ninaki
|
Pozdravljene, na hitro se javljam, danes sem cisto unicena. Sem Eneja uro pa pol gor pa dol po sobi nosila, pred tem je pa jokal in jokal (Tinkatonka, mogoce je luna, ker je bil od 4 pokonci, do 4 pa mir). Bolj me izcrpa jok kot pa "jutranja telovadba". Zaspal mi je v narocju, ga polozim v posteljo in jok in stok. Komaj se je spet umiril v narocju pa spet jok in stok. Jaz sem pa kot zombi danes, cisto nerazpolozena. Pa obcutek imam, da mi je zacelo mleka primanjkovati. Sem se vceraj cisto zasikirala, ko sem ga hotela izcrpati je slo ven samo 20mL. Pa ni jedel na tej strani. Meni pa vse dol padlo. Sem stiskala s pumpico, nic, al pa jaz ne znam stiskati. Ne vem kaj je. Vakuum se naredi, pa nic ven ne tece. Ko pa z roko stisnem, gre pa curek ven. Nic mi ni vec jasno. Sem pa celo noc iz ene dojke stiskala, saj me tako grozno boli, da nisem mogla vec dojiti. Malamisha, tudi jaz imam enak problem, kljuva in boli me, tudi ce ni priklopljen. Cez dan jih susim na zraku, danes ponoci sem si dala gor tiste Aventove skoljke, da niso bile na mokrem, pa so vmes ultra spustile, tako da sem bila cela mokra. Vceraj sem cel dan iz te, ki ultra boli, iztiskala mleko na roke in s pumpico in je bilo malo bolje. Zdaj malo manj boli. Punce, a si ve po vsakem dojenju do konca mleko ven izbrizgate? Jaz ugotavljam, da ce bi to delala res po vsakem dojenju, bi samo se to delala cel dan. Meni gre ogromno casa za to, pa se skoraj nic se ne natece ven, tako da sem pol cisto zalostna, da mi bodo mlekarne usahnile. Je pa res, da sem v 3. tednu. A pol se spet kolicina normalizira? Drugace smo ga pa vceraj kopali. Fejst je uzival, sem se kar oddahnila. Ga bom zvecer zmatrala s kopanjem, da bo veliko spal. Meni se ponoci zbuja na 2-3 ure. Samo ene dvakrat je potegnil na 4 ure. Upam, da bo kmalu povecal to dozo spanja, ker sem jaz ze ultra zombi. Mi imamo pediatra cez 2 tedna. Ginekologa pa sele aprila. Meni se pa ze mesa... Patronazna je pa zakljucila z obiski. Bila je 3x. Sva se zmenili, da ce mi bo se kdo pamet solil, da mu/ji (bolj ji kot mu ) dam kar stevilko od patronazne Vceraj sem jo vprasala glede dodajanja caja, pa je rekla, da ni treba, da se Enej dobro redi in da je dovolj samo moje mleko. Tudi glede masaze so deljena mnenja. Meni je npr. patronazna rekla, da ga lahko masiram po trebuhu proti krcem tudi takrat, ko jih ima. Sem se pa odlocila, da bom delala samo po svojem obcutku, saj res prezivim cel dan z Enejem in vem kaj mu pase in kaj ne, cetudi knjige, pediatri, patronazne svetujejo drugace. Zdaj bo prisla, ko bo Enej star 5m, da mi bo svetovala glede uvajanja goste hrane. Jaz grem pa popoldne kar eno skatlo adaptiranega mleka kupiti, ziher je ziher, da bova imela doma, ce mi mlekarne usahnejo. Drugace pa nic novega. Vceraj so ga zelo dajali krci in cez celo noc in celo jutro. Upam, da bo danes bolje. Zjutraj, ko so popustili, sem ga dala v posteljico (zbujenega) in se je sam s seboj "pogovarjal". Ga je bilo tako lustno poslusati, jaz pa cela raznezena Pol je pa kar sam od sebe zaspal. Punce, polupckajte vase otrocke in se beremo. Aja, pa se to. Mene so sivi po 3 tednih zaceli pikati in cukati. A ima se katera taksno izkusnjo? Jaz sem bila na B oddelku. Presenetljivo zadovoljna glede na govorice ki krozijo. Se posebej simpaticna mi je bila ena sestra, skoda, da ni bila veckrat v izmeni. So bile pa tudi cvetke.... Samo je ze pozabljeno. He, he, he, pa spet napisala, da bom kratka Uzivajte, Nina
|