tinkatonka
|
Dobro jutro moje februarčice,mamice in ! Danes sem spet zgodnja, sicer pa nič hudega, važno da je dobro prespana noč za mano. Zjutraj se pa zbudim in šok, se mi zdi da nimam trebuha, se šlatam na boku, pa grem na hrbet, pa se mi res zdi manjši. Ne morte verjet kako je to hecen občutek. Mami se je ravno štimala za službo in še njo vprašam, če se ji zdi da mam kaj manjši trebuh pa mi reče, da mi je skor med kolena padel. Tako se je spustil, da če ga zmerim čez popek ima zdaj 4 cm manj. A je to normalno??? Pa še skoz imam neke take čudne bolečine v trebuhu. Niso popadki, so pa malce neprijetne in imam kr slab občutek. Jaz bom najverjetneje kr G. klicala, da jo vprašam al se pridem pokazat ali ne. Nekak mam res slab občutek, in bi se ga rada znebila. No če pa ne bom šla k G. bom pa najverjetneje zavila v leclerc. Tiste, ki imate kaj potá v Ljubljano vam mogoče prav pride informacija, da imajo zdaj v leclercu kr nekaj akcij stvari za otroke. 2× Jogi rjuha iz Jerseya velikost 120×60 stane 1490 SIT, pa 7× body z dolgimi rokavi (3-23 mesec) 1995 SIT, 2 body na preklop 1490 SIT....To je samo par stvari ki so na primer aktualne zame. Baje te leclercovi bodyi niso tako zelo slabe kvaliette, kljub temu, da so tok poceni. Jaz bom sla pogledat, pa če bo tistih 7 bodyev samo za doma, je 2 jurja še vseeno poceni. jasnica.... dobro opravi na pregledu, če boš pa notr ostala, pa sporoči naši tajnici evii, da ne bomo v skrbeh zate. taja27....pejdi namesto v lekarno po malinov čaj, raje pogledat v kakšno trgovino z zelišči, če jo imate na vašem koncu. Malinov čaj mislim da v lekarni ne prodajajo, ga pa dobiš kje tam, kjer prodajajo zelišča. Mogoče tudi v kakšnem Mercatorju ali pa v Šparu bi se našel. No toliko za zdaj od mene. Zdele še tale malinov čajček spijem, potem grem pa mal na kavč počivat, da vidim kok je kaj živahen, da bom vedla G. povedat. Pišite kaj....