Suzi*
|
Ja, jajčka.....midva s tamalim sva jih barvala....itak da je moral on zraven pacat, drugač bi bil cel hudič v bajti..... ....no, barvanje je uspelo..........potem sva pa tudi slikice gor limala in je ful užival, ko jih je lahko v vodo metal. Tako da je blo fajn. Hja, moja služba.......je kar uredu, kolektiv je uredu (itak nas je bolj malo, s šefico skupaj nas je 6), delo nič posebnega, sem že od prej navajena na istega....je pa manj telefonov, bolj mirno.........priznam pa, da mi manjka tisti adrenalin, ki je bil prej prisoten, ko smo se zmeraj ubadali z nekimi "problemi".........tukaj se pa zaenkrat počutim podobno kot da bi živela za devetimi gorami in sedmimi vodami.. .......hja, pretok informacij je res mnogo bolj počasen............ .........je pa to tudi zelo odvisno od "šefa" in v LJ sem imela res noro sposobnega šefa, kapo dol! pa organizacija dela je bila super!........tale šefica je pa bolj tako-tako..........v primerjavi s prejšnjim mu seže nekje do kolen.....kar se sposobnosti tiče.........ma res no, če ji moram jaz stvari razlagat, halooo!!!! .........mal me skrbi, da bi moje sive celice začele prehitro štrajkat, pa ravno dobro so začele delat po porodu. ....malo razmišljam o kakšnem nadaljevanju študija...ali pa vsaj o kakšnemu tečaju nevemčesaže..........se še nisem odločila, vem samo, da se ne smem preveč polenit! ..........saj v bistvu je uredu, sem bolj umirjena, več sem z Anžejem.............pogrešam pa LJ, pa "stari" način življenja, "stare" sodelavce, naše debate, naše malice.......malo me še "daje", ja! Bo že!! Sem komaj 3 tedne tukaj. Tole vam moram povedat, kaj je naš Anžej spet pogruntal.....včeraj si zvečer umiva (va) zobe, pa ga vprašam po čem diši kalodont (okus jabolka).....in on reče...."po štrudelčku" ....sem mislila, da se bom kar v hlače! Potem midva to razlagava , seveda ponovi isto, jaz prijavim mojemu, da je v bistvu to ful brihtno razmišljanje.....in Anžej čist resno prijavi "aha!!" ...pa še tole je stuhtal.....ful rad ima, da si govorimo Rdečo kapico.....on sprašuje, mi odgovarjamo ali obratno.......pa ga danes vprašam"Kam je šla rdeča kapica?"........in on odgovori "na pivo!" .......spet bi se z mojim kmal pol.... v hlače! Eh to moje malo sonce......res ne bi mogla več nič brez njega!!! Neverjetno kako me vedno spravlja v dobro voljo! Je pa danes ugotovil kako se stoje lula........v banji mi je danes 2x lulal stoje v en mali lavorček si ga je sam nastavil in lulal noter, .....včeraj mi je pa v banjo zvlekel kahlico, si jo lepo dal pod rito in isto lulal noter , halo, v banji polni vode med kopanjem!!! Tako, nekaj naših prigod..............zdaj pa hitim pod tuš, lese oprat in spat! Kako sem vesela, da je pomlad, da je sonček in toplo, da vse cveti in začenja zelenet.....HURA ZA POMLAD!!!! Nočko!