Dolina
|
Čer, na hitro se javim, ker pol grem pa spat, jutri sem leteča, ker grem na en pogreb v Lendavo. Če bi me kdo prestavil tja... Vsem želim zdravja (NiLe, do nedelje boš že tip top, sam pit ne boš smela piva , Skaana, očija lepo zraven zvleč, pa pozabi na izcedek, vse bo v redu ), in lepo vreme v nedeljo, da se vidimo. Ja, NiLe, moja boljša polovica gre zraven. Kje se bomo dobili? Na začetku vrta (kjer je posoda za hrano, pa gremo skupaj en krog med živalce), al na igrišču (po moje bo tam gužva). Kaj pa tam zraven igrišča, se mi zdi, da je iz hlodov narejeno za sedet (tko kot kakšne stopnice na stadionu zgleda; čeprav malčki zihr ne bodo dolgo od daleč gledali igral )? Modrooka, sem vesela za vaju, da je Ana zdrava, ma to je res najbolj pomembno, zdravje. In če ne prej, se pa jeseni vidimo. Zobar: cel dan je razlagala, da gre k zobarju, pol se pa z lubijem parkirata pred zobarjem in ona v jok, da ne bo zobkov pokazala. Potem je bila potrebna animacija. Zobar je pa super, mlad moški, ki zna z otroci, jo je gor pa dol vozil na stolu, pa balon naredil iz rokavice, pa tko. v glavnem, uspeli so jo nahecat, da je vsaj mal pokazala enko. Čez en mesec gremo nazaj, da ji bo "spulil" Pravi, da se že lepo maje, da naj jo še mal sama razmaje in da je bolje, da gre ven. Tista bulica pa sicer ni nič hudega. Joj, me je kar groza. sej vem, da je samo zobek, ampak da jo ne bo preveč bolelo. Pa da se ne bo potem bala zobarja. Po izkušnjah sicer pravi, da je boljš, da ji ne da lokalnega anestetika (v spreju seveda), ker je grenek in pol verjetno ne bo hotla več ust odpret. Taščo pa najbolj skrbi, da bo škrbasta par let. No, sej jo razumem. Men je pač bolj važno, da bo vse v redu. Tko, zdej pa bežim.... Lepo se mejte, pa se kmalu vidimo.
|