Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 9:06:25
|
|
|
|
nejca1
|
Dobro jutro! Puri, očitno pa je šlo zares. Zdaj verjetno že cartaš . Drži se. Mene je včeraj zvečer tako bolelo v spodnjem delu trebuha. Sploh ne vem, ali so to krči. Danes je boljš. Postala se zelo nestrpna in bi že rada imela malega v naročju, čeprav po drugi strani pa je malo straha, kako bo. Pa ostale, kako ste? Pri nas spet sneži ... Se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 9:14:59
|
|
|
|
LE&TA
|
Puri verjetno že pestva. Je pa tud Nannn že v porodnišnici, tko da dans bosta dva januarčka al januarčke! Začelo se je!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 9:54:00
|
|
|
|
AlenkaIST
|
Ja, ja. Nannn je odtekla voda. Čakamo! Puri ti se pa tudi drži!
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 10:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro No, to pa so novice. Sem bila kar malo presenečena, ko sem prebrala, da je Puri odšla v bolnico. Pa za Nannn tudi. V glavnem - punce držte se in čim hitrejši porod. Se mi pa zdi, da se je tudi pri nas začelo že počasi pripravljati. Včeraj popoldne, ko je moj dragi praznoval rojstni dan, me je spet začel boleti križ. Sicer še ne hudo, vendar čutil si ga pa. Tako, da mi še sedeti ni več pasalo. Pa nisem čisto nič drugega počela kot sedela pa nogu u luft držala. No, bomo videli, kaj bo jutri na CTG in UZ. se beremo
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 10:06:38
|
|
|
|
Nyah*
|
vau, super novicke! Puri in Nannn, najbrz sta ze mamici , upam, da kmalu izvemo kako in kaj! Ostale, se katera danes nacrtuje pobeg od k mamicam ? Mene panika grabi 100/h, vceraj sem se kar , ko sem se spomnila, da potem, ko bo , z mojim ne bova mogla kar tako ob dsetih zvecer na sprehod po snegu, kot do sedaj . Kolk sem cudna ane , po drugi strani sem pa ze sedaj cisto nora na tole malo sladko bitje v meni. No ja, boli tudi mene v spodnjem delu, kot menstrualni krci, vcasih me ponoci tudi zbudijo, a vedno potem neha boleti . Imam pa obcutek, kot bi se odpirala, ker sramne kosti tudi bolijo in zulijo kot . S puri sva imeli skupaj rok, sedaj pa ne vem, naj tudi jaz pricakujem kmalu, hmmm, treba je biti pripravljen ane. Ostale, ste fajn? Snegec pada, grem na sprehod
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 10:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, groza, ravnokar sem prebrala zgornji post o izgubi punčke. Ne morem verjeti, da se to dogaja. Ista zdravnika in ista bolnica kot pri meni. Tudi meni sta morfologijo in UZ rasti delala omenjena zdravnika in prav tako sta bila pregleda kratka. Sedaj pa je že mene strah, da ne bi bilo kaj narobe z našo princesko. V tolažbo mi je lahko le to, da je na zadnjem UZ ginekolog lahko izmeril vse potrebno in da je rekel, da je dovolj plodovnice.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 10:29:56
|
|
|
|
LE&TA
|
No, dans bomo čakale lepe novičke! Tud jst bi šla. Me pa tko hemeroidi matrajo, da sploh nič drugega ne spremljam. Zdej me je še bol strah. Mal me trebuh spodaj boli, tko da se neki prpravlja! V četrtek mam spet CTG, pa bom vidla kakoin kaj, to je 2 dni pred PDP!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 10:52:07
|
|
|
|
nejca1
|
.... hej, punce, jaz bi tudi ... Pa nič kaj ne kaže, mogoče mislim, da bo kaj, če me kaj zaboli, potem pa spet po starem. No, bosta vsaj dve januarčici že cartali. Upam, da bomo tudi me kmalu na vrsti ... lp, Nejca
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 11:20:03
|
|
|
|
AlenkaIST
|
Jaz si bom privoščila en doooolg sprehod. se očitno res ne mudi, ker še vedno čačača pleše. Moram jaz vse to mal premaknit! Samo kako? Mene bo verjetno kar na hitro zagrablo, saj še vedno nimam nekakšnih 'hudih znakov'. Bi pa rada, da se začne samo od sebe in ne da mi teden po PDP sprožajo Držte se v pričakovanju novičk........
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 12:20:14
|
|
|
|
lumpy
|
Ahoj, punce jaz sem še tudi tu. Bravo za Puri in Nann - končno se je po dolgem času nekje začelo. Upam da že veselo cartata in kmalu sporočita kako je šlo. Upam pa tudi da gremo mi kmalu za njima ena za drugo, vse smo že tako neučakane - pa saj bo punce, nobeden še ni notri ostal . Drugače se pa pri meni nič ne dogaja - čisto nič, sigurno bom šla še čez ta drugi rok, sedaj so mi namreč začeli upoštevati oba roka (I. 10.01.2006 in II. 17.01.2006).
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 12:29:53
|
|
|
|
Lumpi
|
Kako lepo, da se je začelo. Še malo, pa bomo šle kot po tekočem traku. Pri meni nič novega. Še skoz v enem kosu. Zdaj me je še zvijati nehalo, pa do sedaj me je vsak dan. No, lepo se imejte, pa se slišimo.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 13:28:12
|
|
|
|
lumpy
|
Drage , eno vprašanje: A ste vi tudi tako zdelane? Meni se zdi da sploh ne morem priti k sebi, dva dni sedaj sem taka brez energije, pa zelo hitro se utrudim, kljub temu da spim kot top.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 13:47:29
|
|
|
|
Lumpi
|
Lumpy, jaz imam vsega vrh glave. Na živce mi gre že, če vsak za seboj takoj vsega ne pospravi. Sem obupna. Sama sebi grem na živce. Drugače pa sem zdelana tako, da sem prej komej kosilo skuhala. Sej bo kmalu bolje.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 15:38:59
|
|
|
|
Nyah*
|
Brez skrbi, mislim, da smo sedaj vse ze kar precej zdelane. Mene utrudi hoja po stopnicah, krajsi sprehod, kuhanje, likanje, .... v glavnem vse. Milsim, da je to normalno, sedaj smo pa res ze na koncu. Meni so se pojavile celo strije, na nogah!!!, mislila sem, da so to zile skocile ven, pa so strije . Nog si pa res nisem mazala, pa imam zdaj, prav mi je. Puri, Nannn, kaj se dogaja??? Nestrpne smo, cakamo pa cakamo..... Srecno vsem, pa cimbolj miren in spocit preostanek dneva.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 16:02:11
|
|
|
|
LE&TA
|
Jst sm tud ful nestrpna in čakam na novice, za Puri ne vem kako in kaj, za Nannn bo pa njen sporočil. Sm mislila da gre hitrej če voda odteče, pa še nič. Od tega čakanja bo še mene zvilo!! Sicer mam pa trenutno preveč dela sama s sabo in temi hemeroidi! To je grozno! Vam ne privoščim tega trpljenja! Pupe, držte se in se beremo!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 16:18:38
|
|
|
|
mazi
|
Ojla, Puri in Nann želim čimprešnje cartanje, pa čim manj bolečin. Meni je pri prvem porodu tudi odtekla voda - brez spremljajočih popadkov ob 6-ih zjutraj. Potem so mi okrog 11-ih dali umetne - rodila sem pa ob 5-ih popoldan - je bilo kar za zdržat. Upam, da jima čim prej sledimo. LP, Mazi PDP:13.1.2006
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 16:27:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
u, zgleda, da se dogaja puri in nannn, dejmo babe, držte se! tinka
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 16:55:15
|
|
|
|
lumpy
|
O ste me kar potolažile, ker vidim da ste vi tudi takšne " sitke " kot jaz. O Puri in Nann še nič ?????????????
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 16:57:05
|
|
|
|
lumpy
|
Tinka, hotela sem te vprašati kako je steklo z dojenjem?Je hudo? Težko?
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 18:33:14
|
|
|
|
AlenkaIST
|
Še vedno nič! Zdaj me pa res zanima kaj se dogaja Jaz sem prej naredila daljši sprehod pa ne vem, če je kaj pomagal. Mogoče me križ boli, samo ne vem ali od ali od drže. Bomo videli. Zdaj ko je šla Nannn, sem tudi jaz na vrsti . Uf!!!!!!!
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 20:14:30
|
|
|
|
LE&TA
|
AlenkaIst, zdej si pa mogoče res ti na vrsti. Nannn se že carta s svojo Elo, 3200g in 50cm! Kaj pa Puri?
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 20:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Nannn Jaz grem pa jutri na CTG in UZ in upajmo, da ne bomo ostali v bolnišnici.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 21:08:32
|
|
|
|
Nyah*
|
Juhuhuhu, jupiiiiiiiiii, za malo Elo! Bravo bravo mami, ati in Ela ! ISKRENE CESTITKE!! Lepo se cartajte, uzivajte, v glavnem vse naj naj!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 8.1.2006 22:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Nannn!!! Pri meni se noče pa nikamor premaknit. Sem že ful nestrpna, ne da se mi čakat do roka ali pa celo še čez.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 9.1.2006 7:56:57
|
|
|
|
Lumpi
|
Bravo Nannn!!! ČESTITKE ZA MALO ELO!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?