|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
8.5.2007 22:39:53   
Katrin
Hvala user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
9.5.2007 11:00:53   
NiLe
ej, punce

moje zdravstveno stanje je danes malo bolje, izgleda, da so AB prijeli, grlo me še vedno boli k user posted image , ponoče sem se čist prepotila in sedaj sem na vitaminih, čajih in pridno ležim. Vsake toliko časa grem do okna, od kjer lahko opazujem mojo Leo na vrtčevskem igrišču ... se tako lepo igrajo user posted image

Moj predlog je, da se dobimo pri vhodu in naredimo en krog, potem pa na igrišče, čeprav bo sigurno gneča.
Ja, Dolina, piva žal ne bom mogla piti,  bom kar na soku.

Katrin, res si se potrudila (si pa res multipraktik user posted image ), ko si prekopirala cenik od ZOO.  Zelo sem bila presenečena, da je vstopnica zastonj samo za otroke do 2 let. Imam namreč v spominu, ko je bil NIk manjši, da je bila meja za nakup vstopnice višina otroka 1 m, tako da smo se šlepali do skoraj 3,5 leta.  A mislite, da lahko naše marčevke zakamufliramo in rečemo, da še niso stari 2 leti? Tele vstonice so res user posted image drage. Za 4-člansko družino takoj pride 20 evrov user posted image

Pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
9.5.2007 15:24:10   
Skaana
user posted image user posted image user posted image user posted image  pridemo - vsi trije, ups. no štirje user posted image . Moj user posted image  je sicer mal žalosten, ker mora ravno ta vikend še v soboto v Lj delat, tako da pravi, da bo potem res čisto cel teden v Ljubljani. No, sam za naju bo pa to naredil user posted image .

Modrooka - pa nam pa res ni namenjeno, da se srečamo user posted image . Upam res na jesen user posted image . Mogoče ga pa tako zelo zažuramo, da bomo ob štirih še tam, pa se srečamo kje pred ZOOjem. Kaj praviš?

Koliko nas potem bo? Malce razmišljam o skupinski karti user posted image . Ta ideja, da rečemo, da so stari leto in pol, ni slaba. Sam jaz bom potem morala Ateno utišat user posted image . Mah, drugače bom pa tud to "požrla". Bomo že preživeli cestnino, bencin ipd.
Aha, kaj pa za jest, majo tam kaj pametnega? Ker jam moram zdaj vsako uro dat nekaj v usta user posted image , kar se mi že tud fino pozna.
NiLe, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ekspresno okrevanje, Katrin, user posted image  za vzpodbudo (saj veš, jaz sem na istem, itak te nameravam zaslišat glede ploščic user posted image ), aja, Wahoo, kaj prideš?, Dolina, naj te ponesejo... oblaki danes user posted image , Rainbow, fino, da si boljše - kar priznaj da je takoj boljš že sam zato, ker se bomo srečali user posted image . Suzi*, kje pa si ti, pridite še vi, proossssiiiimmmm.

Res že nestrpno čakam, da vidim te naše cvrkoline user posted image .

Pa pa.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
9.5.2007 21:17:13   
Katrin
user posted image

Hvala!

Torej, kar se tiče cene: ja seveda bomo rekle, da so naši otročki stari manj kot dve leti user posted image  Prihranimo euro in imamo za kavo user posted image

Tudi jaz mislim, da bi se dobili ob 11ih pred vhodom, če pa kdo pride kasneje, se najdemo notri.

Danes popoldne sva šli s Kajo čofotat po lužah user posted image  Palerina in gumijasti škornji - žurka user posted image  Full je uživala. Kaj več se pa tako ali tako v nedeljo pomenimo, ne? user posted image

Mirno noč vsem user posted image  

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.5.2007 7:07:16   
Dolina
user posted image user posted image  Poredne, poredne, marčevke. Bogim živalcam ne privoščite cekinčkov. user posted image user posted image  No ja.... sej so res kar dragi. No, jaz bom rekla, da bo julija stara dve leti, dokumentov za njo itak ne nosim sabo. Oz. še boljš, mož bo šel kupit karte. user posted image
Na dunaju imajo pa prav fino (sicer je dnevna vstopnina tud kar visoka), imajo letno karto, ki je mogoče 2x dražja od dnevne, kar se potem bolj splača.

Torej pred vhodom. user posted image  NiLe, igrišče nam ne uide, user posted image user posted image  naša ga že od daleč zagleda. Hvala bogu, da ni takoj kje na začetku. user posted image

Skaana, kok jaz vem, nimajo kaj prida ponudbe hrane. Mislim, da imajo neke sendviče, pa sladoled, slane palčke.... Skratka, rajš si sabo vzemi, user posted image naša.
Sem že jaz Suzi* spraševala, če pridejo, pa se nič ne javi. Pa ja niso še na morju? user posted image

Joj, punce, men se ne da študirat. user posted image  Mal mam krize. Ta teden je bil čist zapolnjen in niti ni bilo časa. Včasih pa še Zoja noče spat opoldan, al se pa zbudi ravno, ko priletim iz službe i n pol ni nič s študijem. user posted image  No, junija sigurno ne grem, je preveč vsega.

Fajn se mejte....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.5.2007 8:43:03   
NiLe
se bom pofočkala, da ne pademo na drugo stran user posted image

No ja, včasih bolniška pride prav, da se lahko zjutraj tudi malce razvajam ... moški del družine še spi (danes ima Nik zobarja, ki se ga fuuuul boji, ampak moramo iti ker ima 2 luknjici, pa še spodnji enki mu rineta ven in se mlečna zobka majeta ... uf, bo še pestro pri zobarju), jaz sem pa odpeljala Leo v vrtec, sedaj pa jutranja kavica in RR ... res mi je lepo user posted image

Ej, Dolina: upam, da zaradi naše majhne laži o starosti naših dveletnikov živali ne bodo kaj prikrajšane, ampak se mi zdi res zelo drago, sploh če primerjam z zagrebškim ZOO-jem, ki je veliko cenejši in veliko lepši. Da o dunajskem ne govorim user posted image

Katrin: to pa mora biti užitek ... po lužah skakat. BOmo prakticirali ob naslednji nevihti user posted image Kaj veš, a Wahoo pride?

Skaana: ti se le "oboroži" s prigrizki, da te ne bo lakota matrala. Sicer pa, na zadnjem srečanju smo imeli kar nekaj hrane za grickat, tako da ni panike user posted image user posted image user posted image

Tako, nedelja se bliža, srčno upam, da se v soboto izlije dež in da nas pričaka prelepo nedeljsko dopoldne in bomo lahko uživali v druženju z našimi sončki user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejteeeeeee

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.5.2007 9:05:32   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
srčno upam, da se v soboto izlije dež

Ti, ti, lumpa ti! Midva peljeva otroke na Snežnik in ne rabimo dežja user posted image

Ja, Kaja je neznansko uživala, ko je čofotala po lužah. Poskusite!

Kar se tiče Wahoo, še ne ve, ker njen mož dela in se še ni odločila, če bo prišla sama z dvema navihankama. Spomni me v nedeljo, ker imam Fredov obroč zate v avtu.

Hvala bogu, da je petek, ker se ne dohajam več! Včeraj so končali tlake v hiši; kuhinja izmerjena, izrisana in naročena; kopalnice izrisane in naročene; tako, da sedaj ima "ženski" del v družini malo miru (v izkop greznice in podobne stvari se ne bom vmešavala user posted image )!

No, kaj več si povemo v nedeljo! Srčno upam, da bo sonček!

Lepo se imejte in kmalu na svidenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.5.2007 9:45:32   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katrin

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
srčno upam, da se v soboto izlije dež

Ti, ti, lumpa ti! Midva peljeva otroke na Snežnik in ne rabimo dežja user posted image

Hej, Katrin ...

saj veš, da vam ne želim slabega vremena  ... tudi mi imamo nekaj obveznosti na prostem, tako, da mi tale dež prav nič ne paše. Če pa že izbiram, potem raje vidim, da je v soboto dež in da bomo imeli v nedeljo sončka

za napore pri vaši hiški ... sedaj pa le malo izpreži user posted image .

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.5.2007 10:05:58   
modrooka
Punce,
držim pesti, da boste imele lepo vreme!!!

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... za vse vas!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.5.2007 12:56:39   
Špacka

Samo na kratko, da vam zaželim maksimalno uživanje v nedeljo...........sem vam kar malo fovšuser posted image ......hecam se..... lepo se mejte......držim pesti, da bo lepo vreme, saj bo, mora bit.user posted image
Ja upam, da vas pa kdaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj le srečam user posted image

Lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.5.2007 21:23:12   
rainbow
Čer!

Končno petekuser posted image user posted image

Lia se že veseli živalskega vrtauser posted image  njej je marsikdaj pametno prej kaj najavit, za motivacijo; Enji pa nisem še ravno eksplicitno razlagala, ker, če njej rečem, da gremo kam, si že obuva čevlje in skozi vrata.

Po moje me bo tak šok v nedeljo, koliko so naši marčevci zrastliuser posted image  tak da že komaj čakam!!

lepo soboto, pa res ne rabi deževat.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.5.2007 22:05:03   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: katrin

Hvala bogu, da je petek, ker se ne dohajam več! Včeraj so končali tlake v hiši; kuhinja izmerjena, izrisana in naročena; kopalnice izrisane in naročene; tako, da sedaj ima "ženski" del v družini malo miru (v izkop greznice in podobne stvari se ne bom vmešavala user posted image )!

user posted image  mene pa ravno to še čaka - ravno jutri grem na lov user posted image . Pa me kar panika grabi user posted image . Mah, bo že, kajne. V nedeljo pa se res vidimo user posted image user posted image user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.5.2007 20:14:02   
rainbow
Ojla!!

Saj ta dež bo samo prehoden a ne. ker v MB trenutno nevihta divja.

kako kaj pred našim srečanjem, upam, da vsi zdravi in prideteuser posted image

torej jutri ob enajstih pred vhodom zooja. Mi bomo šli iz mb okoli pol desete, tak da mislim da bomo točni.

sijuuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.5.2007 20:23:41   
NiLe
čeeer ... ja, jaz res upam, da današnji lep, sončen dan ne pomeni, da bo jutrišnja nedelja deževna ...
Držimo pesti, pa en indijanski ples zaplešimo, da odženemo dežne kaplje user posted image user posted image user posted image

Zelo se veselim jutrišnjega srečanja, čeprav ne bomo prav dolgo, ker mora user posted image popoldne v službo  user posted image

Se vidiiiiimooooo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.5.2007 20:47:08   
Wahoo RR
Helo

Samo javljam se na raport....

Sem se odločila, da kljub temu, da moj dela zjutraj - pridem z obema navihankama sama. Bom
pač malo več šibala okrog in manj klepetala user posted image

Če bomo takrat še tam, pa mogoče če moj prišiba :)

Se vidimo...komaj čakam user posted image

pa-pa

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.5.2007 1:07:39   
Suzi*
Dobro jutro, bejbe! Jaz sem ravno gledala evrosong, se šla stuširat, zdaj se pa še na raport javim. Dolini sem sicer že sporočila, pa da še uradno javim, da jutri oz. ups, danes pridemo tudi mi vsi 3je!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image  Lubi je sicer nocoj na cvičkariji, pa danes smo bili na eni poročni-piknik zabavi........sem mu zabičala, da naj pride domov ob kakšni dogledni uri, da bo jutri zgledal ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ....ja, no, mal se hecam.......al pa tud ne.......vam povem, do kdaj je ponočeval. user posted image user posted image   Ful sem vesela, da vas bom videla, pa da bom videla vse naše cukrčke skupaj. user posted image   user posted image user posted image user posted image
Ja, Skaana, super da pridete!!!!!!!!!!  Tudi moj možek se vsak dan fura v LJ v službo, tako da mu je tudi kar malo odveč it še v nedeljo v LJ, najraje je za vikende doma, ampak bo že preživel to eno nedeljo, a ne??  user posted image

Se kmalu vidimo!!!!  Lahko noč, šibam spat!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.5.2007 9:05:47   
NiLe
user posted image user posted image Suzi, to bo luštno, ko nas bo tako veliko. Pa še enega fanta bomo imeli. Moj Nik je kar malo nesrečen, ker ne bo imel "taprave" družbe, ampak mislim, da bo na koncu kar užival.

Joj, koliko je že ura ... Lea in možek pa še kar šlafata. Jih grem zbudit ...

... see yaaaaa ....

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.5.2007 9:06:21   
Katrin
user posted image Super!

Se že veselim! V Ljubljani je sonček, se torej vidimo čez slabi 2 uriuser posted image

pa-pa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.5.2007 18:39:46   
rainbow
Se javljamo po vrnitvi domov. Bi še bili pa je bilo taaakoo vroče pa Enja je hotela že abonma na vlakuuser posted image .

Res je bilo fajn, čeprav se absolutno strinjam za tretje srečanje, da bomo samo mi. Ampak je bilo vseeno fajn. je fino enkrat na leto it v zoo.

pa še Zojo in Ateno smo videli na novo, kak sta luštni gospodičniuser posted image , pa frajerja Anžejauser posted image , pa tudi ostale Kajo, Leo in Lino, kako so zrastleuser posted image user posted image . se mi zdi Enja še najbolj dojenčkasta od vseh. samo to je zato, ker je pri nas ta mlajša. Lia je bila tudi bolj odrasla al kak naj rečem.  

Naši dve sta zdaj pri čebelici Maji, midva pa počivava na internetuuser posted image

Kako sem pridna, sem bila prva. To zato, ker me zvečer čaka za službo kup stvari, pa še Enja je cela pikasta in samo upam, da ji zginejo pike, ker mi ni zdravniku za hodit. Ne vem, kaj bi lahko to bilo. Ali od kake hrane ali od sonca.
ker imela je že 6.to, vodene koze, peta drugače zgleda, pri škrlatinki je menda vročina ali pa vsaj prehlad, še kaj????

user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.5.2007 7:53:06   
Dolina
Jutro!

user posted image user posted image  rainbow, da si se že včeraj javila. Joj, punce, prav fino je bilo in sem vesela, da smo se spoznale tudi v živo. user posted image user posted image user posted image  Čeprav časa za klepetanje pa res ni bilo veliko. Zato pa je bilo tako sončno. user posted image user posted image
Rainbow, men se pa sploh ne zdi Enja dojenčkasta. Pa prav velika je. user posted image   Se mi pa zdi Zoja največji "razbojnik". Takoj, ko ji kaj ne paše, poseže po svojih metodah... Popoldan smo imeli še cele bitke, ker je bila zaspana, v avtu je zakinkala glih za vzorec in pol bi celo popoldne samo grizla in cukala. user posted image

Mogoče so od sonca tiste pikice, rainbow, ker mene je tud mal speklo in če imaš bolj občutljivo kožo, se takoj pikice naredijo (take čist drobne). Meni se vedno poleti. Upam, da ni nič drugega. user posted image user posted image

NiLe, za Nika pa res nismo prava družba. user posted image  Manjkajo fantje. Upam, da mu ni bilo preveč dolgčas. Mogoče pa drugič s sabo pripeljete še kakšnega prijatelja. user posted image

No, mi smo šli popoldan še na družinsko srečanje, bi morali it že dopoldan, ker pa so nas povabili šele v petek, sem jim sporočila, da so mal prepozni. Sej sem bla jezna, da nas povabijo na odhajilo in RD nečaka dva dni prej. Mislim, .... user posted image  Ampak to je vsakič tako, vedno zadnji moment povejo tako, da mal jim je pa prav, da nismo prišli na celotno praznovanje.

U, madona, kok je že ura, moram v službo.

Čauuser posted image user posted image  

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.5.2007 9:16:52   
rainbow
Jutro!

kaka asica sn jaz, evo zdaj je ura 9.11, in jaz sem že nazaj doma - peljala Lio v vrtec, šle z Enjo pokazat pikice k zdravniku, seveda so od potu, peljala jo nazaj v vrtec, prišla domov, obesila perilo in zdaj grem končat teste za danesuser posted image user posted image user posted image  pa morm se malo pohvalit, hihi.

je rekel mož, da je on itak vedel, da nič ni. samo kaj, jaz nisem zdravnik, imam vsaj zdaj mirno vest, pa še vzgojiteljicam lahko uradno razlago podam in fertig. Drugače pa bi se cel dan sekirala, jaz pač taka sem. zato pa imam toliko sivih lasuser posted image

joj, danes bo vroče, jaz pa nimam nog urejenih, da bi lahko pokazala vsaj gležnje v kakem lahkem kriluuser posted image , pa ta teden sploh ni časa, da bi šla h kozmetičarki na voskanje. Nič, hlače, pa je.

joj, hvala Dolina; saj Enja je kar pri stasu, edino zaradi govora se mi zdi dojenčkasta. pa saj mi je všeč takauser posted image

ah, jaz bi še kar klepetala,pa moram delat. fajn se imejteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.5.2007 10:06:57   
NiLe
Dan user posted image

včerajšnja nedelja je bila res krasna in prav vesela sem, da smo se zopet srečali.
Me je res veselilo, da sem spoznala Skaano, Dolino in Suzi ter vaše polovice in pa seveda vaše SONČKE.

A bomo naredili kakšen album? Jaz še nisem uspela pogledat naših fotk, ampak mislim, da se bo našla kakšna za skupen album - sploh tista, ko se Lina, Kaja in Lea držijo za rokice. 

Tile naši MARČEVCI so res eni taki sončki in res upam, da se naslednjič srečamo na kakšnem pikniku, da se otroci lahko igrajo, ta večji pa kakšno rečemo user posted image user posted image user posted image

Rainbow, si pa res super pridna, da si do 9h že toliko stvari opravila. Glede pikic pri Enji sem pa tud sama posumila na sonce. Jap, moramo paziti nase in še toliko bolj, ker tole sonce je res ubijalsko.

Lep začetek tedna, pa ne preveč vročega, vam želim ... uf, je že vroče

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
14.5.2007 11:01:03   
Katrin
Dobro jutro user posted image

Prav vesela sem, da sem vas spoznala, vaše družine in naše malčke. Kakšni cukrčki! Časa za klepet res nismo imeli, bo drugič bolje. Morda bi res naredili en piknik bolj vzhodno od Ljubljane.

No, vsem, ki je bilo včeraj vroče: v ZOO so v senci namerili 28 stopinj user posted image  Kljub vsemu, smo mi ostali tam skoraj do 16ih. Kaja je res uživala in še vedno pripoveduje o živalih, kaj je videla, kako se oglašajo, kako jih je božala. Bilo je super!

Potem smo se odpeljali še do hiške, da vidimo, kako izgledajo tlaki (super! user posted image ) in smo se domov vrnili šele ob 9ih. Utrujeni in polni doživetij smo popadali vsak v svojo posteljo.

Rainbow: vesela sem, da ni kaj hujšega; saj se mi zdelo, da so vročinske pikice. Si pa res pridna (prava super mama user posted image  - ko si tok stvari naenkrat popedenala!)

NiLe: ideja za album se mi zdi super, zberimo slikice...

Skaana, Suzi in Dolina: lepo vas je bilo končno spoznati!

Lep teden in se slišimo!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
14.5.2007 21:34:32   
rainbow
Spet jazuser posted image

kaj pa porečete na to, da me je potem okoli dveh klicala vzgojiteljica na mobi in me seveda ni dobila, sem bila pri pouku, in klicala moža, da ima Enja še vedno izpuščaj in da je nerazpoloženauser posted image ; pa ji mož pravi, da saj sva pa bili pri zdravniku zjutraj in ona češ, da bi še enkrat šli. Svašta, dvakrat na dan pa res ne bom tja šetala, saj je te menda zdravnica zjutraj dobro videla pike. Sem bla čisto paf, no.
že zadnjič sta pravili, da je Enja sitna, jokava. Ne vem, no saj tudi odrasli niso vedno dobre volje. Res pa je, da je trmasta, pa včasih bi kar nekaj, pa še sama ne ve prav, kaj. Mogoče ji manjka kaj za tolažbo, ker nič nima (mislim prst, ninico...)

No, bomo videli jutri, kaj porečeta. Saj drugače sta ful v redu, nimam kaj rečt. samo vedno imam slabo vest, če Enja kašlja, pa jo peljem v vrtec, ali kaj. ne vem, če vsi starši takoj alarm zaženejo in že k zdravniku in že na bolniško. In zato sem danes šla tja, da bom mirna, kaj je, in pol še ta klic. Svašta, no.

ok, malce zatežila, soriuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
14.5.2007 21:52:33   
Katrin
Oh, Rainbow, upam, da se ne izcimi še kaj iz tega. No, ne vem, kaj naj si mislim: naju vzgojiteljica še nikoli ni klicala, češ da je Kaja nerazpoložena user posted image  Hmm, morda pa se boji, da se bo tudi sama nalezla pikicuser posted image  (a sem zlobna?) - nisem hotela biti.

Prijeten večer vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

razvajenost
Siana

Je vaš otrok razvajen

Da (55%)

Ne (45%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!