Suzi*
|
...sem nazaj. Ja, nosek imamo precej poln, vročine ni in upam, da je tudi ne bo. Sem mislila, da bova šla ven, pa tako čudno mrzlo piha, da kar ne vem... Na srečo že lepo piha noska, edino s čiščenjem s fiziološko je pa še vedno problem. Se otepa z vsemi štirimi, se dere kot da bi ga iz kože dajala.... . . Dolina!!!! ČESTITKE za novo službo!!!! Si jo res zaslužiš. Naj ti bo tokrat lepo, pa želim ti krasne sodelavce, dobrega šefa, pa zanimivo delo! Fino je, ker delaš 4 ure, pa da lahko zraven si še veliko z Zojo, pa še za učenje imaš čas! Res sem vesela zate! Glede "NE"....pri nas je tudi trenutno vse ne, ampak res za karkoli je najprej odgovor ne ali ne bom....potem pa edino če rečem, "bom pa jaz" ali pa bom očitu dala........potem je pa JA. Za vsako stvar se je treba na dolgo in na široko prepričevat, itak nič ne sliši če mu kaj govorim, kot da bi govorila steni........pri nas zaleže šele, če bolj naglas isto stvar ponovi oči, mene pa večinoma sploh ne jemlje resno. Včasih deluje tudi taktika od Skaane, da se naredim, da jokam ali da sem žalostna, potem me pa pride božat, pa reče da bo priden, itd. Glede izpuščaja.....Anžej je imel kar nekaj časa en tak rdeč hrapav okrogle izpuščaj na ritki, zdravnica nam je dala Lamisil mazilo.....mazala sem mu 2x na dan....je blo treba mazat pa 6 tednov!!! Ampak je izginil. Nam je bilo rečeno, da je lahko od kakšne domače živali, ampak ne vem, kako bi lahko prišla v stik z anžejevo ritko.. Pa kaj berem, da ste imele bližnje srečanje s kolesarjem!! Mene je tudi tega ful strah in držim Anžeja za roko kot klop. Na srečo se je že navadil, da kar sam da roko, ko gremo na sprehod. No, dobro da se je pri vas vse srečno izteklo!!!!! Skaana, sem vesela za vašo pikico, da je vse uredu. Le tako naprej, itak da bo vse uredu. Ti samo bodi lepo sproščena, pa ne pretiravaj z delom okoli hiše! Mojčca, čestitke za malega sončka Matica. Tudi meni je ful všeč ime, pa dobra kombinacija z Manco. Bodite lepo!!! Katrin, sem vesela, da slišim dobre novice glede vašega zdravja!!! Le tako naprej. Eva1, glede kakanja....mi smo imeli jeseni cele tri tedne probleme z drisko. Bila sva tudi pri zdravnici, pa je rekla, da če normalno je in pije, da nima čist kaj dat........poskusi z bananami, čajem iz cuhih borovnic, slanimi palčkami. Upam, da hitro bolje!! Sem pa ful vesela, da naš mali končno kaže zanimanje za kahlico. Ko ga dam gor, se vedno polula, občasno tudi kaka. Res je priden. Tudi se zgodi, da sam pove, da bo lulal in potem hitimo slačit..... Kako je pa kaj pri vas z navajanjem na kahlico??? Greste kam med prazniki? Mi res nismo imeli namena nikamor it, potem pa smo se vseeno odločili, da gremo za 3 dni na morje, ker je ravno bila ugodna možnost. Moj je vzel v službi en apartmajček v Červarju. Nisem še bila tam, pojma nimam kako je, mi je idimo v interesu, da smo skupaj in da malo zamenjamo okolje. Komaj čakam naslednjo soboto! Lepo bodite, uživajte z vašimi sončki na sončku, pa veliko pišite ta vikend, da mi ne bo preveč dolgčas brez mojega . pa pa, Suzi
|