|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
3.7.2007 13:54:54   
rainbow
ojla!

barbara.a, seveda se te spomnimuser posted image , ti kar sodeluj tu med nami!

trenutno imam rahel problem, in sicer moji frčafeli nočeta spat več čez dan. groza, bile smo 3 ure zunaj, v parku, na igralih, norele, risale s kredami blabla, in sem upala, da sta te vsaj malo utrujeni. In prej sem jaz zadremalauser posted image , ko sta onidve pol ure gledali risanke. Včeraj tudi nista spali (Enja se grozno dere, že ko jo hočem v posteljo dat) in pol smo bili na obisku in nazajgrede jo je seveda v sekudni zmanjkalo. zvečer pa je bila ful nevodljiva;
in danes smo vabljeni na lutkovno predstavo in kar ne vem, če ne bosta malo počivali, saj ne morem it tja.
In zdaj bosta 2 meseca doma in nimam pojma, kako naj naredim, da bosta vsaj malo čez dan počivali. ker takega tempa pa jaz ne vem, če bom zdržala. Risank pa jima tudi nočem preveč dajat, ker edino takrat mirujeta.
Eh, bomo videli. Finta pa je seveda v tem, da v vrtcu pa vedno spita.
Očitno pomaga kaj takega user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kak persen vmes za mene seveda.

katrin, bravo, da si privoščiš masažouser posted image user posted image , treba je uživat, imaš prav.

NiLe, kako lepo, da ste si napravili tako čudovit danuser posted image user posted image , že prav romantično, za pohvalituser posted image

evo, Lie je že zmanjkalo 8se opravičujem, če sem prej zatežila s tem spanjemuser posted image ), grem gledat, kaj Enja počenjauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.7.2007 13:58:27   
rainbow
Seveda tudi Enja drnjohauser posted image

edino to me jezi, da se moram jezit; ali pa da se pustim razjezit, to menda bolj.

ok, uivajte, nosečnice, malčki in malčice, atiji, nenosečniceuser posted image , v glavnem vsiuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.7.2007 14:16:44   
NiLe
Barbara.a: welcome user posted image user posted image user posted image  Pa kaj več napiši o Ožbeju user posted image

Katrin: user posted image  za masažo. A ne kako fajn se je razvajat? Še malo, še malo pa boste tudi vi dočakali morje user posted image
Veš, sedaj je tudi naša Lea začela govoriti in me preseneča iz dneva v dan. Zadnjič sem čisto obnemela, ko je z Nikom zapela cel venček pesmice Al, me, al me boš kaj rada imela ... Faca, ni kaj!

Modrooka: mi gremo letos v dveh kosih na morje - v Baško na Krku, kjer imamo prikolico. Najprej gremo za 1 teden in sicer od 8.7. - 15.7 in nato še za 14 dni od 22.7. - 5.8.

Rainbow: ja, res je bila nedelja romantična, moj user posted image  ima res domišljijo in rad preseneča, tako da se vedno pustim presenetiti. Glede popoldanskega spanja en nasvet: mislim, da te Lia kar namerno jezi, zato ker vidi, da si jezna. Tako je bilo tudi pri Niku, ko je videl, da je čas za spanje me je preizkušal in ko sem to dojela, sem ga ignorila in je kmalu popustil. Probaj s taktiko, da vsaj vsak drugi dan spita popoldne. Ste pa res aktivni, tako da boš rabila veliko energije in pa user posted image user posted image user posted image  Persenov se pa izogibaj user posted image

Čavvvv

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.7.2007 15:27:50   
Suzi*
user posted image  Joooj, DOLINA........Č E S T I T K E  za user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image user posted image   Ne morem ti povedat kako sem vesela za vas!!!!!  Super!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še kar ne morem verjet, da imava SPET na isti dan rok!!!! Mislim, če to ni res smešno...... user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost ti želim!!!!!

Torej:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
17.1.2008 - katrin
21.2.2008 - Dolina

21.2.2008 - Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo na hitro:
Čestitke Modrooka za selitev in uspešno spanje!
             Katrin za masažo!  To bo treba res it. Daj kaj več povej.
             Dolina, ti si čudovita mamica!!! In prav si ravnala!!!!
             NiLe za čudovit dan pa za tako krasenga moža, ki se spomni kaj takega!!
user posted image user posted image

Šibam zdaj pa Anžeja. Se javim.

Lepo bodite!!!!!!!  Imejte se radi in objemčkajte se!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.7.2007 20:10:55   
bt08
No sedaj mam mal časa in da nas mal predstavim,posebej pa našega malega sončka.
Ožbej je zelo živahen otrok,poln energije ki ne vem od kod jo jemlje.Še vedno ne spimo tako kot je treba,se zbuja ponoči,saj zelo živo sanja.Bil je zelo malokrat bolan,pri 3 mesecih in enem letu je imel vnetje ušesk,letos maja pa slinavko ki smo jo pobrali na otroškem igrišču.Ne hodi še v vrtec,ampak se merka pri svoji prababici.Čeprav komaj čakam da gre v vretc.Po drugi strani pa se bojimker ne vem kako bo sprejel.Obožuje ostale otroke,posebej pa punčke.Trenutno rad gleda ledeno odbo in shreka.Zelo veliko časa preživimo zunaj,na igrišču,v pesku in delamo tortice ali pa kopljemo jamo z bagrjem.Je pa trmast otrok,ampak se ga da ukrotit.
Z atijem mu misliva dat družbo,da bi dobil bratca ali sestrico drugo leto ko se poročiva.Živimo pa pri bodoči tašči in tastu,imamo svoje stanovanje,ki je koker tolko zrihtano,ampak mislimo adaptirat kuhinjo in še dnevno,letos smo pa sobo za Ožbeja.
Če še katero kej zanima,kar na plan z vprašanji.Sedaj pa gremo počasi spančka.

Lep večer in sladke sanje!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.7.2007 21:01:52   
Dolina
Čer,

barbara.a. dobrodošla! user posted image user posted image user posted image  Pri prababici se čuva. Bravo! Svaka čast prababici. user posted image user posted image user posted image  Glede vrtca pa, mislim, da je malo otrok, ki se na vrtec ne navadi. Čim manj komplicirat, pa naj ga očka uvaja, če misliš, da bo bolje. pri nas jo bo definitivno Robert uvajal, ker je preveč navezana name in jaz bom sigurno nervozna.

Suzi*, jaz tud ne morem verjet. Isti dan. user posted image user posted image  No, tokrat si pol ti na vrsti, da ti prva rodiš. user posted image user posted image  

Rainbow, ne se preveč jezit. Škodi lepoti. user posted image user posted image  Se pridružujem mnenju NiLe, probaj vsak drug dan in probaj ju ignorirat. Magar se delaj da spiš. user posted image  Kavice so dovoljene, persen še mal pospravi. Pa nisi nič zatežila s spanjem, glej mene, jaz skoz neki težim. user posted image user posted image  Če te kaj potolaži, Zoja tud noče vsak dan spat, se ji pa pozna, da ji manjka tako, da če se le da, vztrajam pri spanju.

Katrin, user posted image user posted image  za masažo. Bom šla še jaz enkrat. Mi boš povedala kam.
Glede verižice...nič mi ni jasno. user posted image user posted image  Ne se sekirat, bom enkrat probala...user posted image user posted image

No, da še jaz mal "potožim": danes sva šli s svakinjo in ta malimi na kavico oz sladoled v naš lokalni bar. Potem Zojo in aljo prime lulat in gresta na stranišče. Čez nekaj časa ju spet prime lulat in nočeta na stranišče in ju peljeva na travo za kafičem. in potem pride mimo lastnik in skoraj user posted image , ko vidi, da lulata na travico. "mal kulture no, starši, tam je stranišče, ne moreta kar kle na travo, jaz tu hodim......" Midve sva ble čist paf, in smo se seveda skregali. Jaz ne vem no, pa saj ne hodimo tja lulat vsake pet minut. A smo res taki packi? Skratka, ta lokal itak skrbi samo za pijance in kadilce. Me zanima, kaj bo avgusta, ko bo prepovedano kajenje. Nas definitivno ne bo več tja, rajš umerm od žeje. user posted image user posted image

Zdej pa šibam mal študirat. V petek pa že gremo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... na dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.7.2007 22:05:52   
Skaana
user posted image user posted image user posted image  kolk ste fajne...

Imam obupne dneve za sabo. Pa ne bom tožila, bo že boljše. In zdaj, ko sem se končno lahko usedla za računalnik, vidim koliko ste napisale. Pa še ti, barbara.a si se spomnila na nas. Res user posted image .

Pa lepo po vrsti:
Rainbow, upam da nisem prepozna za sobico. Imam nekaj fotk, ki sem si jih hvala bogu še pravi čas snela iz neta, ko je bil natečaj pri prilogi dela Delo&dom. Javi mi mail, pa ti jih pošljem. Ena z modrim stropom mi je še posebej všeč. Spodaj ima pa travnik user posted image .
Glede opoldanskega spanja pa se jaz tudi sekiram. Takrat, ko sem doma, imamo probleme user posted image , moja mami, ki jo drugače pazi, pa nikoli user posted image . Mah, če ne gre, pač ne bo šlo. Ne moreš pomagat. Če pa jima tisti čas zavrtiš kakšno pametno risanko, pa tudi ni nič narobe. Kar pomisli, koliko nehote pozimi pregledajo takšne ali drugačne ekrane. Takšno je pač danes življenje. In moramo it v korak z njim. Sicer pa mislim, da bodo kmalu začele spet dremuckat popoldne (a so v vrtcu v isti skupini? Ker če ne, evo imaš vzrok, zakaj je doma težje - pač se imajo rade in so si preveč zanimive, da bi zapravljale skupen čas s spanjem user posted image ).
USTVARJANJE - hm. Če mi bo uspelo najti stran: evo. Mislim, da imaš tukaj idej za celo poletje user posted image . Drugače ga pa ni čez risanje z raznoraznimi pripomočki - daj jima voščenke, čez pojdite s tempero, krede, pastele, debele barvice, flumastre... Kupi jima veeeeeliiiiikkkkk format - šeleshamer in ga napopaj na steno (mi imamo dvojna vrata prelepljena s tem in ta mala je do zdaj porisala "le" eno tapeto user posted image ). Lahko kaj nalepite na karton z lepilom za les (mekol), ki ga razredčiš z vodo (cca 2/3 lepila) - karkoli, kamenčke, mivko, pesek, školjke - vse to kombiniraš z risbo. Pobarvank jaz ne maram, ker nič ne razvija pri otroku. Če že, naj Lia nekaj nariše, Enja pa pobarva - to bi znala biti res dobra umetnija user posted image . Katrin, odlične ideje si dala user posted image .

Aja, user posted image , jaz sem pa prva, moj PDP je na miklavževo - 6.12., sem pa kar malo žalostna, ker sem edina tukaj, ki bom še letos ostala brez bušija. Imate pa pri mojem imenu trakec, ki vam bolj nazorno kaže "rast trebuščka" user posted image . Počutim se drugače zdaj odlično, le danes sem pretiravala z delom (prelaganjem opeke) in me je vse bolelo. Trebuh je že velik. Skrajni čas, da si naredim tisto majčko user posted image . Sam kar nimam časa, da bi šla v trgovino...

Špacka - čakamo na veselo novico user posted image user posted image .

Modrooka, odlično ste to izvedli in bravo za Ano user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa samo čakamo na slikce user posted image . Pe sem jaz radovedna user posted image . Želim vam nadvse prijetno bivanje v novem stanovanju in naj navdušenje ostaja in ostaja...
Za bris itak pestke... potem pa še, da bi lahko čim prej user posted image user posted image . Glede odvajanja pa takle. Mi imamo Ateno doma tudi skoz nagico in res napreduje user posted image . Sicer po polžje, a gre. Zdaj smo pri stopnji, ko pove, da se je pokakala user posted image . Pa danes je dvakrat rekla, da gre kakat, pa je na WCju le prdnila. Se pa pravi, da bo počasi začela dojemati, za kaj ima ritko user posted image . Želim vam, čim bolj gladko prehajanje na suho obdobje user posted image user posted image user posted image . A tvoj user posted image  je pa športni pedagog. Zoprno za službo, a ko jo bo enkrat "ujagal", bo čudovito, boš videla. Zame sanjska služba za atija user posted image . Držim pa pesti zanj, da bo čim prej odrešen skrbi.

Katrin, jaz bi tud user posted image user posted image ... Saj se hecam, super zate. Ti privoščim. Sploh ker vem, kako je, če zidaš... Približuješ se drugemu trimesečju. Torej najboljšemu delu user posted image . Fino. Kar tako naprej.

Dolina, ni za kaj user posted image . Besede kar letijo, če si prepričan v njih. Buši je super - je dosti bolj živahna pika v njem, kot je bila Atena. In veliko več mora dat skoz user posted image . Se pravi, da bo celi rajser verjetno user posted image . Se ga že veselim. A vi ste Zojo že odvadli plenic? Za lastnika lokala se pa nič ne sekiraj. Jaz to kar preslišim, čeprav mi pa ni vseeno. Sem pač preveč občutljiva. Jaz bi bila presrečna, če bi Atena hotla travico zalit user posted image . Pa fajn študiraj. Do petka se pa še beremo user posted image .

NiLe, čudovitega možeka imaš user posted image . A to je bila vse njegova ideja? Fantastično. Res lepo. Midva pa "še" nisva poročena. Je zdaj hiša ves finančni zalogaj user posted image . Si pa oba želiva veliko poroko, če že.
Ojoj, a sama dva bosta tu? Škoda, ker se kar dosti hodimo kopat in sigurno bomo kaj šli tja v tem času - razen če ne bomo na morju. Bom pa špičila ušesa in oči, če bom kje slišala ali videla Leo in Nika. In ju šla pozdravit user posted image .
Mene je tud te ceste kar groza. Je pa res, da je Atena še kar previdna. Čeprav jo pa včasih kar prime in steče. Pač se še ne zavedajo nevarnosti. Aja, pa če sliši avto, se kar ustraši user posted image . En padec za tvojega športnika pač ni bil nič hudega, kajne? Samo da je bilo s pikico vse v redu. Ti pa zamrzne srce, res.

barbara.a, Ožbej je tako lepo ime user posted image . In živahen je user posted image . Čist po mojem okusu user posted image . A on pa kar šreka že gleda user posted image . Zanimivo. Si mogoče Dolenka? Ker si rekla, da se merka, pa mi nekak na spodnji konec Dolenjske sliči. Tale prababica pa mora res biti še čila user posted image . Kako boste pa vi Ožbeju uredili sobico?

Ovkidovki, spet cela litanija (pol se pa čudim, zakaj imamo tako malo št. objav, Marčevke user posted image ).

Lepo pančite, javite se še kaj. Ja, pa pogrešala bom vsako posebej, ko boste na morju - to pa še ne pomeni, da vam ne privoščim user posted image . Uživajte sto na uro.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.7.2007 22:13:06   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pa še kar ne morem verjet, da imava SPET na isti dan rok!!!! Mislim, če to ni res smešno...... user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost ti želim!!!!!

Ja, neverjetno in smešno user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še čist po reglcih sta ble - baje da se fantki radi mal pocrtljajo, torej Suzi po roku, Dolina pa prej user posted image user posted image . Bo zdaj res kontra user posted image ?

No, pa še jaz povzamemuser posted image :
6.12.2007 - Skaana
17.1.2008 - Katrin 
21.2.2008 - Dolina

21.2.2008 - Suzi*

Katera bo že naslednja user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.7.2007 23:25:55   
bt08
Kok lepo brat ko ste noseče,me kr mika da bi jaz tud že sedaj,ampak nič morem mal še počakat,da bo mem poroka,pol pa urno na delo,da bomo čimprej spet imeli ta otroški jok pri hiši,da se ga ne odvadimo.

Skaana ja Ožbej mi je pa ime padlo na pamet,ko sem našla eno slikico od  Tomaža,ko je bil prvi razred,pa so se mu tko učki svetl kot  user posted image -ecu majhnemu,pa sem rekla če bo fantek pa bo Ožbej,ker bo teb podoben in bo nagajiv .In evo ga točno to je ratalo.user posted image
Ja šrek mu je ful dober,ampak ledena doba mu je še boljš,ker je noter en mejčken dojenčk prav pa vevrca.Ko mu dam to gor gleda kot priliman.Ponavadi ko kuham kosilo da imamo mal mira.Sem pa iz okolice Kranja,ja mal me včasih zanese pa kero bolj podomače napišem,se že vnaprej opravičujem.Kar se tiče pa prababice je še dokaj mlada,67 jih ima,ampak je koker tok pri močeh,samo delamo na tem da bo šel v vrtec,ker ona tudi rabi svoj mir in čas.Aja sobica,zaenkat ima rabljeno pohištvo,prestavljali smo vrata,ker so gledala na zunanji hodnik,in sem se bala da ne bo,ko je začel iz postljice lezt,po stopnicah padel.Ko bomo pa rihtali podstrešje,bomo pa naredili sobico novo.Upam pa da kmal.

Dolina Ne vem zakaj me je strah zarad vrtca,mal se bojim zanj,ker je zelo živahen,pleza povsod okol kjer ne bi smel...Uvajat ga bom pa morala žal jaz,ker Tomaž ima službo in ne more bit frej,če povem se mu ne splača bit fre- finance,je boljš če sem jaz frej.Je pa tud navezan zelo name,samo ko so otroci,mamice ne šmirgla pet posto.

Nile če te še kaj zanima kar z besedo na dan.

No mene pa zanima,koliko od vaših otročkov je že brez plenic?
Mi smo sedaj bli 2 vikenda,pa nam je kr uspevalo,samo najprej je moral hlačke polulat pol je pa travco zalival,pa češnjo od ata.user posted image user posted image user posted image

No zdaj grem pa res spat,če ne bom zjutraj kot mesečnik hodila.

papa

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.7.2007 0:25:54   
Špacka

Ojla!

Sem hotela že dopoldne malo pisat, pa se mi ni dalo, evo zdaj pa imam, vse ste tako pridne, da sploh ne dohajam user posted image  tako da, če kaj ne komentiram, ne napišem itd.... se mi naj oprosti...user posted image  je pozna ura....

Barbara.a se spomnem, da si pred časom že nekaj napisala, ne? Upam, da se ne motim. Plenice....še vedno od jutra do večera, sicer pozna kahlo, včasih, ko da plenico dol, leti po kahlo, da bo šla lulat, ampak Lina se samo vsede in takoj vstane in to je to. Potem mi pa pove, da ni user posted image  Zadnje čase je toliko napredovala, da celo pove, da se je pokakala user posted image  potem, ko je že polna plenica. Bo že, mi je rekla vzgojiteljica v vrtcu, ko bo telo pripravljeno, bo šlo....
Zadnjič sem jo doma previjala, potem jo pa kar nekaj časa pustim brez plenice in se je polulala, o kriza, kakšen jok, najprej šok, mami vročeeeeeeeeeeee, se je drla, ko ji je teklo po nogi, potem je bila kriza, ker je blo vse moker po tleh in je bilo potrebno hitro brisat, potem je v vsem tistem hitenju stopila z nogo v lužico...user posted image user posted image

Skaana upam , da so hudi dnevi za tabo, karkoli je že bilo....user posted image  Nisem vedela, da je tvoj PDP že tako zgodaj, saj vem, da sem smotana user posted image  potem boste v novo leto vstopili že štirje....

Katrin samo uživaj, kakšna masaža pa je to?

Modrooka user posted image user posted image user posted image  za selitev...

Nile ti pa imaš romantičnega moža, ni kaj! Zelo lepo user posted image user posted image user posted image

Dolina in Suzi* vedve pa sta povezani, ni kaj....sem se prav nasmejalauser posted image

Rainbow te naši mali škrati itak vedo, kako nas spraviti ob živce user posted image user posted image user posted image  ampak se pa čudim tvoji mali, da zdrži cel dan brez spanja, Lina mora obvezno spat, edino reda nimamo, enkrat prej, enkrat pozneje, enkrat gre sama, enkrat zaspi kar na kavču, včasih jo moram pa kar malo ponosit, ker je že tako sitna, da je kriza , ampak spat pa ne user posted image user posted image user posted image  v vrtcu pa ni problemov, baje zaspi med prvimi user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko na kratko, Lini se je nekaj spustilo po rokah, najprej samo okoli zapestja po eni roki, sva bili pri zdravniku, dobila eno kremo, zdaj pa ima tudi po drugi roki in razširilo se ji je do komolcev. Nimam pojma od česa.

Moram nehat,

lahko noč user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.7.2007 9:36:26   
Katrin
Jutro še od mene (čveke user posted image )...

Ker vsak dan visim tu gori, nimam nič novega in pametnega več za povedat user posted image  razen to, da komaj čakam, da spokamo. Se mi zdi, da je Modrooka spraševala o dopustih: no mi gremo 15.julija in se vrnemo 20 avgusta, nato pa se moramo do 27-ega preselit, ker se mi takrat že začne služba user posted image

Skaana: zakaj si pa ti tak žalostna? Ja, res je: ti si prva med nami user posted image  in hvala za lepe želje!

Rainbow: ne dvomim vate in vem, da imaš močne živce user posted image  Tako, da ne se sekirati, saj bo user posted image

barbara.a: dobrodošla med nami user posted image  Pa imamo še enega fantka med marčevkami. Drugače pa imata Ožbej in najina Kaja na isti dan rojstni dan user posted image  Si rodila v Ljubljani?

Dolina: želim vam lep dopust user posted image

Aja, masaža je bila pač kot vsaka masaša - z eteričnimi olji. Razlika je samo v tem, da ko si noseč, te masirajo tako, da ležiš na boku ali pa sediš user posted image  Bilo pa je res sproščujoče.

Imejte se in uživajte - mene čaka gora perilauser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.7.2007 9:54:38   
modrooka
Punce, pozdravljene!

Vedno, ko pogledam na našo stran, je mnogo novih zapisov!! user posted image user posted image

Jaz sem danes zelo utrujena. Včeraj sva že drugi dan belila staro stanovanje in danes imamo primo-predajo ključev in končni poračun. Končno je konec. Sem že res sita vsega skupaj.

Drugače pa sem nekaj čez 9 uro klicala user posted image  in je rekel, da najina punčka še vedno spi user posted image user posted image . Pridno dete. Končno je začelo spati user posted image user posted image .

V naslednjih dneh bo user posted image  klican na razgovor za službo (podaljšano bivanje na Bledu). Ne ve še točnega datuma, povedali pa so mu, da bo na razgovor zagovotov klican, le mesto morajo še odobriti na Ministrstvu. Držite pesti, da ga odobrijo. user posted image user posted image user posted image

Hvala VSEM za čestitke ob selitvi! In za dobre želje in misli ob čakanju na izvid. In za dobre želje pri iskanju zaposlitve mojega user posted image

Dolina, tistega lastnika pa raje ne komentiram. Groza kakšni primitivneži se sprehajajo okrog nas... Drugače pa, uživajte na dopustu!!!

Skaana, sedaj, ko se bo vse skupaj malo umirilo, si bom vzela čas in poslikala Anino sobico in dala slikice na net.
Glede brisa: jutri bom poklicala, če so mogoče že rezultati. Bom poročala takoj, ko izvem kaj novega. Hvala za dobre želje!
In pam, da so pred tabo manj naporni dnevi!! user posted image

Katrin, upam, da bo kup perila kmalu izginil! Potem si pa privošči kakšen dolg sprehod...

NiLe, romantičen mož... Super, privoščim ti ga!

Ups, kliče me šef. Letim...

pa,pa

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.7.2007 10:11:03   
NiLe
user posted image user posted image user posted image  za marČVEKE user posted image user posted image user posted image , ko tako lepo čvekamo ... upam, da ne bo zaradi tega danes stalno deževalo user posted image user posted image

Ej, Skaana: o kakšnih hudih dneh govoriš? Ne biti žalostna, pa nikar se ne naprezaj preveč pri hiški. user posted image user posted image user posted image
Naj ti kmalu posije sonce in bodi vesela in optimistična, taka kot si vedno user posted image  Super ideje za ustvarjanje si dala. Bomo kaj kopirali user posted image
Aja, moja dva škratka gresta za 5 dni z mojima dvema v Podčetrtek in v soboto t.j. 21.7. ju prideva iskat. MOgoče se pa res srečamo.

Katrin: pridno likaj user posted image  to je zame eno najhujših opravil in res likam samo tisto, kar je nujno potrebno. Vi boste pa imeli taprav, dolg dopust. In prav je tako.

Barbara.a: tvoj Ožbej je pa res živahen fantek. user posted image user posted image  za odvajanje pleničk. Mi smo tudi na dobri poti, popoldneve je Lea brez plenice in hodi na kahlico, zadnjič je pa celo prvič kakala in je bila (in seveda mi vsi z njo) navdušena do konca. Pri nas je prav tako aktualen Shrek, vsi trije deli. Tudi meni se zelo dopade.

Špacka: držim pesti, da bo z Lino vse OK.

Dolina in Suzi*: vi2 sta pa pravi faci. Po moje sta na našem srečanju v ZOO-ju sklenile pakt in evo, dve nosečnici z istim PDP-je. Hec user posted image user posted image user posted image  Upam, da sta se zmenili, da bosta rodili kontra spol, da bosta imeli parček user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, grem malo delat ... pa seveda z veseljem bom pokukala, če bomo nadaljevale našo čvekalno debato user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.7.2007 10:19:52   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pri nas je prav tako aktualen Shrek, vsi trije deli. Tudi meni se zelo dopade.

Punce, a to imate sinhronizirane Shreke? Jest bi tut user posted image ... A bi mi katera lahko posnela, če imate na cd-jih. Jest sm zadnjič enega kupila (Shrek 1), pa je s podnapisi... Nisem bila pozorna user posted image ...

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.7.2007 10:23:09   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pri nas je prav tako aktualen Shrek, vsi trije deli. Tudi meni se zelo dopade.

Punce, a to imate sinhronizirane Shreke? Jest bi tut user posted image ... A bi mi katera lahko posnela, če imate na cd-jih. Jest sm zadnjič enega kupila (Shrek 1), pa je s podnapisi... Nisem bila pozorna user posted image ...

user posted image

Ne, sinhroniziran je samo 3. del, pa še ta samo v kinu. Mislim, da bo DVD s tem zadnjim delom prišel ven enkrat jeseni. Ostala dva sta s podnapisi.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.7.2007 10:34:48   
modrooka
Ok. Vredu. Sem mislila, da sem kaj zamudila user posted image . Hvala za pojasnilo! A vi ste 3. del sneli z neta, glede na to, da ga še ni v prodaji? No, ko bo prišel ven, ga moram vsekakor nabavit. Ana 1. del ful rada gleda, samo mi je res žal, ker ni sinhroniziran...

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.7.2007 10:59:39   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

A vi ste 3. del sneli z neta, glede na to, da ga še ni v prodaji? No, ko bo prišel ven, ga moram vsekakor nabavit. Ana 1. del ful rada gleda, samo mi je res žal, ker ni sinhroniziran...

Ojoj, sem ti ga že jaz hotla ponudit, ker ga imam na rač, pa sem zdle videla da je le sample user posted image . Ima pa še cel kup nekih priponk zraven, tako da možno, da spet česa ne znam. Mah, pa drugič.

Lepo bodite.

Aja, saj ni nič kaj takšnega z mano. Le micene nisem skoraj nič videla, ker sem imela toliko dela. Pa takšne butasto banalne stvari kot je to, da ploščic še kar ni, jaz pa majstre naročene in podobno. Pa se mi je včeraj vse zafilalo in planilo na dan. Sem res bila nekak potrta.
A danes je nov dan in nastopam z dopustom user posted image , ki traja do 15. avgusta.

Hvala, punce za podporo user posted image . Zdaj grem pa kuhat piščančji pilav. Mnjami.
LP, Skaana in Atena eimtiqg8098ehrtnqš9g8šq34hgt

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.7.2007 11:07:08   
bt08
Ožbej gleda samo enko,drugi mu niso tko zanimivi,ne vem zakaj.Najraj pa gleda tiste risanke al ifilme ko so sinhronizirani da kej zastop.

Špačka pri nas hodi na kahlico lulat že ful dolgo,samo takrat ko ga previjamo,ampak pri prababici ( pravmo ji babi ), pa ni šans da se usede na kahlo,tud če od doma prnesemo,ni važćno kdo je zraven,kera kahlica,nimamo pogojev da bi se vsedel gor.Doma pa ko gre v kopalnico takoj kahlica pa lulat.Jaz sem tud rekla ga sploh ne bom silila da bo brez pleničk,čeprav bi že mal pasal dat v kot pleničke,ko bo pripravljen bomo pa dal.Zdaj pa sprobavamo kako bo.
Ko se je prvič polulal v hlačke je samo rekel mami mokro je,luža pa takauser posted image  da sem dol padla skor,pa še na kavču,cel dan se je sušilo.Tud naši sončki bodo enkat brez plenic,se sploh ne sekiram.

Katrin  ja 6.3. je prijokal,sam jaz sem ga žal šele 7 videla,ker sem mela CZ,in nisem bla preveč prisebna,ker je bila že pozna večerna ura.Rodila sem pa v Kranju,tk oda najina sončka nista skupaj jokala.user posted image

Nile men je bodoča taščica rekla da je enkat ko ga je pazila,da jek kakal v kahlico,drugače še ni nikoli,samo ne vrjemem,ker je bolj taka da rada kaj več pove kot pa je res.Na ta dogodek še čakamo in se ga bomo tudi veselili.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.7.2007 11:07:56   
modrooka
Skaana, vseeno hvala!!! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.7.2007 14:33:07   
Katrin
Ojej, čveke user posted image  Sedaj pa vem, zakaj zunaj tako dežuje user posted image

No, tako: moj kup perila ni nič manjši user posted image , ker so me dopoldne klicali v šolo user posted image  Da popiz****user posted image  En foter je dal prijavo na Ministrstvo, ker je ena punčka njegovega sineka po nosu, tako da mu je tekla kri (zadnji teden šole). On jo je pa nadlegoval: objemal in poljubljal. Še dobro, da sem takrat napisala poročilo o poškodbi in javila vodstvu. Danes smo samo še uredili papirje, ki ji bo sedaj šola poslala nazaj. In zaradi tega me je zunaj napralo in napihalo... je full mrzlo (bi rabila bundo in skibucke user posted image ).

Potem sem šla še v Ristanc zapravljat in Kaja ima sedaj nove igračke user posted image  Še vedno me zebe in niti slučajno ne grem sedaj likat, bo že počakalo! Grem si skuhat en topel kakav, potem pa po Kajo v vrtec.

Imejte se user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.7.2007 15:11:24   
NiLe
user posted image Ja, ko se čveke zberemo, se unim zgoraj malo odtrga, al kaj user posted image ... zunaj zliva in kar zliva, pa čutim, da se je ohladilo.

Ej, Katrin: nič kaj prijetna zadeva te ni čakala danes dopoldne. Pa kaj je temu folku? A zdej se bodo pa vsepoprek tožaril al kaj? Kje pa je trgovina Ristanc? In kakšne vrste igrač imajo? Upam, da si se že segrela user posted image .

Skaana: sem vesela, da si danes boljše volje. Veš, pri teh zadevah pri gradnji moraš imeti malo (saj vem, da se ta malooo potem razvleče na velikoooo) rezerve. Upam, da čim prej dočakate ploščice in zaženete motorje naprej user posted image .
Mi bomo pa jeseni imeli spet polno bajto "majstrov", ker bomo dali delat novo fasado (sedaj je v obupnem stanju, ker je takrat, ko smo urejali mansardo  nismo obnavljali), v spodnjem nadstropju nove rolete, ograjo na našem balkonu in zunanjih stopnicah, ploščice na balkon in stopnice ... v glavnem pestro bo. Joj, me je kar groza, ker se to stopnice ful nevarne, ampak prej nama enostavno finančno ni zneslo.  

Modrooka: držim pesti za tvojega user posted image . Drugače je pa mojim sončkom najbolj všeč Shrek 1 in Nik ga je gledal, ko je bil toliko star kot Lea sedaj non stop in še danes ga rad pogleda. Naj ti naslednji dnevi dajo novih moči user posted image user posted image user posted image

Počas bo treba domov, ne vem sicer, kako bom prišla do avta - najbolj da kar bosauser posted image  

< Sporočilo je popravil NiLe -- 4.7.2007 15:13:44 >

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.7.2007 17:08:12   
Špacka

Joj, kakšen dan, prav primeren za spanjeuser posted image user posted image user posted image  , če bi le Lina bila za to user posted image

Nič novega, Lina še vedno obiskuje vrtec, čeprav jih je res zelo malo, kar združujejo skupine, ampak Lina kar uživa.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.7.2007 17:33:49   
Špacka

Nekaj pritisnila, mi je kar objavilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi komaj čakamo, da se spokamo na morje, drugo soboto potujemo, jupiiiiiiiiiii, 14 dni odklopa...user posted image user posted image
A boste vašim malčkom na morju dale že kar rokavčke ? Moram v nabavo po novi bazen, za pred vikendom, stari se je predrl, obljubila sem jo čoln, sva zadnjič gledali katalog od Pikapolonice in sem jo vprašala. če bi imela čoln, zdaj me pa vsak dan opominja, da bi Lina mela čoln.user posted image

Nile si me prehitela, sem hotela vprašat, če katera pusti otroke na počitnice s starimi starši....So pa starši dobri, da vzamejo s sabo kar oba, verjetno ni tako enostavno poskrbeti za oba. Zadnjič je mamina prijateljica razlagala, da na morje ne upa vzeti obe vnukinji, se ji zdi le prevelik zalogaj ( stari sta 5 in 3 leta ), tako so se na koncu zmenili, da gre samo mlajša, ker starejša je do sedaj hodila vsako leto.
No, saj s tem nimam problemov, ker tast in tašča ne bi vzela Line s sabo na morje, moji starši pa letos ne grejo, je bil vikend letos prevelik finančni strošek, prejšni teden so celo naredili fasado, čeprav letos ni bila v planu, pa še avto morata zamenjati , tako da, morje odpade.

Še nekaj mi razložite...a vaši otroci razumejo, da imajo dve babici, dva dedka?? Lina ve samo za moja starša, babi in dedi, druge strani kot da ni. Saj vem, da so samo krivi, ker nikoli ne pokažejo zanimanja zanjo, ampak vseeno. Prejšni vikend smo bili pri njih na obisku in reče tašča Lini naj gre z babi pogledat na vrt...Lina pa pravi babi ni...user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem je pa meni nerodno user posted image user posted image user posted image

Katrin nič kaj fajn zadeva tole v šoli, upam da ste rešili. A te igrače, ki si kupila Kaji so lesene?

Toliko, lep preostanek dneva

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.7.2007 19:42:51   
fipi
Ahoj .... čveke, ni čudno, da dežuje user posted image  . Se malce hecam. Da se vam malo potožim, da sta moja sončka prejšnja dva tedna bila bolana. Starejša je imela gnojno angino, pikec pa infekcijski bronhitis, čez 3 dni pa je dobil že drugič slinavko. Joj kako sta se mi smilila. Nobeden ni jedel nič. Z mlajšim pa sem bila tudi napotena v bolnišnico in hvala bogu so naju še isti dan poslali domov. V glavnem je to zanami in sedaj že pridno jesta in nagajata.

Nile: Čestitke ob obletnici poroke. Imaš pa res super moža, ni kaj. Aja sem brala, da vam klima že deluje, ker ste nekaj na začetku imeli probleme s klimo. Izgleda, da bomo morali klime naštimat na gretje user posted image , je kar hladno postalo.

Rainbow: To pa more biti naporno, če pupiki čez dan nič ne spita. Naš Nejc spi vsak dan do 3 ure. Mi prav paše, da v nedeljo po kosilu skupaj greva spat.

Dolina: Čestitke za nosečnost. Želim ti čim manj slabosti, hiter porod in zdravega otroka. Pa ne sekiraj se glede izjav lastnika lokala..... eh ne komentiram.

Joj sem se spomnila, da je ena od vas spraševala kako bo izgledalo ko boste 4. Pri nas je predvsem zjutraj pestro, ko se odpravljamo v službo, ko iščemo vsak svoje stvari, pa itak pol pozabimo doma od igrač do plenic...... jao jao... Je pa lepo da sta dva, saj se zdaj že kaj sama igrata pa mlajši precej ponavlja za starejšo.

Barbara.a: Dobrodošla med nami. Jaz se sicer bolj poredko oglašam..... kaj čmo, če pa nikakor si ne moren najti časa, da bi kaj več napisala. Tvoj fantek ima pa precej istih lasnosti kot naš user posted image .

Katrin: Upam, da se je tvoj kup perila kaj zmanjšo. Jaz imam celo leto vedno en velik kup perila. Likam pa vsako jutro preden grem v službo..... sem prav jezna naseuser posted image , da se ne morem odvaditi jutranjega likanja, da bi si lahko vse skupaj zlikakala v sobota... a jaz raje v soboto lenarim in počnem vse drugo.

Modrooka: Čestitke za vselitev v novo stanovanje. Želim vam prijetno bivanje.

Suzi*: Čestitke za nosečnost. Želim ti lepo nosečnost in čim lažji porod, predvsem pa zdravega otroka.

Za konec vam še povem, kaj je včeraj ušpičil naš pikec. Preden smo šli spat se je slekel tudi pleničko in odšel na kahlico lulat. Pa ga vprašan zakaj je to storil, pa mi reče da pred spanjem mora Nejc iti lulat, da mu ne bo potrebno ponoči iti. Mislim.... sva se z lubijom tako smejala.... pa sploh ne vem od kot mu ta ideja.

Aja, kje pa delate da imate po tri tedne pa še več dopustov. Mi v naši službi imamo po dva tedna. Na morju pa smo en teden, ker finančno ne vem, če bi lahko kaj več...., se pravi, da imate tudi lepe plače saj ste nekatere več tednov na morju user posted image . Pri nas v Prekmurju je kar se tiče plač katastrofa. Imam prijatelje, da z 7 stopnjo izobrazbe delajo za 650 €.

Če sem katero izpustila se ji opravičujem, pa upam, da mi ni preveč nagajal tiskarski škrat user posted image .

Imejte se lepo

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.7.2007 22:33:48   
rainbow
Čeerr!

zdaj pa me je res skoraj kap, kolko ste danes napisaleuser posted image user posted image

Najprej hvala za podporo mojim "živcem"; danes Enja ni več tulila, ko sem jo dala spat in je takoj zaspala; je pa Lia imela neke finte. pestro v glavnem.
ker je danes lilouser posted image user posted image user posted image , smo šle v Europark se igrat v Čarobni svet in sta ful uživali med žogicami itd; in potem mi je še uspelo naredit manjši nakup v sparu z obema, kar je bilo prvič, da sem šla z obemauser posted image
jutri pa grem malo v službo, tak da bo babi spet prišla.

Dolina, tisti tip pa je res user posted image user posted image ; Lia velikokrat lula v parku recimo; včeraj jo je celo kakat, pa sme spravila kakec v eno vrečko in vrgla v smeti (sem se počutila kot da bi za psom pobirala kakceuser posted image )

glede odvajanja - pri nas je zdaj zatišje, tudi če Enja reče, da bi šla akati, nič ne napravi v kahlo. In potem hoče imet pleničko nazaj. Moti pa jo, če je polulana in se hoče previt. ma, se sploh ne sekiram.

Skaana, imaš prav, verjetno se morata navadit na nov ritem doma, pa zmantrat ju je treba; včeraj, ko sta potem končno zaspali, smo šli v lutkovno gledališče in gledali eno zelo odštekano predstavo, ki po noje ni za take male otroke, ampak ok, nas je povabila Liina bivša varuška, ki je noter igrala, in sta cel čas lepo gledali in bili zelo pridniuser posted image ; če ne bi spali, zagotovo ne bi zdržali.
Skaana, če smem vprašat, kaj ti počenjaš pri ciglih, razen da jih od daleč gledašuser posted image ; čim več uživaj z Atenko zdaj, potem bo glavno user posted image ; se mi zdi, da sem jaz imela največ težav, ko se je rodila Enja, da se nisem mogla več toliko z Lio ukvarjat (in toliko slabe vesti).

Špacka, kako je kaj z Lino in rokami? upam, da je že mimo. glede starih staršev in počitnic; midva še nisva tega prakticirala; moj oče je poleti v Poreču, mama je končno v penziji od tega tedna daljeuser posted image  in ju bo lahko malo več popazila; ji je pa kar naporno, ker je tak tip, da misli, da jo mora otrok takoj ubogat, ko kaj reče (tudi z nama z bratom je še zdaj takauser posted image ) in je ne obremenjujem prav rada. Drugi dedek pa ni ravno preveč za te stvari, otroke namreč.
glede razumevanja števila babic in dedkov, za Enjo nimam pojma, ker še ne govori prav dosti. je pa Lia zadnjič eni punčki rekla, da ona ima pa samo eno babico in dva dedka. Mi je bilo kar hudo. Tak da po tretjem letu bodo že vedeli.

Katrin, vi pa boste res uživaliuser posted image user posted image user posted image ; mi gremo letos za 10 dni, pa se mi zdi dolgo. pa saj bo minilo kot bi pihnil.
Sicer pa čestitam za pametno izbiro nadomestnih aktivnosti (šoping) namest likanjauser posted image user posted image ; btw, jaz tudi zdaj tu klepetam, gora pa čaka. pa naj še malo čaka.

Modrooka, tudi od mene čestitke za selitevuser posted image user posted image user posted image user posted image ; tvojemu možeku pa res držim pestiuser posted image user posted image ; ma v tem šolstvu se mi zdi, je vedno težje dobiti stalno službo. jaz sem imela ful srečo.

Fipi, o joj, te bolezni pa niso kar tako. mi še slinavke nismo imeli. kako izgleda?
ampak vidim, da vi to hitro zrihtate; otroci so žilavi, resuser posted image

grem zdaj še malo tv pogledat, možek že aja, pa ga motim s tipkanjemuser posted image

lahko noč vsemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......