Skaana
|
kolk ste fajne... Imam obupne dneve za sabo. Pa ne bom tožila, bo že boljše. In zdaj, ko sem se končno lahko usedla za računalnik, vidim koliko ste napisale. Pa še ti, barbara.a si se spomnila na nas. Res . Pa lepo po vrsti: Rainbow, upam da nisem prepozna za sobico. Imam nekaj fotk, ki sem si jih hvala bogu še pravi čas snela iz neta, ko je bil natečaj pri prilogi dela Delo&dom. Javi mi mail, pa ti jih pošljem. Ena z modrim stropom mi je še posebej všeč. Spodaj ima pa travnik . Glede opoldanskega spanja pa se jaz tudi sekiram. Takrat, ko sem doma, imamo probleme , moja mami, ki jo drugače pazi, pa nikoli . Mah, če ne gre, pač ne bo šlo. Ne moreš pomagat. Če pa jima tisti čas zavrtiš kakšno pametno risanko, pa tudi ni nič narobe. Kar pomisli, koliko nehote pozimi pregledajo takšne ali drugačne ekrane. Takšno je pač danes življenje. In moramo it v korak z njim. Sicer pa mislim, da bodo kmalu začele spet dremuckat popoldne (a so v vrtcu v isti skupini? Ker če ne, evo imaš vzrok, zakaj je doma težje - pač se imajo rade in so si preveč zanimive, da bi zapravljale skupen čas s spanjem ). USTVARJANJE - hm. Če mi bo uspelo najti stran: evo. Mislim, da imaš tukaj idej za celo poletje . Drugače ga pa ni čez risanje z raznoraznimi pripomočki - daj jima voščenke, čez pojdite s tempero, krede, pastele, debele barvice, flumastre... Kupi jima veeeeeliiiiikkkkk format - šeleshamer in ga napopaj na steno (mi imamo dvojna vrata prelepljena s tem in ta mala je do zdaj porisala "le" eno tapeto ). Lahko kaj nalepite na karton z lepilom za les (mekol), ki ga razredčiš z vodo (cca 2/3 lepila) - karkoli, kamenčke, mivko, pesek, školjke - vse to kombiniraš z risbo. Pobarvank jaz ne maram, ker nič ne razvija pri otroku. Če že, naj Lia nekaj nariše, Enja pa pobarva - to bi znala biti res dobra umetnija . Katrin, odlične ideje si dala . Aja, , jaz sem pa prva, moj PDP je na miklavževo - 6.12., sem pa kar malo žalostna, ker sem edina tukaj, ki bom še letos ostala brez bušija. Imate pa pri mojem imenu trakec, ki vam bolj nazorno kaže "rast trebuščka" . Počutim se drugače zdaj odlično, le danes sem pretiravala z delom (prelaganjem opeke) in me je vse bolelo. Trebuh je že velik. Skrajni čas, da si naredim tisto majčko . Sam kar nimam časa, da bi šla v trgovino... Špacka - čakamo na veselo novico . Modrooka, odlično ste to izvedli in bravo za Ano . Zdaj pa samo čakamo na slikce . Pe sem jaz radovedna . Želim vam nadvse prijetno bivanje v novem stanovanju in naj navdušenje ostaja in ostaja... Za bris itak pestke... potem pa še, da bi lahko čim prej . Glede odvajanja pa takle. Mi imamo Ateno doma tudi skoz nagico in res napreduje . Sicer po polžje, a gre. Zdaj smo pri stopnji, ko pove, da se je pokakala . Pa danes je dvakrat rekla, da gre kakat, pa je na WCju le prdnila. Se pa pravi, da bo počasi začela dojemati, za kaj ima ritko . Želim vam, čim bolj gladko prehajanje na suho obdobje . A tvoj je pa športni pedagog. Zoprno za službo, a ko jo bo enkrat "ujagal", bo čudovito, boš videla. Zame sanjska služba za atija . Držim pa pesti zanj, da bo čim prej odrešen skrbi. Katrin, jaz bi tud ... Saj se hecam, super zate. Ti privoščim. Sploh ker vem, kako je, če zidaš... Približuješ se drugemu trimesečju. Torej najboljšemu delu . Fino. Kar tako naprej. Dolina, ni za kaj . Besede kar letijo, če si prepričan v njih. Buši je super - je dosti bolj živahna pika v njem, kot je bila Atena. In veliko več mora dat skoz . Se pravi, da bo celi rajser verjetno . Se ga že veselim. A vi ste Zojo že odvadli plenic? Za lastnika lokala se pa nič ne sekiraj. Jaz to kar preslišim, čeprav mi pa ni vseeno. Sem pač preveč občutljiva. Jaz bi bila presrečna, če bi Atena hotla travico zalit . Pa fajn študiraj. Do petka se pa še beremo . NiLe, čudovitega možeka imaš . A to je bila vse njegova ideja? Fantastično. Res lepo. Midva pa "še" nisva poročena. Je zdaj hiša ves finančni zalogaj . Si pa oba želiva veliko poroko, če že. Ojoj, a sama dva bosta tu? Škoda, ker se kar dosti hodimo kopat in sigurno bomo kaj šli tja v tem času - razen če ne bomo na morju. Bom pa špičila ušesa in oči, če bom kje slišala ali videla Leo in Nika. In ju šla pozdravit . Mene je tud te ceste kar groza. Je pa res, da je Atena še kar previdna. Čeprav jo pa včasih kar prime in steče. Pač se še ne zavedajo nevarnosti. Aja, pa če sliši avto, se kar ustraši . En padec za tvojega športnika pač ni bil nič hudega, kajne? Samo da je bilo s pikico vse v redu. Ti pa zamrzne srce, res. barbara.a, Ožbej je tako lepo ime . In živahen je . Čist po mojem okusu . A on pa kar šreka že gleda . Zanimivo. Si mogoče Dolenka? Ker si rekla, da se merka, pa mi nekak na spodnji konec Dolenjske sliči. Tale prababica pa mora res biti še čila . Kako boste pa vi Ožbeju uredili sobico? Ovkidovki, spet cela litanija (pol se pa čudim, zakaj imamo tako malo št. objav, Marčevke ). Lepo pančite, javite se še kaj. Ja, pa pogrešala bom vsako posebej, ko boste na morju - to pa še ne pomeni, da vam ne privoščim . Uživajte sto na uro.