Dolina
|
Joj, NiLe, za škrlatinko. Čist sem šokirana, da ste jo spet fasali. in da se 4x ponovi. Groza. Joj, revca Lea. Želim vam čim prejšnje okrevanje, ma res noooooo...... Ma, jaz ne vem, jaz bi ji dajala sirup v čaj, sok, ali kaj podobnega. Kaj pa da se greste igrico, in da ona daje še svojim igračam in greste pač več krogov tako, da ga poje večkrat po malo? ali pa da ji daš en ful dober sirup za jest, da vidi, da niso vsi zanič in da ji ga potem s tem sirupom mešaš? Katrin, jaz sem ji dajala ta sirup, Čebelica maja, ga je imela rada. Zdej ji dajem pikovit, se mi zdi ČM mal presladek. Sej vem, da je iz medu, ampak vseeno. Mi smo za 13.05. in Živalski vrt (ali pa celjski konec). Mi smo se pa danes vrnili iz krajšega dopusta. smo bili tri dni v Bohinjski bistrici in res uživali, kolesarili, se sprehajali, šli s pletno po blejskem jezeru, šli na Voje.... Skratka, ni nam bilo dolgčas in uživali smo sto na uro. Lubi je celo tako zelo poganjal kolo, da je strgal ketno in sta z zojo ostala pri eni gostilni. Pol sem šibala nazaj po avto. Kahlica? Mi je ne poznamo. Včasih me mal skrbi, kdaj bomo šli ven iz pleničk, ker že pove, da lula al pa kaka, ampak ona bo to delala samo v pleničko. Ah, enkrat bo že .... Pri nas pa metoda, da sem žalostna ali da jokam SPLOH NE pali. Briga njo. Važno, da je po njeno. Tud to, npr. da noče od kje it, pa da jo bova tam pustila in greva naprej, jo ne skrbi. Ona se lepo igra naprej kot da ni nič. Tud ko se ji skrijeva in naju ne vidi več, je popolnoma flegma. Včasih jo pol enostavno pograbim in odnesem domov. Dere se pa ko Pavaroti. Modrooka, kako ste vi kaj? Zdravi? Upam, da.... Zdej pa šibam, gremo mojega očeta mal pozdarvit, ker gre jutri na operacijo. Se beremo.... Uživajte, kjerkoli ste, karkoli že počnete.
|