tinkatonka
|
Hojla punce! Še sem tu med vami in ful vesela! Sem šla k G., ta me pregleda ugotovi da nisem nič bolj odprta, da odtekanja plodovnice ne vidi in me pošlje v porodnišnico, da tam naredijo test, ker ga ona ni imela. No pridem v porodnišnico, mi najprej naredijo CTG, mali je aktiven, popadki rahli se kažejo a nič pretresljivega, grem na mizo in naredi en bris, da naredi test, test je bil negativen, torej ni šlo za plodovnico (hvala bogu), sem pa imela en sor, ki mi ga je potem sprala. Tu je pa ful ful neprijetno in peče kot , kot da ti z alkoholom rano spira. Res grozno. No potem sem sla pa se na UZ, da so me še tam pogledali. Naš fante je vredu, živahen, plodovnice je sicer manj ampak vseeno še v mejah normale, je rekla, da tam do PDP-ja pa bom že rodila. Posteljica je še vredu, ni prezrela. No pa še po merah sodeč ta naš fante sploh ni tako velik, ima po oceni samo cca 3 kg. Kje je pa ostaliih 13kg?? O kok bo treba kilaže dol dat po porodu. Pa še rekli so, da je prav da sem prišla, ker če odteka po kapljicah je res bolje da naredijo test, kot pa da bi prišlo do infekcije plodovnice in s tem otroka. Je rekla, da naj kr še pridem če bom mela slučajno spet kakšno odtekanje na sumu. Češ da moramo nosečnice zaupat svojemu instinktu, ker me najbolje poznamo svoje telo. Aja pa nisem poscanka, ne, ampak ta izcedek iz nožnice je tako tekoč, brez vonja in barve. Glavnem ful sem vesela da ni slo za plodovnico, ker kar nekako nisem še pripravljena rodit. Sej pravim, naj saj tok počaka, da pride mož domov. Potem pa lahko odteče vode, začnejo popadki,…Vesela sem pa še bolj zato, ker sme spet vidla mojga sončka na UZ-ju. Je bil prov živahen in je brcal in skakal, da ga je skor lovila po trebuhu. Torej punce, jaz vam bom se nekaj časa delala družbo. Sicer pa imam samo še 8 dni do PDP-ja. Kok bo to hitro minilo! Pa moj možek mogoče že jutri, 100% pa v soboto pride domov. Se mi zdi da ga že 100 let nisem vidla. A bom sploh še vedla kakšen je?? No minil pa še en teden ni. Ninaki…. da so izvidi vredu. Mamice...komaj čakam da se vam pridružim. Čeprav sem vidla otročka samo v sencah oz. črnobelem, komaj čakam da ga spoznam. Tale naš fantek je tko eno živahno bitje in upam da bo prav en zadovoljen otročiček, ki se bo veliko smejal, tko kot se veliko smeje njegova mamica. Zdej greva pa midva z mal počivat, ker so naju kr zmatrali tile dohtarji. Lp Tina