natalia
|
dobro jutro, ste za eno spletno ? mi smo sedaj že našli nek ritem in moram povedat, da sem zelo vesela, da se zbujam enkrat na noč. Našo Evo nahranim ob cca. 23.00 in nato ob 4.00 zjutraj, pa nato ob 8.00, ima tak ritem, ki si ga je sama naštimala. je pa res, da imava včasih probleme, ker kakšne pol urce ne more zaspat, pa jo potem ati vzame v roke in jo da v njegov čudežni objem in res, takoj zaspi!! ali imajo vaši škratki tudi vedno manj kolik? moja jih ima tu pa tam malo, nič kritičnega, včeraj pa je bil res grozen 10 minuten jok, ko sem ji dala te kapljice AD3, samo čudno, ker prej je nikoli ni zvijalo po njih, bomo videli danes. mene zanima, če katera ve, ali se lahko dojenčki preveč zredijo in pojedo toliko, koliko jim daš, ali pojedo toliko kolikor potrebujejo? a veste, da midva z še nisma ? ne vem, kako naj začnem, ker je bila par mesecev res suša, že zaradi mojega velikega trebuha (saj še pomnite 135 cm obsega!!). res nerodno! kaj ve že vse hm,hm...? mene zanima, če ima katera tudi ta problem: ko se kopamo, se mi zdi da je Evo ful strah in se me trdno drži za roko, ful se boji vode, sprašujem zato, ker ene pravite, kako vaši uživajo v kopanju? aja, kopamo se 2 krat na teden, umivamo se vsak dan in že to umivanje je prava muka, ker se nerada umiva! kaj šele pri preoblačenju, je pravi cirkus!! men se tudi zdi, da mi moj dragi ful malo pomaga, kar se nege in hranjenja tiče!! pa kopanja tudi, samo če pa potem,samo za njim hodim in gledam, če je prav naredil in ga kontroliram, tak da raje sama naredim, kot pa ga komandiram . se še beremo, zdaj pa vse - gremo kavo kuhat!!