|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
5.4.2007 15:29:19   
NiLe
Poglej, poglej ... zunaj sije sonček, marčevke smo se prebudile in samo lepe stvari se nam dogajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca: želim ti čim krajši in hiter porod. Upam, da se z Manco vse dobro konča user posted image . Si morala pa kar pretrpeti ob vseh teh diagnozah ... user posted image  
Aja, glede imena: moj bratranec ima prvorojenko Manco, sedaj ta drugo punco pa Zalo. Se mi zdi lepa kombinacija. Pa tudi Maša bi pasala. No, naj ti povem najino zgodbo: za drugorojenko sva imela ene par imen, ampak ko so mi položil mojo user posted image  na trebuh, sva se z možem odločila za čisto novo ime - LEA.

katrin: upam, da se stvari v šoli hitro razpletejo in da bo vse ok. Kako napreduje hiška?

Uf, koliko je že ura ... bom počasi kar odpeketala. Moram še v trgovino, potem z mojima zakladoma še malo na sprehod, pa kej skuhat ...

Joj, skoraj sem pozabila: se moram pohvalit, da sem naredila izpit user posted image , in to z osemuser posted image . Sem tolk hepi, pa še zagon za naprej sem dobila.

Imejte se lepooooo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.4.2007 9:20:48   
Skaana
Najlepša vam hvala za čestitke in lepe želje - tolk vas mam radauser posted image user posted image , zdaj me je itak ena sama ljubezen user posted image .

Katrin - ja, mojgauser posted image  zdaj to neznansko skrbi, da ne bomo imeli dovolj financ, da se vselimo pred zimo user posted image . Zdaj bi se pa res morali...
Joj, inšpekcijo? Frka. Vem kako hitro lahko to v šolstvu pride... Držite se. Tu se bo zdaj pokazalo, kako kot kolektiv funkcionirate...

Modrooka -  res so lepi, tile dnevi, kajne? Bravo za Ano in njeno zdravje, eno user posted image  še za naprej. In večje stanovanje? user posted image  Naj vam bo prijeten dom. Na vse ste razmišljali. Bravo za vas. Zdaj pa se mi še samo hitro pridruži priuser posted image  in bo vse mavrično.

NiLe - ko sem prebrala tvoj post, sem se začela prav user posted image . Kot da bi napovedovala user posted image . Ko si rekla, naj gremo v akcijo. No, pri nas je uspelo. Vidva se pa kar odločita - pa hitro, da bomo spet čvekali user posted image . Pa čestitke za izpit, še naprej tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mojčca - če sem te še ujagala user posted image , ti želim porod čim srečnejši in toplejši user posted image . Ubožica Manca, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za njeno okrevanje. Za pediatre pa user posted image  v tem primeru. Jaz sem imela srečo - enkrat se mi je zazdelo, da ima Atena eno nogico krajšo kot drugo, pa me je takoj napotila na slikanje. Ampak so že takrat rekli, da se bo videlo šele ko bo shodila, če je kaj narobe. Ni pa se nikoli preobrečala, pa tudi pri puzanju je imela svoj stil - kot pokvečenec user posted image . No, ko je pa shodila, je bilo pa vse ok. Držite se. Zdaj je v dobrih rokah in verjamem, da bo vse v redu.
Za ime pa user posted image . Meni bi pasala kakšna Neža zraven, ali pa Jerca. No, v bistvu vsa slovenska imena. Ana mi je tudi všeč. Ah, mene tud še to čaka. In glede na Ateno, bo huda izbira user posted image .
Vse, vse dobro še enkrat.

Špacka - le javi se in še kaj napiši, prav?

Suzi* - veš kako sem vesela, da si prišla nazaj user posted image . In Anžej je že takšen korenjak user posted image . Bravo za službo bližje.

Fipi - vama z možem pa želim še čim več mokrih dnevov user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.4.2007 14:06:07   
Skaana
Joj, prehitro sem poslala user posted image user posted image .

Lepe, lepe praznike - pisana jajca in uspešno konzumiranje potice user posted image .

Pa pa od mene user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.4.2007 15:01:10   
Dolina
Oooooooo, Skaana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke! Ful sem vesela za vas. Vse naj naj med nosečnostjo.... user posted image user posted image user posted image

Mojčca tebi pa čim lažji porod, ker si že skoraj na cilju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za imena sem pa čist leva, že pri Zoji smo imeli težave z izborom. Za fantka pri nas še vedno ostaja Filip. Manci pa user posted image , da se čim prej popravijo zadeve na bolje. user posted image

Katrin, razumem! user posted image  Želim vam čim bolj mirno vožnjo do junija in uspeh pri iskanju nove službe. user posted image user posted image

Modrooka, ne vem sicer kok se ti je fino selit (ene to rade počnejo, meni se je že za dopust težko spakirat, kaj šele, da bi se selila user posted image ), vam želim čim lažjo selitev. Aja, tebi tud delajo skomine naše nove user posted image , meni tud. Ampak sej bo...user posted image

Joj, vidim, da imate vse težave z moškimi glede št. otrok. Pri nas je ravno obratno, mož želi ene 4 (najmanj pa tri). No, bomo vidli, kdo bo zmagal na koncu.... user posted image user posted image  

Marčevke, lepe praznike, fajn se napapcajte prihov in potičke. In upam, da bo tako sonce čer cele praznike.

pa pauser posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.4.2007 15:05:54   
Dolina
Joj, jaz sem pa eno stran pozabila prebrat. user posted image

NiLe, čestitam za izpit. Še tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baj

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.4.2007 16:22:33   
Katrin
Vsem, prav vsem (malim in velikim user posted image ) želim čim lepše in mirne velikonočne praznike.

Lepo se imejte, bodite skupaj in ne se preveč najesti user posted image , da vas ne bo potem želodček bolel.

Torej, Mojčca tudi tebi iskrene čestitke za veselo novico in čim lažji porod ter user posted image  user posted image  user posted image  za Manco, da se bo vse uredilo.

Dolina, tko pač je user posted image  Danes sem pisala tedenske priprave, ker po počitnicah pridejo tudi v OPB inšpektorirat. Ob pregledu mojega dnevnika k sreči ni bilo večjih napak (majkalo mi je poročilo ob koncu ocenjevalnega obdobja).

NiLe: user posted image  za izpit; tko se dela!

Skaana: Če sta prišla tako daleč, verjamem, da bosta tudi do konca! Mislim nate!

Fipi: lepo te je brati in kar korajžno navijat še za enega!

Modrooka: naj vam gre še naprej tako namazano! Srečno!

Špacka: lepo da si še z nami user posted image

Komaj čakam, da bomo vsi trije barvali pirhe: me zanima kdo bo bolj umazan: ati ali Kaja user posted image  Pa morda se spravimo tudi potico speči, kdo ve?
V nedeljo gremo na družinsko "srečanje", v ponedeljek pa bomo počivali od vsega "hudega"

Lepe praznike user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.4.2007 20:52:40   
rainbow
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, to je za vas, ker se vam take lepe stvari dogajajouser posted image  in naj se vam še dalje.

user posted image user posted image  za tebe, Skaana, naj bo dete zdravo in na se lepo razvija!!

user posted image user posted image  za NiLe in tvojo osmico!!

user posted image user posted image  za Manco, tudi jaz držim pesti, da se ji nogice popravijo!!

user posted image user posted image  za Nejca (oprosti Fipi, da sem tak pozna)

user posted image user posted image  za Suzi in menjavo službe; čas z otrokom je res vreden veliko!! Sploh zdaj ko so mali.

user posted image user posted image  za selitev na bolje, Modrooka!!

user posted image user posted image  za one od inšpekcijeuser posted image user posted image , pa upam, da ste še vsi celi in zdravi na šoli, Katrinuser posted image

tak, sem lepo napisalauser posted image

pri nas nič novega, sem bila malo lena, pa nisem nič se javila, brala pauser posted image
ful sn hepi, da imamo podaljšan vikenduser posted image

vsem lepe jajčne praznikeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.4.2007 10:06:54   
NiLe
Daaan user posted image

smo sredi priprav za barvanje pirhov, zato vam vsem zaželim prijetne praznike,
veliko dobrot in druženja za najbližjimi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
8.4.2007 8:50:24   
Wahoo RR
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Heej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

drage moje marčevke - da zavpijem najprej vam - do neba...

Atena bo dobila družbo - decembra user posted image . Čisto majhna pikica je še. Nepričakovano je zasijala... A tako zelo dobrodošla.

Predvčerajšnjem dve črtici user posted image user posted image . Na babycheck. Upam, da drži, ker sva tako zelo zelo srečna.

Naj bo sončen vam ta dan. Bodite dobro. In sem z vami user posted image user posted image user posted image

Bravooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za ta korak, čeprav nenačrtovan user posted image
user posted image user posted image user posted image

Nile čestitke za opravljen izpit. Tudi jaz sem pridna...samo še 3 imam :)

Mojčca...tudi tebi user posted image  za nosečnost in veliko cartanja

Pa seveda vsem lepe praznike in čimveč pirhov

drugič kaj več napišem user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.4.2007 8:56:29 >

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.4.2007 20:53:03   
Suzi*
user posted image  SKAANA, ČESTITKE!!!!!!!!  user posted image Kako lepo, čeprav nepričakovano. Naj ti bo nosečnost lepa in kolikor se le da mirna! Uživaj vsak trenutek!

Mojčca, tebi pa želim lahek porod!!!

Kako ste kaj preživeli praznike? Mi smo se imeli prav lepo. Malo smo pohajkovali okoli babic in dedkov, dobro jedli, veliko bili zunaj na sončku....skratka uživali smo v skupnih uricah, ki jih res ni ne vem kako veliko.

Zdajle dam malega spat, potem se pa še kaj javim....

lp, Suzi

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.4.2007 22:27:44   
Dolina
Čer,

kako je šlo kaj barvanje jajčkov? Sprašujem, ker smo mi kupili kar pobarvana in smo samo slikice dodali. Že pri tem je bilo pacanja, saj Zoja uživa, če lahko šari po kakšni vodi....
Sicer pa sva midva z možekom bolna tako, da nisva glih v formi. Men se sploh ne odmaši ta nos, še jest ne morem v miru, ker moram čez usta dihat. No, dobra stran - vsaj manj pojem... user posted image  
v soboto smo praznovali in seveda jedli cel popoldan. Zoja je bila navdušena nad poniji, ki so jih imeli na tem kmečkem turizmu. Itak je nismo spravili stran. user posted image  Danes je šla pa kar sama z babico v živalski vrt. Ful sta uživali. Ker sta prišli prepozno domov (po dveh), seveda ni šla spat. Ampak niti ni bila nič sitna popoldan zaradi pomanjkanja spanca. user posted image  Potem smo pa še cel popoldan nekaj delali okrog hiše. Uživala je, ko je z mano čistila avto. Samo, da je kaj za pacat, je že zraven.

Wahoo, super, da se bližaš koncu s študijem. user posted image user posted image user posted image  Itak si za občudovat. user posted image

Suzi*, kako je v službi? Imaš v redu kolektiv?

Zdej pa bežim počivat, čeprav so noči najbolj zoprne, kadar ne moreš normalno dihat. user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.4.2007 22:59:26   
Suzi*
Ja, jajčka.....midva s tamalim sva jih barvala....itak da je moral on zraven pacat, drugač bi bil cel hudič v bajti..... user posted image ....no, barvanje je uspelo..........potem sva pa tudi slikice gor limala in je ful užival, ko jih je lahko v vodo metal. Tako da je blo fajn. user posted image

Hja, moja služba.......je kar uredu, kolektiv je uredu (itak nas je bolj malo, s šefico skupaj nas je 6), delo nič posebnega, sem že od prej navajena na istega....je pa manj telefonov, bolj mirno.........priznam pa, da mi manjka tisti adrenalin, ki je bil prej prisoten, ko smo se zmeraj ubadali z nekimi "problemi".........tukaj se pa zaenkrat počutim podobno kot da bi živela za devetimi gorami in sedmimi vodami..user posted image user posted image .......hja, pretok informacij je res mnogo bolj počasen............user posted image .........je pa to tudi zelo odvisno od "šefa" in v LJ sem imela res noro sposobnega šefa, kapo dol! pa organizacija dela je bila super!........tale šefica je pa bolj tako-tako..........v primerjavi s prejšnjim mu seže nekje do kolen.....kar se sposobnosti tiče.........ma res no, če ji moram jaz stvari razlagat, halooo!!!! user posted image .........mal me skrbi, da bi moje sive celice začele prehitro štrajkat, pa ravno dobro so začele delat po porodu. user posted image  ....malo razmišljam o kakšnem nadaljevanju študija...ali pa vsaj o kakšnemu tečaju nevemčesaže..........se še nisem odločila, vem samo, da se ne smem preveč polenit!
..........saj v bistvu je uredu, sem bolj umirjena, več sem z Anžejem.............pogrešam pa LJ, pa "stari" način življenja, "stare" sodelavce, naše debate, naše malice.......malo me še "daje", ja! user posted image   Bo že!! Sem komaj 3 tedne tukaj.

Tole vam moram povedat, kaj je naš Anžej spet pogruntal.....včeraj si zvečer umiva (va) zobe, pa ga vprašam po čem diši kalodont (okus jabolka).....in on reče...."po štrudelčku" user posted image user posted image user posted image ....sem mislila, da se bom kar v hlače! user posted image   Potem midva to razlagava user posted image , seveda ponovi isto, jaz prijavim mojemu, da je v bistvu to ful brihtno razmišljanje.....in Anžej čist resno prijavi "aha!!" user posted image

...pa še tole je stuhtal.....ful rad ima, da si govorimo Rdečo kapico.....on sprašuje, mi odgovarjamo ali obratno.......pa ga danes vprašam"Kam je šla rdeča kapica?"........in on odgovori "na pivo!"  user posted image  .......spet bi se z mojim kmal pol.... v hlače! user posted image   Eh to moje malo sonce......res ne bi mogla več nič brez njega!!! Neverjetno kako me vedno spravlja v dobro voljo!

Je pa danes ugotovil kako se stoje lula........v banji mi je danes 2x lulal stoje v en mali lavorček user posted image user posted image user posted image  si ga je sam nastavil in lulal noter, user posted image  .....včeraj mi je pa v banjo zvlekel kahlico, si jo lepo dal pod rito in isto lulal noter , halo, v banji polni vode med kopanjem!!! user posted image  

Tako, nekaj naših prigod..............zdaj pa hitim pod tuš, lese oprat in spat!

Kako sem vesela, da je pomlad, da je sonček in toplo, da vse cveti in začenja zelenet.....HURA ZA POMLAD!!!!

Nočko!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.4.2007 20:23:14   
Suzi*
Zdaj pa res ne vem, al sem vam res tako zamorila, da ste se vse poskrile al kako to da nikjer nobene ni????!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.4.2007 20:55:19   
Katrin
Eko,

tu sem. Utrujena, neprespana in žalostna user posted image  
Žal so že vsi lepi spomini na praznike pozabljeni. Brez zamere, ker vas nisem brala za nazaj... S Kajo sva se danes popoldne vrnili iz bolnice, kjer sva bili 3 dni user posted image  Nobeni ne privoščim tega... Bila je na infuziji (3x pikana), ker je bila dehidrirana (iamo rota virus), tako da bova doma še kar nekaj časa. Nimam besed, s katerimi bi opisala, kako se mi je in se mi revčka smili. Je še vedno ne, sedaj je začela vsaj piti, a kaj ko gre iz nje tudi samo voda...
Občudujem jo, kako razumno je sprejela vse to in komentirala, čeprav je veliko prejokala, saj je imela krče in tudi veliko je spala, saj je bila čisto izmučena. Mislim, da so se ji zamerile bele in modre halje za nekaj časa...

In pa sramota za naše zdravstvo, najprej moraš plačat, da si poleg svojega otroka, nato pa še bolniške ne dobiš. K sreči so mi šli v šoli na roko in so mi dali Gabrove dni. (Sedaj sem se izognila inšpekcijskemu pregledu user posted image ) - malo smega v tej moji žalosti....

Imejte se, ostanite zdravi; vas berem ob priliki user posted image

Nočka!

< Sporočilo je popravil katrin -- 11.4.2007 20:56:01 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.4.2007 21:11:43   
rainbow
Joj, katrin in uboga Kajauser posted image user posted image user posted image , pa kaj vaju mora doletet, ta vražji rota virususer posted image ; tega se jaz tudi bojim kot user posted image  križa. Grozno. Kajici želim, da hitro pride k sebi!!

Glede bolnic,user posted image user posted image itak.

Suzi, nisi zatežila, zdaleč; jaz vas berem, če pa nimam kaj pametnega za povedat, ali pa komentirat, pa samo preberem, pa nič ne načrgolim.
ja, človek ko pride enkrat v ritem, se težko potem navadi drugačnega. Si boš že nekaj našla, za zravenuser posted image , ampak vseeno, čas z pobalinkotom je dragocenejši, vsaj po moje, kot adrenalin v službi. saj zato si se tako odločila.

Dolina, pri nas nismo barvali jajc, jih bomo drugo leto, mogoče, verjetno res; meni Velika noč ni ravno blizu, pa moja mama taki halo dela da mi kar mine. Čeprav letos celo ni pekla potice in onega kruha, celo. Za čestitat. Smo pa bili vabljeni na nedeljski zajtrk s kupom hrena, šunke in jajc.
Aja, edino Lii sem skuhala dve jajčki za vrtec v petek, so jih tam obdelali. Se mi je zdelo kar dovolj.

joj, ženske, teste moram it popravljat, čao

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.4.2007 23:12:45   
NiLe
Se še jaz hitro pofočkam ... preden odpeketam v posteljo.

Joj, uboga mala KAJA user posted image . Pošiljamo ji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in želimo čim prejšnje okrevanje in da bo kmalu zdrava, klepetava in razigrana Kaja.
Tega rota virusa se tudi jaz bojim in vedno znova me stisne, ko zvem za kakšen primer, saj več ali manj vsi pristanejo v bolnici na infuziji. Ja, Katrin, tole naše zdravstvo je za en user posted image , se mi zdi totalno trapasto, da moraš plačevati, če želiš biti ob otroku in pa še dopust dati namesto bolniške user posted image user posted image user posted image

Suzi* - kaj to govoriš? Ti kar piši in se javljaj. Upam, da se hitro navadiš na novo službo... je pa res, da je v tem trenutku bolj pomemben čas, ki ga preživiš z Anžejem, kasneje si boš lahko spet omislila adrenalinsko službo user posted image

Wahoo- res si faca! Super za tvojo šolo user posted image user posted image user posted image Go, go, go user posted image

Aja, pirhe smo tudi mi ustvarjali, smo imeli pravo delavnico: jaz sem barvala z barvami (si nisem upala dati ta malilma, ker če bi polila ... bi bilo joj), Nik in Lea pa sta ustvarjala s temperami, flomastri ... sta bila tolk luštna in seveda ponosna na svoje izdelke user posted image user posted image

Sem zdele dve uri porabila, da sem izpolnila DOHODNINO. Je trajalo, da sem zbobnala papirje in pregledala, če imam kaj olajšav. No, jaz dobim en drobiž, mož pa dobi kar konkreten znesek user posted image ... upam samo, da dobimo ta denar pred dopusti user posted image user posted image

Nočko!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.4.2007 9:15:08   
Špacka

Joj KATRIN, kar hudo mi je, ko sem to prebrala, mali KAJI želimo čim hitrejše okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se strinjam, naše zdravstvo user posted image user posted image  škoda besed............

SUZI* meni je prav fino prebrati kar napišete, ponavadi kar sproti to delam, samo včasih se mi ne da nič napisat, oz. se mi zdi, da nimam kaj napisat, zdaj pa sploh , ko so takšni lepi dnevi, ves prosti čas preživimo zunaj. user posted image

NILE si pa pridna, mene še čaka dohodnina, ponavadi to delam zadnje dni, sem vsako leto jezna sama naseuser posted image  in si obljubim, da je to zadnjič. Eh, ja..

DOLINA si že zdrava? Si mi dala idejo za živalski vrt, Lino še nisva peljala, bomo šli v kratkem, zdaj bo kar nekaj prostih dni.

Mi smo pa mislili, da bomo šli za 1. maj na morje, ima Špac 30. kolektivni dopust, jaz ga pša na žalost ne morem dobituser posted image  user posted image   sem taaaaaaakooooooooooooo sita te svoje službe, da ne morem povedat user posted image user posted image

Mi smo pa barvali jajca, nič posebnega, samo Lina je uživala, smo ji dali lonček z vodo in samo malo barve in se ji je tako fino zdelo. Smo pa barvali zunaj na vikendu, tako da ni bilo važno, če se polije.
Kasneje je pa še velikonočnega zajčka iskala, je kat hitro pokapirala, da če malo poišče, bo nekaj našla zase.user posted image

Najbolj simpatično je bilo pa v ponedeljek. 4 družine v bloku smo se zmenile, da pripravimo zajčka za svoje otroke, stari so 3 leta, samo Lina je mlajša, ampak se razumejo, razen manjših nesoglasijuser posted image user posted image
Zbrali smo se pred blokom in peš odšli na parcelo, ki jo ima ena izmed družin, predtem smo na travniku nastavili razne drobnarije. Ooooooooooo, to je bila uživancija. Bomo ob priliki ponovili in skupaj naredili kakšen piknik.user posted image

Dovolj za danes, aja, da vam nekaj prišepnem, spet sem leto starejša, groza, sploh ne morem verjet, da sem že toliko stara user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res dost....

Lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.4.2007 11:17:57   
modrooka
Katrin,

Ana je lani avgusta prebolevala tale user posted image  rota virus in vem, kako se počutiš. Natanko tako sem se počutila jaz. Samo, da sem bila jaz z Ano v bolnici cel teden. In da sem, tako kot si že ti rekla, za cel teden dala bolniško (razen za prvi in zadnji dan). In pa ja, tudi plačala sem za to, da sem lahko spala na neki zguncani prenosni postelji. Ampak ne predstavljam pa si, kako bi bilo, če me ne bi bilo. Ana je imela tako hudo drisko, da sem jo preoblačila skoraj vsako uro (tudi ponoči). Grozljivka. user posted image Seveda sem, ko sva prišli iz bolnice, zbolela še jaz. Kako pa ne bi ob takih naporih.
Najhuje ob vsem tem pa mi je bilo gledat moje ubogo dete, ki je bilo izmučeno, brezvoljno, nezainteresirano... Meni se je tako smilila, da ne znam povedati.
Zato vem, kako se počutiš in ti pošiljam en topel user posted image z željo, da se Kaja čimprej pozdravi in začne spet normalno funkcionirati. Saj ko se obrne, se res obrne na boljše. Ena user posted image zanjo!

Vse ostale punce pa lepo pozdravljam! user posted image user posted image user posted image  Uživajte v krasnem vremenu, ki nas bo razvajalo ves ta teden!

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.4.2007 11:47:45   
eva1
Oj!

Karin, mi smo ravno prejšni teden preboleli rota virus...ti ne morem napisati, kako hitro se otroci poberejo, samo jesti morajo začeti! Pri nam se je začelo vse skupaj prejšni petek ponoči...v torek je šel v bolnico zaradi dehidracije, v četrtek sta prišla dam..v soboto je bil že skoraj ok...v nedeljo pa že čisto pravi nagajivi Lukec! Samo da je začel pit in jest pa je bil v pol dneva k user posted image ! jaz sem mu kupila še izostar in se mi zdi da je po njem ratal čist prerojen, tako da probajte! Zjutraj v soboto ga je začel pit, ob 12h je tako oživel, da je tut popoldanski spanec preskočil, tok je bil naspidiran! Sedaj pa je že itak čist ok, hodi v vrtec in skače okoli-in je ter pije za 4 otroke! Držim pesti, da boste kmalu ok! Jaz sem ful vesela, da ga vsaj Alja ni pokasirala...je pa res da smo ful razkuževali roke, površine...no pa da še to povem, da je potem revež bogi po rota virusi in 4 -dnevni driski dobil zaprtje in so mu dali klistir-pa sej človek ne more vrjet-se mi je tako smilu revež, da sm kr jokala zravn! Pri nam je bil andrej z njim v bolnici, pa itak da ni bolniške dobil-no ja samoda smo dali čez...držim pesti za kajo da bo kmalu bolje!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.4.2007 13:34:19   
Skaana
Ubožica KAJA in ubošček LUKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitro okrevanje. Dobi se tudi tak prašek, ki vsebuje elektrolite - mislim da so Celjske lekarne. Pri naši miceni je tudi pomagal.

Žal imam tudi jaz slabo novico. Včeraj sem dobila rjavkast izcedek in ... po Pušenjakovih besedah je to 50:50 možnosti, da sončka izgubim user posted image user posted image user posted image .

Danes sem licala ginekologinjo - naročila me je danes teden. Zdaj pa lahko samo upam, da bom med tistimi srečnicami user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.4.2007 15:59:26   
NiLe
Joj, tale ROTA pa res ne prizanaša. Eva1, samo da je Luka spet v polnem zagonu in res sreča, da vaša dojenčica (na avatarju je videti prava sončica user posted image ) ni bila okužena.

Skaana: držim pesti in ti pošiljam user posted image  in ne se preveč sekirat. Vem, kako ti je, saj sem šla sama skozi to in ni lahko. Moraš vedeti, da če je kaj narobe z otročkom, je bolje tako. Mogoče se sliši kruto, vendar jaz sem se tolažila s tem, ko mi je šlo naprej. Jaz sem pri obeh imela v začetku izcedek in je bilo na koncu vse OK, tako da: misli pozitivno user posted image  Sem s tabo user posted image !

Dolina: ste se pozdravili? Ma je res grozno to, zunaj tako lepo vreme, nekateri pa obolevate. Za vse vas malho pozitivnih misli in vse lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibaaammmm k mojima dvema škratoma ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.4.2007 21:05:07   
mojčca
Pozdravček

Ja najprej en user posted image user posted image user posted image  za Kajo. Upam, da ste že boljši. Ja, res je težko gledati otročka, ko je tako bolan in ne veš, kako bi mu pomagal. Ja kar se pa zdravstva tiče pa lahko rečem samo user posted image user posted image .  Ne samo, da moraš plačati bivanje v bolnici, tudi bolniška ti ne pripada - ja kriza.

Skaana - držim pesti, da se bo vse izteklo tako, kot je potrebno. Tudi jaz sem imela pri Manci in v sedanji nosečnosti  rjavkast izcedek, pa se je vse srečno izteklo. No, pri Manci sem dvakrat še močno krvavela, v tej nosečnosti pa enkrat. Je pa res, kar je rekel moj ginekolog, če je kaj narobe, je boljše, da gre takoj naprej. Ali si tudi dobila dabroston???

Suzi - čestitke za novo službo.

Komaj čakam sredo, ko imam za Manco kontrolo pri ortopedu. Upam, da ne dobi gipsa. Je pa  terapevtka rekla, da ji gre počasi, ampak res počasi na bolje in da ima malo manj zategnjene mišice. No, upam, da jo bom lahko sama peljala na pregled. Takoj dopoldan imam namreč amnioskopijo in mi je G rekel, da če bo otroček pripravljen, da mi bodo kar sprožili porod. Če me seveda ne bo že prej kaj zagrabilo. Mi vse skupaj tako pritiska dol, da vsak čas mislim, da bom rodila. No, se tolažim, da bo vse skupaj kar hitro mimo, ker sem odprta že 2 cm.

Uživajte v tem lepem vremenu in pozdravček vsem skupaj.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.4.2007 21:22:47   
eva1
Joj kok sem pa jst smotana-sploh nisem vedla, da vas je tok nosečihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Skana-boš videla da bo vse ok...jaz sem tudi pri Lukcu krvavela, pa je blo vse ok...le optimistično naprej! Super da ste se tako odločili,sem res vesela zate!!!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.4.2007 22:51:27   
Skaana
Ej, drage moje...

Pojma nimate, kako ste mi olajšale zadevo. Ja, misliti morama pozitivno, tako je rekel tudi moj user posted image . Pa tudi, z obremenjevanjem lahko samo škodim.

Danes sem boljše volje. Ja, je hudo, pa saj to nekatere veste. A bomo tudi šli naprej, kajne?

Objemam vas vse nazaj. Pa na sonček, ta lepi spomladanski sonček user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.4.2007 7:53:41   
modrooka
Skaana, mislim nate in na tvojo pikico. VSE bo vredu! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!