|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
24.4.2006 23:35:55   
kofetek2010
še dobro, da ni cel dan z njim user posted image  potem bi bil kot me, ki smo zaposlene 24 ur na dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.4.2006 23:36:57   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml

jana...vreme naj bi bilo takšno, da bi me 4 lahko končno osvojile Tivoli...mogoče se nam pa še katera pridruži...skratka..
Dan: sreda
Ura: okrog 11
Kraj: nekje v Tivoliju
Namen: user posted image ...no pa seveda sprehod in sevež zrak za naše user posted image

a brez rolanja? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.4.2006 23:37:03   
Anonimen
Saj veš, da je pri nas vse obrnjeno na glavo. Jaz sem bolj ata, Kamikaza je pa bolj mama. Madonca, ta vikend je Kamikaza delal in sem bila jaz z Robijem, pa je Robi dva dneva skupaj vpil, ker ni videl Kamikazinega ksihta in slišal njegovega glasu. Jest sm bla čist užaljena.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
24.4.2006 23:38:07   
kofetek2010
no vidiš, še malo pa ti bo rekel teta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.4.2006 23:39:06   
Anonimen
Če bom teta, bo še OK. Ampak če mi bo pa reku ata, bom pa...

Neposredna povezava do sporočila: 855
24.4.2006 23:41:28   
BlankaT
Pajaca ti nisem nič faušt, da imaš user posted image  doma, meni se že sedaj meša. Saj ga imam rada doma, ampak, ko je zdrav. No pa tudi, ko je bolan in ima vročino ni tako hudo, ampak poškodba, ki ga naredi delno nesposobnega in se ne more gibati kot bi se rad, to punce je pa user posted image . Glede na izvide, bi naj po 1.maju začel delati.
Cebelica77 dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me veseli, da si nas našla. Tisto, ki si pozabila je pa Tadeja iz foruma mama user posted image .  Pa tvoj user posted image  je res pravi fant od fare. Sicer pa moja nič kaj ne zaostaja za njim. Smo bile v četrtek v posvetovalnici in so ji v dolžino namerili 65 cm, težo pa 7450 g , ji bratec pravi, da je debeluška, ampak njegova debeluška user posted image .  Smo pa dobile tudi 2.pikico, na srečo je bilo brez reakcije, samo malo sivo ima sedaj tam, ko jo je pičila user posted image .

NR veš, če bi mojemu user posted image  rekla, da vam razpošlje slike od srečanja, jih z veliko verjetnostjo nebi nikoli videle user posted image user posted image user posted image .

Nana Liza mi smo našo princesko krstili na materinski dan 25.3., ker je tudi prvi krščen na ta dan, pa še ravno lepo sobota je bila. Smo jo pa oblekli v belo oblačilo in v pindekerli (upam, da sem prav napisalauser posted image ), je vse to imel oblečeno že njen bratec, tako, da smo nekako ustvarile z mojo sestro nekakšno tradicijo. Botrca je bila kr moja sestra, ker je prvemu tudi in smo se tako dogovorile že, ko sva bile čisto male user posted image .  Pa zdi se mi najbolj fer, če je vsem otrokom isti boter-ca.

Na sprehode hodimo bolj malo, ker se mi zdi, da ima več od svežega zraka, če sva zunaj na vrtu pod drevjem, kot pa da se šetava po cesti, kjer mimo vozijo avti in tovornjaki user posted image .  Namreč imava to srečo, da je moja mami velika ljubiteljica zelenja in da imamo doma dokaj velik vrt.

Zadnjič sem se hvalila, da je spala od 21-7, no to je ponovila še naslednji večer, nato pa nič več. Sedaj se zbuja tudi po 3x na noč user posted image .  Še vedno smo na zizi, enem soku na dan in seveda cca. 3 dcl čaja na dan.

Tako, sedaj pa hitim spat, ker je samo vprašanje časa, kdaj se bo naša user posted image  oglasila in hotela zizo. 

Lp, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.4.2006 23:42:51   
mml
hmmm...nisem stala na rolerjih že celo večnost...lahko pa tvegam...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.4.2006 23:47:34   
kofetek2010
saj jaz tud lani nisem rolala, tako da sem pred 2 letoma nazadnje in mi je šlo prav fajn, pa še vozička se držiš in je user posted image

pa na melono ne pozabi user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.4.2006 23:51:24   
mml
ha ha ha...pa sem le ugotovila praktično vrednost vozičkov user posted image ...da ob njih loviš ravnotežje, ko rolaš. Sem zadnjič mal razmišljala in ugotovila, da je kokos boljš od melone user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
24.4.2006 23:55:56   
kofetek2010
kokose si lahko mi2 kam drugam dava user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 860
24.4.2006 23:57:45   
mml
ampak veš kaj..še vedno nisi povedala, kaj boš jutri kuhala za kosilo user posted image

Sicer sva pa naredili pravo zmedo med decebrskim user posted image , upam, da ostale punce ne bodo zamerile....

Neposredna povezava do sporočila: 861
25.4.2006 0:02:31   
mml
ja airbag-e je treba tud zaščitit...sem zdnjič vidla eno fuuuuuuuuuuuuuul dobro majčko, samo sem ugotovila, da je pri trenutnem stanju pri dojenju sploh ne bi blo treba odmaknit user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 862
25.4.2006 0:08:22   
kofetek2010
a kuhala? kaj je to? user posted image  

sem se spomnila, da mi ne bo treba, ker gre moj na sestanek user posted image  

kakšno majčko? kje? user posted image

mogoče pa ostale ne bodo zamerile user posted image  imajo vsaj kaj za prebrat user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 863
25.4.2006 0:18:54   
mml
mi je neki RR zmrznil...no zdej pa spet funkcionira.

Grem jest proti postelji, ker zadnje 3 dni našauser posted image  hoče hrano tudi sredi noči, pojma nimam kaj jo daje, najbrža zato, ker je bil oči doma in je vedela, da ima potuho, če sva sami, si tega ne upauser posted image

user posted image   in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 864
25.4.2006 0:27:41   
kofetek2010
user posted image

in

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 865
25.4.2006 9:41:24   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaan!!

No končno, je nekaj malo več napisanega user posted image user posted image .Jana in mml vama se je pa dogajalo ponoč user posted image user posted image , vse sta predelali, le kaj bosta kuhali ne, jaz pa brez idejeuser posted image .

Maruša kot vedno spi še drugi del ''noči'', ob 7 napapali mlekeca, skuhali bučke, nardili kašico, pokakali, umili, razmigali in je zaspala k'k sem jo dala v postlco. Na veeeliko sva zunaj na sončku, prav všeč ji je, ko ni več toliko oblečena in, ko ni potrebe več po zimski kapi, ampak al rutica ali šilt kapa, do klobučka nam pa še ni ratalo prit, tista prepoved v H&M mi nič kaj ne diši user posted image .

Igračke nam zadnja 2 dni niso nič kaj všeč, razen ''žvečke'' v podobi miki miške, da si lahk ''krtači'' dlesni, obožuje pa vrečko od vate, ker šumi, ko jo mučka po rokicah.
Obračamo se po novem iz hrbta na oba boka, na trebuh ji še ne rata, ima preveliko rito,pa četudi je brez pleničk user posted image .

Drugo posvetovalnico imava šele zadnji ponedeljek v maju, takrat dobiva najbrž tudi midve pikico, tehtanje in merjenje. Prav všeč mi je, da ni rada na rokah, ker je težka, ko svinec za svoje mesece, roke bolijo pošteno, če se ji kdaj zahoče nošenja, kar pa je res zelo poredko.

Dost bo zaenkrat, uživajte to prelepo vreme!

l.p.
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 866
25.4.2006 12:56:12   
mml
Evo naju iz posvetovalnice user posted image ,

sicer sem med budnimi samo jaz, ker je Manca mrknila user posted image , takoj ko sva prišli domov. Se je danes zbudila že ob 7. in ni blo šans za nadaljevanje user posted image . No potem pa posvetovalnica ob 11. Tehta 6500g in je dolga 64cm, kar pomeni, da se je zredila za dobre 700g in so bili v posvetovalnici povsem zadovoljni user posted image  (mama pa tudiuser posted image ), tako da nadaljujeva z dojenjem in kakšnim lizanjem sadja.  Pri pikici je malo zacmevkala, ampak je takoj nehala user posted image , je pa potem tulilauser posted image , ko sem jo oblačila, kaj hočem rokavčki pač bolijo. Naslednjo posvetovalnico in cepljenje imava 30. maja.

Zdej si grem pa skuhat kavo user posted image  in upam, da jo bom v miru popila.

Uživajte v user posted image , mi2 upava na kakšen lep popoldanski sprehoduser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.4.2006 15:02:48   
arielca
Ojla,

mml, Kerensa, jana73 - hvala za poučno in obsežno branje user posted image user posted image user posted image .

NR, moj user posted image  mi grozi, da mi bodo na CSD-ju vzeli Brino, ker ima preveč oblek... Baje bom prvi primer in se mi lahko pridružišuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili v nedeljo na user posted image . Kako je blo luštno! Sonček, sprehod, pa še user posted image . Za konec dneva pa obvezna user posted image . Mnjami... Kako zelo se veselim user posted image !!!!!

Včeraj sva Brini kupila magični lonček in je že v uporabi. Princeski celo uspe zadeti usta in narediti kakšen požirek. Seveda pa obvezno papcamo jabolka,user posted image , korenček in po novem tudi breskve. Cvetačo pa veselo pljuva po stanovanju. Seveda se zraven user posted image in če je treba poliže še slinček. Pa ona bi samo sedela in gledala naokrog.

Danes imam še en kup dela. Moram posadit balkonske rože pa položnice plačat pa v user posted image . Zraven pa ves čas preverjam user posted image , ker je imela moja najboljša prijateljica že v nedeljo rok in zdaj čakam veselo novico. Sva zmenjeni, da je nič ne kličem, ker jo že tako vsi obremenjujejo.

No, tako... Včeraj sem ugotovila, da je do user posted image še 2 meseca in da bo junij vsak čas tukaj. Se že pošteno veselim, čeprav mi vsi govorijo, da bom ful živčna. Ampak zaenkrat ni panike user posted image !

Imejte se lepo... in po praznikih bi se tudi mi2 pridružile decembrkam v Tivoliju. Seveda, če dovolite user posted image .

Papa user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.4.2006 17:24:34   
tinkamiška
Dan!

Sem se jst tudi nasmejala včerajšnjem dogajanjuuser posted image
Iza ima danes 4 meseceuser posted image user posted image user posted image Je pa danes ena velika sitka, ker smo se potepali v času, ko bi morala spat in zdej je že tako prebedena, da sploh ne more zaspatuser posted image

Smo pa kupili bazenček za na morje, da ji bomo vodico not naštimali, pa kanglico za vodico.

Včeraj smo bili prvič na plavalnem tečaju in Iza je uživala, midva pa sva se ji nasmejala do onemoglostiuser posted image Ko smo se peljali domov je v avtosedežu še vedno brcala z rokicami in nogicami in se režalauser posted image user posted image user posted image Komaj čakamo, da gremo spet čofotat!

Iza se še ne obrača na hrbet, na bok ji tu in tam rata, zelo rada pa pase kravice, ker je svet iz tega zornega kota čiiisto drugačenuser posted image

Mi imamo drugo posvetovalnico šele 18.5...

Gremo pa 25.5. na moooorjeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da nam bo fino in da bo Iza spančkala v prenosni posteljiciuser posted image

No, tako zdej vas vse skupaj še lepo pozdravljam in mejte se lepo!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.4.2006 21:32:08   
kofetek2010
čeeeer!

naša že 3 dni veselo papca sveže sadje - v nedeljo je pojedla 3/4 hruške, včeraj 1/3 banane, danes pa 3/4 banane user posted image  je pogruntala kako je treba na žlico jest in ji komaj uspem na žlico nastrgat hrano, ker kar protestira, če nisem dovolj hitra user posted image  požeruhinja mala user posted image  prebava dela bp, brez napenjanja user posted image

drugače pa postaja vedno večja damica, si pusti kar z mojo pilico nohte popilit, zjutraj in zvečer dela čobico, ko se s kremico maževa po obrazu in ko se v kopalnici pošimava jo dam pred ogledalo in se zadovoljno smehlja in opazuje user posted image

mml - za ju3 velja, a se dobiva kar pri mini golfu? user posted image

aja, in kaj bomo ju3 kuhale? user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.4.2006 21:46:21   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

mml - za ju3 velja, a se dobiva kar pri mini golfu? user posted image

aja, in kaj bomo ju3 kuhale? user posted image

jutri maš sadni dan, zelo velika izbira za kuharijo user posted image user posted image

Pa tam bolj proti glavni cesti, da vaju slučajno kaki horse ne premami user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil NR -- 25.4.2006 21:48:19 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 871
25.4.2006 22:05:17   
kofetek2010
user posted image  NR, dobro ti to name paziš, ni kaj user posted image  nisem več 100% na dieti, ker sem prehitro shujšala in mi je koža bila malo prevelika user posted image  bom raje sedaj bolj počasi, z malimi grehi, teh 7-8 kil bom pa že dol sprav'la do poletja user posted image

hors bi pa pasal user posted image  njama user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 872
25.4.2006 22:11:17   
NRMM
Hlače, če so prevelike jih skupi vzameš, torej ...............user posted image . Sej sem si mislila, da si me pri bombah pustila na cedilu in od kje mi zdaj spodbuda user posted image user posted image ??

Kljub dieti bi pa tist tivolski hors tudi meni paaaaaaaaaaasal, nekaj pa le pogrešam iz vašega konca.user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 873
25.4.2006 22:16:40   
kofetek2010
NR - ko te bodo čez Trojane spustili pa le pridi k nam user posted image  evo, ti horsa častim, lahko tudi v BTCju user posted image

le kje se mml potika? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 874
25.4.2006 22:21:39   
NRMM
Ne upam z Marušo čez Trojane, še nima osebne user posted image . Baje moram moje drugi mesec odpeljat v Medvode k teti, pa priletiva z malecko v Lj na kofetek, potem pa glej, da ne boš imela kakšne izgovore user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......