|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 8:24:31   
pikica*
Dobro jutro punce!

Najprej čestitke Nannn za malo Elouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Puri bomo pa verjetno tudi lahko že počasi čestitaleuser posted image .

Kako smo? Jaz še vedno v enem kosu in počasi res že naveličana tega trebuha. Včeraj sem se pa še slabo začela počutit. Pa še naša user posted image  je bila nekam sumljivo mirna, tako da  sem že razmišljala, da bo treba zdravnico klicat. Šele v postelji se je razživela. Danes se pa moja slabost nadaljuje. Ne vem kaj me to grabiuser posted image . Po moje so malo krivi živci, ker se vse skupaj zelo hitro približuje. Včeraj sem si končno pripravila torbo za v porodnišnico, čez vikend pa sem oprala večino oblekic in plenic za našo Zojo. Zdaj nam ne preostane drugega kot čakanje. Po eni strani se mi zdi vse skupaj še kar daleč, ko pa pomislim, da bova čez kakšna dva tedna že cartala najino user posted image , se mi zdi ve skupaj skoraj neverjetno.

Še nekaj me zanima s tole luno. Ko vas berem, imam občutek, kot da je vsak teden kakšna luna, ki vpliva na večje število porodov. Jaz pa sem mislila, da je pomembna samo polna lunauser posted image . Če je tako, potem bo 14. tisti tisti pravi datum. No, bomo videli koliko januark bo takrat šibalo v porodnišnicouser posted image .

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 8:54:59   
nejca1
Bravo, Nannn. Čim več lepih trenutkov mladi družinici user posted image .

Pri nas nič novega, očitno mali ne želi nič pohiteti. MI vsi pa smo preveč nestrpni, čeprav je 18. kar blizu. Pa ve, kako si krajšate čas? Jaz bom šla zdaj z mojim user posted image  malo v "svet" - greva registrirat avto pa v kakšno športno trgovino ... Potem pa upam, da bom malega malo prisilila, da bo morda začel kaj razmišljati o svojem prihodu.

Lep dan se dela, punce pejte malo na sončka in morda ....

Lp, Nejca in user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 9:03:27   
mazi




Čestitke user posted image user posted image user posted image Nannn za malo Elo - čim več lepih trenutkov v troje.

LP,

Mazi





(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 9:05:45   
shooo
Nannn, čestitke ob prihodu Ele!!!! user posted image

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mazi)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 9:41:41   
Nyah*
Jutro!

HUh, punce, bblo fajn, ce bi tut me sle svojim user posted image  naproti ane. Sicer me je strah poroda, ampak ko pomislim, da bom potem recena bolecega rebra, krcev, zgage, user posted image user posted image , bi sla pa takoj. Pa se svojo strucko cartat, sanje vsake od nas ane?!

meni je pogosto slabo, ponoci nisem mogla ne spat ne nic, nisem vedela, kam naj se dam, res. Kot na zacetku nosecnosti se se pocutila, pa nisem nic takega jedla, da bi mi lahkonaskodilo. Nisem vedela, ali bom mogla bruhat al kaj,...user posted image , komaj sem zaspala za nekaj uric.

Kaj se dogaja s Puri? Nobenih novic?

Tudi midva greva danes se malo v shoping, dokler se lahko sama greva ane?


(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 10:04:20   
AlenkaIST
Jah, nič ne izgleda, da bi bila naslednja user posted image . Sem še vedno fit in v formi kot nekaj časa nazaj. Bomo jutri videli kaj bo na ctg in pregledu.

Trenutno sem pa sama doma, tako da se tudi na sončka ne upam. Se bom kar v hiši držala.

lp

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 10:19:06   
Nyah*
user posted image user posted image Alenka, drzi se!!

Se imas cas, ce bo pa kaj novega, pa TAKOJ sporoci!
Ven pa res ne hodi sama, pazi se!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 10:43:16   
pinka1
Čestitke Nannuser posted image user posted image user posted image

Ja meni se zdi tudi še vse daleč, ampak če realno pogledamo (PDP 18.1), bo verjetno čez dobrih 14  dni ziher zunaj, če bo zamujal, če ne pa že prej. Imam full mepane občutke. Komaj že čakam, da vidim malčka in ga stisnem k sebi, napega malega nogometaša. Po drugi strani me je pa malo strah odgovornosti - oz. če bom vse skupaj zmogla. Pa saj vem, da bom....ampak tista negotovost - a bom znala???itd. Kaj pa druge. A čutite kaj podobnega?
Ja končno malo sončka. Jaz bom ta teden še na akupnkturo probala čim večkrat it  in upam, da bo kaj pomagala.

Lep dan!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 10:51:53   
meta22
Živjo čveke!

sem bila kar dva dni brez neta, pa vidim da se je kar dogajalo tukaj.

Nann čestitke tebi, očku in pa mali Eli!!! user posted image user posted image user posted image  
 
Puri pa verjetno tudi že carta. pa še nekaj jih manjka, se vam ne zdi (MatMaj, coffee,...) no,  verjetno bomo kar hitro zvedele. vsaj jaz, ker  pri nas se še nič konkretnega ne dogaja. se počutim kar fino glede na to, da imam 13 PDP. le hrbet me boli od velikega trebuha, pa zgaga peče ob večerih. se še našemu user posted image user posted image  kar ne mudi. se mi pa zdi, da se je malo umiril, ker je bil prej taki brcač da bog pomagaj. sem prej pomislila, kaj pa če deklica prikuka na svet!!! niti imena nimava za deklico. to bo hec!!!user posted image
 
jaz pa kar ne upam več daleč od hiše. še posebej ne v kako trgovino. tudi na razprodajah me letos ne bo, pa bi tako rada šla, ker grem kar vsako leto. bi rabla smučasko jakno, pa bo morala počakati do drugega leta. letos tako ne bo šlo smučati.user posted image  bodo pa druge dejavnosti. še lepše, a ne ?
 
Alenka in pa ostale , ki imate namen odpotovati: držte se, naj vas bodri misel na male kepice ki bodo kmalu z nami.
 
LP
Meta

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:00:34   
LE&TA
Pinka, tvoji občutki so čist normalni, mislim da se je vsaka mal zamislila o tem. Tud jstm na trenutke veselje, na trenutke dvom!user posted image  Tako pač je!

Meta22, jst mam PDP 14. tko da se zna res kej zgodit. Drugače se je pa tud naš user posted image  malo umiril, vsaj zvečer ko grem spat mam mir. Še vedno pa tistih 10 gibov v kratkem času naštejem!
Moji hemeroidi so malo manj boleči, ampak še vedno tam! Kakih drugih znakov pa nič, vsake tolko mal trebuh spodaj boli, drugo pa nič! Sploh ne vem kako se bo začelo. Ampak na srečo mam do porodnišnice cca.400m!
Ampak če je Nannn uspelo prit iz Kamnika v Postojno, s tem da ji je voda odtekla, ni panike, še vedno je dovolj časa!!

Tud jst ne upam več nikamor, sploh pa ne sama, se kr doma držim!

Lep dan in pište!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:02:18   
lumpy
Hay !

Super! Bravo Nann - iskrene  čestitke novi družinici.  user posted image  

Jaz sem še kar tu brez kakršnegakoli znaka da se bliža kakšen porod , čeprav je prvi termin poroda postavljen jutri, bomo videli kaj pokaže ctg jutri.

Me pa malo stiska danes, ker sem ostala sama doma. Zdaj je bil user posted image  zraven mene doma 14 dni, danes pa je moral spet v službo. Pa saj bo, malo sem se sprehodila do trgovine po kruh in sadje, sedaj bom pa malo počivala, potem se bo pa že spet kaj našlo. Najbolj grozne bodo verjetno minute proti koncu dneva, ko bom že nestrpna kdaj bo boljša polovica doma.

Želim vam lep prijeten dan, pa se kaj tipkamo

Kdaj bomo izvedele kaj o Puri ? Saj res kje pa so še ostale januarčice, kar nekam so se potuhnile in nobenega sledu o njih?

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:19:34   
AlenkaIST
jaz o tem, da ne bi zmogla, sploh ne premišljujem več. Si že predstavljam kako malo pikico nosim okoli user posted image

Bolj me je strah samega poroda oziroma tega, da bi imela popadke pa se ne  bi odpirala. Pa zdaj me že pošteno razganja kdaj se bo sploh začelo. Te rahle bolečine, ki jih imam, ste jih nekatere opisovale že mesec ali več nazaj user posted image . Ne vem, če bi še kak mesec morala čakat user posted image  Čeprav me trebuh ne moti, bi rada da bi bilo čimprej za mano! Bomo videli kaj bo danes ponoči. Kot veste sem se odločila, da 10. tisti dan! Ne vem pa če se user posted image  strinja z mano user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:21:19   
AlenkaIST
Aja še to:

KOLIKO VAS JE (sploh v bližnji prihodnosti) KI MISLITE RODITI V LJUBLJANI? Če bomo že skupaj tam se lahko vsaj vidimo, a ne?!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:22:00   
LE&TA
Kje je Alenka Ist, si že šla u Rim? Zadnje dni je bla stalno na RR, neki je sumljivo!! Upam da izvemo kaj se dogaja!

Sem si pisala SMS z Nannn in je čist navdušena nad porodom in EA! Tko da sigurno se tud jst odločim za EA! Morda se pa res zgodi že ta teden, sej v soboto mam rok! Vseeno me je strah!user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:23:08   
tinkamiška
najprej čestitke nannn in mali eliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in atiju seveda lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image

lumpy, dojenje je steklo brez problema, takoj po porodu, ko so jo umili in stehtali, pa mene zašili, so mi jo dali in je pila. najprej pije kolostrum, tretji dan pa sem dobila naval mleka in hvala bogu za blazinice, ker je teklo pri obeh joškicah naenkratuser posted image . najprej sem dojila leže v postelji, potem pa zadnji dan v porodnišnici tudi sede, tako, da doma ni bilo problema. če boš imela slučajno kak roblem kr zagnjavi sestri, tako dolgo, dokler ne bo steklo, da boš doma lahko brez skrbiuser posted image

pa sej bo šlo boš vidla, samo ne smeš bit nestrpna, če vama bo malo nagajalo, lepo vztrajaj in bo šlouser posted image

no, ostale januarčice držim pesti za vaše potovanje v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


držite se!

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:23:18   
LE&TA
A ma sm spregledala tebe Alenka Ist, sej si se javla, sori!user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:26:29   
AlenkaIST
Ej, ni panike. Sploh se nič ne dogaja.

Al bodo drug teden sprožili, al bom pa prav po hitrm postopku odletela. Bomo videli.user posted image

Sem Puri poslala sms, zdaj pa čakam user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:36:20   
pikica*
AlenkaIST, jaz bom najbrž rodila v Ljubljani. Najprej sta bili v igri dve porodnišnici (LJ in NM), ampak sva se odločila, da ne bomo nič komplicirali. V NM bom rodila samo v primeru, da naju ravno v tistem koncu kaj preseneti (npr. drug vikend, ko greva k našim, ker ima moj brat rojstni dan).  Zdaj je samo še vprašanje kdaj bo tisti dan. do 18. najbrž ne boš čakala, kaj?user posted image .  Moj user posted image  pa itak pravi, da bom rodila 20. Jaz upam, da se moti.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:39:35   
AlenkaIST
Pikica, mislim da do 18. res ne bom čakala. Mi je G že zadnjič rekla, da če ne bo nič, grem 17. notri! Tako, da je bolj sigurno, da ti pohitiš user posted image

V kolikor grem prej kot katera druga me poiščite. Bom pa sigurno na oddelku B2

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 11:55:55   
Anonimen
Ojla

Tudi jaz sem še tu. Vrnila sem se s pregleda v bolnici, kjer sem imela CTG in UZ. Vam moram povedati, da je bil CTG prav porazen. Naša princeska se je skoz in skoz premikala, tako da smo jo velikokrat izgubili. Popadkov ni bilo še nič, čeprav me že križ kar dobro boli. Hecno pa je to, da mi je zdravnik napisal na izvid kontrola čez 2 dni, meni pa noben ni nič rekel. Videla sem pa šele v avtu, ko sva se z mojim odpeljala. Tako, da ne vem kaj seda storiti.
A naj grem v sredo kar še na eno kontrolo?

No, potem sem imela še UZ. Tudi ta ni pokazal nič posebnega. Rast naše princeske ustreza tednom nosečnosti, plodovnice je primerno. Sem pa za hec vprašala za spol, pa je G rekel, da ne vidi, ker naš dojenček drži nogice skupaj.

No, toliko od naju. Se še beremo.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 12:16:58   
lumpy
Nemsis , mislim da najbolje da greš kar normalno čez dva dni spet na kontrolo. Saj kaj pa imaš izgubiti? Bolje več pregledov kot pa premalo. Drži se.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 12:28:29   
MatMaj
Pozdravljene!

Ja, jaz sem še doma. In da vam povem, da me že panika grabi.user posted image  Sploh nič ne kaže na to, da bi šli kaj kmalu po našegauser posted image user posted image . Miga še vedno kar pecej in tudi močno. Sem čisto na dnu. Doma se mi je začelo nabirati perilo za likanje, kar je bilo prej redkokdaj. Nimam volje za kuhanje ali čiščenje. Če bom tako nadaljevala bom počasi začela padat čez stvari v stanovanju. Na dan imam po deset klicev in me mečejo iz tira. Hitro vzkipim brez raloga in se kar namulim.
 
Nisem pa vedela, da če ne rodiš na rok, da ti čez teden dni kar sprožijo porod. Kaj to je obvezno ali je odvisno od primera do primera?

Kar na jok mi gre in vsega sem že naveličana. Moja kolegica je imela rok en dan za mano in je takrat tudi rodila. Mislim, da gre danes domov ali pa je že včeraj šla. Jaz pa še sploh nisem rodila, kje je šele odhod domov....

user posted image user posted image user posted image user posted image  Čisto sem obupana....

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 12:31:59   
štručka
AlenkaIST in pikica*, tudi jest bom rodila v Ljubljani...upam, da čimprejuser posted image .


Zadnje dni ponoči NIČ ne spim, zmatrana sem za znoret. Izgleda, da me maliuser posted image user posted image  trenira za kasnejše nočne avanturce.


Komaj čakam CTG in neskončno upam, da kaj konkretnega pokaže. Prav tako me čaka še en UZ in upam, da je mišek pripravljen za nizki štartuser posted image .


(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 12:40:33   
štručka
Matmaj ne se sekirat. Pri meni je isto. Nobene volje in energije za pospravljanje, obenem pa mi gre vse kar ni "poštirkano" neskončno na živce. Sem se navadila, da gledam stran. Je pač včeraj bila posoda malo bolj zasušena in po tleh je v kuhinji malo škripalo..user posted image  Pa je moj dragi le popravil krono na glavi in pomil ter pometel. Saj vidi, da mi gre na živce in da ne morem več sama vsega postorit.

Telefon imam nastavljen na tiho, in pokličem nazaj le tiste, ki jih sama želim. Ne šmirglam več nikogar. Nasploh pa rad zvoni dopoldan, ko meni končno uspe zaspat.

Tega, da bi mi sprožili porod se jaz niti slučajno ne bojim. Če bo dete "zrelo", ne vem zakaj bi me do konca utrudilo. Nasploh mi je vseeno za umetno sprožitev popadkov, saj je res, da so bolj boleči ampak če na ta račun vse hitreje mine mi je vseeno. Se ne bojim nobenega od porodov, saj je ta strah trenutno zadnje kar potrebujem.user posted image  Matmaj, kar korajžno. Saj ne bo trajalo več kot en dan........kaj hujšega smo že dali skoz, kot nekaj uric fizične bolečine....user posted image


(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: JANUAR - naš mesec!
9.1.2006 12:53:54   
MatMaj
Saj me ne skrbi kakšen bo porod. Samo v bolnici na ctgju mi nič ne povedo. Nič. Sestra me priklopi na ctg, sedim 10 min, me odklopijo in pošljejo v sosednjo sobo k zdravniku, da pogledajo izvid. Pogleda, reče kdaj sem spet naročena in če ne vprašam če je vse ok so tiho in rečejo samo nasvidenje.
Sem čisto na tleh....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?