|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
28.6.2007 14:09:43   
NiLe
pa pejmo lepo še enkrat user posted image  

A ste že vse z mislimi na dopustu? Nič se ne javljate user posted image

Skaana: user posted image  za kuhinjo. Mi je zelooo všeč. A ploščice ste že dočakali? Ko bodo pozidane, pa le daj kako fotko na spletkovnik, da bom potešila firbec user posted image
Babyborn: mi ga (še) nimamo, se Lea igra z dojenčki in šele  v zadnjem času jo je začelo to zanimati. Glede na to, da je stvar res fuuul draga , bi ji mogoče podarili ob kakšnem prazniku, obdarovanju. Mogoče, ko dobite tapravega dojenčka user posted image

No, Nika smo dočakali. Ko bi videli kakšno veselje je to bilo. Smo ga pričakali na dvorišču in ko je Nik odprl vrata je Lea zalaufala k njemu v objem in sta se lubčkala in objemala, tako da sem komaj prišla na vrsto user posted image user posted image user posted image

Katrin: me veseli, da si uživala na morju. Sedaj pa malo počivaj in se pocajtaj do konca. Sej veš, da angine niso tako nedolžne. Generalka bo že počakala user posted image  A boš Kajo  čez poletje vzela iz vrtca? Mi bomo Leo za 1 mesec izpisali. Bomo malo prišparali user posted image

Rainbow: tudi mi se odpravljamo na Lent že nekaj časa, pa nam nikoli ne znese.  Naj ti zadnji delovni dnevi čim hitreje minejo.

Dolina: ja, mi še vedno nosimo ruzak za preblečt s seboj, ker imamo velikokrat kakšno nesrečo. Ravno v soboto se je Lea spuščala po toboganu, nakar ugotovim, da ima čisto mokre hlače in za seboj pušča mokro sled user posted image  In ugotovim, da so spet plenice zatajile in je teklo vmes in je bila čist mokra. Za znoret. Nikoli več ne kupim teh plenic (Alina iz DMja, niso imeli Babylove, ki jih občasno kupujem,. Dugače imamo lenice iz Mullerja). Naj ti čas do jutri, ko boste spet kompletni, hitro mine.

Tako, mislim, da sem napisala, kar sem hotela. Vmes sem ene 10x shranila, da me ne bi spet ven vrglo user posted image

Danes ne bom nič kuhala, gremo v McDonaldsa in mogoče do mesta, kjer se dogaja Festival Ana Desetnica, kjer je vedno kaj zanimivega. Tudi za otročke.

Lepo se imejte user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.6.2007 15:45:52   
Dolina
Ojla,

mi še nismo dopustniški. user posted image  No, z mislimi že...

No, potem nisem edina, ki ima vedno pol garderobe sabo, kamorkoli že gremo. NiLe, men pa "ta nove" plenice Babylove niso več všeč. Vmes so jih malo spremenili, so brez tiste elastike na zadnji strani, pa bolj plastične se mi zdijo. user posted image  Sem se včeraj odločila, da ne kupim več pampersk, ker se mi zdijo obupno drage. Od mullerja so mi všeč, samo mi je tako odročna trgovina (tako v centu kot v btcju) tako, da bolj redko kupit.

Mi imamo še vedno veselice pred spanjem, ker si sama odpne in sleče spalko in primašira iz sobe. Dva dni nazaj je bilo to ob desetih zvečer. user posted image  Skoraj me je kap. No, pa sm ji oprostila, ker se je pokakala. Drugače pa jo moram vsaj enkrat vrnit nazaj v posteljo. Včerj je prišla po desetih minutah ven in mi reče, da se je že na ajala. user posted image user posted image  Lumpa mala.

Joj, zadnjič jo je pičila čebela v podplat in ima še vedno tako zatečeno. No, vsaj hodi normalno tako, da upam, da bo hitro splahnela ta oteklina.

Včeraj sva šli po nov potni list. user posted image user posted image  Mal so ji glavo obrezal user posted image  Pa zdej naredijo še eno manjšo slikico na desni strani (okroglo), direkt čez usta pa natisnejo eno številko. Zgleda kot tale smile user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tako, dost klepetanja, treba kaj pospravit. Jutri pride user posted image  domov, pa da ga ne bo glih kap že prvi dan. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.6.2007 17:08:13   
Skaana
Hecno user posted image user posted image user posted image , no včeraj se mi ni zdelo. Ker sem videla, da je NiLe gor, sem jo hotela s postom prehitet user posted image , pa ga nisem kopirala preden sem stisnila potrdi. In evo user posted image , vse mi je zbrisalo... Meni tudi.

Sem pa tako lepo na dolgo napisala user posted image . Ravno sem gledala kolk strani že imajo ostale "mesečnice", me krepko zaostajamo user posted image .

Suzi*, kje si ti zdaj? Upam da je vse v redu. In da bomo kmalu videli majčko - saj lahko napišeš na takšno z dolgimi rokavi user posted image .

Ugi, superca za malega pomorščaka user posted image . A on bi že pa kr user posted image ? Korenjak. Bo moral še malo počakati. Pa še kampirali ste, suuupppppeeeeerrrr. Naša tud obožuje šotor - smo imeli enega do pred kratkim kar v dnevni. Komaj zdaj smo jo prepričali, da ga je preselila na vrt user posted image  To je njena hiška, v njej hrani in daje spat dojenčke, moraš pridet na obisk in pozvonit in... Skratka, zakon.

Rainbow, še malo še malo še malo user posted image . Pol pa užitek, kajne? Mi imamo tud astronomsko gužvo zdaj. Danes smo imeli zaključno konferenco, jutri popoldne pa imamo otvoritev prenovljene stare šole in pride minister. Tak da zame še tud ni konec user posted image . Pa bo že, kajneda?

Dolina, moja mami je šivilja in pravi da nima energije, da bi šivala oblekce za punčke user posted image . Jaz pa ne znam, ker ni tako enostavno. Saj drugače pa voziček pa ma, sam je blo vse od babyborna zakon user posted image . Ja, hiter je začela, ta naša pika. Upam, da se ne bo potenciralo.
Ja, tud jaz obvezno trogam pooooln rukzak za miceno zraven. Sem ravno zadnjič razmišljala kako bo potem, ko bosta dva. Dva rukzaka pač ne morem nosit user posted image
Ja, tale r je res posrečen pri tamalih. Men je govorica brez tak svetovna, dobim pa kr pikice, ko slišim kakšnega odraslega govorit pootročeno user posted image . Večina otrok te starosti še ne zmore r-ja. Naša tud ne, le včasih se ji posreči nekaj podobnega, če je na sredini besede.
Spanje, groza. Mi sploh nimamo več večernega rituala user posted image , pa tako lepo nam je šlo... Ona še kr ne bi zaspala, pa se premetava, ja jamra, pa stoka, pa se pogaja, da ... Ah, bo že enkrat boljše. Zdaj je pa začela še pri popoldanskemu dremežu štrajkat.
Katrin, hvala za čestitke za prvi gib. Saj boš kmalu za mano user posted image . Praviš, da dojenčki pri Kaji niso aktualne? S čim se pa najraje igra?

NiLe, sem ti že včeraj napisala, da si kar predstavljam veselje, ko bo Nik prišel user posted image user posted image user posted image . Glede ploščic, itak da jih še ni. Pa tako komaj jih čakam, ker jih še nisem videla v živo in me je kr malo strah user posted image . Bom, seveda bom dala na spletnik. Moram pa pohvalit user posted image . Od torka je na dopustu in cele dneve brusi in maže z emulzijo stene. Res je zlat. Jutri se gresta pa z Ateno kopat. Mi je kr čudno, ker gresta sama user posted image .
Ja, babyborna sem se odločila, da ji bomo kupili preden bo prišel pravi na svet user posted image . Potem pa moram tako nekaj poštudirat, katero darilo bi ji prinesel mali-a bratec/sestrica.
Men so pa babylove zakon. Skoz jih uporabljam, vendar je res, da so bile tiste ta stare z žirafo veliko boljše. Men Mullerjeve niso tolk fine, preobilne se mi zdijouser posted image . Zraven pampersk bi pa človek itak lahko bankrotiral. Čeprav so te vijolične babyfit res idealne. No, pa saj upamo, da se nam ne bo treba več dolgo ubadat s tem, kajne?

Tako, prijeten dan še naprej, user posted image ajte se. In, aja Dolina, jutri je petek user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.6.2007 9:51:42   
Katrin
Še en petkov pozdrav od mene user posted image

NiLe: saj počivam, vmes malo pospravljam. Sem sicer bolje, dobra pa še nisem. Ne boste verjele, kaj delam že 2 dni (danes bom končala user posted image  Gobelin Mavrična ribica, ker sedaj s Kajo prebirava knjigico o mavrični ribici user posted image
Glede vrtca: Kaja je izpisana s 15.julijem, ko gremo na dopust in potem gre s 1.septembrom v novi vrtec

Skaana: kaj pa vem, kaj je Kajina najljubša igrača. Vedno si izmisli kaj drugega: kuha kavico za mamico, pa makarone in omako; lepi nalepke, lego kocke, pokriva in skrbi za plišastega medvedka, slončka in Sapramiško, ... gleda knjigice, se vozi z avtom poganjalčkom, toči bencin... kaj pa vem, punčke niso aktualne (še user posted image ).

Včeraj sva naročila sedežno (pride konec septembra), kupila laminat za dnevno (zgornje nadstropje bo parket), in sporočili so nama, da bo kuhinja prišla morda že naslednji teden (saj ne, da jim verjamem user posted image ).

Tako, imejte se in lep vikend user posted image

Pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.6.2007 10:03:13   
rainbow
Jutro!

z upanjem, da tudi meni ne skenslauser posted image :

glede babyborna: Lii sem kupila neko bolj poceni varianto, kaj pa vem, se mi je zdelo preveč, pa takrat niti ni znala sama preoblečt pupe, pol pa sem jaz to delala. Zdaj bi ona rada imela barbiko, pa tudi še čakam. imata pa enih par pup doma, valjda. Samo ne takih, ki govorijo jokajo itd.

glede plenic, zna bit groza zdaj ko so že tako veliki; se spomnim, ko je bila Lia že skoraj tri in še v plenici, je durch kaj skozi šlo, da sem ji 6-tko kupovala. meni so pa zelo fajn, grem pogledat kak se jim reče...torej prettybaby od špara. pa Lidlove sem tudi kupovala, še kar, no.
Pri nas v mb je Muller v sredi centra, v peš coni, tak da sploh z avtom ne moreš blizu, da bi kaj več nakupil; se mi zdi škoda, ker imajo res nekatere zadeve zlo ugodne.

Glede večernega odhoda spat se bo pri nas tudi začelo, ko bosta počsai zaj dobili novo sobo, torej tudi veliki postelji; ne vem, če sem vas že spraševala, kake sobice imajo vaše/vašiuser posted image ; malo smo se začeli razgledovat, pa po internetu iščem ideje, pa bi kake vaše slikice fajn prišleuser posted image prosimuser posted image user posted image

Če vam smem še opisat sobo, strop je modre barve, daljši steni nežno rumeni, krajši (na eni okno, na drugo vrata) pa beli. kako pohištvo bi ustrezalo, torej barvauser posted image ; jaz razmišljam, nek svetel les, morda kombinacija z oranžno/rumeno; seveda je Lii zdaj všeč roza in včeraj smo v Lesnini videli eno luštno roza sobico (z rumenimi in modrimi rožicami kot detajl), ampak to bi lahko imeli nekje do najstniških let. Imajo a tudi take postelje s toboganom, malo dvignjene, kar bi tudi bilo zdaj aktualno. ne vem, dajte kake ideje plizuser posted image

Posamezno vas bom morda zvečer komentiralauser posted image

upam, da vreme danes zdrži, imamo službeni piknik, pa zdaj grem počasi še v službo, ocene vpisat v osebne listeuser posted image ; kar se mora, ni težkouser posted image user posted image

lep petek želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.6.2007 12:57:58   
NiLe
Čav punce user posted image

ma mi je dolgčas, imam malo zatišja v službi, pa malo več časa visim na netu. Pa se tud tega človek kaj kmalu naveliča.

Včerajšnje popoldne je bilo super user posted image . Po kosilu v McDonaldsu smo kar ostali v BTC-ju in šli malo, ampak čisto malo zapravljat user posted image . A veste, da imajo skoraj vse trgovine že 30 % ali celo več popusta? Vprašanje, kaj bo pametnega ostalo, ko bodo razprodaje. No, šli smo do Emporiuma, ker sem imela še nekaj evrov dobropisa in sem kupila Niku in možeku kopalke. Potem smo šli še v Zaro in sta mulčka dobila še vojaške hlače, Nik bermuda, Lea pa dolge. In potem sta jih zvečer oblekla, pa rutke sva jim dala na glavo in sta bila ful frajerja. Aja, v avatarju se bolj slabo vidi - tako izgleda, ko Lea prilima cmoka Niku user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se vzdržala pri shopingu user posted image , ker sem ta mesec že ornk prekoračila bonus in tud moje finančno stanje user posted image me stalno opominja na to, da se moram nazaj držat. Jao, jao ... Po shopingu smo šli pa še na tortico in sladoled. V glavnem, luštno je bilo.

Rainbow: Nik ima sobico od Malega princa (sončno rumena). Čeprav so drage k user posted image , so meni zelo všeč. Bomo pa jeseni kupili Lei veliko posteljo in se bomo najbrž tudi odločili za MP, ker mi je ful fajn, da bi imela tako visoko posteljo in spodaj predale.
Moje mnenje glede vaše barvne kombinacije: kakšno modro boste izbrali za strop? Jaz modre ravno ne bi dajala, razen če je res zelo nežna. Saj veš, če je temnejša, bo izgledalo, da je strop ful nižji, oziroma pomanjša sobo. Drugače je pa ideja od Lie z barvaimi pohištva super   user posted image  
Aja, uživaj na pikniku. Mi ga imamo drug teden.

Katrin: lepo, da počivaš in izdeluješ gobelin user posted image  Joj, jaz ne pomnem, kdaj sem to nazadnje počela. V OŠ?
Vidim, da vam gre pri finiširanju hišice kot maslu. Mi2 sva dobila sedežno 3 mesece prej in smo jo imeli v skladišču, preden se je parket posušil. To je bila tud štorija user posted image .  Januarja smo dali estrihe in potem se je sušilo. Ko so prišli merit vlažnost enkrat v maju aprilu, je bilo še ful vlage ... v glavnem, to se je vleklo tri mesece, hodili so čekirat in vlažnost je bila še vedno prisotna. Nakar ugotovijo, da imajo pokvarjen merilec vlažnosti in parket je bil že zdavnaj suh user posted image  Kaj čmo! Tako smo izgubili tri mesece. Glede kuhinje se pa pusti presenetit user posted image  A imaš kako fotko? Me firbec matra user posted image

Skaana: user posted image user posted image user posted image  za pridnega user posted image . Naj uživata z Ateno na bazenu. Pa pojdi še ti, pa si magari malo namoči noge in hop na ležalnik, pa kakšno knjigo v roke user posted image  
A pol nisem edina, k napišem roman in potem me vrže ven. Evo spet shranjujem user posted image
Joj, mene tud ful moti, če odrasli govorijo s tamalimi po otročje in uporabljajo pomanjševalnice: boš pupal/a, boš papal/a, a greš ajat ... Ufffff

Ojoj, sem se razpisala. V nedeljo grem pa obujat spomine v Bistro, kjer sva se z mojim dragim pred 7. leti poročila in greva pokazat najima škratkoma, kak lepi plac smo izbrali. Potem pa še na kosilo v ošterijo, kjer je bila žurka user posted image

Lepo, lepo se imejte, uživajte s svojimi dragimi ... pa pa 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.6.2007 15:58:38   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe 
A imaš kako fotko? Me firbec matra user posted image

Nimam. Sem jo slikala samo s telefonom v trgovini. Saj bo kmalu user posted image  Je bordo rdeča od Dan Kuchen - visoki sijaj, kombinirano s sivo in aluminijem. Sem že tud jaz pozabla, kako izgleda user posted image

Rainbow: Kaja je do sedaj imela v sobi le previjalno mizo  in otroško posteljo ter igrače user posted image  V hiši bo imela sobo od Alplesa (Tempus program), bukev + marelica (nizke omare) ter veliko posteljo. Otroško posteljo in previjalno bomo postavili pa že kar v drugo otroško sobo user posted image  Stene so zaenkrat še bele, bom kasneje videla, če jih bomo kaj pobarvali in morda dodali kako borduro na 3 četrt stene...

Lep vikend, še posebej NiLe: lepo nedeljo vam želim user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.6.2007 16:21:11   
Suzi*
Punce, samo na hitro, preden odjadram domov.

Samo da vas pozdravim, nimam časa podrobno pisat za vse, samo da povem, da mi je zadnje dni precej slabo user posted image  in se mal vlečem naokrog user posted image , pa kar nekaj sem nervozna, pa ful me vse iztiri in mi gre kar na jok za vsako malenkost. Ful mi manjka počitka. Aleša skoraj nič ni doma (alužba) tako da sem skoraj skos sama z Anžejem. user posted image  ma, bo že boljš, če ne bo slabš! user posted image

Sva bila pa včeraj zvečer na Otočcu, je bila na otočku pod zvezdami predstava 5moških.com in je blo suuuuper!!!  user posted image   Ful sem se nasmejala, ampak sem pa skor imela občutek, da se v ledeno kocko spreminjam. user posted image  Je blo do pol polnoči in je bilo na koncu ene 15 stopinj.....brrrr. user posted image  Sem se ogrela šele pod toplim tušem doma.

tako na hitrco, uživajte, pa se beremo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
30.6.2007 22:21:53   
Dolina
Ojla,

da še malo podebatiram z vami. user posted image user posted image  Ker danes sem se že naklepetala. user posted image user posted image  Je imela moja sestrična piknik za 30 let (sicer je v New Yorku v službi in jo bol po redko vidimo in jo kar pogrešam) in je bilo super. user posted image  user posted image  Razen tega, da se počitum kot Suzi* (ja, sem hotla počakat do prvega pregleda, da vidimo, da je vse ok, ampak nekomu moram povedat user posted image ).
Tak, da Suzi*, to so hormoni. Pri meni je čist isto. Saj bo bolje. user posted image user posted image  

Drugače pa sem bolj slabe volje. Upam, da ne boste hude, da se vam malo potožim. Najbolj težko mi je bilo včeraj zvečer, ko je Zoja tako ušpičila, da mi gre še sedaj na jok, če se samo spomnim. user posted image user posted image  Ja, punce, mi smo za nekaj časa pospravili vsa "prevozna" sredstva za otroke, torej poganjalčke, kolesa... ker se je Zoja usedla na ta svoj kvazi motor in dirkala po cesti, mene sploh ni šlivila, še smejala se mi je, jaz tečem za njo kot nora, kričim, da je cesta in naj se ustavi, ta pa brez obotavljanja direkt na glavno ulico naše vasi. user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu, da ni bilo nobenega avta, ker .... Ne smem mislit na to. Dobila je po riti, odnesla sem jo domov in jo dala Robertu, ker so se mi ulile solze, da se ne da povedat.  Jaz ne vem, a sem tak slaba mati, da se mi to dogaja? A premalo pazim nanjo, al kaj?user posted image

Prvi pregled imam pa že v petek, ker potem gremo na dopust in nas ni do 1.8.. In veste, da me je sestra po telefonu oštela, da bi se mogla jaz njim prilagajat glede pregleda. user posted image  Pa sem ji rekla, naj me da pa avgusta, če ji je tako težko. user posted image

Skaana, zakaj se ne smeš kopat? Ker si imela na začetku user posted image  težave? Oprosti, če sem kaj narobe vprašala.
men so bile babylove tud zakon, dokler se nismo mal spremenile. Zdej pa mi nobene niso kaj preveč všeč. user posted image  

Katrin, user posted image user posted image  za sedežno in držim pesti, da kuhinja res pride.

Rainbow, imaž že konec popravnih? Kako je bilo na pikniku?

Glede sobice: ima svetlo roza strop (že od nekdaj user posted image  Robertova ideja), bele stene. Staro pohištvo sem ji prelepila z belo folijo, le stranice so ostale temno rjave. Čez sem nalepila še borduro z živalcami. Ima srednje veliko postlejico (140x70) bele barve. In veliko druge krame.... (ki jo morava še nekam spravit, samo ne veva kam? user posted image ). Ko pa bo šla v šolo, pa bomo nabavili novo opremo, ker je ta zdej samo prehodna. Večino časa preživimo zunaj ali pa v dnevni in trenutno ni potrebe, da ji kupujemo novo pohištvo.
Sicer pa so mi všeč bolj pisane sobice. Osebno so mi všeč te dvignjene postelje, kjer je potem spodaj ali omara (kar se mi bolj dopade), ali pa pisalna miza (kar mi sicer ni preveč všeč). Za tobogan pa ne vem, bolj se mi dopade lestev.

NiLe, user posted image user posted image  za "izlet" v BTC. Prav lepo je brat, kako ste uživali. user posted image user posted image  A Lea je kaj jedla v McDonaldsu? Zoja je enkrat krompirček, nad ostalim ni bila navdušena - zaenkrat user posted image user posted image  Še dobro.user posted image user posted image  Jutri je že julij in kmalu naslednja plača tako, da boš lahko pa v novem mesecu še sebi kaj kupila. user posted image  
sem pa opazila, da imajo trgovine popuste. pa že lani se mi zdi, da je bilo tako, da so imele pred razprodajami znižanja. Hecno user posted image
No, jaz zaenkrat nič ne rabim, ker sem bila 14 dni nazaj v Muri v MS in sem si nakupila oblek za dvle leti - je rekel moj user posted image . user posted image user posted image  Imeli so totalno razprodajo v tovarni, sem si kupila 13 kosov oblačil in plačala 170 eur. Sam ne vem, kdaj bom nosila vse to, drugo leto? user posted image user posted image  

Zdej pa se grem k user posted image  stiskat, ker ga še vedno pogrešam, čeprav je že doma. user posted image

Nočko.user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
1.7.2007 10:38:46   
rainbow
juutttrroooooouser posted image user posted image user posted image

Slonček benjamin je po tv in morda lahko kaj napišem; Enja se že celo jutro camo carta, žaba mala.

hvala za odgovore glede sob;
NiLe: soba je že pobarvana, strop je pač moder, imamo pa visoke strope in sem ravno zaradi tega hotela otično malo znižat; ne vem, če bi se kdo hotel lotiti prebarvanja stropa, stene pa moramo prebarvati, ko bo tako daleč, ker so razne umetnije goruser posted image ; meni je tudi Mali princ zelo všeč, včeraj smo bili še v Ikei; no ja.
moja mama pravi, da je brezveze zdaj kupovat neko resno sobo, ker jo bosta itak uničili (vsaj postelja, ne vem, če bo zdržala še čez srednjo šolo), da sta še mali in da naj imata bolj otroško zadevo. se kar strinjam, kaj pa vem.

Katrin, vidiš, to od Alplesa še sploh nisem videla. hvala za idejo.
Kako si pa ti? upam, da zdaj bolj umirjenouser posted image user posted image

Piknik je bil super, sem pa hitro šla, nekam zaspana sem bila, pa sem šla raje k mojima babama. in našem atiju lenemuuser posted image

danes gremo skupaj na piknik, bratranec vabi, tak da se veselim, pa vreme bo tudi lepouser posted image user posted image
popravni so še ta teden, pol pa imamo 6 tednov dopustauser posted image user posted image

aja, preden končam, imate kake ideje za kako ustvarjanje z otroci??????

papa, enja hoče mamicouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
1.7.2007 20:23:16   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Razen tega, da se počitum kot Suzi* (ja, sem hotla počakat do prvega pregleda, da vidimo, da je vse ok, ampak nekomu moram povedat user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo tako sem vesela za vas. Naj bo nov član zdrav in naj prinese na vesolja veselja. Tebi pa čim manj slabosti in slabega počutja. Saj bo hitro mimo, verjemi user posted image .
Nič se ne sekiraj zaradi Zoje (user posted image user posted image user posted image  zdaj pa vem, zakaj si rekla, če lahko date vi naslednjemu ime Atenauser posted image ). Men naša tud podobne ušpiči, le da imam srečo, da še nikoli ni bilo preveč nevarno. Verjamem pa, da ti je zamrznilo srce, ko si bila čisto nemočna. Zojo vzgajaš odlično in najboljše in si mega mamica user posted image user posted image . Otroci so si pač različni in vaša je pač malce bolj živahna, hvala bogu. Jaz imam veliko raje bolj živahne otroce, to so zame pravi user posted image . Mene tud Atena večkrat ne šljivi pet posto, če jo kličem. Pa se vedno kregam in sem žalostna in .... eh, pa mi obljubi, da ne bo več. Pa je naslednjič isto. Najbolj pa popuser posted image , ča beži pred mano. Zdaj jo še dobim, kaj pa bo čez... In po riti jo je tud že dobila, o ja. Sem pristaš zlate sredine glede vzgoje. Pa itak imajo plenice user posted image . Še vedno boljš, da začuti, da je bilo nekaj narobe, kot pa da se zdiraš nad otrokom še pol ure, ga odganjaš v sobo, ga (bog ne daj) zapiraš kam... To so psihične kazni, ki veliko bolj bolijo. Verjemi meni, ki sem odrasla brez udarcev, a s psihičnim terorjem. Se je zgodilo, da se mami tud tri dni ni pogovarjala z mano. A si to predstavljaš? O kako rada bi jo takrat dobila za ušesa in bi bil mir.

Aja, pa čisto nič ni čudno da si se zjokala, ker zdaj so pa hormončki podivjali. To si štej v plus.

Nacartajte se, zdaj je user posted image  na vrsti user posted image .

Ti nam kar zaupaj, zato smo tu. user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
1.7.2007 21:58:10   
Dolina
Skaana, hvala. Zlata si. user posted image user posted image user posted image  Tvoje besede so mi prav prišle. user posted image user posted image user posted image  In hvala za veselje. user posted image user posted image user posted image  za tebe, tvoje slabe spomine.
Kako kaj raste tvoj trebušček?

Rainbow, jaz nisem pravi naslov za ustvarjanje. sem bolj brez domišljije, kar se tega tiče. Pa tud talent mi manjka user posted image user posted image user posted image  Midve največkrat bereva, riševa z barvicami, peljeva dojenčka na sprehod... Nekaj smo delali s plastelinom, pa še ni čist pravih let za to. No, ja uživala je ob svojih kačah. user posted image user posted image  tak, da nisem ti kaj dost pomagala. user posted image

Danes smo postavili šotor na dvorišču, Zoja je uživala tako, da s taborjenjem ne bomo imeli težav. user posted image user posted image  Upam, da nam bo vreme naklonjeno. Jutri pa gremo kupit še hladilno torbo za v avto, da bomo lahko imeli mleko in kakšen jogurt sabo.

Lepo se imejte, nočko user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
1.7.2007 22:14:29   
NiLe
Marčevke postavljate rekorde... vsak teden ena srečka user posted image več user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Dolina!

Naj bo nosečnost čim lepša in krasna in da bo dete zdravo
in veselo in pa pol tako živahno kot je Zoja user posted image

O mojem prekresnem vikendu pa več jutri ... danes je bil res čudovit dan in najina škratka sta uživala
v "zaigrani" poroki med očijem in mamico. user posted image user posted image user posted image

Nočko in lep začetek tedna!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
1.7.2007 22:38:38   
rainbow
joj, sem vedla da sem nekaj prej pozabla, enja kriva seveda, in sicer tebi, Dolina, čestitat za user posted image , bravo user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image
seveda tudi user posted image  čestitam, pa vam želim lepo obdobje tvoje nosečnosti, naj bo vse v bpuser posted image user posted image
Glede tistega dogodka, mislim, da si naredila najboljše, kar bi lahko; in tudi po riti je v tem primeru zelo opravičljivo, ko gre za otrokovo varnost. Je pa res, da so zdaj še obdobju, ko se enostavno ne zavedajo nevarnosti, oziroma negativnih posledic svojih dejanj. Nekje okoli tretjega leta se to občutno izboljšauser posted image
še glede pregleda; svašta, da to izjavi; se mi zdi, da je pomembno edino, da ne sfališ pregleda nuhalne svetline, ki je od 11. do 13. tedna al kak že. za ostalo pa res še nisem slišala, da bi bilo časovno ključno.

NiLe, o kaki kvazi poroki ti touser posted image ma res fajn, da ste imeli čudovit vikenduser posted image

Mi smo danes tudi uživali na pikniku; Lia in Enja imata dve hladni sestrični ali kak (od mojega bratranca hčeri), ki sta pribl istih let, s tem da je Enja najmlajša in sem bila kar malo žalostna, da jo je Lia kar nekam ignorirala. No ja, saj so se kar lepo igrale.

nič, lep začetek tedna vam želim

ps
kaj ko bi ve, ki ste zdaj noseče, napisale vaše pdp-je, da si lažje predstavljam, kako vam trebuščki rastejouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.7.2007 9:43:01   
Špacka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiii, sem vesela, res, DOLINA, čestitke, čim manj slabosti in predvsem uživaj v teh čarobnih mesecih!

Dobre ste marčevke ni kaj, me kar nostalgija daje po nosečnosti.user posted image user posted image user posted image

Se pa pridružujem Rainbow, malo napišite PDP, da bomo imele malo boljšo predstavo o vaših bušijih. user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.7.2007 12:31:31   
modrooka
Punce pozdravljene po več kot tednu dni!

Najprej iskrene čestitke Dolini za nosečnost!!! user posted image user posted image user posted image  Vsakič, ko preberem kakšno takšno novičko, sem vesela za vas!!! Bravo!

Drugače pa sem jaz sedaj po več kot tednu dni spet na službenem mestu. Doma do petka nisem imela priključenega interneta, tako, da se nisem mogla nič oglasiti. Pa tudi sicer bi se bolj težko.

Če grem po vrsti.
V četrtek sem imela odščip, ki sem ga zadovoljivo preživela (bolečine le niso bile tako hude, kot sem si predstavljala user posted image . Itak je Urh nežen do konca in mi je ves čas nekaj govoril, medtem ko je delal, da bi malo odmislilauser posted image .
Zjutraj sem torej prišla že pred sedmo, odšla pa ob 14.30, ko me je prišel iskat moj user posted image .
Tisti dan sem nato počivala, v petek pa se je začel 'križev pot' v povezavi s selitvijo user posted image user posted image . Nekaj papirjev sem morala še urediti v starem kraju, pa Ano sem peljala v varstvo, da se je poslovila od svojih sotrpinov. Lepo slovo, res. Mi je bilo kar težko pri srcu. user posted image  Mali so se tako lepo poljubčkali. Sem vse posnela. Da bo imela za spomin.
V soboto je nato prišel ata s tovornjakom in dopoldne smo nalagali v Loki, popoldne pa odpeljali na novo lokacijo. Smo imeli ful srečo z vremenom. Dopoldne je namreč na našem cilju ful padal dež, v Loki pa nič. In vreme se je zamenjalo, ko smo mi zamenjali lokacijo user posted image . Drugače sploh ne vem, kako bi izpeljali selitev do konca.
Soboti so sledili dnevi pospravljanja stvari iz škatel in do včeraj mi je uspelo pospraviti skoraj vse user posted image user posted image . Čakata sicer še kakšni dve škatli user posted image , ampak bom tudi ti dve spravila v red.
Kar se tiče Ane in selitve. Prenesla jo je čisto normalno, nobene panike. In punce, ne boste verjele, Ana že od prvega dne v novem domu spi v svoji sobici. user posted image user posted image user posted image  Bravo Ana!!! Nobenih problemov, kar še sedaj ne morem verjeti. Njena sobica je bila v soboto že tipi topi, doterana v nulo, z nalepkicami na steni, novo miizico in stolčkoma, novo posteljo in omarico (Mali princ), nočno lučko v obliki gosenice... In ja, prvi večer sva pred njo sestavila zibelko za njene dojenčke in sva ji rekla, da naj najprej da pančkat prijateljčke in da bodo potem skupaj spančkali v njeni sobici. In Ana jih je dala v posteljico, pokrila, zlezla v svojo in pokrila še sebe! Nisva mogla verjeti. In spala je do 8 zjutraj. In to traja že več kot teden dni. Res sva zelo zadovoljna!

Drugače pa smo z novim stanovanjem in z novo lokacijo zelo zadovoljni. Stanovanje je veliko, zračno, spalnici sta hladni,... Razgled fenomenalen. Super. Nimam pripomb.

Od danes naprej sta user posted image  in Ana skupaj doma. user posted image  je namreč potekla pogodba za delo (oz. mu v začetku avgusta), tako, da je spet aktiven iksalec zaposlitve. Glede na to, da je prof. športne vzgoje, glede njegove stroke bolj slabo kaže, mislim, da bo imel več možnosti v varianti podaljšanega bivanja. Nekaj razpisov je, zato držite pesti za pozitiven razplet!

Danes je user posted image  Ano začel odvajati pleničk. Šli bomo počasi, postopoma, da ne bo pretežkega preskoka. Je pa prej rekel, ko sva govorila po telefonu, da sta danes že imela kakšni dve prigodici na tleh user posted image user posted image , tako, da je rekel, da bo očitno varuška in čistilka obenem. user posted image user posted image

Evo, bila se izčrpna.
Se opravičujem, ker vas ne bom posebej omenjala, vendar ste v tednu dni napisale enostavno preveč user posted image user posted image . Čestitke vsem ob raznih dosežkih (sprejetju v vrtec,...) in raznih lepih dogodkih (kvazi porokah user posted image ...).

Mejte se lepo in se kaj beremo!

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
   RE: Marčevke 05
2.7.2007 12:47:19   
Katrin
Dober dan v še en vroč dan user posted image

Najprej, Dolina, iskrene čestitke in čim manj težav ter slabosti ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

In ne očitaj si, da si slaba mama. Mislim, da si ravnala pravilno in seveda, če bi se ti to zgodilo danes, bi verjetno ravnala drugače. Vpliv okoliščin in počutja pač botrujeta z našimi odločitvami v danih situacijah. Uf, sem malo zafilozofirala user posted image  

BTW: a bi bilo sedaj bolje vprašati, katera ni noseča, kot pa katera je? user posted image

Želite imeti PDP: no, pa naredimo seznam: katrin - 17.1.2008

Modrooka: vesela sem, da si uspešno prestala odščip in, da ste preseljeni user posted image user posted image  Želim vam, da se kmalu privadite na novo okolje.

Rainbow: hvala za vprašanje: sem dobro in na easy user posted image  Kakšen dan še pride, ko je treba letat sem ter tja, a počasi bo bolje user posted image   

Glede ustvarjanja (na morjuuser posted image ) - sem navajena biti celo poletje na morju:
  • nabiranje školjk in polžkov na plaži (nizanje ogrlic, lepljenje na karton)
  • barvanje ploščatih kamenčkov z barvami na plaži
  • delati bazenčke v plitvini
  • zidanje gradov iz mivke
  • ogrlica iz borovih iglic
  • barvanje storžev

Upam, da sem kaj pomagala user posted image

PS: aja, pohištvo od Alplesa se imenuje Tempo x in ne Tempus user posted image
Suzi*: naj slabosti čim prej minejo! Drži se in srečno! user posted image user posted image

Uživajte še naprej v lepem dnevu in se beremo user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.7.2007 12:48:55 >

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.7.2007 12:54:43   
Katrin
NiLe: user posted image  za uspel nedeljski izlet in user posted image

iskrene čestitke ob 7.obletnici poroke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.7.2007 14:03:29   
NiLe
Dober dan, uf, zelo vroč oz. soparen dan user posted image  saj tu v službi ... doma pa kllima user posted image

Evo, Katrin mi je olajšala delo - HVALA ZA TAKO LEPO ČESTITKO user posted image user posted image user posted image  - včerajšnja "kvazi" poroka je bila pravzaprav obletnica najine poroke in sva najina škratka odplejala na kraj dogodka in malo priredila najin najlepši dan. Odpeljali smo se do Bistre, kjer je res prečudovit park in ribnik in smo gledali fotke s poroke in posneli nove fotke, kjer smo vsi skupaj. Res je bilo super, potem pa sta mala dva uživala ob vodi in metanju kamenčkov in hranjenju račk. Nato smo šli še na kosilo v gostilno, kjer smo imeli takrat glavno fešto. V glavnem, bilo je super.  In Lea je celo popoldne razlagala babicam in dedkom, ko so jo vprašali, kje je bila: " Na pojoki" user posted image user posted image user posted image (na poroki).

Katrin: super ideje za ustvarjanje na morju user posted image ! Bomo kakšno idejo ponucali user posted image  Ha, tista je pa dobra, katera od marčevk pa sploh ni noseča? Nekaj nas je pe še ostalo user posted image  Mislim, da bo naslednje srečanje marčevk ful zanimivo, ker bo večina user posted image  user posted image

Modrooka: user posted image user posted image user posted image  za opravljen poseg, uspešno selitev in mirno spanje vajine Ane (kakšno posteljo od MP ste vzeli za Ano? Mi bomo jeseni šli v nakup in sem zainteresirana za varianto - visoka postelja oz. spodaj predali in stopničke za gor). Zanimivo, kako se otroci brez problema prilagajajo, mi pa se sekiramo, kako in kaj bo... Tvojemu user posted image  in Ani pa čim lepše počitnice in uspešno odvajanje plenic. Sej bo user posted image  Pa držimo pesti, da najde kakšno dobro službo.

Dolina: nikar si ne ženi preveč k srcu, da si tako odreagirala. Tako pač je. Naše sončke moramo naučiti kaj se sme in kaj ne in pri takih zadevah, ki se tičejo varnosti, moraš biti pač striktna. Ravno v soboto smo šli rolat, Lea pa v vozičku. Smo šli še na sladoled in ko pridemo iz slaščičarne, Lea hop proti cesti. Mož proti njej, jo zagrabi in ker je bil klanec do vozička, on pa z njo v naročju, sta padla user posted image  Še dobro, da ni bilo hujšega user posted image

Skaana: po vsej verjetnosti bosta moja dva škrata čez 14 dni na počitnicah v Podčetrtku. Gresta z babico in dedkom. Škoda, ker naju ne bo, bi se lahko kaj srečali.

Lepo bodite user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.7.2007 14:20:18   
modrooka
Nile,

mi smo vzeli posteljico Medo. http://www.iles.si/galerIJA/mp/galerijaIMP.htm (4 vrsta na sredi - točno take barve, kot je na sliki).
Tudi jaz sem najprej hotela tako, kot jo opisuješ ti, vendar se mi Ana zaenkrat zdi še premajhna in sem se zasekirala, da ne bi slučajno ponoči dol padla (ampak tale ni iz programa Mali princ, ampak najnovejša ponudba, ki je dopolnitev Malega princa in mislim, da se imenuje drugače; ga pa imajo razstavljenega v salonu v Spodnji Idriji - od tam sem jaz originalno doma user posted image  -, lahko pa naročiš tudi tudi katalog in ti ga pošljejo po pošti). Mi je bila pa ful všeč tale njihova nova varianta. Krasna. Če bi bila Ana malo starejša...

Drugače sem pa vesela, da ste se imeli lepo na popotovanju skozi lepe spomine! user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.7.2007 19:41:51   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  Modrooka, za selitev, za uspešno spanje vajine Ane. user posted image user posted image user posted image  Za odščip držim pesti, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image

NiLe, čestitke za 7. obletnico. user posted image user posted image user posted image  In za čudovit dan. Joj, dobro, da se je vaš padec dobro končal. user posted image user posted image  Kaj vse nam znajo zagosti te naši škratki...

Katrin, jaz bi pa eno ogrlico iz iglic naročila. user posted image user posted image  Ne, resno, kako se to naredi?

Punce, hvala za vse čestitke in za vse spodbudne in tolažilne besede. user posted image user posted image user posted image Sem še kar pod vtisom tiste prigode. No, saj za enkrat smo poganjalčke pospravili in upam, da bo zdaj manj priložnosti za take nezgode.

Po nosečniškem koledarčku naj bi imeli mi PDP 1 dan za Zojinim RD, torej 21.2.2008.

Zdej pa moram bejžat, ker je Robert nekam ušel in mi Zoja ne pusti več klepetat. user posted image

pa pa 

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.7.2007 12:25:22   
Katrin
Dan,

punce, se moram malo považit. Ravnokar sem se vrnila z masaže za nosečnice. Bila sem v tajskem salonu v Šiški in počutim se odlično user posted image  Mislim, da bom zadevo še večkrat ponovila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
17.1.2008 - katrin
21.2.2008 - Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, jaz bi pa eno ogrlico iz iglic naročila. user posted image user posted image  Ne, resno, kako se to naredi?

OKuser posted image  Nabereš borove iglice (tiste dolge), potem pa moraš eno iglico izpuliti. Si predstavljaš? Dve iglici sta pripeti skupaj in ti eno izpuliš; nato pa tisto drugo iglico upogneš nazaj in jo vtakneš tja, kjer si prejšnjo izpulila - dobiš zanko. Nadaljuješ niz zankic, s tem da vsako naslednjo zanko zatakneš za prejšnjo. user posted image  Bo?

Drugače pri nas nič novega, razen da se Kaji večkrat nasmejimo, ko kakšno tako prijavi, da dol padeš. Iz dneva v dan me preseneča s svojimi izjavami user posted image  In pa, poln kufer imam te Ljubljane ter komaj čakam, da se spokamo na morje user posted image

Imejte se in se beremo user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.7.2007 13:13:18   
bt08
Ojla!

Mislim da sem se samo enkrat javila v to temo,pa bi se vam mal pridružla,nikoli nisem kej preveč brskala o teh temah.
Spadam pa tud sem,saj je moj Ožbej rojen ,6.3.2005.

Bom si en dan vzela mal časa pa prebrskala to temo in prebrala.

Lep dan vam želim.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.7.2007 13:39:20   
modrooka
Barbara.a dobrodošla med nami!

Punce, kdaj greste kaj na morje?

Mi gremo 21.7. za tri tedne na otok Vis. Do sedaj smo hodili 2x po 10 dni, letos pa bomo šli v enem kosu. Pa še malo smo dodali, ker je daleč user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.7.2007 13:50:01   
bt08
Modrooka hvala za dobrodošlico.

Mi gremo 28.7 za 11 dni kampirat v Premnturo,skorej vsako leto hodimo tja,in si želim že nekam drugam,tako da drugo leto planiramo nekam dalj,v Dalmacijo.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......