Skaana
|
Danes sem pa takele volje , kljub slebemu vremenu. Izgleda, da se vse ureja. Morfologijo sem uspela prestaviti za pet dni, tako da lahko v soboto gremo na morje . Čeprav bo druga ginekologinja, ker je moja na dopustu, a to punce na RR ju tudi hvalijo, tako da ni panike. Pa ploščice so včeraj prispele . Zdaj me pa takoooooo mika, da bi se kar zapeljala v Šentjur jih gledat. Ker polagat jih pridejo zdaj šele čez 14 dni, ko mi pridemo iz morja. In do takrat jih ne bom videla. Atena je pridna, vedno bolj brihtna in vedno bolj trmasto nagajiva . Včeraj smo se šli v Aqualuno kopat in nadvse je uživala. Aha, vprašanje za vas: je kaj takšnega kar ste na morju pogrešale oz. kaj je na morju za naše sončke nepogrešljivo? Ker mi še nismo bili tako v hotelu na dopustu in me je kar malo panika , da ne bi kaj pomembnega pozabila za Ateno. Špacka, tebi pa res svetujem, da ostaneš pri tej sedežni , kaj bi jaz dala za to, da bi mi noge masiral... Ja, kriterije pa mam . Je pa najbolj hecno, ker potem vidim, da itak ne bo šlo in se moram zadovoljiti s srednjimi variantami. Super, da gre Lini na boljše. Je pa res, da so te kožne spremembe zelo zategle... In čestitke za prvo lužico v kahlici Modrooka, ja mene si tud šokirala z Anino simpatijo . Je pa tolk luškana deklica že . In s prelepo sobico. A Ana tudi obožuje medvedka Puja? Naša tud. Rainbow, jaz sem pa danes ponoči slišala treskanje in osvetljevanje - na ful . Ja, tvoje pupe rastejo. Lepo da se boš odločila za kvalitetnejšo sobico. Itak so neuničljive tile MP. In zelooo lepe. Mojčca, lepo da si najdeš čas ob dveh pikah še za nas. Ne dvomim, da je bilo za Maticev krst svetovno . Je pa res zoprno, ker ponavadi mame najbolj nasrkamo , ker moramo vse postrečt. Ti kar naredi album, z veseljem si bom ogledala vašo svežo pridobitev . Pa kako je priden glede spanja . Kako pa je z Manco zdaj? Še ima kakšne težave? Nedvomno je tak velik cuker. IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Pa včeraj sedi na školjki, se polula in mi pravi: mami, zdej k sem prdala, pa dobim jajčka, ane???? Ja, so posrečeni teli naši otročki. No, jajčka ni dobila, je šla pa k Maticu in pravi: Matic, sem samo prdala, pa mami pravi, da jajčka ne dobim. Ti, ti mami, ane Matic . Brihtnica mala . Glede hiše te pa čist razumem. Jaz bi tud na lotu zadela, čeprav še v življenju nisem kupla srečke . Mi je pa čudno, kako nimate talnega pred estrihi . Hvala za čestitke za . Ja, če se bomo v jeseni sestale, nas boš spoznala predej bolj okrogle kot smo bile v ZOOju . Katrin, itak da za danes držimo pestke, za jutri pa še bolj . Samo da bo to za tabo. Vem, kako zoprno je to... Bosta vprašala za spol? Moj strogo noče, je kar jezen, če mu to omenim, mene pa vedno bolj mika... Mah, bom že zdržala. Sicer pa je itak vseeno in imam tak veeeeeliiiik občutek da bo še ena princeska . Ja, pa danes čakam na fotografije kuhinje. Joj, sem radovedna, sam so mi te kuhne res všeč . Ja, seveda, če lahko jo pač imaš. Pa uspešno kuho ti želim. Itak pa pridemo preverit na piknik v jeseni . Ja, dolgo ne bomo mogle čvekati s tabo . Pa nima veze. Poletje bo itak kmalu mimo, kajne? Bote pa res imeli potem gužvo s selitvijo . Ti pa še s trebuhom. Glede morja ti težko povem, ker še nismo bili. Jo je pa na bazenu - obvezno opremljeno z rokavčki in fredovim , ker tako ona hoče, en fantek prijel za glavo, potunkal glavo noter in jo držal sekundo pod vodo. Tamala pa nič, kot da se ni nič zgodilo . Sem pa res bila jezna na starše, ki to dovolijo. Tu jih še pa jaz kregat ne smem. Nisem navajena . Barbara.a, kako dobro da je Ožbej boljše. A vidva pa kar poroko drugo leto. Fino. Midva tud nisma poročena ravno zaradi astronomskih cen. Imela bi pa tako ornk poroko. No, pri najini številčni žlahti itak ne bi imela druge izbire. Mogoče potem, ko se bomo preselili in če bomo lahko prihranili kaj fičnikov . Ovkidovki, grem počasi kuhat. Veliko sončka vam želim, te dni ga bomo baje pogrešali.