|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
5.7.2007 9:34:40   
modrooka
Punce živjo!

Danes se javljam z enim vprašanjem: včeraj sem opazila, da ima Ana znotraj desnega očesa krvav madež (takega je imela po porodu, ko je pediatrinja rekla, da pri porodu marsikateremu dojenčku poči žilica in pride do razlitja krvi). Se vam kaj sanja, kaj bi to lahko bilo in ali je nevarno? user posted image  Je taka rdeča pikica... 2 mm... Jaz sem najprej mislila, da se je kam udarila ali da ji je spet počila žilica. Sedaj me pa kar malo skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. Naj jo peljem k okulistu?

Že vnaprej hvala za nasvete!

lp

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.7.2007 9:59:35   
Skaana
Modrooka, jaz je še ne bi peljala. Verjetno ji je počila žilica in se je tako nesrečno razlila. Ano pa dobro opazuj. Če boš opazila, da mežika, da si mane oko oz. kakšno drugo nenavadno vedenje, jo pa pelji, da boš bolj mirna.

Drugače pa počena žilica čistno nič ne moti in ne boli. Tako da bi njeno vedenje moralo biti nespremenjeno.

Heej, punce, danes pa jaz ne bom imela toliko časa za čvek user posted image . Ker ne dežuje.
Grem v Celje po nakupih, mogoče bom šla še v Lesnino, da mi izrišejo Dan Kuchen - kuhinjo. Ker imajo neko ful akcijo zdle.

Lepo mi bodite user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.7.2007 10:19:26   
Špacka

Modrooka, se strinjam s Skaano, možno je tudi, da jo je kje napihalo...kaj pa samo poklicat pediatrinje ne moreš in jo vprašat za nasvet, da boš bolj mirna?
Če mene zgrabi kakšna panika, tudi pokličem in vprašam za nasvet, pa je takoj lažje. user posted image

Skaana ugoden nakup, potem pa le napiši kaj vse si si privoščila user posted image  jaz se šparam za naslednji teden, ko so razprodaje user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.7.2007 11:31:51   
Katrin
Oj, sonček user posted image

Skaana: prijetno nakupovanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Kje pa je trgovina Ristanc? In kakšne vrste igrač imajo?

To je ob Ljubljanici v stari Ljubljani. Imajo pa predvsem in samo didaktične igrače iz naravnih materijalov (predvsem les). Včeraj sem kupila enega lesenega zajčka z luknjicami in pritrjeno nitko s "šivanko" - paličico, da lahko otrok vdeva to nitko v luknjice in šiva. Potem sem vzela še en sirček z luknjicami, ki se ga tudi "šiva" in pa nekaj barv, da bova lahko packali in ustvarjali na morju user posted image To pa sem kupila zato, ker ko sem prejšnji teden delala gobelin, je Kaja vzela šivanko s prejo in jo vsevala v tiste male luknjice in bila prav ponosna, da ona tudi šiva tako kot mami user posted image  

Modrooka: želim, da tvoj dragi dobi službo, ki mu je obljubljena user posted image  Glede učka pa kar pokliči pesiatra in vprašaj, čeprav mislim, da to ni nič hudega.

Fipi: ubožčka mala, upam, da ste se sedaj pozdravili user posted image user posted image

Rainbow: vsak dopust je zaslužen user posted image  Saj jaz se ponavadi vsako poletje nažrem tega morja in kampa tako, da komaj čakam, da pridemo domov user posted image  Vseeno pa mislim, da morski zrak pomaga nam vsem, da smo potem preko zime bolj zdravi in čutim, da nujno potrebujem spremembo okolja.

Pozdrav vsem velikim in malim sončkom user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.7.2007 12:06:32   
bt08
No končno je mal posjalo sonce user posted image ,sem kar boljše volje.Včere jej pa res dežaevalo koker je moglo.

Mi smo meli tud slinavko za prvomajske praznike,10 dni ni jedel,tok je bil bogi,jaz pa znjim,izmučena čist,ker je bil samo jok in praskanje.

Dajte m imal pomagat kam naj grem pogledat za kotno sedžno v Lj,grem v Lesnino na Brdo,a je še kera trgovina ko se splača pogledat.Mormo novo kupit ker je ta že vsa boga.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.7.2007 13:30:42   
Katrin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, novica dneva:
Naša kuhinja in jedilnica sta že v Ljubljani user posted image

Pripeljejo v ponedeljek in montirajo v torek user posted image

Ne znam povedati, kako sem vesela !!! Upam, da pri montaži ne bo šlo kaj narobe user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.7.2007 13:32:39   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.
Dajte m imal pomagat kam naj grem pogledat za kotno sedžno v Lj,grem v Lesnino na Brdo,a je še kera trgovina ko se splača pogledat.Mormo novo kupit ker je ta že vsa boga.

Lesnina na Brdu je v totalnem razsulu (vsaj prejšnji teden je bila), ker jo prenavljajo. Imajo ogromno razprodaj in odprodaje eksponatov. Morda boš kaj našla. Midva sva ravno prejšnji teden naročila sedežno.

Drugače pa se ti splača iti tudi v Harvey Norman - imajo lepe stvari.

lp

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.7.2007 14:20:16   
bt08
Aja prenavljajo,pol majo tud kej znižan vrjeten.In kok se giblejo sedežne cene,tukej pri nas so tm okol 2000 €,pa mi niso nič kej všeč,tista k pa mi je pa je too much draga.Jz sem rekla tm 1000 al 1200 dam zanjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kuhinjo,to mene še čaka drugo leto,sam midva jo bova dala delat po meri,en kolega bo delu k je tišlar,pa ma nore ideje jz pa majhno kuhnjo.Čeprav mam že vse v glavi.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.7.2007 22:09:19   
Dolina
čer,

na hitro se javim, ker jutri verjetno ne bo več možnosti za čvekanje....

Moram rečt, da že komaj čakam dopust, sploh pa bo fino, ker gre tud moja mami zraven in upam, da mi ne bo treba non stop Zojo nosit. Še kar noče preveč sama hodit. Danes me je namreč začelo špikat v desnem jajčniku al tam nekje user posted image  in samo molim, da se bo jutri videl srček (ker sem komaj 7 teden in je še malo zgodaj user posted image ) in grem lahko mirna na dopust. Me je kar mal strah. Ah, saj bo sigurno vse v redu. Mora bit. Danes sem še klicala za nuhalno in se naročila v dravlje, k neki dr. Reš (prvič slišim zanjo user posted image user posted image  A Pušenjak ne dela več NS?
Drugače mi je pa bolj slabo cele dneve, prvič mi ni bilo tolk.
Pa imela sem registracijo moje petke, ki bo kmalu za v pokoj, seveda ni šla čez tehničnega, hvala bogu, da je imel serviser čas in je poštimal katalizator (seveda sem ob kar lep denar, petka je vredna pol tolk kot današnje popravilo user posted image user posted image user posted image ). Eh, bo vsaj še zdržala ene dve leti, pol pa kaj drugega nabavim. Se mi je odvalil kamen, ko sem jo uspela spravit čez tehnični (no, možek jo je, bravo user posted image user posted image user posted image ) in je registrirana. Jupi.

Zoja je bila včeraj pri frizerju in je ves čas lepo sedela na miru in gledala, kako jo striže. user posted image user posted image  nasmejala me je pa danes, ko sva pustile avto na servisu in sva šli na sok, mene ful lulat tiščalo, ona me pa tolaži, da "saj greva na sok, pa boš lahko šla tam maima, saj bo."user posted image user posted image  Tolk so zlati naši srčki, ko take fine pogruntajo.  

Potem sem pa cel popoldan pokala, user posted image user posted image . To pa res ne maram. No, potem me je pa začelo bolet in tdej počivam. Pardon, klepetam. user posted image user posted image

Fipi, upam, da ste se pozdravili. user posted image user posted image user posted image

Modrooka, glede učka ne vem, po moje ni kaj hudega. Če te preveč skrbi, pa pokliči pediatrinjo. držim pesti, da bo jutri že tip top. user posted image user posted image user posted image

Skaana, kaj si kaj kupila? Upam, da se ploščice kaj kmalu prikažejo pri vas. user posted image user posted image user posted image

barbara.a. jaz vem samo, da ne hodit v Rutarja - obupno dolgo se čaka, če se sploh dočaka....
Midva imava veliko narejenega po meri, ker je pač mansarda, tudi sedežno sva dala delat enemu mojstru v Ajdovščino oz. tam nekje, in niti ni bilo tako drago. Zdej je sicer že umazana, ker je rumeno blago, z Zojo imava kar naprej nesreče tam gor. user posted image  Lubi sam miži, zadnjič je domov prinesel eno luštno tanko oddejo oz. prevleko, da ne bova še bolj umazali. user posted image user posted image

Katrin, user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo. user posted image user posted image

Tako, zdej pa grem počasi spat. Sigurno sem kateri pozabila kaj povedat, bom drugič bolj pridna. user posted image

Imejte se lepo, uživajte na dopustih, doma, v službah (ki naj čim prej minejo), kjerkoli.... Pogrešala vas bom.user posted image user posted image user posted image
Pa držite mi pesti, da bo jutri vse ok na UZ.

Pa pa

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.7.2007 22:29:02   
NiLe
Samo na hitrco ... utrujena in zaspana sem, samo še pod tuš in šlafen user posted image

Dolina: želim vam kraaaaseeeen dopust, uživajte maximalno in dobro opravi na jutrišnjem pregledu. Saj veš, da bo vse OK. user posted image user posted image Si me pa spomnila na mojo petko, ki je od lanskega leta nimam več in mi je ful žal zanjo, ker je bil moj prvi in sploh super avto user posted image

Jutri bom bolj podrobna user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.7.2007 8:13:39   
bt08
Dobro jutro!

Končno petek,pa vikend,amapk žal delam jutri,tko da je še ne delovni dan pred mano.Midva se pa dans z Ožbejma zbudiva,on pa vročino,sem tok slabe vole in žalostnauser posted image ,ker spet se nekaj kuha v njem.Sej ni čudno,ko pa je enkat toplo za kopalke drug dan pa marz za bundo,da bi mogel gor dat.Upam da bo boljš,da bomo lahko popoldan šli ma firbcat za sedežne.
Včerej smo šli pa nama je ena všeč,pa še ful je pocen,ni zasoljena cena.
Dolina,jaz mam cliota,pa je tud katalizator fuč,sttari avtomobili,ampak pelje nas pa povsod kamor hočem.Bomo vidli septembra.Za Rutarja sem pa slišala da tja ne hodt,da mal nategujejo stranke glede dobave in podobno.kok je pridna tvoja Zoja,pri nas da bi pri miru sedel,ni šans.Mi smo se šli predvčerejšnim strižt,jokal tako a ne kot da bi mu ne vem kaj delali,ful ne mara striženja,pa gat reba ko je takoj moker.Se bo že navadil.
No lepo se mejta na dopustu,eni bomo paš e mal delali da bomo šli konec meseca mal možgančke nap ašo spustit.
Modrooka men tud dostkrat žilca poči v očeh,boli ne,samo mene srbi,pa ne vem zakaj se to nardi,mi ni nikoli noben nič pametnega reku.Če bo mela tm par dni,pa kr pejdi k zdravniku,da ti pove kaj in kako.Men je ponavadi drug dan že boljš,upam da je pri vas tud že danes vse ok.

Zdaj grem pa Ožbeju narest nekej za zajtrk,ker mava borbe zjutraj,ker noče jest.Lep dan vam želim.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.7.2007 8:45:45   
Špacka

Jutro!

Dolina močno, močno držim pesti, da bo vse ok na pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image  , saj veš da bo, mora bit! user posted image user posted image user posted image
Čudovito lep user posted image  dopust ti želim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin super za kuhinjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko bo zmontirana- brez komplikacij- pa nam le privošči eno slikco. user posted image

Barbara.a kako Ožbej? menda ni zakuhal v tej vročini, bošček mali ?user posted image user posted image user posted image
Kje sta pa našla kavč? Midva ga tudi kupujeva, ga imava namen, samo v trgovino je treba, sva pa zdaj čisto razštelana, eden pride, drugi gre, drugi pride, prvi gre, samo Lino si podajava, mala samo še papa daje, mami papa, tati papa....user posted image user posted image user posted image user posted image  še malo pa gremo tudi mi na dopust.....

Kasneje nadaljujem....

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.7.2007 10:48:08   
bt08
Špacka pojma nimam kaj mu je,ful je vroč,ko mu merim vročino pa nič 36,6 in to je to.Ne vem,res brez idej sem kaj bi mu lahko bilo.Možno je kaka viroza,al pa da gre zadej kak zobek ven,prehlad.Ne vem,brez veze se mi zdi da ga vozim k zdravniku,ker bo še kej fasal tm.
Včerej sva v Kranju gledala v Lesnini,sam men je bil en drug fulllllllll všeč,sam ko sem ceno vidla,sem misnla da slab vidm,pa sem dober vidla.Tok cool sedežna je bla,taka bolj moderna,sam 1:prevelika za v najino dnevno,2: je pa previsoka cena za najin žep. 3.900 eur sedežna.To je bila edina s tako ceno gromozansko.Dans gremo pa še mal v Lj prečekirat če je kej pametnga.

Ja sej tko kot hodmo en pride en gre je pri nama tud dostkrat,so naši sončki čist zbegani.Sam pol ko ste pa vsi trije skupej je pa Lina ful vesela,saj pri nas je tko.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.7.2007 13:56:11   
Katrin
Punce user posted image

sem se ravnokar vrnila z zaključne konference v šoli in tako se je uradno pričel moj dopust user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa pakirat in na morje do ponedeljka user posted image  

Uživajte, kjerkoli že boste in pazite na naše malčke palčke user posted image

Se beremo v torek user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.7.2007 14:05:03   
bt08
Katrin en lep sončen vikend vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn se namakajte še mal namesto nas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.7.2007 14:11:16   
rainbow
Ojla!!

trenutno stanje pri nas: Enja v postelji, se pogovarja s pupo, Lia si izmišljuje pravljice in noče spat. danes sta bili z babico na "izletu" s turističnim vlakcem in sta bili ful pridni.
moram vam povedat, kako finto ima Enja zadnje čase; včeraj smo šle počivat čez dan in sem tudi jaz zadremala in me zbudi z jokom, in se je poakala in si slekla plenico in valjda akec je bil povsoduser posted image ; to je najhujši primer do zdaj; drugače se ponavadi polula in se sleče. Sem ji zabičala, da ne sme sama slačit pleničke, a bogve če bo kaj hasnilo. ko pa jo dam na kahlico, pa noče nič naredit.user posted image

Drugače pa:

Dolina, tudi jaz držim pesti za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image ; jaz Enjo nesem samo izjemoma zunaj, zadnje čase jo dam na tricikel, pa hodi tudi vedno bolj vodljivo. seveda se moraš ti pazit, vsaj da vidiš, da je vse ok; jaz sem Lio dosti dvigovala, ko sem bila noseča z Enjo; kaj te češ druga; treba je previt, dvignit iz postelje, na stol, ............. pa še obe sta kar pri kilahuser posted image , kar ni mačji kašelj.

barbara.a, to pa je cena, da te kapuser posted image ; o Rutarju pa sem tudi jaz že slišala marsikaj, pa tudi midva sva tam naročila mizo in stole in sva jih najdlje čakala, mislim, da kak mesec več, ker se je nekaj zakompliciralo.

Katrin, bravo, kmalu boste kuhaliuser posted image user posted image (ne samo kavice, sevedauser posted image ); glede dopusta imaš seveda prav, eto, mi smo danes uradno zakjučili, čeprav grem še v ponedeljek za kako urco v šolo. Čeprav pa nekega poležavanja pri nas itak ni, akcija cel danuser posted image

punce, mejte se skrajno lepo, ne preveč delatuser posted image , lupčke vašim pobalinkam in pobalinčkomuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.7.2007 14:49:04   
NiLe
Hojla, punce user posted image

zdele imam malo več časa in predvsem energije, da kaj več napišem. Včeraj sem imela službeni piknik, na katerem sem igrala po dooooolgeeeem času odbojko in je bilo ful fajn. No, danes pa ni ravno fajn, ker imam zelo boleč "muskelfiber". Ne morem verjet user posted image

No, pa pejmo lepo po vrsti.

Ne vem, katera je spraševala, glede čuvanja oz. dajanja otrok staršem na dopust. No, pri nas načeloma to prakticiramo samo z mojima staršema, ki sta še ful mlada in polna energije in tudi poleti hodita na morje, medtem ko od dragega starši nikamor ne grejo user posted image  Nik hodi z njima od 3. leta naprej, za par dni oz. največ  teden. Sedaj ko bodo šli v toplice, bomo dali oba za 4 dni in Lea gre prvič za dalj časa od naju, tako da bom videla, kako se bo obneslo. Če bo panika, jo bova šla pa iskat. Drugače pa staršema 100% zaupam in se tudi slišimo večkrat, da sem na tekočem z dogajanjem.

Modrooka: kako je z učkom od Ane? Se je stanje popravilo?

Skaana: čaki mal, a se nisi odločila za Ikeino kuhinjo ali sem kaj spregledala?

Katrin: hvala za podrobno razlago o trgovini. Saj potem sem šla na net in sem v tej trgovini že bila, ko je bil Nik še čisto majhen in sem kupila dve leseni igrači, ki jih je res maximalno uporabljal. user posted image user posted image user posted image  za dobavo kuhinje, sedaj pa še montaža, pol se pa lohk že vselite user posted image . Naj ti pakiranje čim prej mine (joj, to mene čaka v nedeljo ... pa potem spet čez 14 dni user posted image  še 1x). Uživajte user posted image

Fipi: joj, imate pa res smolo z boleznimi. Upam, da ste sedaj že zdravi in da je vse OK.

Špacka in Barbara.a: uspešen nakup sedežne. Mi2 sva jo kupovala pred dvema letoma in bi jo tudi zamenjala, čeprav je še vedno v dobrem stanju, pa tud vizuelano je lepa, ampak pri nakupovanju nisva gledala tega ali je sedišče dovolj široko oz. ne moreva ležat en ob drugem, ker je preozko user posted image

Rainbow: joj, Enja ti jo je pa zagodla user posted image  Tudi jaz sem imela včeraj čistilno, ker je bila brez pleničke in je lepo sedela za mizo in pridelala svoje, tako da sem drgnila in pucala kot nora.

Pa sem se spet razpisala user posted image user posted image  ... jutri gremo na izlet na Krvavec, z gondolo, pa malo hodit in kaj pojest, v nedeljo pa pakiranje in morjeeee do naslednjega vikenda. Mogoče se še kaj javim ... Drugače pa uživajte in se imejte skrajno lepo s svojimi user posted image  in user posted image  

Pa pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.7.2007 17:09:08   
modrooka
Punce živjo!

Čisto na hitro: učka od Ane je mogoče za spoznanje boljša, vendar ne tako kot bi želela. Žal pa danes nisem našla prejšnje Anine pediatrinje, pri novi se bova vpisali pa šele v ponedeljek. Če do takrat ne bo nič bolje, jo bom kar peljala k novi.

Jaz sem danes klicala zaradi odščipa. Povedali so mi, da tkivo ni bilo rakavo, user posted image user posted image user posted image  da pa moram nadaljevati z rednimi pregledi. Tako kot do sedaj. Tkivo je namreč spremenjeno, zaenkrat nič hujšega, lahko pa se spremeni kadarkoli. Zaenkrat je torej vredu. Juhuhu! user posted image user posted image user posted image  Sedaj bova pa res lahko uživala na dopustu user posted image user posted image user posted image !

Se še kaj oglasim. Zaenkrat samo s tema dvema novičkama!

Gremo s kolesi do Bleda. Pa,pa!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.7.2007 20:39:52   
Skaana
Heej,

pa gremo user posted image .

Špacka, kako je z Lino? Verjetno je kakšna alergija user posted image . Atena je postala na drugi sončni dan tako pikasta po celem telesu, da nisem vedela, kaj bi. Pa smo jo cel dan mazali z Eucerin ZF 40user posted image  + klobuk + sončna očala. Nič drugega ni pomagalo kot to, da v največjem soncu ni šla ven...

Katrin, men so tud lesene igrače zakon user posted image . Sem videla v šoli in vrtcu. Ni primerjave. Sam cena je pa za vola vbit user posted image . Tako ima Atena le nekaj iz Ikee, tiste kroglice na žicah, pa za natikat, dobila je pa tudi eno leseno žabo za potiskat, ki jo obožuje in računalo. Včeraj sem ji pa kupila leseno kuhinjo, ki je zdaj v akciji v Babycentru. Je super, le malo majhna se mi zdi. Kolk pa je cena tiste igrače, kjer šiva? Ker počasi bo treba tud kaj takšnega nabavit. Sploh za Ateno, ker ne hodi v vrtec.
Včeraj sem tudi videla tvojo kuhinjo. Svetovna barva user posted image . In čestitke, da že pride k vam. Lepo čofajte na morju user posted image .

Fipi, user posted image  za tvojega Nejca. Brihtna izjava, ni kej user posted image user posted image . To pomeni, da je že skorajda suh user posted image .
Glede dopusta. Jaz delam v šolstvu, kjer je situacija takšna. Takrat ko imajo otroci počitnice, moramo imeti mi dopust. S tem da je ta dopust vse prevečkrat okrnjen z obililico domačega dela. Je pa res, da ga imamo mogoče zato poleti malce več kot 14 dni. A dva meseca, kot nas ogovarjajo, pa sigurno ni. Tu so še... Eh, pa kaj bi ti razlagala. No, porodniško za Ateno sem nastopila 10 februarja, do takrat še ni bilo nobenih počitnic - torej nič dopusta za 2005. Deset dni po zakonu ni prenosljivih v naslednje leto, mi je propadlo, ves ostali dopust pa se mi je prenesel v 2006. Torej sem lani porabila predlanskega in nekaj lanskega, ostalo se mi je preneslo na letos. Torej imam letos lahko med poletnimi počitnicami res več kot mesec dni dopusta.
Glede plače pa se je itak za zjokat v moji situaciji. A ne bomo jamrali, kajne? Midva zidava hišo, torej si bova letos - lani sploh nisva bila na morju, pod silo razmer privoščila teden dni user posted image . Ker če ne, se nama lahko utrga.
Vem pa, da so pri vas plače nižje pri privatnikih, isto je pri nas. To pa zato, ker lahko sami izbirajo kdo bo delal. Delovne sile je več kot preveč. In gre po principu vzemi ali pusti. Ljudje so hvaležni, da dobijo delo in so lepo tiho.

Uf, sem se razpisala user posted image . Danes sem spet malce potrta, bom kasneje o tem.

Rainbow, no vidiš, da gre če si sama. Človk veliko zmore, veš user posted image . To kar ti je pa Enja ušpičila je pa res user posted image . Ampak Atena mi je tud danes strogo asistirala, ko sem ji sestavljala kuhinjo. Kar naenkrat pa vidim kakec v bodiju. Sploh se ni zavedala, da kaka user posted image . Če bi bila na kavču ali za mizo, bi bilo isto... Aja, si prejela slikce?

NiLe, ti si pa kr musklfiber privoščiš user posted image . Ja ja včasih kar pozabimo, da se staramo. Hvala za vzpodbudne besede. Vam pa želim čim hitrejšo in gladko prenovo fasade. user posted image user posted image user posted image

Modrooka, user posted image user posted image user posted image  čestitke k rezultatu odščipa. Itak da je vse v redu. Samo sem vesela, da si se oddahnila. Držimo pestke za Anino učko.

Barbara.a, jaz imam pa zelooooo stroge zahteve glede sedežne, pa skoraj nič denarja user posted image . Včeraj sem eno idealno videla. Pa ne bi o ceni. Ker si jo verjetno nikoli v življenju ne boma mogla privoščit. Jaz razmišljam tako, da mora sedežna bit udobna, po možnosti raztegljiva, razdeljana na dva dela, na ležalni (tega vsekakor bolj rabiš in bi mu dala prednost) in sedežni. Se pravi, če je kotna, daljši del za ležanje, krajši za sedenje. Samo pomislite, koliko na sedežni dejansko sedite user posted image . Mi skorajda ne. Če pa že, pa imamo noge gor in smo zgrbljeni polleže. Potem mora bit material takšen, da se ne pozna vsaka malenkost gor in na oko seveda lep. Pa še nekaj mora nujno imet. Zelo široke stranice - v bistvu mizice, da lahko kaj postaviš gor. Ker moj ima "grdo" navado, da prigrizke je kar na sedežni leže. In itak da se potem ko odje nikoli ne vstane in odnese v kuhinjo user posted image .

Ja, čveraj sem šla v Lesnino na izris Dan Küchen kuhinje. So zelooooo lepe (boste videle Katrinino user posted image ) in pravijo, da zelo kvalitetne. Npr. v primerjavi z Ikeo kar nekaj rangov višje. Ampak pazite to. Cena za moj izris le lesenega dela (kljub neki ful akciji in znižanjem cen skoraj vseh elementov) je bila 7.500€, medtem ko je pri Ikei ista postavitev če računam še prevoz in montažo cca 3000 € user posted image user posted image . Torej veste, da se od Dan Küchen lahko poslovim user posted image . Pa še tak prijazen prodajalec je bil... Mah no, mogoče pa čez deset let user posted image .

Ovkidovki, zdaj pa res moram it, Dolina je zdaj verjetno že čist zadovoljna in nestrpno čaka na jutri...

Lepo mi boditeuser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.7.2007 9:34:13   
bt08
Ojla!

No pa je ena težka noč za nami.Ožbeja nekej kuhal,popoldan ko se je preznojil,se je stanje izboljšalo,zvečer pa je v krčih zaspal,skoz je jamral da ga trebušček boli,pa jedu ni vseskupej nič,dans pa tud ne.Hvala bogu da saj pije.Stanje je pa že ok,leta okol,se igra,nagaja...Sploh ne vem a naj ga peljem opokazat a naj ga doma obdržim?user posted image Ker ko ga prašam če ga kaj boli danes,mi prav da ga nič ne buba.

Nile & Skaana ja včerej sva dala gor pa dol,pa počez Lesnino na Brdu,pa itak sva se v isto zapičla kot pa predvčerejšnim v Kranju.Sam sedaj sem saj zvedla pogoje plačevanja in podobno.Ampak nama vseeno ne gre taka noter,je res velika,pa sva mislial da imava to veliko.Všeč nama je pa zato,ker je dovolj trda,ima posteljo in na drugem delu predal za deke in podobno.Sam je ta res ogromna,ima 3 sed,kot,2 sed in še otoman.Pri nama žel vse to ne bo šlo noter,tko da mava zdaj dve opcije ampak vse brez otomana.V pondeljk greva še enkat v Kranj,da se vse točno zmeri,zračuna pol pa bomo vidl a se bo naročila a ne.Čeprav men osebno so bolj tiste široke modernejši način všeč,ampak za take imamo premalo dnevno sobo,to bomo takrat mel ko bomo šli na svoje in bomo zidali ( upam da se nama te sanje uresničijo ) svojo hiško.
Sam v Lj je res več izbire kot pa v Kr,tukej so res same dražje za pogledat.Morem pol še mal it v akcijo za prospekti za kuhinje,da mu dam da nardi,čeprav imam že v glavi kako in kaj bi bilo,samo kej pa še vedno prav pride da vidiš.
Jaz mam tok v glavi kaj vse treba narest,da že za en let naprej mislim.Pol ko pa vse uštimava,se bomo pa kej skregal,naju bojo pa ven vrgl,ko ma Tomaž tok pametne starše.user posted image  Ah,sej bomo vse uštimal,še zmerej smo.Zdaj mamo res dopust ko jih ni doma,uživamo,imamo mir....

No zdaj grem pa še mal naprej delat,popoldan gremo na rojstni dan nekam,pa bo dan spet na okoli in nedelja pol pa ponedeljek pa spet delat.OOOOO kdaj bo dopust,komej čakam!

Lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.7.2007 10:20:16   
Špacka

Dan!

Ja takole je, ene že uživajo user posted image  ene pa še bomo, ne user posted image

Dan bo verjetno naporen, iz službe sem prišla šele zjutraj, totalna norišnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , me je pa user posted image  razveselil, šel je delat, mora naredit en projekt do konca tedna, Lino je pa odpeljal k mojim staršem, da si bom lahko jaz odpočila, dobro naspala.....samo jaz nisem zaspana, sem čisto ok, samo če pa zdaj ne grem spat, bom popoldne čisto mim, grem pa na službeni piknik user posted image  najprej igrajo nogomet  uprava proti proizvodnji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kot da ima uprava kakšne šanse user posted image user posted image user posted image , nato je piknik.... bom že....user posted image user posted image user posted image

Linine roke so malo boljše, zgleda da krema bolj počasi deluje, al je pa bolj trdovratno, kaj pa vem, širi se ne, to mi je važno. Sicer se pa naša punca intenzivno pripravlja na odhod na morje, vsakemu , ki ima pet minut časa, pokaže kako bo plavala.user posted image user posted image user posted image  Upam , da bo na morju tudi tako navdušena, da ne bomo samo tekali po celi plaži, kot smo lani user posted image user posted image user posted image user posted image

Rainbow si me nasmejala, pri vas ni nikoli dolgčas, vedno ena prinčipesa poskrbi za razvedrilo, čeprav vem, da ti včasih ni smešno, Kako pa rešujete problem s spanjem, upam da ti uspeva, da ju spraviš spat, da si malo oddahneš. Si se že odločila glede sobice ? Mene tudi to še čaka, samo jaz čakam samo na to, da nekdo prebeli sobo, saj če ne bo kmalu, bom itak sama, resno user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ni kriv noben drug kot moj user posted image , ker mi je obljubil, da bo to uredil....saj soba je prebeljena, samo mi barve ne odgovarjajo, so čisto mimo za moje pojme.

Modrooka čestitke za odščip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa boste imeli še lepši dopust...kdaj pa greste? Seveda pa držim pesti za tvojega user posted image  glede službe.

Skaana ne bit žalostna user posted image user posted image user posted image  sam cena kuhinje je pa kar huda, če primerjaš, žal. O sedežni pa.....res imaš visoke kriterije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da najdeš neko ravnovesje med željo in finančnimi zmožnostmiuser posted image user posted image  

Fipi jaz sem tudi taka revca user posted image user posted image user posted image  imam samo 14 dni dopusta, pa še to do zadnjega ne vem, če ga bom dobila in potem si naj jaz nekje plačam morje ?user posted image user posted image
Tako sem imela planirane zimske počitnice, pa na koncu ni bilo nič iz tega, samo sem bla pa besna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče plače, pri nas ista revščina, raje ne razlagam, samo kaj češ, tako je. Mi je pa enkrat ena rekla, da za tak denar ona že ni bi delala, je raje doma in je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nile midva imava tudi ta problem na kavču, čeprav v tem stanovanju nam sploh ne paše, delan je bil posebej za prejšne, kjer nismo imeli toliko prostora, mi je pa žal, ker je nekaj posebnega, pa žal ne bo prostora zanj. Zaradi tega tudi tako odlašava z odkupomuser posted image  veš je pa fino, jaz ležim, moj sedi in mi zraven masira noge. Men pa tako pašeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno kaj pozabila, bom še napisala, če se spomnem user posted image

Lep dan, uživajte, kjerkoli že boste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.7.2007 22:05:03   
rainbow
Čeer!

še na hitro iz štajerskega koncauser posted image ; mi smo imeli danes aktven dan, najprej smo dopoldan s puncama na njunih kolesih obdelali mbuser posted image , potem pa popoldan še midva na kolesih s puncama od zadaj malo naokoli, pa papcali smo fajn, pa na obisku smo bili in sva z user posted image  vadila angleško (imamo znance, ki sta iz zda) in do večera je bilo lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

Špacka, kak dan obe spita, kak dan pa ena ne; pa sem zdaj že navajena, je že ok. glede sobice še ni padla odločitev, všeč nama je Mali Princ; razmišljala sem, da vseeno vzameva kaj bolj kvalitetnega, pa Lia gre čez dve leti že itak v šolo; Mali Princ ima lepe kombinacije. Tudi jaz sem imela isto posteljo od petega leta pa dokler se nisem odselila od domauser posted image ; ne vem, verjetno bova nekje septembra dokončno zadeve kupila. Zdaj še moramo dopust sfinancirat.

Barbara.a, ubožček, upam, da bo hitro zdrav in naj tak tudi ostane; mu dajaš kaj za okrepitev imunskega sistema? jeseni bo kar koristilo. moji dve vsak dan zjutraj spijeta aktimel, pa pozimi sem jima dajala vitaminski sirup, včasih se zdaj tudi spomnim, če katera začne kašljat ali kaj.

Skaana, hvala za slikice, luštne souser posted image ; in hvala za moralno podporo; ma ja, včasih še preveč zmorem. S tem dopustom v šolstvu, mislim v zvezi s porodniško, je pa res štala. meni je pri Enji skoraj vse propadlo. oziroma kar je ostalo, sem lahko koristila med počitnicamiuser posted image  whatever. pa upam, da je tvoja žalost le prehodnega značaja in da ni zaradi česa hudega. Vsega imaš dosti, veš, ampak kot si meni lepo povedala, drži tudi zateuser posted image user posted image

Modrooka, tudi jaz sem zelo vesela, da je bil pregled uspešen in rezultat v redu. Upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image

NiLe, o kak fajn, vi pa že na dopustuser posted image  Uživajte maksimalno, saj vem da bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te pa se fajn mejte, kot rečemo pri nas

ps, če slišite kako treskanje, je to ognjemet na Lentuuser posted image  - kot da ga bom videla, hahauser posted image ; glavno, da se slišiuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.7.2007 22:38:14   
mojčca
No, pa se po dolgem času javljam tudi jaz. Vas je prav lepo brati, pa toliko vas je user posted image , ste pridne, vas moram kar pohvaliti. Vsem skupaj želim lepo nosečnost brez problemov in zdrave otročke.

Špacka, ja mi bi se pa res lahko zmenili na morju za kakšno pijačko. Če boste utegnili, pridite v Straško na kakšno pijačko. Se bomo slišali po telefonu, lahko mi na ZS pustiš svojo telefonsko številko, pa vas pokličem (da ne boš čudno gledala, poklicala te bom iz hrvaške števike, si jo je moj omislil zaradi službe, pa še veliko ceneje ga pride vse skupaj).

Barbara, tebi pa eno lepo dobrodošlico.

Srečanje: ko bo naslednje, moramo obvezno priti tudi mi štirje. Bi vas prav rada spoznala v živo, marčevske klepetulje user posted image .

Sem že večkrat napisala cel roman, ampak kaj user posted image , preden za vsako posebej napišem kar mislim in še sproti malo preberem, mi vse skupaj zbriše in obupam. Ja tako je to.

No, drugače smo pa v nedeljo imeli krst za našega Matica in je bilo super. Vreme je bilo ne samo sončno, ampak prav user posted image  vroče. Je bil Matic čisto zakuhan, jaz pa tudi. Smo imeli piknik, ampak nismo pekli meso na žaru, ampak si je moj user posted image  omislil razne specialitete in sem cel dan odletavala. Ja, drugi so veselo jedli, jaz pa sem nabirala kilometre. No, važno da so bili zadovoljni. Moram drugi teden spraviti slike iz digitalca na računalnik in narediti kakšen album, da si ogledate naša mala lepotca.

Ja tudi hišica počasi napreduje. Danes so začeli z estrihi, pa drugi teden v sredo pride za talno gretje, tako da počasi kar gre. Bi bilo pa dobro, če bi zadeli na lotu. Ja, potem bi bili pa kar hitro vseljeni. Ampak bo že.

Gorenjske: če ima kakšna čas, bi bilo dobro, da bi se dobile na kakšni kavici. No, pa tudi ostale, ki hodite po naši prelepi Gorenjski, vabljene na obisk.

Se moram pa pohvaliti, kar se tiče našega spanja. Tudi naš novi družinski član je glede spanja priden. Zvečer gre spati okoli 9 do 10 in ne boste verjele, spi približno do 8 zjutraj (no, mogoče okoli 4 zjutraj zajoka, ker izgubi dudo, pa potem zaspi nazaj). V četrtek, ko sem dobila obiske iz službe, sem morala ob 8.30 buditi obadva. Bi kar spala, punce pa so prišle na obisk že ob 9.

Nič, bom počasi končala, preden se mi vse skupaj zopet zbriše. Obljubim, da se bom javila bolj pogosto.

Pa še enkrat ČESTITKE vsem novim nosečkam. Potem pa nekateri pravijo, da bomo slovenčki izumrli, Ne, ne bomo. Bomo oz. boste marčevke poskrbele, da se to ne zgodi.

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.7.2007 22:42:48   
mojčca
No, sem še nekaj pozabila. Tudi naša Manca je pridna, kar se tiče odvajanja od pleničk. Čez dan smo suhi (no, kdaj pa kdaj nam še uide v hlače), edino za kakati pa noče povedati. Sem ji obljubila, če bo kakala na stranišče, da dobi kinder jajčka. Pa včeraj sedi na školjki, se polula in mi pravi: mami, zdej k sem prdala, pa dobim jajčka, ane???? user posted image user posted image user posted image  Ja, so posrečeni teli naši otročki. No, jajčka ni dobila, je šla pa k Maticu in pravi: Matic, sem samo prdala, pa mami pravi, da jajčka ne dobim. Ti, ti mami, ane Matic user posted image .

Zdej je red dovolj za danes.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.7.2007 13:34:09   
bt08
Ojla!

No pa je nedelja,jaz že kr odštevam dneve da bomo odjadrali proti morju,res koemj čakam.Kr naporno leto je za nami,ampak pravjo da napornejše prihaja,ker bodo priprave na poroko in vse kar zraven pride.Noro.user posted image

Mi smo bili danes pri dežurnem zdravniku,ker kašlaj tolk močno da se kr davi.pa ponoč nep rašte,kolk smo spali.user posted image Bolj mal,skorej nič,celo noč je nekej močno sanjal in se jokal.Pa sva ga peljala k zdravniku.Pa prav da pljuča ima za enkrat user posted image   čista,da se more skoz izkašljevat zaradi sluzi ki se mu nabira v grlu,pa še mal ima rdečega.Zdravila ni dala nobenga.Zdaj pa čakamo kaj bo še ratalo.In gremo pol v trgovino,ker se boji zelo zdravnika,sam oda smo parkirali pred zdravstvenim domom je skoz user posted image .Tko da smo šli po kinder jajčak,da se je mal umiril,pa je bil  user posted image user posted image user posted image .

Rainbow
nič mu ne dajem,actimel samo pogleda,ne mara ga preveč,je pa kej drugega,tekoči jogurt pa popije brez problema.Sem mu kupla jagodnega actimel,pa isto noče.On je nazadnje kašljal lansko leto pred morejem,tako kot sedaj,samo da smo dol prišli pa je bilo vse ok.Do letos,razen za prvomajske ko je mel slinavko.Sej ne vem če jo ni spet nekej staknil,nekej ma 2 pikice na jezičku,bom vidla jutr al pa zvečer kaj in kako je.Upam da ni,če ne bomo spet user posted image .Ne vem zakaj user posted image vse pobere,pa še v vrtec ne hod,kaj šele bo.,Velik opa hodimo na igrišče k otrokom al pa kam drugam kjer se lahko igra z otroci.Vem da skoz daje roke v usta,zato pa je takoj prišča zadnjič slinavka,pa ga nikakor nem orem odvadit,da da roke v usta.Morem rečt da drugače je zdrav,pozim ni bil nič bolan,ne prhlajen.Veliko poje zelenjave,sadja,zunej je veliko.Tk oda je to mislim dost pomagal.Držmo pesti da bo čimprej zdrav.

Mojčica hvala za dobrodošlico,vidim da si iz gorenjskega konca,lepo.

No zdaj grem pa dokonca skuhat pa mal pospravt,predno se Ožbej zbudi,da je še mal mira,ker sedaj res skoz bi se sam crkljal.No lep konec vikenda vam želim,pa čimveč sončka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......