|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
11.7.2007 22:18:11   
Suzi*
Čer, punce! Samo na hitro, ker sem čist fertik, zaspaaaanaaa, pa spodaj me ful špika in zateguje. user posted image

Drugače sem pa kar uredu, danes sem se v službi preselila v svojo pisarno in prav uživam. user posted image  

Toliko ste napisale, da sem samo na hitro zdaj preletela, pa na kratko komentiram vaša zadnja vprašanja:

Wahoo, vauu, dobra si! Kapo dol! Čestitke za ponovno nosečnost, in za tako supersko opravljemo maturo!!!!  Bravo, punca!!!!

Katrin, krasno, da je NS pokazala dober rezultat! Jaz pa še kar čakam na prvi pregled, ki bo naslednji petek. Kuhinja mi je pa že na prvi pogled in v delovni verziji fuul všeč. Komaj čakam, da jo vidim v celoti!

Skaana, čestitke za rojstni dan!!  Jaz bi tudi prišla na torto. user posted image  Pa lepo brat, da se zadeve glede hiše končno odvijajo (a si šla poškilit ploščice? si, a ne? user posted image ). Uživajte na morju maksimalno!!! Mi moramo obvezno vzet žogo, avtomobilčke, knjigice, pa lončke, pa Lili s katero spi. user posted image  Itak je pa vedno vsega preveč, ker so najbolj zanimivi kamenčki. user posted image

Rainbow, modrooka, NiLe, barbara.a kar poskočno v akcijo user posted image , pa ne boste osamljene. me res zanima katera je na vrsti za trebuščkaste novičke. user posted image

Špacka, bravo za Lino in njeno prvo lulanje v kahlico!!!user posted image  Mi smo pa čez dan že kar brez pleničke. Za lulat vedno pove. Zdaj lulamo že po fantovsko stoje na stranišče. user posted image user posted image  Za kakanje je pa včasih še problem, če se ravno zjutraj ne pokaka na kahlico, potem je kar velika verjetnost da se bo čez dan v gatke. user posted image  Za to, pa še nima občutka, da bi povedal. Bo že. Čeprav ni ga hujšega kot pokakane gatke..... pa če je bolj redko.....pa kaj čem razlagat. Sej si predstavljate! user posted image user posted image user posted image

No, tako, ne morem več. Grem pod tuš, pa kar spat.

Lahko noč! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.7.2007 23:42:43   
mojčca
Čer

Modrooka, sem se pa nasmejala Anini novi simpatiji. Tudi jaz sem pričakovala enga majhega simpatičnega fantka, potem pa vidim ja user posted image  enga  tud luštnega fanta. Pa še pametna kot sem, vzamem Manco v naročje in ji razlagam, da bo sedaj vidla eno luštno punčko pa fantka. No, pa mi je takoj rekla, da sta to punčka in stric.
Ja pa user posted image user posted image user posted image  za novo sobico. Mi imamo tudi ful stvari od medvedka Puja. No, saj je Manci tudi všeč, še bolj pa je nad njim navdušen njen očka. Še kuhinjo ji je kupil od Medvedka Puja user posted image user posted image . Modrooka, kam pa ste se preselili, če ni skrivnost?

Katrin, lepa kuhinja. No, ko bo sestavljena v celoti, pa se priporočam še za kakšno slikico. Ja, tudi mi se bomo morali počasi odločiti, kakšno si želimo. Ne vem, če jo ne bomo kupili kar v Ikei.  Ja super, da je bilo na pregledu vse tako, kot mora biti in da malo bitje lepo raste. Še malo, pa boš začutila prve brce, to je pa sploh božanski občutek, no, pa saj to itak že veš.

Skaana: Manci gre počasi na bolje, čeprav je ravno danes fizioterapevtka rekla, da danes ne sodeluje tako, kot bi morala. Hodi pa še kar po prstih, je kot baletka. Jepa  zadnje čase nekam trmasta, pa joka na veliko, pa ravno takrat, ko hranim Matica bi se ona crkljala, itd. Ja, saj bo boljše, jo že dva dni nekaj muči, pa ne vem kaj, vreme, al pa bo kakšna luna. Ja glede hišice in dela v njej sem pa napisala vse skupaj malo čudno. Tisti, ki bodo delali estrihe se najprej dali povinil in pa mreže, danes in jutri pa je prišel ta kolega, ki nama bo delal talno gretje (polagajo cevi). No, drugi teden pa estrihi, končno.

Wahoo: user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in za uspešno opravljeno maturo. Res si dobra, šola, dva otročka pa še enkrat noseča. Jaz imam že probleme pri dveh otročkih, da bi imeli pa še enega, ja ne vem, si ne predstavljam. Ampak pravijo, ko prideš v tako situacijo gre in sploh ni panike.

Rainbow, ja pa bomo res nenosečnice pri marčevkah osamljena vrsta (sedaj to lahko napišem, pred dobrimi tremi mesec pa ne bi mogla user posted image user posted image user posted image ).

Suzi, ja to so pa nosečniške težave. Ampak saj bo kmalu bolje. Sploh pa takrat, ko boš deteče držala v svojem naročju.

No marčevke, sedaj pa čakam novica, katera bo naslednja user posted image .

Morje: na dopust gremo konec meseca in sicer kampirati. Upam, da bo Matic priden, za Manco me ne skrbi toliko. No, moram potrkati, dve leti je bila pridna in upam, da bo tudi letos.  Glede kopanja v vodi pa upam, da ne bo problemov. Sta bili sedaj z babi parkrat na bazenu in najprej sploh ni hotela v vodo, sedaj pa jo ne dobimo ven iz vode. Na rokah ima rokavče in se meče po vodi, pa v tobogan, pa malo manj kot da se ne potaplja. Je pa res, da je bazen čisto druga kot morje. Na bazenu je le nizka voda. No, pustimo se presenetiti.

Nič, dovolj za danes. Nočko vsem skupaj

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.7.2007 8:39:32   
Suzi*
Jutro! Spet jaz.user posted image  Se malo ponavljam.....

Včeraj sem se šla stuširat in lase umit, pol je pa mož prišel domov, pa se je prej ustavil še v Mc'Donaldsu, tako da sva potem še jedla kot dva user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa pasalo!!!!!  user posted image  Pol sem pa res lahko šla spat.

Danes me pa grlo boli. Imamo odprto okno v spalnici, ker sva barvala vrata in še smrdi (vsaj meni), zdej pa imam....malo čajčkam. Upam, da bo minilo.

Lepo bodite! Jutri je že petek!

lp, Suzi (danes 8t user posted image ) user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.7.2007 11:37:57   
Katrin
user posted image

Skaana, vse najboljše in najlepše ti želim še naprej!!!

Pa ostani tak fejst punca kot si !!!

Uživaj sonček in čim manj dežka v vaših življenjih!!!

< Sporočilo je popravil katrin -- 12.7.2007 12:24:52 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.7.2007 12:17:30   
Skaana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala za vse lepe želje. Zlate ste.

Atena je zaspala, jaz pa itak sem mogla prečekirat kaj je kaj novega pri Marčevkah user posted image .
Suzi*, naj te potolažim, torte nisem pekla, so me pregovorili, da brez veze, ker ima še od mojga sestra na isti dan rojstni dan - in to trideset let, pa smo povabljeni tja, v soboto pa že na morje... Smo pa danes šli kar v restavracijo na kremšnite user posted image . Je pa zanimivo, kako ti na začetku user posted image  paše jest junk food - katastrofa user posted image . Jaz sem se mogla kar brzdati, da nisem.
Anžej pa spet prehiteva ostale marčevce user posted image . Bravo za suhost.

Mojčca, me veseli, da je Manca boljše. Kdaj pa pravijo, da se ji bo hoja uredila?
Špacka, mislim, da bomo mogli it z mojim Twingotom na user posted image , zdaj si pa predstavlji da bi vse vzela s sabo user posted image .

Katrin, pozdravčke vaši novi zdravi pikici v trebuščku user posted image . Kar tako naprej. Glede spola pa zanimivo, da si imela pravilen občutek - jaz ga nisem imela. Skoraj prepričana sem bila, da je fantek. Potem je bilo pa presenečenje še toliko večje.user posted image user posted image
No, bomo videli zdaj, ko si niti ne predstavljam, da bi imela kaj drugega kot še eno pupiko. In Atena si želi sestrico, kadar ne reče, da bo dobila kar oboje, da hoče sestrico in bratca user posted image .
Sta darili za vzgojiteljici že naredli?

O.k., moj user posted image  je moral na pogreb, mami nam kuha kosilo user posted image , jaz pa moram počasi začet s pakiranjem... Uf, tole me je pa res groza. Pa prej bom to naredla, prej bo konec user posted image .

Bodite dobro še naprej user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.7.2007 12:35:30   
Katrin
Lep pozdrav user posted image

Mojčca: lepo te je brati in vesela sem, da Manca napreduje! Na kampiranju boste gotovo uživali!

Suzi*: Upam, da je grlo bolje; ko je mene nazadnje grlo bolelo, sem imela angino user posted image

Skaana: hvala. S Kajo sva izdelali voščilnici z rokicami in nogicami user posted image  

Včeraj mi je šlo pa kar na jok, ko se je ena od vzgojiteljic poslavljala od Kaje (ker je šla na dopust) in je jokala user posted image  No, sa je lepo videt, da imajo tvojega otroka tako radi, a vseeno mi je bilo hudo pri srčku user posted image

No, nekako takole izgleda:
user posted image

Hvala vsem za pohvale user posted image  Čez en mesec jo bomo že pridno uporabljali user posted image

Imejte se in se še kaj slišimo do jutri, potem pa bom za nekaj časa mrknila user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.7.2007 12:44:45   
modrooka
user posted image  ČESTITKE Skaana za rojstni dan!!! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.7.2007 13:12:19   
bt08
Ojla!

No pa se bliža vikend,tok sem naveličana delat,da bolj ne bi mogla bit.Kok je lepo brat ko ste vse veselo noseče.Mi bomo drugo leto delali na tem,da bom srečka nosečka.Nas je pa resa malo ostlo ne nosečih,sej prov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SKAANA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN TI ŽELIM,VELIKO ZDRAVJA,LEPO NOSEČNOST IN VSE KAR SI SAMA ŽELIŠ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin zelo lepa kuhinja,moja bo mal drugač nimam tolko prostora.Zelo dobra postavitev,pa predali.Cool jeuser posted image user posted image user posted image .

Bom kr končala,nisem kej preveč dobre voljeuser posted image ,mal me nekje matra,pa še sama ne vem točno kaj.Grem mal delat.

Fajn bodte!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.7.2007 14:50:26   
rainbow
ojla!!

Ja, Skaana, prejmi čestitke še od mene, drugo leto pa se pridružiš nam, ki smo že čez 30, tak da letos maximalno uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem bo pa še boljše, boš videlauser posted image user posted image user posted image
samo veš, da sem jaz po 30-tem nehala štet leta, ful moram razmišljat včasih, al sem 31 al 32user posted image user posted image , ampak letos bom že 33user posted image

Katrin, kuhinja je čudovitauser posted image user posted image user posted image , pa še taka lepa barvna kombinacija, da o tistem otočku sploh ne govorim, ful dobrouser posted image
najprej pa bi ti seveda mogla rečt, kako sem vesela, da je bilo na nuhalni vse v reduuser posted image  in da otroček veselo napredujeuser posted image user posted image user posted image
na morju pa uživajte, drugi teden bo vročina, tak da vam kr malo zavidam (saj neuser posted image ), naš ati pa še kar ves julij dela, tak da same kraljujemo dopoldan.

Ampak zdaj sem že ful kreativna, v novi vlogi, skoraj vzgojiteljice al kajuser posted image ; smo izdelale danes ravno rakete, pa zadnjič krono Lii (ker ona je zdaj princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no comment), tak da ko smo doma kar nekaj delamouser posted image user posted image

Suzi, dobra si, to s kakcem, a Anžej sploh več nima plenic?? Enjo bomo na morju malo nagico pustili, jaz nimam volje za take čistilne akcije domauser posted image
Glede user posted image  za user posted image  - ne hvalauser posted image

grem za 15 min zadremat, Enja sicer ne spi, meni pa se ful user posted image

lep dan še, pokukam mogoče spet zvečer; aja, danes bi mogla likatuser posted image , no bomo videliuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.7.2007 21:55:56   
Katrin
Nikjer nobene? user posted image

Potem pa lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.7.2007 22:18:02   
Skaana
Jaz sem še tu user posted image . Sam Atena še bedi, jo je pa oči prevzel user posted image .

Ja, Rainbow, jaz ravno pravim, da bi morala letos bolj praznovat kot drugo letouser posted image . Je pa res, da se osebno sploh ne obremenjujem z leti. Vsako obdobje ima svoj čar, le videti ga je treba.
No vidiš, da si že prava ustvarjalka user posted image . Kar tako naprej. Lia hoče bit princeska. Pa saj to tudi je user posted image . Naša pupa je pa ful hecna, ker že odkar govori, je zelooo jezna, če jo pokličemo kakorkoli drugače kot Atena. Vedno reče, ne jaz sem Atena. In tako grdo pogleda kot zna sam še moj user posted image . Tako da komaj čakam, da bo imela kakšno "princeskasto" obdobje user posted image .

Katrin, kuhinja je 1A user posted image . Brez pomanjkljivosti. Me pa zanima, kaj bo v tistem ozkem prostoru med hladilnikom in pečico?

Za jutri me čaka miljon stvari - kaj imate ve zraven za proti komarjem? Kolebam med sprejem in tisto električno zadevo. Nič od tega mi ni všeč user posted image .

Suzi*, daj javi nam, da si vredu. Da te nič več ne boli grlo, prav?

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.
Kok je lepo brat ko ste vse veselo noseče.Mi bomo drugo leto delali na tem,da bom srečka nosečka.
Bom kr končala,nisem kej preveč dobre voljeuser posted image ,mal me nekje matra,pa še sama ne vem točno kaj.
  Mogoče je pa že kaj prehitelo vajine načrte user posted image user posted image user posted image user posted image

Na noč vsem user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.7.2007 8:19:33   
Suzi*
user posted image Dobro jutro!!

No, moje grlo je bilo včeraj čez dan že boljše, pol smo šli pa malo po trgovinah popoldne, pa nas je malo dež ujel, smo morali po dežju tečt do avta, pa me je spet začelo bolet. Pol sem pa doma se ful oblekla, pa čajčkala, pa ponoči sem imela ruto okol vratu zavito, pa je zdaj kar uredu. Moram se pa kar pazit in hodim oblečena kot jeseni. Tukaj v službi se mi vsi smejijo, ker hodim v dolgih rokavih cel dan okrog. Pa kaj čem. Tudi med prvo nosečnostjo me je fuuuul zeblo, zdaj ni pa nič drugače. user posted image  .....samo oni še ne vejo zakaj je tako. user posted image

Pa še to sem hotla povedat. Včeraj po trgovinah.....ma ne vem no....Anžeju se čist odklopi ko pridemo v trgovino. Z njim je mogoče it samo po špecerijo, pa še to samo tam, kjer imajo vozičke, da ga lahko noter vsedemo. Drugače je pa tako kot da bi ga s torpedom izstrelil. Zunaj je priden, se držimo za roko, pol pa podivja, se izvije iz rok, divja naokrog, se skriva med obešalniki, kriči........sploh ne moremo nič pogledat, ker je res noro, ni če pomaga, prepričevanje, klicanje, kričanje.... user posted image user posted image  A so vaši tudi taki???? Sploh ne vem, kako naj mu dopovem, da je treba bit bolj priden, pa da se ne sme divjat. Ker je čist drug, res, neverjetno!!!  user posted image

Skaana, sem danes prišla na svoj račun. Sodelavec ima danes rojstni dan, pa smo jedli kremšnite. Njamm. user posted image  
Za proti komarjem sem pa jaz vzemala s sabo kar Autan...imajo tudi enega sensitive, ki je mislim da tudi za otroke.........potem sem pa uporabila po potrebi, sem ga popršila po čevljih in po obleki. Večinoma pa komarjev ni bilo. Tisto za v vtičnico je pa po moje še manj fino, ker gor piše, da ponoči, ko spiš v tistem prostoru, da tega ne smeš imet vklopljenega. tako da....user posted image   Obstajajo pa tudi svečke oz. neke spirale, ki jo prižgeš npr, na terasi in naj bi odganjalo to golazen.

Katrin, kuhinja je super!!!!!  Jaz bi tudi imela tako! Ko bom velika in bom imela svojo hišo.  user posted image   Pa všeč mi je razporeditev, pa ta polotok! user posted image  jami, jami.....user posted image

Rainbow, anžej ima pleničko gor edino za spat ponoči, čez dan pa tudi v varstvu med spanjem. Doma ga imam pa brez. Damo mu jo gor tudi npr. če gremo dlje kam po nakupih, pa vem, da ne bom mogla takoj z njim letet na stranišče, ampak se sploh ne polula več v pleničko, ampak lepo počaka, da pridemo nekam, kjer ga spomnim in šibava potem lulat. user posted image   Je šlo pa tole res ful hitro pri nas!!!! Sem ful vesela!

Joj, punce, jaz sem pa danes ponoči ful sanjala.......nosečke! user posted image  So bile noseče moja priča, ki mi je ravno včeraj sporočila, da tudi drugi poskus umetne oploditve ni uspel user posted image , pa ena kolegica, bivša sodelavka, ki po moje sploh ne bo imela več otrok..........kar nekaj skratka. user posted image   A katera ve kaj bi to pomenilo????

Lep dan vam želim, pa uživajte v vikendu, pa na morju, pa kjerkoli že boste!!!

lp, Suzi

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.7.2007 9:54:38   
Katrin
Punce,

kaj naj vam rečem: hvala za vse pogovore in čveke, hvala za vzpodbudne besede... sedaj pa grem user posted image  Ne vem, če me boste razumele, toda jaz se že ves dan cmerim user posted image : najprej slovo v vrtcu, sedaj pakiram in praznim stanovanje (danes sem zadnjič prespala tu user posted image ); saj vem, da gremo na bolje in lepše, pa vseeno me kar stiska v želodcu. Popoldne odrinemo na morje in ko se 15.avgusta vrnemo, začnemo prevažati škatle... Ker do takrat verjetno še ne bo interneta na hiši, se slišimo enkrat semptembra (ko bom v službi). 
Prav vsem želim krasno in ne prevroče poletje, veliko lepih trenutkov z vašimi malčki in user posted image  čuvajte svoje pikice.

Čez dan bom še malo pokukala na RR, popoldne pa se izklopim user posted image

Skaana: tisto je ozka izvlečna omara (30 cm) s predali, kjer bo lahko hrana pa steklenice. Tudi vam želim, da hiško uredite kar najhitreje in da se lahko kmalu preselite user posted image

Rainbow: hvala user posted image

Suzi*: hvala in lepo user posted image  ter čim manj slabosti

Če se bo katera kaj sprehajala po Poreču, naj me pa le pokliče user posted image

Skratka, maximalno uživajte user posted image

Pogrešala vas bom !!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.7.2007 9:56:33   
Katrin
Ah, Skaana, oprosti: proti komarjem imamo mi v prikolici tiste modre lučke, ki res pomagajo; če se pa zvečer s Kajo kje sprehajamo, jo pošpricam z Hansaplastovim spreyem (za vratom, po nogicah) in ne na taka mesta, kjer bi si otrok to laho obrisal ter nesel v usta user posted image

Uživajte na dopustu in čim manj komarjevih pikov user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.7.2007 10:27:55   
Špacka

Katrin predno pobegneš na lepše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lep preostanek poletja vam želim, čim bolj mirno selitev in se beremo septembra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim čvekam se posvetim popoldne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.7.2007 11:04:13   
modrooka
Katrin, uživajte na morju!!! Pa čim manj stresov ob selitvi ti želim. Pazi nase. Jaz sem pred kratkim dala to skozi in vem, kako težavno delo je to!

Se beremo spet septembra! Do takrat pa vse najlepše!!!

user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.7.2007 11:27:17   
Katrin
Špacka, Modrooka: h v a l a ! user posted image user posted image

Pakiram... in praznim stanovanje...moj avto je že poln....

Saj bo, hvala za lepe želje! user posted image

Modrooka; tvojemu Gregorju (user posted image ) pa želim vse najboljše! user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 13.7.2007 11:32:42 >

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.7.2007 11:36:01   
Skaana
Katrin, pogrešale te bomo user posted image user posted image user posted image .

Pa ne jokat... Saj bo minilo s svetlobno hitrostjo. Je pa res, da sem sama tudi tako čustvena postala, da je kar joj. Sem se včeraj na mile solze, ko mi je Atena čestitala tako, da je zapela: Jaz sem mala roža...
Še nikoli ji ni uspelo cele zapet. Zdaj pa kot da bi vedela. Pa po mene je prišla, me prijela za roko, in je rekla, mami, pridi...

Je zoprn tale občutek, res. Selitev. Saj bo. Bomo s tabo, če ne tako, pa drugače, v mislih, prav?

LEPO, LEPO, LEPO bodite, vsi štirje user posted image user posted image user posted image user posted image . In nadvse uživajte na oddihu. Septembra se pa slišimo in kmalu vidimo na pikniku, prav?

Papa, dva velika cmoka zate, eden od mene in eden od Atene.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.7.2007 12:59:14   
Suzi*
Katrin, ti lepo uživaj na morju, ne preveč mislit na selitev, ki te čaka, ko se vrnete, naberi si novih moči in energije......saj bo vse ok. In hitro bo minilo. September bo tik-tak tukaj. Do takrat vse lepo, potem se pa itak spet beremo!!!
Tudi jaz te bom pogrešala!!!  Pobožaj bušija in lupčka Kaji.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.7.2007 13:20:49   
Katrin
Skaana in Suzi*: h v a l a !

Za tople besede in lepe želje! Tudi vidve pridno božajta bušija user posted image

Sedaj pa res ugašam računalnik user posted image  ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.7.2007 13:31:14   
bt08
Ojla!

Katrin uživaj na morju,lepo plavajte in čofotajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko pa pridete iz zasluženega dopusta,pa lepo in mirno selitev želim.

Skaana nič nismo naredl,ker imam zaščito,ampak drugo leto bomo pa začel delt na tem da bomo dobluser posted image ,sej ko vas berem in pol razmišljam o tem, me kr prime da bi takoj.

Je blo prov fletno ko smo čakal tako lepo drobceno bitjece.Ko pa zrase je pa joj,živahen.Zdaj je začela Ožbeja dajat trma,tok je trmast da to ni resuser posted image .Vsi ko gačuvajo mal pojamrajo,kaj mu je.Mal sprobava,ampak doma mu ne ratuje tolko.

Grem še mal delat,pa pridem kasnej pogledat če je kej novega.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.7.2007 15:20:45   
eva1
O krasno...vsakič ko pogledam na marčevke..ena nosečka večuser posted image user posted image user posted image user posted image ..čestitke prav vsem še 1x...in lepo zdravo nosečnost vam želim!!!

Pri nam je tako, da je imel Luka angino, sedaj je že bolje...nekaj časa smo že čisto brez plenic podnevi in ponoči..nismo res imeli nobenih težav, ne s lulanjem, ne s kakanjemuser posted image user posted image user posted image ...drugače pa je tako kakor ga prime..včasih cel dan nagaja, spet kašn dan je pa pravi cukr...Alja pa raste ko konoplja...pol leta je že stara...prava frajla že...eh ja...lepo nam je...uživajte, zdej šibam pa kuhat!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.7.2007 16:18:53   
Špacka

Evo mene user posted image

Čeprav je petek 13. mi je uspelo nemogoče user posted image user posted image user posted image user posted image  jutri sem doma, tako da v miru pripravim vse za na morjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  komaaaajjjjj čakam, baje bo še vročinski val drugi teden, tako da, bo luštno.user posted image user posted image user posted image

Suzi* in zaskaj bi bilo tebi drugače v trgovini z Anžejem, kot je nam??? user posted image user posted image user posted image user posted image  z Lino grem v trgovino samo takrat , ko je nujno, na hitro po kruh in mleko user posted image user posted image user posted image user posted image  s tem da, Lina še v vozičku noče sedet user posted image user posted image user posted image  raje ne bi, lahko napišem cel roman.... ponavadi ko gremo vsi trije skupaj, da bi si kupili kaj za oblečt, pridemo nazaj praznih rok in skregani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana s prostorom v avtu je tako, več ga imaš več vzameš s sabo user posted image user posted image user posted image user posted image  tako da se poskušam kar disciplinirati, vsaj kar se tiče naju dveh, ker na koncu ugotovim, da pol stvari sploh nisem imela oblečene user posted image

Skaana VSE NAJBOLJŠE, da se ti uresniči vse kar si želiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vem da zamujam, ampak vseeno iz srca user posted image  samo si pa še mlada user posted image user posted image user posted image

Rainbow še veliko umetniškega ustvarjanja.....kar se pa starosti tiče.....nič ne boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, se zvečer še kaj oglasim user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.7.2007 21:27:28   
rainbow
Čeeerr!

Ah, Katrin že uživa na morjuuser posted image , mi pa še 2 ddooollga tednauser posted image

Suzi, veš kak sva midva danes uživala, babi sva peljala k babici in šla 2 uri po trgovinah, celo skupaj, za user posted image  po srajce, za mene par cotk za na morje, pa še neka darila, pa v miru sem si ogledala kake igrače imajo v šparu, pol pa sva si privoščila še magnumauser posted image , v glavnem, balzam za dušo.
Itak da z puncama ne morem nič niti pogledat,  morda mimogrede v šparu pri otroških cotkah, posebej če gre za kako oblekco, drugače pa no way. Še hrane mi ni z njima za kupovat, ampak večinoma se temu ne moremo izogniti; tak da smo včeraj eno uro bili v Čarobnem svetu, pol pa še hitro čez špar.

grem dat punci spat, pridem nazaj

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.7.2007 21:47:05   
rainbow
ok, kaj sem še hotela rečt

aja, naj se še malo pohvalim, kaj smo izdelovale:
- rakete
- kravo
- dopolnjujemo plakat z junaki iz risank (pobarvanke, ki jih potem izrežem in jih nalepita)
- sladoled iz papirja
zdaj pa imamo 2 dni pauze, ker jima ni bilo več zanimivo; sem pa kupila zdaj še plastelin, tak da v ponedeljek bomo to delale.
Če še pade kakšna idejauser posted image

Barbara.a, Enja je tako trmasta, da je joj. Hecna je, ker ko je jezna, se je zdaj začela kregat (prej je tulila), zdaj pa to kombinira z jeznimi pogledi pa torej besedno jezo (ki je seveda v japonščini), pa seveda "ne" je tudi zelo aktualen.
meni je ful smešnouser posted image user posted image ; ah, kmalu bo boljeuser posted image

ok punce, grem še likat, lepo ajajte v hladuuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......