Dolina
|
Ojla, da še malo podebatiram z vami. Ker danes sem se že naklepetala. Je imela moja sestrična piknik za 30 let (sicer je v New Yorku v službi in jo bol po redko vidimo in jo kar pogrešam) in je bilo super. Razen tega, da se počitum kot Suzi* (ja, sem hotla počakat do prvega pregleda, da vidimo, da je vse ok, ampak nekomu moram povedat ). Tak, da Suzi*, to so hormoni. Pri meni je čist isto. Saj bo bolje. Drugače pa sem bolj slabe volje. Upam, da ne boste hude, da se vam malo potožim. Najbolj težko mi je bilo včeraj zvečer, ko je Zoja tako ušpičila, da mi gre še sedaj na jok, če se samo spomnim. Ja, punce, mi smo za nekaj časa pospravili vsa "prevozna" sredstva za otroke, torej poganjalčke, kolesa... ker se je Zoja usedla na ta svoj kvazi motor in dirkala po cesti, mene sploh ni šlivila, še smejala se mi je, jaz tečem za njo kot nora, kričim, da je cesta in naj se ustavi, ta pa brez obotavljanja direkt na glavno ulico naše vasi. Hvala bogu, da ni bilo nobenega avta, ker .... Ne smem mislit na to. Dobila je po riti, odnesla sem jo domov in jo dala Robertu, ker so se mi ulile solze, da se ne da povedat. Jaz ne vem, a sem tak slaba mati, da se mi to dogaja? A premalo pazim nanjo, al kaj? Prvi pregled imam pa že v petek, ker potem gremo na dopust in nas ni do 1.8.. In veste, da me je sestra po telefonu oštela, da bi se mogla jaz njim prilagajat glede pregleda. Pa sem ji rekla, naj me da pa avgusta, če ji je tako težko. Skaana, zakaj se ne smeš kopat? Ker si imela na začetku težave? Oprosti, če sem kaj narobe vprašala. men so bile babylove tud zakon, dokler se nismo mal spremenile. Zdej pa mi nobene niso kaj preveč všeč. Katrin, za sedežno in držim pesti, da kuhinja res pride. Rainbow, imaž že konec popravnih? Kako je bilo na pikniku? Glede sobice: ima svetlo roza strop (že od nekdaj Robertova ideja), bele stene. Staro pohištvo sem ji prelepila z belo folijo, le stranice so ostale temno rjave. Čez sem nalepila še borduro z živalcami. Ima srednje veliko postlejico (140x70) bele barve. In veliko druge krame.... (ki jo morava še nekam spravit, samo ne veva kam? ). Ko pa bo šla v šolo, pa bomo nabavili novo opremo, ker je ta zdej samo prehodna. Večino časa preživimo zunaj ali pa v dnevni in trenutno ni potrebe, da ji kupujemo novo pohištvo. Sicer pa so mi všeč bolj pisane sobice. Osebno so mi všeč te dvignjene postelje, kjer je potem spodaj ali omara (kar se mi bolj dopade), ali pa pisalna miza (kar mi sicer ni preveč všeč). Za tobogan pa ne vem, bolj se mi dopade lestev. NiLe, za "izlet" v BTC. Prav lepo je brat, kako ste uživali. A Lea je kaj jedla v McDonaldsu? Zoja je enkrat krompirček, nad ostalim ni bila navdušena - zaenkrat Še dobro. Jutri je že julij in kmalu naslednja plača tako, da boš lahko pa v novem mesecu še sebi kaj kupila. sem pa opazila, da imajo trgovine popuste. pa že lani se mi zdi, da je bilo tako, da so imele pred razprodajami znižanja. Hecno No, jaz zaenkrat nič ne rabim, ker sem bila 14 dni nazaj v Muri v MS in sem si nakupila oblek za dvle leti - je rekel moj . Imeli so totalno razprodajo v tovarni, sem si kupila 13 kosov oblačil in plačala 170 eur. Sam ne vem, kdaj bom nosila vse to, drugo leto? Zdej pa se grem k stiskat, ker ga še vedno pogrešam, čeprav je že doma. Nočko.
|