|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUAR - naš mesec!
8.1.2006 9:06:25   
nejca1
Dobro jutro!

Puri, očitno pa je šlo zares. Zdaj verjetno že cartaš user posted image . Drži se.

Mene je včeraj zvečer tako bolelo v spodnjem delu trebuha. Sploh ne vem, ali so to krči. Danes je boljš. Postala se zelo nestrpna in bi že rada imela malega v naročju, čeprav po drugi strani pa je malo straha, kako bo.

Pa ostale, kako ste? Pri nas spet sneži ...
Se tipkamo ...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.1.2006 9:14:59   
LE&TA
Puri verjetno že pestva. Je pa tud Nannn že v porodnišnici, tko da dans bosta dva januarčka al januarčke! user posted image

Začelo se je!

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.1.2006 9:54:00   
AlenkaIST
Ja, ja. Nannn je odtekla voda. Čakamo!

Puri ti se pa tudi drži!

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.1.2006 10:03:42   
Anonimen
Jutro

No, to pa so novice. Sem bila kar malo presenečena, ko sem prebrala, da je Puri odšla v bolnico. Pa za Nannn tudi. V glavnem - punce držte se in čim hitrejši porod.

Se mi pa zdi, da se je tudi pri nas začelo že počasi pripravljati. Včeraj popoldne, ko je moj dragi praznoval rojstni dan, me je spet začel boleti križ. Sicer še ne hudo, vendar čutil si ga pa. Tako, da mi še sedeti ni več pasalo. Pa nisem čisto nič drugega počela kot sedela pa nogu u luft držala. No, bomo videli, kaj bo jutri na CTG in UZ.

se beremo

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
8.1.2006 10:06:38   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image  vau, super novicke!

Puri in Nannn, najbrz sta ze mamiciuser posted image user posted image , upam, da kmalu izvemo kako in kaj!

Ostale, se katera danes nacrtuje pobeg od user posted image  k mamicamuser posted image ?

Mene panika grabi 100/h, vceraj sem se kar user posted image , ko sem se spomnila, da potem, ko bouser posted image , z mojim user posted image  ne bova mogla kar tako ob dsetih zvecer na sprehod po snegu, kot do sedajuser posted image .

Kolk sem cudna aneuser posted image , po drugi strani sem pa ze sedaj cisto nora na tole malo sladko bitje user posted image  v meni.

No ja, boli tudi mene v spodnjem delu, kot menstrualni krci, vcasih me ponoci tudi zbudijo, a vedno potem neha boletiuser posted image . Imam pa obcutek, kot bi se odpirala, ker sramne kosti tudi bolijo in zulijo kot user posted image . S puri sva imeli skupaj rok, sedaj pa ne vem, naj tudi jaz pricakujem kmalu, hmmm, treba je biti pripravljen ane.

Ostale, ste fajn?

Snegec pada, grem na sprehoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 230
8.1.2006 10:21:57   
Anonimen
Punce, groza, ravnokar sem prebrala zgornji post o izgubi punčke. Ne morem verjeti, da se to dogaja. Ista zdravnika in ista bolnica kot pri meni. Tudi meni sta morfologijo in UZ rasti delala omenjena zdravnika in prav tako sta bila pregleda kratka.

Sedaj pa je že mene strah, da ne bi bilo kaj narobe z našo princesko. V tolažbo mi je lahko le to, da je na zadnjem UZ ginekolog lahko izmeril vse potrebno in da je rekel, da je dovolj plodovnice.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
8.1.2006 10:29:56   
LE&TA
No, dans bomo čakale lepe novičke!user posted image  Tud jst bi šla. Me pa tko hemeroidi matrajo, da sploh nič drugega ne spremljam. Zdej me je še bol strah. Mal me trebuh spodaj boli, tko da se neki prpravlja!
V četrtek mam spet CTG, pa bom vidla kakoin kaj, to je 2 dni pred PDP!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.1.2006 10:52:07   
nejca1
.... hej, punce, jaz bi tudi ...
Pa nič kaj ne kaže, mogoče mislim, da bo kaj, če me kaj zaboli, potem pa spet po starem. No, bosta vsaj dve januarčici že cartali.

Upam, da bomo tudi me kmalu na vrsti ...
lp, Nejca

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.1.2006 11:20:03   
AlenkaIST
Jaz si bom privoščila en doooolg sprehod. user posted image  se očitno res ne mudi, ker še vedno čačača pleše. Moram jaz vse to mal premaknit! Samo kako?

Mene bo verjetno kar na hitro zagrablo, saj še vedno nimam nekakšnih 'hudih znakov'. Bi pa rada, da se začne samo od sebe in ne da mi teden po PDP sprožajo user posted image

Držte se v pričakovanju novičk........

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.1.2006 12:20:14   
lumpy
Ahoj, punce jaz sem še tudi tu.

Bravo za Puri in Nann - končno se je po dolgem času nekje začelo. Upam da že veselo cartata in kmalu sporočita kako je šlo.  Upam pa tudi da gremo mi kmalu za njima ena za drugo, vse smo že tako neučakane - pa saj bo punce, nobeden še ni notri ostal user posted image .

Drugače se pa pri meni nič ne dogaja - čisto nič, sigurno bom šla še čez ta drugi rok, sedaj so mi namreč začeli upoštevati oba roka (I. 10.01.2006 in II. 17.01.2006).

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 235
8.1.2006 12:29:53   
Lumpi
Kako lepo, da se je začelo. Še malo, pa bomo šle kot po tekočem traku.

Pri meni nič novega. Še skoz v enem kosu. Zdaj me je še zvijati nehalo, pa do sedaj me je vsak dan.

No, lepo se imejte, pa se slišimo.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.1.2006 13:28:12   
lumpy
Drage user posted image ,

eno vprašanje: A ste vi tudi tako zdelane?
Meni se zdi da sploh ne morem priti k sebi, dva dni sedaj sem taka brez energije, pa zelo hitro se utrudim, kljub temu da spim kot top.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.1.2006 13:47:29   
Lumpi
Lumpy, jaz imam vsega vrh glave. Na živce mi gre že, če vsak za seboj takoj vsega ne pospravi. Sem obupna. Sama sebi grem na živce.
Drugače pa sem zdelana tako, da sem prej komej kosilo skuhala.
Sej bo kmalu bolje.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.1.2006 15:38:59   
Nyah*
Brez skrbi, mislim, da smo sedaj vse ze kar precej zdelane. Mene utrudi hoja po stopnicah, krajsi sprehod, kuhanje, likanje, ....user posted image  v glavnem vse.
Milsim, da je to normalno, sedaj smo pa res ze na koncu.
Meni so se pojavile celo strije, na nogah!!!, mislila sem, da so to zile skocile ven, pa so strijeuser posted image . Nog si pa res nisem mazala, pa imam zdaj, prav mi je.

Puri, Nannn, kaj se dogaja??? Nestrpne smo, cakamo pa cakamo.....

Srecno vsem, pa cimbolj miren in spocit preostanek dneva.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.1.2006 16:02:11   
LE&TA
Jst sm tud ful nestrpna in čakam na novice, za Puri ne vem kako in kaj, za Nannn bo pa njen sporočil. Sm mislila da gre hitrej če voda odteče, pa še nič. Od tega čakanja bo še mene zvilo!!user posted image  Sicer mam pa trenutno preveč dela sama s sabo in temi  hemeroidi! To je grozno! Vam ne privoščim tega trpljenja!

Pupe, držte se in se beremo!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.1.2006 16:18:38   
mazi

Ojla,

Puri in Nann želim čimprešnje cartanje, pa čim manj bolečin.
Meni je pri prvem porodu tudi odtekla voda - brez spremljajočih popadkov ob 6-ih zjutraj. Potem so mi okrog 11-ih dali umetne - rodila sem pa ob 5-ih popoldan - je bilo kar za zdržat.
Upam, da jima čim prej sledimo.

LP,

Mazi

PDP:13.1.2006

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.1.2006 16:27:40   
tinkamiška
u, zgleda, da se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

puri in nannn, dejmo babe, držte se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mazi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.1.2006 16:55:15   
lumpy
O ste me kar potolažile, ker vidim da ste vi tudi takšne " sitke " kot jaz.

O Puri in Nann še nič ?????????????

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.1.2006 16:57:05   
lumpy
Tinka,

hotela sem te vprašati kako je steklo z dojenjem?Je hudo? Težko?

Neposredna povezava do sporočila: 244
8.1.2006 18:33:14   
AlenkaIST
Še vedno nič! user posted image Zdaj me pa res zanima kaj se dogaja user posted image

Jaz sem prej naredila daljši sprehod pa ne vem, če je kaj pomagal. Mogoče me križ boli, samo ne vem ali od user posted image  ali od drže. Bomo videli. Zdaj ko je šla Nannn, sem tudi jaz na vrsti user posted image . Uf!!!!!!!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.1.2006 20:14:30   
LE&TA
AlenkaIst, zdej si pa mogoče res ti na vrsti.
Nannn se že carta s svojo Elo, 3200g in 50cm! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Puri?

Neposredna povezava do sporočila: 246
8.1.2006 20:26:12   
Anonimen
Bravo Nannn user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa jutri na CTG in UZ user posted image  in upajmo, da ne bomo ostali v bolnišnici.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
8.1.2006 21:08:32   
Nyah*
Juhuhuhu, jupiiiiiiiiii, user posted image user posted image user posted image  za malo user posted image user posted image  Elo!

Bravo bravo mami, ati in Elauser posted image user posted image !
user posted image ISKRENE CESTITKE!!user posted image

Lepo se cartajte, uzivajte, v glavnem vse naj naj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.1.2006 22:14:19   
Anonimen
Čestitke Nannn!!!user posted image user posted image user posted image
Pri meni se noče pa nikamor premaknit. Sem že ful nestrpna, ne da se mi čakat do roka ali pa celo še čez.user posted image

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
9.1.2006 7:56:57   
Lumpi
Bravo Nannn!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA MALO ELO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?