ninaki
|
Pozdravljene, pri nas je pa ze 2 dni jok in stok. Enej je tako siten, da nic ne pomaga. Ne sedez, ne ce ga nosim, ne ce se menim, NIC, NIC, NIC. Upam, da kmalu mine. Sicer pa ne vem, mogoce je zaradi tega, ker ima zamasen nos. Diha lahko, slisim pa, da se mu "zadaj" nabira. Meni je patronazna rekla, da se cisti s fiziolosko in da je fajn, ce je vlazno okolje. Rekla je tudi, da jok pomaga, da pa ne sme predolgo jokati. Jaz mu z vato ven mucke poberem. Sicer je grozen jok in stok, a je pol malo lazje. Pa pogruntala sem ga, da mu taksne stvari lahko pocnem, ko ga razvijem na previjalni. On uziva, ko je free in brca, jaz pa opravim malo manj prijetne zadeve. Tudi oblacim ga sedaj tako. Grozno ga zivcira, ce mu karkoli na roke gor vlecem. Zato mu vse zgornje dele oblecem se ko je spodaj nagec. Pol ne cvili. Ce pa naredim obratno, pa po navadi zadnji pajac nesem s seboj v sobo in ga tam oblecem, saj ne morem poslusati njegovega jokanja. Kako pa kaj ve? Meni se vcasih tako smili, da sploh ne morem poslusati kako joka. Mene se pa zgleda nekaj loteva, saj me ze 2 dni boli grlo. Danes me je se glava zacela. Je pa cisto mozno, da je vse skupaj posledica neprespanosti. Mi se ponoci se vedno zbujamo na 2-3h, zjutraj celo na 1. Ob 7 se je odlocil, da bo on ze pokonci, tako da nima veze, ce je jedel ob 6, se kar zbudi. Upam, da se ne bo cesa nalezel, oz. je moje pocutje samo posledica neprespanosti. Ze par dni nisem popoldne spala, se kar pozna. Punce, a ste ve tudi tako lacne kot jaz? Jaz imam neverjeten apetit in sem non stop lacna. Meni je patronazna rekla naj ga milim 2x na teden. Tako tudi delam. Gube mu mazem z mandljevim oljem, vsake toliko ga pa se kje drugje namazem (v 1m sem ga 1x). Rito mu mazem s hladilnim mazilom. Ostalih krem pa ne uporabljam. Tudi moj trebuh je mlahav, taka klobasa je, ce ga stisnem Polno koze je se. Sem pa zacela delati trbusnjake ta teden in se kar prisilim, da jih delam vsak dan. Sem mislila, da bo lepse vreme in da bomo vsak dan zunaj, pa zgleda ne bomo. Komaj cakam, da bo vsak dan sonce, da bomo sli na sprehode, pa laufat bom zacela in rolat. Pol bo pa pocasi vse slo dol. Marty5, ko das Jerneja zvecer spat. A fejst joka? Jaz sem tudi to prakrat probala (cez dan) in parkrat mi je ratalo, samo takrat je samo malo cmerkal. Ko pa fejst zajoka, pol ga pa ven vzamem. Eneja pa kopanje cisto nic ne zmatra Kopava se okoli 7. Vceraj npr. je zaspal sele ob 10, pa se to je jokal, pa sem ga nosila, pa nic ni pomagalo. Pa se krci ga dajejo ob teh urah, tako da se vse nabere. V banji ga je pa se vedno zelo strah, saj zelo krili z rokami, oz. me tako zelo drzi za roko, da ima cisto bele prste. Pa ga fejst drzim in se prigovarjam mu, da je vse ok. Vceraj je malo pojokal, tako da sem ga kar hitro ven vzela. Ne vem, mogoce ga pa vse skupaj matra, krci, zabasan nos, pa se siten je malo in zato cmerka. Upam, da ni kaj drugega. Sicer pa, ce jutri ne bo bolje, poklicem pediatra. Danes sem patronazno. Ker ima tisti smrkelj zadaj v grlu in ga sploh ne more in ne zna nikamor spraviti. Lepo se imejte, Nina
|