Skaana
|
Heej, pa gremo . Špacka, kako je z Lino? Verjetno je kakšna alergija . Atena je postala na drugi sončni dan tako pikasta po celem telesu, da nisem vedela, kaj bi. Pa smo jo cel dan mazali z Eucerin ZF 40 + klobuk + sončna očala. Nič drugega ni pomagalo kot to, da v največjem soncu ni šla ven... Katrin, men so tud lesene igrače zakon . Sem videla v šoli in vrtcu. Ni primerjave. Sam cena je pa za vola vbit . Tako ima Atena le nekaj iz Ikee, tiste kroglice na žicah, pa za natikat, dobila je pa tudi eno leseno žabo za potiskat, ki jo obožuje in računalo. Včeraj sem ji pa kupila leseno kuhinjo, ki je zdaj v akciji v Babycentru. Je super, le malo majhna se mi zdi. Kolk pa je cena tiste igrače, kjer šiva? Ker počasi bo treba tud kaj takšnega nabavit. Sploh za Ateno, ker ne hodi v vrtec. Včeraj sem tudi videla tvojo kuhinjo. Svetovna barva . In čestitke, da že pride k vam. Lepo čofajte na morju . Fipi, za tvojega Nejca. Brihtna izjava, ni kej . To pomeni, da je že skorajda suh . Glede dopusta. Jaz delam v šolstvu, kjer je situacija takšna. Takrat ko imajo otroci počitnice, moramo imeti mi dopust. S tem da je ta dopust vse prevečkrat okrnjen z obililico domačega dela. Je pa res, da ga imamo mogoče zato poleti malce več kot 14 dni. A dva meseca, kot nas ogovarjajo, pa sigurno ni. Tu so še... Eh, pa kaj bi ti razlagala. No, porodniško za Ateno sem nastopila 10 februarja, do takrat še ni bilo nobenih počitnic - torej nič dopusta za 2005. Deset dni po zakonu ni prenosljivih v naslednje leto, mi je propadlo, ves ostali dopust pa se mi je prenesel v 2006. Torej sem lani porabila predlanskega in nekaj lanskega, ostalo se mi je preneslo na letos. Torej imam letos lahko med poletnimi počitnicami res več kot mesec dni dopusta. Glede plače pa se je itak za zjokat v moji situaciji. A ne bomo jamrali, kajne? Midva zidava hišo, torej si bova letos - lani sploh nisva bila na morju, pod silo razmer privoščila teden dni . Ker če ne, se nama lahko utrga. Vem pa, da so pri vas plače nižje pri privatnikih, isto je pri nas. To pa zato, ker lahko sami izbirajo kdo bo delal. Delovne sile je več kot preveč. In gre po principu vzemi ali pusti. Ljudje so hvaležni, da dobijo delo in so lepo tiho. Uf, sem se razpisala . Danes sem spet malce potrta, bom kasneje o tem. Rainbow, no vidiš, da gre če si sama. Človk veliko zmore, veš . To kar ti je pa Enja ušpičila je pa res . Ampak Atena mi je tud danes strogo asistirala, ko sem ji sestavljala kuhinjo. Kar naenkrat pa vidim kakec v bodiju. Sploh se ni zavedala, da kaka . Če bi bila na kavču ali za mizo, bi bilo isto... Aja, si prejela slikce? NiLe, ti si pa kr musklfiber privoščiš . Ja ja včasih kar pozabimo, da se staramo. Hvala za vzpodbudne besede. Vam pa želim čim hitrejšo in gladko prenovo fasade. Modrooka, čestitke k rezultatu odščipa. Itak da je vse v redu. Samo sem vesela, da si se oddahnila. Držimo pestke za Anino učko. Barbara.a, jaz imam pa zelooooo stroge zahteve glede sedežne, pa skoraj nič denarja . Včeraj sem eno idealno videla. Pa ne bi o ceni. Ker si jo verjetno nikoli v življenju ne boma mogla privoščit. Jaz razmišljam tako, da mora sedežna bit udobna, po možnosti raztegljiva, razdeljana na dva dela, na ležalni (tega vsekakor bolj rabiš in bi mu dala prednost) in sedežni. Se pravi, če je kotna, daljši del za ležanje, krajši za sedenje. Samo pomislite, koliko na sedežni dejansko sedite . Mi skorajda ne. Če pa že, pa imamo noge gor in smo zgrbljeni polleže. Potem mora bit material takšen, da se ne pozna vsaka malenkost gor in na oko seveda lep. Pa še nekaj mora nujno imet. Zelo široke stranice - v bistvu mizice, da lahko kaj postaviš gor. Ker moj ima "grdo" navado, da prigrizke je kar na sedežni leže. In itak da se potem ko odje nikoli ne vstane in odnese v kuhinjo . Ja, čveraj sem šla v Lesnino na izris Dan Küchen kuhinje. So zelooooo lepe (boste videle Katrinino ) in pravijo, da zelo kvalitetne. Npr. v primerjavi z Ikeo kar nekaj rangov višje. Ampak pazite to. Cena za moj izris le lesenega dela (kljub neki ful akciji in znižanjem cen skoraj vseh elementov) je bila 7.500€, medtem ko je pri Ikei ista postavitev če računam še prevoz in montažo cca 3000 € . Torej veste, da se od Dan Küchen lahko poslovim . Pa še tak prijazen prodajalec je bil... Mah no, mogoče pa čez deset let . Ovkidovki, zdaj pa res moram it, Dolina je zdaj verjetno že čist zadovoljna in nestrpno čaka na jutri... Lepo mi bodite .