|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
25.4.2006 22:24:42   
kofetek2010
kak dan, dva prej povej, da ti položim rdeč tepih od Trojan naprej user posted image   naslednji mesec bo kmalu user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.4.2006 22:45:48   
mml
no da se še jaz pofočkam user posted image

Ja Jana...jutri za kosilo...kakšni nedeljski ostanki vsaj pri meni...za enega se pa res ne splača kuhatuser posted image .

Frkolinka spančka (vsaj upam in nič ni slišat iz spalnice...)....je pa popoldne galamila, da sem že mislila, da jo neznosno boli nogica po cepljenju in je dobila Calpol sirup...no na koncu se je pa izkazalo, da jo "boli" obkladek user posted image . Skratka, ko sem ga odstranila, so izginile vse bolečine in je vuser posted image počela takšno, da sem potem user posted image ampak čisto zares

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.4.2006 22:49:19   
kofetek2010
no, pa si le prišla user posted image

a Baby phone že imaš?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 878
25.4.2006 22:49:35   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

kak dan, dva prej povej, da ti položim rdeč tepih od Trojan naprej user posted image   naslednji mesec bo kmalu user posted image  

user posted image user posted image user posted image  zmejeno čuj user posted image .

Čer mml.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 879
25.4.2006 22:50:37   
kofetek2010
grem nov album prštimat - pridem kmalu user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.4.2006 22:53:27   
šnucika
Čer...decembrke...evo mene nazaj na toti konecuser posted image .Ampak dol pri nas na obali se pa tud ni za pritoževat...sonček,toplo....skratka poletje je na vidiku...(do prvega dežja in burjeuser posted image user posted image )....

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 881
25.4.2006 22:56:04   
NRMM
Jana ti lepo prištimej album,  pa ne zaklenit kot je tvoja navada user posted image ,da vidim jutri tvojo lepotičko,ker grem sedaj pomagat Maruši.

Fajn bodite, lep čvek še naprej in prijetno noč!

NOČKO user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.4.2006 22:57:16   
mml
čeeer...štajerski konc...no sej v principu smo same Štajerke...ene bivše ene sedanje

Jana še dobro, da so izumli digitalce, ker bi ti sicer celo premoženje zdevala za fotke user posted image ...
aja Bejbifon...bil pa šel nazaj v Avstrijo, ker je treba še nekaj preverit, nekaj ni štimalo s ceno...ena cena na policah druga na računu...razlika 50 evrov in ker je moj dragi Gorenc (jaz pa tudi iz bližine Savinjske doline user posted image ), je blo treba zadevo preverit

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.4.2006 23:09:30   
kofetek2010
fotke so v albumu user posted image  ja, dokler ni bilo digitalcev smo pač veselo dajali vse razvijat, tud po 5 filmov z dopusta user posted image  

če je enak BF kot naš, bi morala bit cena 109,99 € user posted image  a so 50€ premalo računali user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.4.2006 23:13:21   
mml
BF je enak kot vaš, smo cena ni enaka kot vaša in jaz bi za tistih 50 evrecov rajši še kaj drugega

Glede na to, da ne morem rečt kakšna bo jutri Manca in ker nisem stala že kakšne 4 leta na rolerji, pridem jutri iz varnostnih razlogov rajši peš...

Jana a je tebi vseeno, če se dobia tam pri podhodu proti Operi (no na tivolski strani prehoda), ker bom parkirala v Rožni?

Neposredna povezava do sporočila: 885
25.4.2006 23:17:32   
kofetek2010
meni je vseeno, ja pišovka, parkirat bo tud treba user posted image  najboljše, da se slišiva, ko se sparkirava, bom jaz tud tam nekje v Rožni parkirala  user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.4.2006 23:20:14   
mml
Ja se mi zdi, da bo Rožna dopoldan boljša (pa še zasotnj...ha ha ha....bo več ostalo za kavo in tortice user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 887
26.4.2006 17:28:56   
XXYY
Lep sončen pozdrav od naju!

Po zelo dolgem času se malo javlamo pri vas. Sem velikokrat pri drugem forumu oz. pri januarkami. Saj Lari manjka samo 6 ur do januarja, pa sve kar večinoma časa tam.

Saj vas nisve pozabile. Se bo še oglasile pri vas.

Drugače pri nama ni nič novega. Samo to, da Lara noče za nobeno stvar biti v vozičku. Če smo dlje časa kje zunaj na sprehodu, se začne tako dreti, da drugi mislijo, bog ve kaj delam z njo. Tako, da mi je včasih kar malo nerodno. Samo, jo kar pustim v vozičku, ker je ne mislim skos nosit. Ne ne.

Prejšnji teden sve začele z jabolnim kašicami, pa jo je zvečer zvijalo. V nedeljo sve probale korenčka, pa malo juhce zravn - pa jo je to zaprlo, ni morala kakat. To smo zdaj rešli. Danes sve pa probale kašico od breskve in riža - pa bomo še  videli kakšna reakcija bo. Aja, pa banana jo tudi zapira. Se pravi, bomo morali korenček in banane še malo zbrisati iz jedilnika (za nekaj časa).

Ok. Dovolj nakladanja. Se se še kaj oglasim.

Lepo se imejte in uživajte v lepem vremenu.

Neposredna povezava do sporočila: 888
27.4.2006 12:10:45   
šnucika
prazničen pozdravček!user posted image

Da malo napišem,kaj se je dogajalo zadnja dva tedna.
Na obali je bilo lepo,sonček in toplo,tako,da smo bili veliko zunaj.
Potem pa je Živa pričela kihatuser posted image in čez dva dni je bila že popolnoma zamašena,tako,da sva morali k zdravniku,da so ji tam z električnim aspiratorjem spucali nosek.Porabili sva na "litre" fiziološke in še jo dajeva v nosek,čeprav smo že skoraj zdravi - no,Živika je zdrava...mene pa pošteno matra viroza.Gnojne sinuse imam,ven gre cel user posted image ,ko se useknem,kašljam pa tudi kotuser posted image ....pa še alergija,ker vse cveti...tako,da se ne morem ravno pohvalit.
Drugače pa rastemo in se redimo.Sedaj papamo že na veliko.Z žličko seveda in pravi užitek jo je gledat,ko pridno odpira usta.user posted image Dopoldan pomljacka mali lonček riževe kašice od alnature,zraven pa še par žličk frutka.Začeli sva z breskev-riž,danes pa je dobila jabolko.Zvečer dobi veliko flašo dodatka z žlico rižka,da potem spi kakšnih 5-6 ur.Sicer pa se ponoči samo prebudi in jo malo pobožam,ne doji se vedno,ker zaspi nazajuser posted image ...Potem pa vlečeva tudi do 9h, 9.30!user posted image
Od kar jemo gosti obrok,veliko manj kaka,največ 3X na dan in ni več tekoče,da bi ven lezlo!

A še dodajate AD3?Midve ga sploh ne,ker sva dvakrat začeli,pa so bili vedno krči!user posted image
Sicer pa je bila kar veliko na soncu in vedno več bo.

Toliko zaenkrat....sedaj sva spet na štajerskem,da smo vsi trije skupaj.

V album na spodnjem linku sem dodala nekaj slikic zadnjih dveh tednov!user posted image

Lepe praznike,čeprav je vreme kislo.....!!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.4.2006 16:45:11   
Pajaca
HOJ!!!

Pa imamo lepe praznike-dež!

Drgač naj bi jaz zdaj delala pa se mi ne da.... tko da jutri pa res začnem!

Pajacek se bo prpelu po praznikih eno sredo v lj, da vidi Manco in Emo, pa če še kakšna punca pride bo še boljše. Upam, da bo lepo vreme, ker bi tudi jaz šla mal do Tivolija.... že dolgo nisem bila tam, pa Pajacka je treba mal na lj navadt. Tako da se slišmo po praznikih in se zmenmo!

A vaši mulčki tud hočjo sam sedet. Našga najbolj moti, da še ne sedi čist samostojno, čeprav nekaj trenutkov mu že rata..... tko da se sam krega z mano ker ga ne držim cel dan v sedečem položaju. Drgač pa ga itek najdem povsod..... še mal pa bo začel plazit in me bo prehitel ko bom letela na wc....

Lepo se imejte, se še kaj oglasim. po praznikih gremo na ceplenje, upam da ga bodo tudi zvagali, ker sem že firbec kolk čez 8kg ima

LP

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.4.2006 12:42:03   
šnucika
no,kje pa ste vse?user posted image
Vas je dež odplahniluser posted image ......ali kljub temu uživate praznike?

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.4.2006 20:45:56   
BlankaT

Pozdravljene!

Mi smo danes pripspeli iz Krka user posted image , je skozi deževalo user posted image . Mi je moj dragi obljubil, da si bom spočila na "dopustu", pa sem prišla še skoraj bolj zmatrana nazaj kot pa sem šla dol user posted image .

Pri nas ni nič kaj novega, le to, da se Maja tako zelo slini, da mi po 3 slinčke na dan zmoči in kakšni 2 planici user posted image , mislim, da so zobi pred vrati.  Kašic noče jesti, jih kr z jezičkom sproti ven tišči user posted image , pa še kremži se zraven in ubogo revo kr trese, ima pa zelo rada sokece, še posebej tiste, ki so s korenčkom user posted image user posted image , drugače pa sva še vedno na zizi. Se nama pa 1-2 na teden zgodi, da ji je ziza premalo in ji  zvečer dam dodatek cca. 170 ml.

Kaj pa kaj naš user posted image in user posted image ?

Uživajte še v preostalih praznikih.

Lp, Blanka in Maja

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.4.2006 22:42:49   
Pajaca
Hojla!

Nas še ni odplaknlo, na srečo smo doma na hribu user posted image user posted image ! Mi gre pa vedno bolj na živce, čepimo doma ko ene miši, oba sta prehlajena, pa se še kopat ne moremo it, prov fajn prazniki ni kaj, dobro da sem na porodniški, drgač bi se še sekirala zarad dopusta. No ja v sredo bo lepo vreme, pa upam da mulca zdrava, pa gremo lahko v petek zjutraj na morje (v četrtek imamo 2. ceplenje)

Kaj mi papamo... hm hm.... jabolček (se mal kremž), korenček (niti pod razno ga ne poje), banana (mnjami, najbolj od vsega), bučka (groza kaj mi je mami dala, smo mogl z banano pomešat da je pojedel)..... tako da očitno imamo enga zbirčnega fantka doma.... no ja glede na to da je bila Pajacka tak cukrček za jest je to pričakovano, ampak smešno zgleda velik fant pa tko zbirčen.

Kar se tiče sokcov in tega pa pije le nesladkan čaj, pa ene dvakrat je na hitro dobil samo vodo, pač sama ne pijem dosi sokov, pol pa kar pozabim, da bi mogoče tamali pil sok.

Takole, zdaj pa še mal delat, pa upam da ne bom šla spet ob 2 spat.... pol pa ljudje mislijo da me otroka zmatrata.... user posted image user posted image , jaz pa čepim pred računalnikom vsako noč ko blesava in skoraj nič ne spim......

Čau bau

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 893
1.5.2006 13:09:23   
Valeri
Decembrke in decembrčki user posted image

Kje ste, kam vas je user posted image pregnal?
Pri nas se nekaj user posted image kaže.
Upam, da bo še nekaj časa vztrajal, da se user posted image  zbudi in jo mrkneva na sprehod.

Pri nas je bp. Edino kar me malo user posted image , da mi je mali v zadnjih 10 dneh 2 x v loku user posted image
in to vedno, ko sem mu pred tem dala malo dodatka (hipp).
Še vedno se samo dojimo in ker se mi je zdelo, da se ni dovolj najedel sem mu pripravila flaško.
Zmazal je skor vse, čez kake 2, 3 urce pa user posted image revež je kar plaval v mleku.

Ali lahko to pride od dodatka user posted image

Aja, smo se pa pred prazniki šli vpisat v vrtec. Uf, kako čas hitro beži. Sicer se babi ponuja, da bi ga ona nekaj časa pazila,
vendar je mož bolj zato, da gre v vrtec, kjer bo imel družbo in vrstnike za igro,... no, bomo videli.

V  sredo jo za tri dni mahnemo na obalo. Tašča si želi, da bi bila z malim kaj več časa, kot samo ko pridemo mi ali oni na obisk,
pa sva se zmenile za en takle kratek dopust, sami mi2 in ona, da se mal z malim pocartata,
midve pa mal user posted image . Moža pa bosta doma kraljevala.

Drug teden nas čaka 2 user posted image in UZ kolkov. To damo čez in jo popihamo za en teden v toplice, kar tudi že komaj čakam, da me mal drugi pedenajo. Moram še za malega kupit obroč, pa zase enodelne kopalke, da skrijem svoj obroč user posted image .

Zdaj pa dovolj zabave, greva ven.

user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.5.2006 10:03:54   
arielca
Drage moje decembrke, postale smo prave lenobe! user posted image

Čisto na kratko sporočam, da smo bili 3 dni v toplicah in da smo zelo uživali. Tudi user posted image nas ni motil. Brina je plavala, papala, ajala in se vmes na vsa usta.

Jasno, danes je user posted image , saj je konec praznikov... Sicer se pa bliža user posted image  in z malo bova kmalu odpeketali na morje! JUPI user posted image !!!!!

Kar se tiče user posted image , smo še vedno pridni. Zelenjave sicer ne mara preveč user posted image , navdušena je le nad korenjem, sadje pa naravnost obožuje user posted image . Zvečer papca bananino kašico, ki ji je prav tako mnjami mnjami ...

Zdajle ima svoj počitek, potem popapava in greva na user posted image . Končno bova lahko sprobali senčnik.

Valeri, tudi Brini Hipp tudi ni ustrezal. Jo je zaprl in 2 dni ni kakala user posted image . Če ti sicer ne bruha, je verjetno res krivo prilagojeno mleko. Meni je kolegica medicinska sestra povedala, da je včasih problem že v kombinaciji materinega in prilagojenega mleka. Upam, da bosta rešila problem. Držim pesti!

Pišite in poročajte o vaših dogodivščinah. Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.5.2006 15:20:24   
Yasminka
Ola!

Naša Ema je med prazniki prebolevala bronhitis. Najprej se je prehladila, potem pa se je ta prehlad kar vlekel in vlekel v grd kašelj in hropenje. Dobili smo opihke, ki jih seveda ne mara in jih je prava muka dajat.
Se nam je pa zaradi bolezni čisto sesul ritem dojenja. Najprej zaradi prehlada ni mogla sesati, zdaj pa bi nonstop visela na zizi user posted image .
Poleg tega se nam je pokvaril avto (3 tedne preden dobimo novega user posted image !!)  in so vsi naši načrti za 1.maj splavali po vodi.
Še dobro, da je danes lep dan. Po nekaj dneh sva bile končno spet zunaj na sprehodu.

Pozdravček

Yasminka in Ema

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.5.2006 16:42:23   
cebelica77
Ojla!!

Danes v Mb sije sonček in kot po maslu sva se  srečali v Evroparku  z Taddy  (mama)......  Obe bi silno radi malo user posted image   in  spiliuser posted image ob prijetni družbi naših decembrskih user posted image  in mamic.
Blankat, ti organiziraj, pa javi, me (vsaj dve) pa pridemo z našimiuser posted image !!!!
Drugo se zmenimo na licu mesta!

P.S.  Naš korenjak ima že 2 zobauser posted image user posted image !!!!

L.P.

Jana

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
3.5.2006 22:51:51   
mml
Živjo,

kako ste?
Mi2 sva ok, ker sva trenutno sami, se precej potepava in ne vem, kdo je zvečer bolj utrujen jaz ali user posted image , tako da malo še prečekiram kaj ste napisale (pa ste seveda precej nezgovorne, tako kot že ves čas) in potem ugotovim, da se vas je pol prestavilo k novembrkam, druga polovica pa k januarčicam user posted image .
Cepljenje je minilo brez hudih stranskih učinkov, pravzaprav je glavni stranski učinek ta, da od cepljenja dalje spi Manca celo noč user posted image . Upam, da tako tudi ustane.

Pajaca in Arielca (in seveda vse ostale zainteresirane) z Jano73 se dobivamo vsako sredo, od kar je lepo vreme porivava vozičke po Tivoliju, da user posted image  zaspita in si mami potem v miru privoščiva kavo (no včasih celo ratauser posted image ). Tako da seveda vse zelo lepo vabljenje naslednjo sredo, sej vest več nas je bolj je zabavno user posted image .
Jutri grem na celjski konec, malo pogledat kaj počnejo sošolke iz osnovne šole, mogoče nam bo celo uspelo, da se dobimo tri, ki smo bile celo osnovno šolo kar precej nerazdružljive. Potem pa še na kosilo k mami in spet bo minil en dan, ko mi ni treba kuhat user posted image .

Skratka lepo se imejte in uživajte na sončku

(odgovor članu cebelica77)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.5.2006 10:09:13   
Kofi
Hej punce!!!

Mi smo bli na morju in ne vem al sem še bolj zmatrana  kot prej al neuser posted image  Mislim da!
Sicer smo se meli super neglede na to da je blo vreme škifasto. Mala je uživala...smo jo celo dali kopat v bazen s slano in sladko vodo...samo malo premrzla je bla. Je še mene zeblo. Je bla ful navdušena.

Sem klicala na Fontano (za mariborčanke) pa majo šele septembra spet plavalni tečaj za malčke...to je za nas prepozno...tko da bomo kr sami šli plavat..ne bomo nič čakali.

Je pa novo to, da se je mala včeraj prvič prevrnila sama brez pomoči s trebuha na hrbet. Aja novo je tudi to, da mala sploh par minut na trebuhu preživi brez joka user posted image .

Joj, kako kriči zdej, da me prav uha bolijo. Tk se pogovarja z igračkami in piska na ves glas, da jo komaj poslušam! Auč.....bojo sosedi socialno poklicali ;)

Pejmo na sončke!!!! user posted image user posted image user posted image

Čau!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.5.2006 10:50:20   
BlankaT
Pri nas nič kaj novega .
Čebelica77 a tvoj pa je že startal z zobeki, pa so ga fejst matrali, naša Maja se že tudi full slini, pa obe roki si tlači v usta, ko ji pa grem mazati dlesni, pa bi mi najraje prst pojedla user posted image user posted image .

Kar pa se tiče user posted image  in  user posted image  a bi mogoče v ponedeljek ob isti uri in istem placu? Javite, Tinkamiška mogoče se nam še ti pridružiš, saj Celje ni tako zelo daleš.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......