala. user posted image  Me je tolk vleklo v Pikapolonico, čeprav so mi vsi pravili, naj ne hodim. Halooo!!! Kašne cene!!! Dio mio. No, se mi zdi, da so še hujši kot Baby center. No, izbira je bila pa res velika. To pa morm rečt. Ampak sem pa odšla ven prazna.user posted image

Sem se namenila, da mojemu pikecu kupim igralno podlogo z mostom. No, in jest ne bi bla jest, če jih nebi ene 10 pregledala in pol na koncu ne vem več, kaj naj, a naj kaj kupim al sploh ne.user posted image  No, in se končno za eno odločim in jo nabavim, pa očitno mojemu pikecu ni všeč. Sva si skupaj najprej počasi vse ogledala, je bil pri meni v naročju, vse ok. Ko sem ga pa položila spodaj, pa vik in krik!!! In poizkusim še enkrat in še enkrat, vsakič enako. No, sva opustila za danes, bomo vidl, če bo jutr drugačnega mnenja. user posted image  Drgač bom pa jest šla ležat spodaj, meni je pa všeč.user posted image

dež... No, mene pa vreme ne moti, ker mi bo jutri posijalo eno veliko sonce!!!! Pride najin ati domov z rehabilitacije!!! Po več kot enem mesecu bomo spet skupaj. Se je pa vleklo. Upam, da bo sedaj kaj boljše in mu ne bo treba še kam it.

kolcanje...a se tudi vašim malčkom kaj kolca? Ko se mojemu pikecu začne, to traja kar ene pol ure. Pa nič ne pomaga, če mu dam mal za popit (meni to pomaga). In tako reveža skor premetuje od kolcanja. Pa to se dogaja vsak dan ene trikrat.user posted image

Tolk zaenkrat. Uživajte v vremenu (pač je dež, pa kaj user posted image ). Saj je prou romantično, a ni?user posted image  Sploh mi ga je užitek poslušati na kašnem strešnem oknu. Se še kaj beremo.

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 849
28.4.2006 17:51:47   
marty5
LP,

se oglašam, da zaželim vso srečo Aneju user posted image user posted image user posted image , da bi bili res le krčki in bi že enkrat nehali, ga tako mučit! Pa obema Gal-oma ravno tako - od Urse_p, da ne bo treba v bolnico, od Čuko pa, da tudi njega nehajo krčki matrat.

Taja - sožalje za dedka tudi od nas...

Pri nas so malo tečni dnevi, ker je dež in ne moremo bit zunaj. Jernej spi na noč po 10 ur, kar je super, le da to pomeni, da podnevi ne spimo čisto nič in mami se včasih pošteno rola od tega, kaj naj z mojim sinekom še počnem, da ne bo tečko.....Menjavamo položaje, igre, igračke....Danes ima 2 meseca in sem mu želela kupit most (ima jih le na igralni podlagi), pa je povsod taka gužva v trgovinah, da sem se le obrnila. Najbrž zaradi praznikov - za znoret!

Drugače pa, sem jaz vsak dan bolj zaljubljena v tega mojega sineka user posted image . Ko se mi tako lepo smeje, se mi kar topi srce. Sem vedla, da imaš svoje otroke nadvse rad, ampak res si ne moreš predstavljat koliko, dokler jih nimaš.
Mojega Jernejčka pa vsi menjajo za punčko user posted image . Pa ima moder voziček, oblečen je povsem fantovsko (trenirkice, kavbojke,....). Vsi začnejo "Kako ti je podobna" ali pa "Koliko je stara?".......v najboljšem primeru vprašajo, če je fantek ali punčka. Mi je prav že smešno - pač pravijo, da ima punčkast obrazek. Jaz v šali zdaj rečem, da ja, imamo punčko z lulčkom user posted image .

Sem dodala tudi jaz par njegovih slikic v album.

Grem zdaj še malo pospravit in posesat....ko le ne bi bila tako obsedena s tem, bi tako lepše živela user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?