|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
1.5.2007 23:23:22   
Dolina
Čer,

user posted image user posted image  rainbow za sladke počitnice. Naše so tudi bile sladke. Prav super smo se imeli.

NiLe, men pa je najhuje spakirat, ker nikol ne vem, koliko česa naj vzamem s seboj. V avto pa itak možek vse zloži. No, tokrat sem imela slabo uro časa, da spakiram vse (ker so me v službi zadržali, do šestih smo pa morali ključe prevzet) in sem pozabila kup stavri - na srečo mojih tako, da se cele tri dni nisem počesala user posted image user posted image , pa spala sem v trenirki user posted image user posted image , brivnik sem sunla možeku user posted image , še dobr da nismo šli v bazen.....
Ne vem, kako bom poleti pakirala, ko gremo za slabe 4 tedne na dopust, me že panika grabi. user posted image

Upam, da Nik ne bo zbolel. In upam, da dolgo ne boste več rabili AB, ker je tole grozno, če noče Lea jemat zdravil. user posted image user posted image

Katrin, Nile ima prav, veliko bo še prvomajskih, mi smo šli v zadnjem trenutku, ampak te tri dni, ko smo doma tud uživamo, vsaj ni treba pakirat...user posted image user posted image

Wahoo RR, glej, da prideš v ZOO user posted image

Joj, punce, kok je men to hecno, da Zoja bolj zabušava pri hrani, ampak tolk rajš je mivko, pesek, luže, postano vodo. Fuj. user posted image  že od nekdaj je morala vse dat v usta in še vedno je tako. Pa tolk so me tolažili, da to delajo samo dojenčki. user posted image  Slpoh ji ne morem dopovedat, da mivka ni hrana. Lumpa mala se skrije za smrekico in lepo papca mivko. Al pa pije vodo, ki jo ima tašča zunaj za zalivat vrt... Pol pa poslušam od babic, da ji manjkajo minerali in vitamini. A mislite, da je to res?

Skaana, Zoja pa skoz sprašuje za barve, nobene pa ne ugane. Nekaj časa je bilo vse črno, zdej je aktualna rdeča. user posted image  Čudno da ni rumena, ker je njena najljubša.

Eh, zdej pa grem spat, ker zjutraj ne morem vstat.

Nočko user posted image user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
2.5.2007 21:26:32   
Katrin
AŽURIRANO (OSTALE SE PRIPIŠITE):
13.5.07: Rainbow, NiLe, Dolina; Eva1, Katrin, Wahoo RR 

En kratek pozdrav, preden grem počivat user posted image

Počitnic je konec, bile so kratke, a zaradi tega nič manj sladke user posted image

Upam, da ste vsi zdravi in komaj čakam, da se ponovno vidimo user posted image

Nočko in uspešen konec tedna user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.5.2007 8:08:30   
modrooka
Punce živjo!

Moram se vam prav takoj javit, drugače mi bo šef spet naložil toliko dela, da se do 15h ne bom videla ven in spet ne bom imela časa za vas. user posted image

Vidim, da se dogaja. user posted image  Pridne ste s pisanje. Že vnaprej se vam oproščam, ker vas ne bom poimensko navajala. Bom poskušala na hitro povedati, kako je z nami... Želim pa vsem bolnim, da se čimprej pozdravijo!!! user posted image user posted image user posted image

Z nami je pa takole: 14 dni nazaj je bila bolna Ana (takrat sem se vam še javila), prejšnji teden pa sem zbolela jaz (vnetje sinusov). Še vedno sem na antibiotikih. Zdravnica mi je rekla, naj se ne igram s svojim zdravjem in naj drugič pridem prej. Prehlajena sem bila namreč že ene 3 teden pred tem, pa nisem odležala, tako, da je vse skupaj šlo na sinuse...
Skratka...

Prejšnjo sredo sem torej šla k zdravniku. Isti dan je potem Ana moji mami padla s tobogana in smo šli še na urgenco, ker zdravnica ni bila prepričana, če ima zlomljen nos. Tako, da smo cel dan bila potem z njo v Ljubljani v Kliničnem. Moram pa reči, da sem bila prijetno presenečena nad skrbnostjo zdravnikov in njihovo prijaznostjo. user posted image user posted image  Jih moram malo pohvalit, enkrat za spremembo user posted image ...

V petek smo nato šli v Portorož, kjer smo bili do torka. Moja zdravnica mi je rekla, naj grem, da mi morski zrak ne bo škodil, kvečjemu bo pospešil moje zdravljenje.

Imeli smo se super. Portorož je že čisto poletno razpoložen. Turisti so preplavili plaže, le morje je prazno (in v njem kup meduz). No, pa tudi njegova temperatura pač ni ravno primerna za kopanje. Mi smo se kopali v Morskem parku Bernardin (bili smo namreč v hotelu v Bernardinu).
Mi pa grejo tile turistični delavci ful na živce (sploh v hotelu - ful delajo razlike med slovenskimi in tujimi gosti - mi Slovenci ne bomo nikoli deležni tako lepega nasmeha kot naprimer Italijani). Bljak. user posted image

Glede srečanja. Meni ZOO sicer zelo odgovarja user posted image user posted image , tudi datum me ne moti, imam le en problem. Namreč moj user posted image  ob nedeljah igra v nogometni ligi in ga bom težko prepričala, da se ji odpove. Tako, da bi mi trije lahko prišli šele popoldne po kosilu. Kdaj ste se pa ve nameravale dobiti?

Evo, naj bo dovolj za sedaj. Se še kaj beremo!

lp

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.5.2007 19:00:08   
Skaana
Heej, na hitro še od mene.

Vidim, da se zadeve umirjajo user posted image . Bubančki so bolše in to je super user posted image .

Glede srečanja sem že hotla včeraj ažurirati še naju z Ateno za 13., pa danes dobim vabilo za dobrodelni koncert rdečega križa. In ker sem mentorca na šoli, bom zelo težko manjkala user posted image . Bom se pa poskusla opravičit...

Mi vsi smo čisto v redu. Dopust smo preživeli sicer doma - saj veste, hiška in hiška user posted image , samo nam ni nič manjkalo. V ponedeljek smo šli malo na Rifnik peš in micena je v delavnicah zelo uživala. Naredila si je celo svojega zmaja user posted image .

Danes je pa moj novofundlandec star 12 let user posted image user posted image user posted image . In kupila sem mu tak goveji pasji kolač in dve svečki sma zapičili notri. Atena mu je pa nesla, zapela pesem vse najboljše, pihnila svečke, pobrala svečke dol (je rekla, da jih ne bo pojedel user posted image ) in mu servirala. Jaz pa sem za fotoaparatom skoraj umrla od smeha user posted image user posted image user posted image . Res je že posrečena, tale naša mala.

Drugič še kaj več napišem. Res, res pa upam, da se vidimo drugi vikend v maju. Kaj pa sobota res ne bi šla skoz? user posted image

user posted image mčke za vse.

Midve

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.5.2007 20:36:58   
rainbow
user posted image Čer!

Glede srečanja, nam bi sobota čisto v redu pasala, ni problema.

skaana, tvoja Atena pa je res facauser posted image

Modrooka, vam pa res dogajajo te bolezni in pripeljajiuser posted image ; tobogani pares znajo biti nevarni. Meni je včasih kar slabo, ko Enjo gledam, kak ga mašira gor. Problem je v tem, da se prav nič ne boji in tudi ne ve, kaj se lahko zgodi.

joj, moram vam povedat, da je pri nas trenutno super aktualna Pika Nogavička. Za crknit. In naš "blesavi" ati seveda downlouda vse možne Pike, in zdaj celo še originalni film iz leta 73, ki smo ga še mi kot otroci gledali. In pol tisti konj in opica, Enja je čisto navdušena. Moram omejit spet to gledanje.

danes imam spet solo večeruser posted image , dela pa seveda tudi. kar grem, da bom čim prej gotova.

lepo nočko želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.5.2007 21:07:22   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Kaj pa sobota res ne bi šla skoz? user posted image  

Se mi zdi, da NiLe ne more ob sobotah. Jaz sem si pa tudi že prestavila neko stvar iz nedeljo na soboto, tako da sedaj ne morem več premikat.

No, kakorkoli se boste odločile user posted image

Lep vikend in čim več sonca user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.5.2007 21:28:35   
Katrin
Še nekaj sem se spomnila user posted image

Vidimo se lahko tudi na 4.RR pikniku, ki bo 27.maja user posted image  Sama sicer še ne vem, če nam bo zneslo user posted image

Ostanite nasmejane user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.5.2007 22:43:45   
Dolina
Čer,

Modrooka, sam da se je vse dobro končalo. Sem pa presenečena, da imaš dobre izkušnje z zdravniki v kliničnem. Vsaj nekaj. Sem bila ravno danes na obisku pri očiju v Kliničnem (ki je hvala bogu uspešno prenesel operacijo in se dobro počutiuser posted image user posted image ), in moram rečt, da sem zelo hvaležna, da smo med zdravimi. kaj vse tam vidiš, mi je šlo kar na jok v dvigalu.
Modrooka, či prej okrevaj in čuvaj zdravje. user posted image user posted image user posted image

Skaana, bravo za tvojega novofundlandca. user posted image user posted image  To pa je starost. Mi pa nič ne praznujemo pasjih rojstnih dni. No, dobi dodatno mero crkljanja. Žal pa je na dietni hrani, ker imamo večne probleme z ušesi user posted image  in sedaj veterinarji sumijo, da je alergična na hrano. Bogi pes, mora jest brikete na osnovi rib. user posted image  Čeprav, se mi dzi, da jih ima user posted image še rajš kot tiste prejšnje. Mogoče ma pa mal mačjih genov user posted image  Upam, da se bodo nehale te terapije z ušesi, kmal bomo bankrotirali.

Glede srečanja: nam je vseeno, kdaj sobota ali nedelja.

Rainbow, viš, na Piko N. sem pa čist pozabila. Zoja je še ni videla. Pri nas je in Piki in Nodi in vse knjige o živalih. user posted image

Tko, zdej pa bežim spat, se mi mal nabira faks, pa v službi je gužva, ker pride davčna mal na okrog.user posted image

Nočko

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.5.2007 7:12:27   
modrooka
Punce,

ne vem sicer, kdaj bo 13.5. srečanje, vendar vam moram povedati, da ima moj user posted image  ravno tisto nedeljo tekmo šele ob 13h (vedno jo ima dopoldne), tako, da mi pred 16 uro sploh ne moremo priti... user posted image user posted image

Ful bi blo fajn, ko bi se nam vsem uspelo dogovorit... Da se vidimo...

Evo, še današnji delavnik preživimo, potem pa JUPI vikend!

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.5.2007 10:01:52   
NiLe
Hojla user posted image

vidim, da se dogovarjate za srečanje v soboto. Žal, nam nikakor ne uspe v soboto, tako da pride v poštev le nedelja. Upam, da se nam uspe dogovorit, da se srečamo user posted image  

Modrooka: mislim, da bi bilo najbolje, da se dobimo dopoldne okoli 11h, tako da bi lahko vi vseeno prišli. 

pozdrav

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.5.2007 10:10:44   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Modrooka: mislim, da bi bilo najbolje, da se dobimo dopoldne okoli 11h, tako da bi lahko vi vseeno prišli. 

pozdrav

Moj ima tekmo ob 13h na Jesenicah. Tam mora biti 20 minut prej. Tako, da bi iz Ljubljane morali štartati tam nekje do 11.30. Pol urice pa je malo premalo za srečanje user posted image ... 
Ve se nič ne ozirajte na nas... Žal je tako naneslo...

Če se boste pa srečale popoldne po 16 uri, pa se vidimo!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.5.2007 18:10:05   
NiLe
... in potem vse tiho je bilo user posted image user posted image user posted image smo skoraj padli na drugo stran. Dejte, javite se, da se zmenimo za srečanje.

Danes je pa res eno smotano vreme, še dobro, da smo dopoldan izkoristili sonce in bili par uric zunaj. Popoldne smo brez očija in smo po kosilu pekli  muffine ...  moja dva škrata s kuhinjskimi kapami in predpasniki ... joj, sta bila luštna.  Muffini so pa super uspeli user posted image

Moram iti, izgleda, da je prišlo do prepira in moram posredovati.

Lep vikend user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.5.2007 21:51:45   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
... in potem vse tiho je bilo user posted image user posted image user posted image

Tukaj! Tukaj!

Pride vikend in vse ponikne user posted image  No, mi že dva dni letamo po trgovinah in izbiramo ploščice za kopalnice in tla. Izbira je tolikšna, da se ti zrola, cene so pa tudi tako zelo različne... Danes sem našla talne ploščice za 90 eurov kvadratni meter user posted image  Ne glede na vse, mislim, da sva končno našla, kar sva iskala; izrise sem naredila, sedaj grem pa še "uradne" izrise naredit...

Srečanje: Jaz sem za, tako, kot smo se pogovarjali. Ne glede na to, kateri datum izberemo ali uro, nikoli ne bomo mogli priti vsi - žal. Določite le še uro: meni odgovarja tudi ob 11ih.

Upam, da se vidimo v kar največjem številu naslednjo nedeljo user posted image

Lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.5.2007 22:32:54   
rainbow
oj!

Nam ura odgovarja, torej 11; če pa se dogovorite kako drugače, tudi v redu.

Upam, samo, da zdrži zdravje. Lia je bila danes že neka čudna; upam, da se je kaj ne poloti.

ful sem neka tečna zadnja dva dni; nič se mi ne da pisat.

no, lepo se imejte še jutriuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.5.2007 22:40:26   
NiLe
No, pa ste se le zbudile user posted image user posted image user posted image Torej za srečanje načeloma velja, upajmo samo, da bo vreme, ker če bo takšno kot danes user posted image user posted image , bo kriza.

Ej, Rainbow: ne bit tečna in slabe volje user posted image user posted image ... Mogoče je pa kej v zraku, ker sem se danes cel dan drla na Nika, saj je bil res zelooo poreden in neposlušen in sem večkrat povzdignila glas user posted image , tako da sedaj čutim, da me kar malo grlo boli. In pol je še prej pred spanjem nekaj izsiljeval ... upam, da bo jutri bolje.

Lepo preživite nedeljo.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.5.2007 14:11:21   
Dolina
Dan,

evo nas. nam je za srečanje vse v redu: ob 11h al pa ob 16h. Je pa verjetno boljš dopoldan za tiste, ki ste od malo dlje. Skratka, mi pridemo....že ob devetih. user posted image user posted image user posted image  Ne ne, hecam se.

Pri nas je gužva, v novi službi se je napovedala davčna in je mal hektike in vsega .... tako, da sem še čez vikend delala (hvala bogu, da doma user posted image ). Ko je kaj prostega časa, pa študiram.

Zoja je super, tako lepo se je z njo pogovarjat in ko pridem domov iz službe, me tko stisne, da mi gre kar na jok od sreče user posted image user posted image . kak dan je mal sitka, najbolj me moti, ker se z aljo kar naprej nekaj tepeta. druga brez druge ne moreta, ko sta pa skupaj, pa se grizeta, lasata.... cel "žur". user posted image

Danes gre k zobarju, ker se ji spodnja enka maje (sicer že od avgusta lani), ker se ji je pod zobkom na dlesni naredila neka bela bula. joj, upam, da ne bo nč treba pulit al kaj posegat, da ne bo potem imela straha pred zobarji. Jo pa pelje kar lepo oči, ker mene je preveč strah zobarjev in da je ne bom kej znervirala. Držte pesti, da ne bo nč treba delat.

Tko, zdej pa grem za knjige, ker moje dete še lepo spančka in moram izkoristit luknjo.

user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.5.2007 10:23:38   
Skaana
Heej, moje somarčevke user posted image .

Glede srečanja ZOO Ljubljana, 13.5.2007 ob 11. uri. Uspela sem se opravičit, tako da verjetno z miceno prideva user posted image . Samo upam, da se mi kakšen izcedek spet ne ponovi - tako kot ta vikend, ki sem ga morala preležati user posted image . Drugače bova pa očija motivirale, da si MORA  vzet še za naju kaj časa... Nasploh bi bilo lepo, če bi šel zraven, pa še sama ne bi zdle potovala, ko sem že čist zmešana od tega izcedka. Če bi šla na pregled, bi morala na bolniško, zdle pa tega res ne morem...

Skratka, dala bom vse od sebe, da Atena končno obišče živalski vrt in da se KONČNO spoznamo user posted image . Saj res, kako se bomo pa prepoznali?user posted image  Jaz sem taka čist mičkena, pa zelo blond user posted image . Micena pa kuštravo svetle lase, ki si jih noče postrižit. Tako ji najpogosteje naredim kar čop na vrhu glave, da jo ne moti.

Ovkidovki, mejte se in NASVIDENJE.user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.5.2007 10:40:14   
Katrin
user posted image  Skaana, komaj čakam, de se končno spoznamo!

Tudi Dolino! user posted image

NiLe in Rainbow že poznam, pa vseeno komaj čakam, da se ponovno snidemo!!! user posted image user posted image user posted image

Držimo torej pesti za lepo vreme in se vidimo v nedeljo !!!!

Saj bi napisala kaj več, pa nimam časa: delam 5 stvari hkrati user posted image  (plan sobotnega izleta za otroke, naročam podloge proti poškodbam za zunanja igrala, rišem izrise kopalnic, se menim z delavci, ki so neposlušni user posted image  ... )uf in še kaj bi se našlo, pa moram v službo.

Lep teden in se kmalu vidimo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.5.2007 10:53:10   
Katrin
Še nekaj informacij:

Vstopnice za enkraten obisk

Otroci do dveh let ............. brezplačno
Predšolski otroci................ 3,5 €
Šoloobvezni otroci, dijaki....4.5 €
Odrasli............................... 6 €
Pasja vstopnica..................1 €

user posted image  

< Sporočilo je popravil katrin -- 8.5.2007 10:56:10 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.5.2007 10:53:55   
modrooka
Punce živjo!

Joj, kar malo sem vam fovš, ker se boste v nedeljo videle, mene pa ne bo zraven user posted image . Ampak, saj vam ful privoščim. Žal je tako naneslo. Očitno mi ni usojeno.

Poslikajte se in seveda se priporočam za ogled fotk.

Drugače pa smo OK. Ana je bila včeraj KONČNO cepljena (pri 25 mesecih) in končno je spet imela posvetovalnico. Je vse vredu user posted image user posted image user posted image . Zdravnica jo je celo pohvalila, da v marsičem prehiteva sovrstnike. Ne vem, jaz sem samo srečna, da je spet malo zdrava in da je ostalo ok. Seveda sem nanjo zelo ponosna (zdravnica se je najbolj čudila, da se že sama oblači in slači - predvsem hlače, krilca ipd.), se pa ne obremenjujem s temi stvarmi... Tako kot nekatere znanke, ki kar ne vejo, kako bi se z vsako stvarjo 1000x prehvalile user posted image .

Punce, uživajte v nedeljo, spomnite se kaj na nas in se beremo!

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.5.2007 17:16:27   
NiLe
Helouuu ...

zunaj so prave poletne temperature, vreme je super lepo ... mene je pa v posteljo položila angina in sicer ko sem najmanj pričakovala.

Sem bila danes pri zdravniku, tako, da sem že začela s kuro antibiotikov ... upam, da se do nedelje pozdravim in da končno spoznam Skaano (user posted image da boš uspela priti. Možička pa le s seboj pripelji. Predvidevam, da bomo imele vse "boljše" polovice s seboj user posted image user posted image user posted image ) in Dolino in pa veselilm se ponovnega snidenja s Katrin, Rainbow, Wahoo ...

A pride še katera? Več nas bo, bolj bo luštno user posted image

Modrooka: saj jeseni se spet kaj srečamo, zato ne bodi žalostna

Zdele grem pa nazaj ležat ... kot nalašč jaz vedno takrat zbolim, ko moj dragi dela popoldne do večera , tako da sem sama z otroci, jih moram animirat, strežt ... namesto da bi počivala user posted image Še dobro, da je prišel sedaj moje oče in jih je odpeljal na igrišče.

Lepo, lepo se imejte ... pazite nase in držite pesti, da se pocajtam
user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.5.2007 20:50:21   
rainbow
Čer!!!!

Tudi pri nas zaenkrat z zdravjem dobro zgledauser posted image user posted image  za nedeljo, seveda, ki se je res že veselim, juhejuser posted image user posted image ;

Joj, NiLe, pa veš, da bolezen pride res ko jo najmanj rabišuser posted image ; upam, da se res do nedelje pozdraviš, da se nam pridružite.

Katrin, si faca in pol user posted image user posted image

skaana, super, da si se tako potrudila in da prideteuser posted image ; izcedka pa ne bo več, čiračara. user posted image  no, tudi zares ti to želim, iz srca.

Modrooka, saj se bomo videli, jeseni zagotovo!! tvoja pupa pa je res zlata na tej slikiciuser posted image

Dolina, kak je bilo pri zobarju???

Kot vidite, sem že boljše volje, do nedelje pa bom sploh superuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.5.2007 22:16:03   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Kot vidite, sem že boljše volje, do nedelje pa bom sploh superuser posted image

user posted image user posted image  Sem full vesela zate, da te je tista ta zoprna in sitna stran izpustila iz svojih krempljev user posted image

Drži se in ne zbolet!!

NiLe: joj, joj... ti le pridno papaj tablete in pupaj čajčka, da se v nedeljo vidimo user posted image

Modrooka: saj bo še veliko prilik, ne sekiraj se! Ne morem pa reči, da mi ni žal...

user posted image

vsem malim in velikim, zdravim in bolanim ....

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.5.2007 22:22:27   
Dolina
Čer,

na hitro se javim, ker pol grem pa spat, jutri sem leteča, ker grem na en pogreb v Lendavo. Če bi me kdo prestavil tja...user posted image

Vsem želim zdravja (NiLe, do nedelje boš že tip top, sam pit ne boš smela piva user posted image user posted image user posted image , Skaana, očija lepo zraven zvleč, pa pozabi na izcedek, vse bo v reduuser posted image user posted image ), in lepo vreme v nedeljo, da se vidimo.
Ja, NiLe, moja boljša polovica gre zraven.
Kje se bomo dobili? Na začetku vrta (kjer je posoda za hrano, pa gremo skupaj en krog med živalce), al na igrišču (po moje bo tam gužva). Kaj pa tam zraven igrišča, se mi zdi, da je iz hlodov narejeno za sedet (tko kot kakšne stopnice na stadionu zgleda; čeprav malčki zihr ne bodo dolgo od daleč gledali igral user posted image )?

Modrooka, sem vesela za vaju, da je Ana zdrava, ma to je res najbolj pomembno, zdravje. In če ne prej, se pa jeseni vidimo. user posted image user posted image

Zobar: cel dan je razlagala, da gre k zobarju, pol se pa z lubijem parkirata pred zobarjem in ona v jok, da ne bo zobkov pokazala. user posted image user posted image  Potem je bila potrebna animacija. Zobar je pa super, mlad moški, ki zna z otroci, jo je gor pa dol vozil na stolu, pa balon naredil iz rokavice, pa tko. v glavnem, uspeli so jo nahecat, da je vsaj mal pokazala enko. Čez en mesec gremo nazaj, da ji bo "spulil" user posted image user posted image  Pravi, da se že lepo maje, da naj jo še mal sama razmaje in da je bolje, da gre ven. Tista bulica pa sicer ni nič hudega. Joj, me je kar groza. sej vem, da je samo zobek, ampak da jo ne bo preveč bolelo. Pa da se ne bo potem bala zobarja. Po izkušnjah sicer pravi, da je boljš, da ji ne da lokalnega anestetika (v spreju seveda), ker je grenek in pol verjetno ne bo hotla več ust odpret. Taščo pa najbolj skrbi, da bo škrbasta par let. user posted image  No, sej jo razumem. Men je pač bolj važno, da bo vse v redu.

Tko, zdej pa bežim.... Lepo se mejte, pa se kmalu vidimo. user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.5.2007 22:23:36   
Dolina
Katrin, kok lepa slikca. user posted image user posted image user posted image

Nočko...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Posvojitev
agnes

Ali bi posvojili romskega otroka?

da (25%)

ne (48%)

ne vem, se ne morem odločiti (27%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!