|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
13.4.2007 10:02:00   
Špacka

Skaana vse bo dobro boš videla, ker mora bit!user posted image user posted image  

Jaz sem v nosečnosti imela takšne izcedke do 16. tedna, potem je bilo pa ok.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.4.2007 13:27:56   
Katrin
Punce,

vsem hvala za vzpodbudne besede (mi je malo lažje), čeprav ne morem reči, da nam je bolje. Kaja je včeraj spet bruhala in ja Modrooka, zbolela sem tudi jaz (slabost, vročina, driska)... nimam besed. Kaja je tolk shujšana, da ji kar rebra ven štrlijo. Saj vem, da bo bolje user posted image

Je hotela danes na igrišče in sva šli: enkrat se je spustila po toboganu in rekla:"Mami, gremo domov. Utrujena sem."

Skaana, držim pesti za malo pikico user posted image user posted image user posted image

Grem; stanovanje je v takem razsulu, saj nimam ne volje ne energije pospravljati....

Ah, bo že user posted image  Za dežjem vedno posije sonce, ne?

Držte se in ostanite zdravi!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.4.2007 14:37:01   
modrooka
Še zate ena user posted image , da se čimprej pozdraviš!!!

Vsem želim lep vikend! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.4.2007 19:35:41   
rainbow
Ojoj, kaj beremuser posted image

skaana, držim pesti, da bo vse v reduuser posted image user posted image ;

katrin, vama tudi user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje!

Mi smo v redu, trkam na les!!

aja, lep vikend vam želim, zdravja in sončkauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.4.2007 10:17:30   
Suzi*
Katrin, obema želim hitro okrevanje in da bosta lahko hitro uživali na toplen sončku! user posted image

Skaana, vse bo uredu, misli pozitivno. Tudi jaz sem pri Anžeju imela tak rjav izcedek, pa je blo vse uredu! Bilo je pa čez vikend in sem šla kar na urgenco, so mi naredili UZ in me pomirili.... user posted image  Držim pesti za vašo pikico!!!! user posted image user posted image

Dolina, kako ste, ste že ozdraveli???? Mislim na vas! user posted image

NiLe, pridna!  Dohodnino tudi jaz isto kot Špacka delam ponavadi zadnje dni, pa sem tudi jaz jezna sama nase, ampak kaj čem.....bo že! user posted image

No, tako na hitro od mene.....zdaj pa šibava izkoristit sončka. Moj user posted image  je pri enem kolegu, nekaj betonirajo pri hiši, potem pa greva popoldne nekaj skupaj pojest (Anžej bo prespal pri mojih) in zvečer na en rojstni dan h kolegom....

Lep vikend vsem!!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.4.2007 13:59:20   
Dolina
Dan marčevke moje,

joj, Katrin, kok mi je hudo za vas, lej zunaj že sije sonček, tudi pri zdravju bo! Boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se Kaja čim prej pozdravi in postane zopet tvoje zlato sonce, tebi tudi en koš zdravja, da bosta spet veseli in navihani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  O bolnicah pa niti nočem razmišljat, vem kok so grozne in kok imamo fino državo.
A da bi šla pa k svojem zdravniku po bolniško (za tebe, čeprav nisi bila še bolna, ko je bila kaja v bolnici), pa ne moreš? Jaz imam take fine odnose s svojim zdravnikom in bi mi sigurno dal bolniško.

Skaana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe in tvojo pikico in naj ostane lepo tvoja pikica. user posted image user posted image

Eva1, je lukec zdej v redu?

No, jaz še mal šmrkam, ampak bo že minilo. sem pa dobila novo službo. user posted image user posted image  Za 4 ure (od 9 do 13). Kolektiv je super, vzdušje tudi, bom pa mogla kar možgančke uporabljat in še kaj naštudirat, tako da sem vesela, da bo delavno. Edina bolj slaba stran je pa plača. No ja...
Tko, da zdej zjutraj zgodaj ustanem, da študiram, dokler se Zoja ne zbudi, potem jo zrihtam in "predam" tašči. Seveda je vreščanje na kvadrat, ker me noče spustit. Tko, da mi gre včasih kar na jok. Ko pridem domov, pa še spi in imam tud še čas študirat, potem sva pa cel popoldan skupaj. user posted image user posted image

No, mi pa ravno zaradi pacarije nismo barvali jajčk, ker to je št. 1 pri nas: pacanje z vodo, po zemlji, po pesku, samo da se paca, pa je srečna... Sploh ne vem, kakšno bi bilo stanovanje, če bi barvali jajca, Jao jao...

Punce, a vaši malčki tudi naredijo vse tisto kar je "NE"? Npr. me vpraša, če lahko razbija po mizi, pa ji rečem, da ne, ker lahko mizo opraska, ona pa z veseljem začne z vilco po mizi tolčt. user posted image  In tud na vsako moje vprašanje (a greva domov, treba se je previt, ...) odgovori NE in se zraven smeji. Madona, včasih bi ji dala eno čez rit.

Zdej pa grem študirat...

Pa pa, user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
15.4.2007 21:20:17   
Katrin
user posted image user posted image user posted image  Čer ...

Ne upam sicer hvaliti dneva pred nočjo, pa vseeno: Kaja že tri dni je in je danes že trše kakala. Tudi meni je bolje, tako da upam, da bo sedaj šlo le še na boljše.

Še enkrat vsem hvala za vzpodbudne besede in želje po okrevanju.

Nekaj dni bova zagotovo še doma user posted image

Prav lepo nočko vsem,

Katrin

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.4.2007 14:06:36   
Skaana
user posted image  ku ku user posted image

tudi jaz imam boljše novice. Veliko boljše se počutim, izcedek je minil... Tako da, zdaj samo še čakam četrtka, da mi povedo, da je vse user posted image .

Katrin, še vedno veliko user posted image  in user posted image  za vaju. Držita se, stiskajta se, pa bodo kilce kar poletele gor user posted image . Ubožica Kaja, nekaj najbolj bolečega je pogled na suhega otroka. Samo, da je in bo vse v redu.

Dolina, najprej čestitke za službo user posted image . Saj sem vedla, da moraš čimprej od tiste stran. Vesela sem zate.
Ne in ja? Seveda, Atena tudi gleda v oči, potem pa nardi čisto tako. Pri njej najbolj zaleže, a še vedno reko, da rečem, da zdaj sem pa žalostna user posted image , ali pa da rečem takrat, ko kaj naredi, kar želim, da sem vesela user posted image . Poglej, kako se zdaj mami smeji!

Suzi*, pam da sta se imela z user posted image  lepo.

Prav vsem še enkrat hvala za tolažbo in vzpodbudo user posted image user posted image user posted image .

user posted image  Aja, naša Atena je vedno bolj navihana. Zdaj pozna že dve barvi - rdečo in rumeno. In zadnjič user posted image , je moj user posted image  neki smrkal in mel čisto zabasan nos. In je ponoči ful smrčal. Tega pa mi nismo navajeni user posted image . In potem tamala sredi noči začne lezit k meni in se stiskat: "Volk prihaja, mami, volk prihaja!" Preden sem jaz pogruntala, kaj ji je, je minila ena ura. Ampak potem, ko pa sem, sem pa skoraj umrla od smeha user posted image user posted image user posted image . Potem sma pa oba med smehom razlagala pikici, da oči pač smrči in da lahko spi pri meni, če hoče...

OK, toliko od nas. Bodite sončnouser posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
17.4.2007 12:06:42   
mojčca
Pozdravček

Se vam javljam prav na hitro, da vam sporočim lepo novičko. V petek, 13.4. je naša Manca dobila bratca Matica. Velik je 50 cm in težak 3340. Na svet pa se je odločil pokukati ob 2.34 uri. Porod je bil kar hiter, sem pa šivana in to zelo user posted image user posted image user posted image .

Manca je našega user posted image  sprejela super, stalno ga ljubčka in ga želi imeti v naročju. No, držim pesti, da bo jutri, ko ima kontrolo pri ortopedu vse tako, kot je potrebno in da ne bo dobila gipsa. Ja, sedaj pa samo še počakamo, da pride domov očka in ven na sonček. Ja, Matica je treba peljati na sveži zrak, mamica pa gre malo počivat, leže seveda, ker sedim težko.

Pa, pa

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
17.4.2007 12:25:24   
NiLe
Danes bom pa samo ploskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vam čestitala, ker imate vse po vrsti lepe novičke user posted image user posted image user posted image

Mojčca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke za novega člana - MATICA, vse lepo želim celi družinici in da bo Manca dobro prestala pregled user posted image .

Skaana: no, lepo, da se je stanje umirilo. Pa le poročaj, kako boš opravila na pregledu. in seveda pazi, da ne garaš preveč okoli hiše user posted image  

Katrin: veš, kako sem vesela, da sta s Kajo spet med zdravimi. Sedaj si pa le privoščita kakšno tortico ali redilno stvar, da bosta nadoknadili izgubljeno user posted image

Dolina: tudi za tebe je zopet posijalo sonce. Bravo za službo!

Uf, sedaj me je pa zagrabila lakota in grem nekaj pojest. Uživajte v teh lepih sončnih dneh user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
17.4.2007 12:26:58   
Skaana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Mojčca.

Čestitke za Matica (pa je le bil fantek, da se nista namučila z imenom in zdaj imate par user posted image ).

Dragi Matic, naj ti bo svet dobrodošel, naj se dogajajo čudeži to leto vendno znova in znova. Naj ti rojenice prinesejo zdravja in nasmeške v zibel.

Posebej pa še čestitke mali Manci - za bratca. Na čimveč skupnih iger user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
17.4.2007 20:59:29   
rainbow
oooo, tudi jaz čestitam, Mojčca, za novega člana družineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful lepo kombinacijo imen sta izbralauser posted image

skaana, krasno, da je boljeuser posted image user posted image , naj tako tudi ostane še naprejuser posted image

katrin, upam, da sta že prišle k sebi in da se kmalu ojačatauser posted image

Dolina, bravo za službouser posted image ; saj, treba je bil malo v akciji!

vam štirim in vsem ostalim tudi lep pozdrav, veliko sončka, vitaminčkov, smeha, nagajivosti (da ne bo samo pri nasuser posted image ), bolezni pa eno nauser posted image !!!!

jaz pa se najbolj veselim solo izleta v petek in sobotouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
17.4.2007 23:15:26   
Katrin
Čer,

se javim, preden grem spat user posted image  SMO ZDRAVI !!! Kajo peljem jutri še na kontrolo, potem pa verjetno v vrtec, ne vem user posted image , mogoče bova potegnili do konca tedna (bi blo fino, ne?). Danes sva bili cel dan v Mostecu in uživali user posted image

Drugače pa bi o Kaji lahko napisala full, kar pa je seveda nemogoče user posted image  Priznati moram, da ne dohajam njenega možganskega toka, govora, misli .... enostavno ji ne morem sledit; kaj vse je sposobna skupi spravit in si zmislit. Na pamet zna povedati že Muco Copatarico in Rdečo kapico, da o pesmicah sploh ne govorim. 4 vrstično rimo ji povem samo dvakrat in puf, jo že zna....

Dolina: čestitke za službo user posted image  in veliko uspeha

Skaana: čestitke za boljše počutje in držim pesti user posted image user posted image user posted image

Mojčca: čestitke za sineka in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image

Rainbow, NiLe, Modrooka in ostale: hvala še enkrat za lepe želje!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
                      n a š e    s r e č a n j e

Lahko noč!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.4.2007 21:31:58   
Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image  Katrin, vzela si mi te vprašaje! Že dvakrat sem hotela vprašat, kaj je zdaj s srečanjem, pa sem pozabila. No, rekli smo nekje na Štajerskem, a ne? Jaz se ne spoznam najbolje tako, da predloge za kraj prepuščam tokrat ostalim. Za termine pa npr. (to so sobote, lahko damo tudi na nedeljo):
5.5.; 12.5.; 19.5.; 9.6.; 23.6.
Lepo, da sta s Kajo v redu, če uspeta bit doma do konca tedna, vama želim uživanja. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mojčca. Čestitke za Matica! In držim pesti za Manco, da ne bo dobila gipsa, da bo vidno napredovanje in da bo šlo samo še navzgor. user posted image user posted image user posted image  tebi pa, da se ti šivi čim prej zacelijo. user posted image

Skaana, kako si kaj danes?

Rainbow, lep solo vikend ti želim. Uživaj!

Midve sva sami, sva delovno... Mal sem slabe volje, ker ima Zoja en tak ogromen "izpuščaj" na spodnji strani stegna, rdeč, hrapav. Danes večji kot včeraj, torej se širi. Hladilno mazilo nič ne pomaga. Probala sem s fenistilom, pa jo peče - torej jo ni nič pičilo, ker jo potem ne bi bolelo, ko sem jo namazala s fenistilom. Če jutri ne bo bolje, grem do tete, da pregleda zadevo.  Sem najprej mislila, da je od klopa, ker ga je imela v soboto, samo je povsod enakomerno rdeč in ni okrogle oblike.
Pa še nekaj "groznega" se nama je danes pripetilo. Skoraj jo je povozil kolesar. user posted image user posted image  Sva stali na robu ceste in gledali, kje ima kak žep, da spravi račun. Ko sva ugotovili, da nima žepa, sva odšli dalje. S tem, da je ona začela tečt, seveda po sredi ceste (no, to je v bistvu ulica čez del vasi), v tem prileti "od nikoder" kolesar. Men se je skoraj srce ustavilo. user posted image  Tud ne vem, če je imel ta kaj bremz, ker se mi je zdelo, da se sploh ne bo ustavil. No, na srečo, je bilo vse dobro. Sva ji potem skupaj razložila, da mora prej pogledat naokrog, preden steče kam. Jaz pa bom tud mogla imet oči "na vseh možnih straneh". Saj najbolj sem jezna na sebe, samo res ga nisem videla. user posted image

No, sem rekla, da grem samo za pet minut na net, pa je mimo že pol ure. Grem še mal možgančke trenirat, pol pa v horizontalo.

Nočko, user posted image  

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.4.2007 11:58:16   
NiLe
Hojla marčevke user posted image

kako nas tole vreme razvaja, a ne? Men bi blo čist fajn, če bi bilo tako vse do septembra user posted image

user posted image  Katrin, da si omenila srečanje. Nazadnje, ko sem ga omenil, ni bilo nobenga odziva user posted image .
Najbolje, da začnemo vpisovati pod termine, kdaj bi kdo utegnil. Pri nas so sobote v maju več ali manj zasedene (rojstni dnevi, pa en vikend na morje), tako da bi bilo mogoče boljša varianta nedelja. Kaj pa vem, dejmo se zorganizirat in probajmo, da nas čim več pride na srečanje.

Katrin, tvoja KAJA pa res raztura, mi smo še daleč od pesmic in pripovedovanja pravljic. Ah bomo že, meni je sedaj LEA ful luštna, ko pove kako besedo čisto nepričakovano, ali pa nekaj razlaga in nimam pojma, kaj želi povedati user posted image .

Rainbow: uživaj na izletu. 

Skaana: kako si opravila na pregledu?

Dolina: joj, mene kar zmrazi, ko pomislim na naše otorčke, ko so ob cesti. Pred kakšnim mesecem je Nika na prehodu pred našo hišo skooooraj zbil kolesar in če ne bi zabremzal bi ga pokosil in raje ne pomislim kaj bi lahko bilo. Jo je pa kolesar kar skupil, saj ga je vrglo čez kolo in poletel po zraku in .l.. sicer je bila njegova krivda, ker je prinorel, Nik pa je pogledal ko je prečkal cesto. Ja, res ji treba imeti stalno na očeh.

Lepo se imejte user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.4.2007 12:29:20   
Skaana
Na hitro iz službe - SRČEK BIJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In sve je čisto v redu. In tako bo tudi ostalo, kajne?

Atena bo dobila bratca ali sestrico - predvidoma 7.12.2007 user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.4.2007 14:26:22   
Dolina
Skaana, vse bo ostalo v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.4.2007 16:18:22   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Na hitro iz službe - SRČEK BIJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In sve je čisto v redu. In tako bo tudi ostalo, kajne?

Skaana, seveda bo tako ostalo!!!user posted image  

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.4.2007 21:04:41   
rainbow
bravo, Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa vam moram povedat, da sem postala čisto ta prava tetauser posted image user posted image user posted image ; moj brat in njegova partnerka sta se pridružila nam staršemuser posted image user posted image user posted image

sicer pa me nekam daje zdravje, ampak jutri vseeno gremo veselo v Italijouser posted image

lep vikend vsem želim!!!!!!!!!!!!!!!!

lp, rainbow

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.4.2007 21:31:48   
Katrin
Čer,

mi smo zdravi user posted image user posted image user posted image , a smo lahko še malo doma, da se pocartamo user posted image  Lahko si le mislite, kaj počneva s Kajo, ko je zunaj tako lepo vreme user posted image  Kakor je bil prejšnji teden grozen, tako nama je ta teden bilo vse poplačano.

Skaana: čestitke za malo pikico! Seveda bo vse v redu in da mi niti za trenutrk ne pomisliš drugače user posted image user posted image user posted image

Rainbow: tetka? Bravo !!! Tudi to je svojevrstna vloga v življenju user posted image  V Italiji uživajte in ne zbolet!

NiLe: hvala user posted image  Tudi Lea bo spregovorila in ne boste je mogli več ustavit user posted image  Zadnjič sva s Kajo sedeli na klopici in se pogovarjali kot ta veliki prijateljici. Prav fino mi je, ker se lahko z njo že vse pomenim. Če pa slučajno ne držim obljube ali naredim kaj narobe, me hitro popravi in spomni user posted image

Dolina: Ojoj, samo da se je vse srečno končalo. Cesta je res user posted image  Tudi mene je vedno strah tega....

SREČANJE:
potem pa najbolje, da kar dopolnite seznam (mi s 1.majem načeloma začnemo hodit na morje, tako da ne morem obljubit oz. ne vem še - zaenkrat se bom podpisala...)

sobota, 12.5.: katrin
nedelja, 13.5.: katrin

sobota, 19.5. : katrin
nedelja, 20.5.: katrin

Lokacija? Na Štajerski konec se ne spoznam user posted image  S predlogi na dan ....

Lahko noč vsem in lep vikend user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.4.2007 21:07:32   
Dolina
sobota, 12.5.: katrin, dolina 
nedelja, 13.5.: katrin, dolina

sobota, 19.5. : katrin, dolina 
nedelja, 20.5.: katrin, dolina

Nočko user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.4.2007 21:28:42   
eva1
Čer!

Če bo srečanje kje v bližini Celja, se vam tudi mi pridružimo, če bo imel ati frejuser posted image

Skana-sem vesela da je vse ok...boš videla kako bo čas hitro minil..le uživaj!!!

mojčca-čestitek za Maticauser posted image user posted image user posted image user posted image ,če bi bil pri nas sedaj user posted image bi bil tudi Matic, ampak sem zelo, zelo vesela da imamo pupouser posted image

Luka mi pa spet nekaj kaka veliko, pa tudi tko bolj tekočeuser posted image , sicer  normalno je, pije, je razpoložen...ne vem, pomoje so zobki,al kva? petic še nima zunaj-bomo vidli!

zdej pa šibam pred TV..nočko!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
21.4.2007 9:22:23   
Suzi*
Jutro. user posted image

Midva sva pa ta vikend sama. user posted image  ima priprave pri zboru, ker grejo v maju na tekmovanje v Bratislavo.

Anžej še vedno spi, kar je čudno. Ponoči smo imeli po res dolgem času probleme.......mislim da ga malo moti zabasan nosek, ker sem ene tri ure ponoči hodila okrog njega, se je ves čas zbujal, dokler ga ni končno oči zrihtal user posted image . Upam, da ne bo še kakšne vročine dobil.

..aha, se je zbudil..........se javim pozneje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
21.4.2007 11:02:51   
Suzi*
...sem nazaj. Ja, nosek imamo precej poln, vročine ni in upam, da je tudi ne bo. Sem mislila, da bova šla ven, pa tako čudno mrzlo piha, da kar ne vem... user posted image  Na srečo že lepo piha noska, edino s čiščenjem s fiziološko je pa še vedno problem. Se otepa z vsemi štirimi, se dere kot da bi ga iz kože dajala....user posted image

.
.
Dolina!!!!  ČESTITKE za novo službo!!!!  user posted image user posted image user posted image  Si jo res zaslužiš. Naj ti bo tokrat lepo, pa želim ti krasne sodelavce, dobrega šefa, pa zanimivo delo! Fino je, ker delaš 4 ure, pa da lahko zraven si še veliko z Zojo, pa še za učenje imaš čas! Res sem vesela zate! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede "NE"....pri nas je tudi trenutno vse ne, ampak res za karkoli je najprej odgovor ne ali ne bom....potem pa edino če rečem, "bom pa jaz" ali pa bom očitu dala........potem je pa JA. Za vsako stvar se je treba na dolgo in na široko prepričevat, itak nič ne sliši če mu kaj govorim, kot da bi govorila steni........pri nas zaleže šele, če bolj naglas isto stvar ponovi oči, mene pa večinoma sploh ne jemlje resno. Včasih deluje tudi taktika od Skaane, da se naredim, da jokam ali da sem žalostna, potem me pa pride božat, pa reče da bo priden, itd. user posted image
Glede izpuščaja.....Anžej je imel kar nekaj časa en tak rdeč hrapav okrogle izpuščaj na ritki, zdravnica nam je dala Lamisil mazilo.....mazala sem mu 2x na dan....je blo treba mazat pa 6 tednov!!! Ampak je izginil. Nam je bilo rečeno, da je lahko od kakšne domače živali, ampak ne vem, kako bi lahko prišla v stik z anžejevo ritko.. user posted image
Pa kaj berem, da ste imele bližnje srečanje s kolesarjem!! user posted image  Mene je tudi tega ful strah in držim Anžeja za roko kot klop. Na srečo se je že navadil, da kar sam da roko, ko gremo na sprehod. No, dobro da se je pri vas vse srečno izteklo!!!!!

Skaana, sem vesela za vašo pikico, da je vse uredu. Le tako naprej, itak da bo vse uredu. Ti samo bodi lepo sproščena, pa ne pretiravaj z delom okoli hiše! user posted image user posted image

Mojčca, čestitke za malega sončka Matica. user posted image user posted image user posted image  Tudi meni je ful všeč ime, pa dobra kombinacija z Manco. Bodite lepo!!!

Katrin, sem vesela, da slišim dobre novice glede vašega zdravja!!! Le tako naprej.

Eva1, glede kakanja....mi smo imeli jeseni cele tri tedne probleme z drisko. Bila sva tudi pri zdravnici, pa je rekla, da če normalno je in pije, da nima čist kaj dat........poskusi z bananami, čajem iz cuhih borovnic, slanimi palčkami. Upam, da hitro bolje!! user posted image user posted image

Sem pa ful vesela, da naš mali končno kaže zanimanje za kahlico. Ko ga dam gor, se vedno polula, občasno tudi kaka. Res je priden. Tudi se zgodi, da sam pove, da bo lulal in potem hitimo slačit..... user posted image  Kako je pa kaj pri vas z navajanjem na kahlico???

Greste kam med prazniki? Mi res nismo imeli namena nikamor it, potem pa smo se vseeno odločili, da gremo za 3 dni na morje, ker je ravno bila ugodna možnost. Moj je vzel v službi en apartmajček v Červarju. Nisem še bila tam, pojma nimam kako je, mi je idimo v interesu, da smo skupaj in da malo zamenjamo okolje. Komaj čakam naslednjo soboto! user posted image

Lepo bodite, uživajte z vašimi sončki na sončku, pa veliko pišite ta vikend, da mi ne bo preveč dolgčas brez mojega user posted imageuser posted image  

pa pa, Suzi

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
23.4.2007 8:26:28   
modrooka
Punce, Ana je bila spet bolna, tako, da sem bila prejšnji teden doma. Vas kasneje malo preberem in se še oglasim. Sedaj namreč nimam časa... Želela sem vas samo pozdravit!

Lep dan!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

b
Katka 1

b

b (87%)

b (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!