ninaki
|
Pozdravljene, kar je napisala Ursa_p, se tudi pri nas dogaja. Mi zaspi na rokah, ga polozim v posteljo in v momentu jok in stok. In tako parkrat narediva, pa nic ne pomaga. Pol sem pa pogruntala, da ce je se kak kupcek podrl, da je bil pa mir. Zgleda, da jih zrak res zelo tisci in je treba podreti kupcek. Samo jaz ne vem kaj narediti, ce mi ga niti po 15 min ne podre. Kako mu pomagati? Nimam pojma. Sem pa vceraj sprobala tudi masazo trebuscka. Ga je spet zvijalo, sva se odkrila in sem ga kar nekaj casa masirala. Rezultat: toliko kakca, kolikor ga je vceraj sproduciral, se ni bilo Po tem se je umiril in smo imeli miren vecer. Zdaj ga vsakic, ko ga previjem, se malo pomasiram. Vcasih samo prdi, vcasih se se malo pokaka, kakor je. Je pa veliko bolj miren kot prej. Zgleda, da res pomaga. Tudi jaz ugotavljam, da dolocene stvari Eneju ne ustrezajo. Krozno masiranje hrbta zaenkrat se, sem pa opazila, da se steguje in opleta, ce mu npr. polozaj v katerem ga drzim ni OK. Vcasih mu je bolj vsec, ce ga drzim tako, da me gleda, kot pa, da je stisnjem pri meni na prsih. In takrat zelo opleta, se kremzi, spusca take cudne zvoke. Ko ga umaknem, se umiri. Zgleda, da nam na tak nacin sporocajo, da jim v nekem dolocenem trenutku to ne ustreza. A tudi vasi dojencki spuscajo "cudne" zvoke? Moj Enej se vcasih oglasa kot kuzek, vcasih kot pticek, vcasih pa ultra jamra v spanju. To je po navadi takrat, ko ga kaki kupcki matrajo, ali pa krcki. Enej se ne spremlja igrack. No ja, ce se zelo potrudi, pol se ga da malo fintirati. Drugace pa samo zivo gleda in spremlja naju z dragim. Igracke mu zgleda se ne potegnejo. Tudi mene bradavica boli, tudi ko uporabljam pumpo. Enej res tako grdo zagrabi, da vidim vse zvezde in javkam zraven. Mi se tudi zvecer "kopamo", no ja, se se umivamo. Naceloma narediva tako, da najprej 10 min jeva, pol podirava kupcka, pol se greva pa kopat, po kopanju pa spet 10 min hrane. Vendar precenim, ce se mi zdi, da bo zdrzal brez hranjenja pred kopanjem, pol se najprej kopamo. Vceraj je bil zelo lacen, tako da sva se hranila kar na obeh straneh, pol pa kopanje. Ker, ce mu kaj ni vsec, potem tuli se pa se. Zadnjic sem na med.over.netu prebrala, da naj se kreme proti celulitu in strijam ne bi absorbirale v telo, oz. da bi se morali res zelo masirati, skratka nekaj v tem stilu je bilo napisano, oz. da se lahko uporabljajo tudi, ce dojimo. Se pa ne spomnim vec cisto natancno kaj je bilo napisano. Je bilo pa na forumu za dojenje. Eviii, dobrodosla oba z Dejanom Babylove tudi meni premoci. Sem ga probala ponoci - katastrofa, do vratu moker. Po dnevi moker samo do podpazduhe Jaz jih ne uporabljam vec. Mogoce meni premocijo, ker so prevelike. Ne vem, bom probala pol, ko bo malo tezji. Zaenkrat sem ZELO zadovoljna z Muellerjevimi. Premocijo samo, ce jih premalo zategnem. S hrbtenico na sreco nimam tezav, se pa ze 2 tedna spravljam telovadit, pa se nisem uspela priti do te tocke Upam, da bom cim prej, oz. ze jutri Marty5, Donat je zakon Danes je prvic spal 4h ponoci Jeeeeeeeee Tudi jaz sem bolj spocita. Vcasih ponoci, ko se zbudi na 2h, sem kot zombi. Imam obcutek, da se je zbudil 5 min po hranjenju, pol pa vidim, da sta ze 2h mimo. Me pa malo skrbi, ker grlo cutim. Upam, da bo slo nazaj, da ne bo treba kakih zdravil jemati. Jaz sem bila v porodnisnici polna energije, razen 1. dan, ko sva z malim cel dan prespala, sva bila cisto crknjena. Obiske 1. dan sem kenslala, kar je bila res prava odlocitev. Prisli so 2. dan, ga mal popestvali in pol sli, pa se to me je zelo utrudilo. Na sreco je 3. dan prisla samo prijateljica, 4. dan sva sla pa ze domov. Sestre...kakor katera. Se nisem prevec sikirala, vsak ima slab dan. Ceprav mislim, da ce delas z ljudmi, da si pa ravno vse sorte nesramnosti ne smes privosciti. Sem pa komaj cakala, da greva domov in bila cisto hin, ko mi je sestra rekla, da ce ne grem kakat, da pol ne bom sla domov Meni pa nikakor ni in ni slo. No pol sem se zgleda tega ustrasila in je slo Tudi meni je bilo zelo dolgcas, mi je dragi hotel prenosnika prinesti Samo nisem bila sposobna, se mi je kar meglilo pred ocmi, ko sem hotela kaj prebrati. Tako da sem veliko spala. Mali je bil priden, samo spal je. Edino 2 noci sem ga malo ponosila, pa je bilo. Moje kg...se vedno se nisem tehtala, cakam pregled pri gin. Sem pa v petek skusala dati gor kake stare hlace, pa se ne gre. Sicer pa ni to nic kaj cudno pri meni, sem se res fejst zredila. Bo slo vse dol pol, ko bomo vozickali. Pa kako rolanje udarili, pa bo. Jasnica, upam, da se tudi jaz nalezem tvoje energije in dobre volje Meni so vceraj dokoncno popustili zivci. Cisto sem se sesula in jokala kot dez. Zakaj.....tasca bila na obisku. NO COMMENT!!!! V 45 min me je uspela tako znervirati, da sem pol dragemu rekla, da ne sprejemam vec obiskov, oz. sprejemam samo tiste, ki bodo govorili kaj drugega kot o tem kako in kaj je treba skrbeti za malega in mi soliti pamet kako clovek ne more uzivati v svojem otroku Punce, kaka sranja je izgovorila... Jao... Vsak stavek me je znerviral. Pa kake izjave je stresala...jaz na momente nisem vec vedela al sem jaz nora al kaj je zdaj to. Pol sem se zjokala in je pomagalo. Danes sem veliko bolje, trdno prepricana, da se ji ne pustim vec, pa naj zameri ce hoce. Jo bom kar skenslala, ce mi bo spet hotela utrujati. Briga me. Jaz pa ostalih obiskov se nisem imela. Sem se z vsemi zmenila, da bova midva povedala, ko bomo ok in sprejemali obiske. Tako da zaenkrat sprejemamo samo babice in prababice. Ceprav mal namigujejo, da bi "se spodobilo" se koga drugega od zlahte povabiti, samo se ne damo Drugace imamo pa zdaj tak ritem, da zjutraj in dopoldne joka, okoli 2-3 se umiri in pol je dobro. Na sreco ponoci spi, ce ne bi se nama z dragim cisto odpulilo Uzivajte in se beremo, Nina
|