Skaana
|
pridemo - vsi trije, ups. no štirje . Moj je sicer mal žalosten, ker mora ravno ta vikend še v soboto v Lj delat, tako da pravi, da bo potem res čisto cel teden v Ljubljani. No, sam za naju bo pa to naredil . Modrooka - pa nam pa res ni namenjeno, da se srečamo . Upam res na jesen . Mogoče ga pa tako zelo zažuramo, da bomo ob štirih še tam, pa se srečamo kje pred ZOOjem. Kaj praviš? Koliko nas potem bo? Malce razmišljam o skupinski karti . Ta ideja, da rečemo, da so stari leto in pol, ni slaba. Sam jaz bom potem morala Ateno utišat . Mah, drugače bom pa tud to "požrla". Bomo že preživeli cestnino, bencin ipd. Aha, kaj pa za jest, majo tam kaj pametnega? Ker jam moram zdaj vsako uro dat nekaj v usta , kar se mi že tud fino pozna. NiLe, za ekspresno okrevanje, Katrin, za vzpodbudo (saj veš, jaz sem na istem, itak te nameravam zaslišat glede ploščic ), aja, Wahoo, kaj prideš?, Dolina, naj te ponesejo... oblaki danes , Rainbow, fino, da si boljše - kar priznaj da je takoj boljš že sam zato, ker se bomo srečali . Suzi*, kje pa si ti, pridite še vi, proossssiiiimmmm. Res že nestrpno čakam, da vidim te naše cvrkoline . Pa pa.