mojčca
|
Čer Modrooka, sem se pa nasmejala Anini novi simpatiji. Tudi jaz sem pričakovala enga majhega simpatičnega fantka, potem pa vidim ja enga tud luštnega fanta. Pa še pametna kot sem, vzamem Manco v naročje in ji razlagam, da bo sedaj vidla eno luštno punčko pa fantka. No, pa mi je takoj rekla, da sta to punčka in stric. Ja pa za novo sobico. Mi imamo tudi ful stvari od medvedka Puja. No, saj je Manci tudi všeč, še bolj pa je nad njim navdušen njen očka. Še kuhinjo ji je kupil od Medvedka Puja . Modrooka, kam pa ste se preselili, če ni skrivnost? Katrin, lepa kuhinja. No, ko bo sestavljena v celoti, pa se priporočam še za kakšno slikico. Ja, tudi mi se bomo morali počasi odločiti, kakšno si želimo. Ne vem, če jo ne bomo kupili kar v Ikei. Ja super, da je bilo na pregledu vse tako, kot mora biti in da malo bitje lepo raste. Še malo, pa boš začutila prve brce, to je pa sploh božanski občutek, no, pa saj to itak že veš. Skaana: Manci gre počasi na bolje, čeprav je ravno danes fizioterapevtka rekla, da danes ne sodeluje tako, kot bi morala. Hodi pa še kar po prstih, je kot baletka. Jepa zadnje čase nekam trmasta, pa joka na veliko, pa ravno takrat, ko hranim Matica bi se ona crkljala, itd. Ja, saj bo boljše, jo že dva dni nekaj muči, pa ne vem kaj, vreme, al pa bo kakšna luna. Ja glede hišice in dela v njej sem pa napisala vse skupaj malo čudno. Tisti, ki bodo delali estrihe se najprej dali povinil in pa mreže, danes in jutri pa je prišel ta kolega, ki nama bo delal talno gretje (polagajo cevi). No, drugi teden pa estrihi, končno. Wahoo: za in za uspešno opravljeno maturo. Res si dobra, šola, dva otročka pa še enkrat noseča. Jaz imam že probleme pri dveh otročkih, da bi imeli pa še enega, ja ne vem, si ne predstavljam. Ampak pravijo, ko prideš v tako situacijo gre in sploh ni panike. Rainbow, ja pa bomo res nenosečnice pri marčevkah osamljena vrsta (sedaj to lahko napišem, pred dobrimi tremi mesec pa ne bi mogla ). Suzi, ja to so pa nosečniške težave. Ampak saj bo kmalu bolje. Sploh pa takrat, ko boš deteče držala v svojem naročju. No marčevke, sedaj pa čakam novica, katera bo naslednja . Morje: na dopust gremo konec meseca in sicer kampirati. Upam, da bo Matic priden, za Manco me ne skrbi toliko. No, moram potrkati, dve leti je bila pridna in upam, da bo tudi letos. Glede kopanja v vodi pa upam, da ne bo problemov. Sta bili sedaj z babi parkrat na bazenu in najprej sploh ni hotela v vodo, sedaj pa jo ne dobimo ven iz vode. Na rokah ima rokavče in se meče po vodi, pa v tobogan, pa malo manj kot da se ne potaplja. Je pa res, da je bazen čisto druga kot morje. Na bazenu je le nizka voda. No, pustimo se presenetiti. Nič, dovolj za danes. Nočko vsem skupaj