|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
4.5.2006 14:18:25   
Kofi
Hi..Jaz vem za plac, za uro pa ne..tk da sporočte uro, pa si probam avto zrihtat. Če ne se počim z malo kr na avtobus...
pol pa skočim še na kosilo na eno zelenjavno pico...mam lih OH dan v ponedeljek.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.5.2006 17:29:21   
BlankaT
Plac je Europark pred Inter Sparom, ob 11h. Nato pa se dogovorimo kam na user posted image  in  user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.5.2006 21:35:04   
NRMM
Čeeer želim!

Da se na brzino mal pofočkam. Pri nas nič pretresljivo novega, spimo še vedno celo noč, vsak dan znova se veselimo sončka, ki nas zjutraj zbudi, atija imava že celi teden doma in je prav luštno in, kar je najbolj novo je to, da smo danes že izpustili dopoldanski mlečni obrok in ga nadomestili s jabolčno-bananino kašico user posted image user posted image . Tako se je damica sama odločila, da bo kašice veeeliko pojedla in mlekeca nič in je celo zdržala do naslednjega obroka 3,5 ure. Tudi za popoldansko malico je dobila par žlic jabolčne kašice za povrh pa še rižek z okusom banane, obožuje te rižeke user posted image user posted image . Se vidi, da rada papa po atiju in mami, čeprav sem se bala, da bo nasprotno ampak je pravi mali papek, usteke odpira, ko vidi žlico,kot mali ptiček user posted image .

Kar se kofeja tiče BlankaT velja, tako kot sem ti napisala v smsu, mogoče bova mal zamudili, ti pa javim v ponedeljek, če bo do tega res prišlo.

Lepo bodite, uživajte sonček in ne se tako pogosto javljat user posted image .

L.p.
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.5.2006 21:56:49   
kofetek2010
Čeeeeeer!

no, zdaj pa lahko spet kaj povem, ko smo na novi strani user posted image  da ne bom 6x na eni strani poročala user posted image user posted image user posted image

kaj je novega? user posted image
nič kaj, razen tega, da je imela Ela 3 večere, ko se je odločila, da se bo jokala, ko je treba spat in me je prepričala, da sem jo ven vzela in odnesla v dnevno user posted image  po 3 večerih sem je imela dovolj in se je jokala, a je nisem dvignila iz posteljice, raje sem jo božala in zibala, ter ji dudo popravljala, tako da je omagala in sedaj že 3 večere zaspi po 5 minutnem jokanju user posted image  pravijo, da pametnejši popusti user posted image

po 15 mesecih je tud k meni prišla na obisk teta s Krvavca user posted image  pa tko fajn je blo brez nje user posted image  

Ela še vedno papca kot velika - je že na 1 samostojnem obroku dnevno, ostalo je dojenje in v trgovini prav poživčka, če mora bit predolgo pred polico z vsemi Hippi, Fruteki in ostalimi dobrotami user posted image  kolk je hecna, ko vidi hrano user posted image  pa da ne boste mislile, da je samo v naprej pripravljeno hrano - tud banano in hruško že prepozna user posted image  

veliko se potepava, sploh, ko je lepo vreme, tako da sem že fajn zagorela v obraz, dekolte in roke - ko se slečem pa zgledam kot kak "fizički radnik" user posted image

za dolge potepe uporabljava Buzza, za brzinske pa še vedno lupinico user posted image  

opažam, da so ji že skoraj vsa oblačilca št.68 premajhna, pa ne v širino, ampak v dolžino user posted image  tako, da poletna zaloga bo morala bit 74 ali 80 (no, saj nekaj majčk iz Okaidi-ja že ima za 12 mesecev, ker so bolj ozke user posted image )

ja, nč... šibam na Kraj zločina user posted image

uživajte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.5.2006 11:06:03   
šnucika
Dan!user posted image

Da se javim...po dveh dneh,ko nisem bila nič na netu,ker je biluser posted image  fraj in smo uživali na sončku....

Naša Živa pa zadnje čase zjutraj spi in spi....danes s ploh še ni pogledala,razen,da sem jo ob 8h podojilauser posted image ...kako paše tudi meni malo dlje spat!

drugače pa smo še kar....moji vneti sinusi so še vedno šmrkavi,kašelj pa se mi je umiril.Živika pa ima tudi še zmeraj poln nosek,tako,da ji večkrat na dan čistim s fiziološko in praznim sluz z aspiratorčkom.Tale zoprn prehlad se nam vleče že več kot dva tedna....user posted image user posted image ...

Še vedno se dojiva...sva pa dopoldanski obrok že v celoti zamenjali za kašico,ali rižek ali pa sadno-ponavadi frutek breskev riž ali pa jabolko.
Ima pa ene čudne fore...kakšen dan zelo malo je....potem pa je zvečer sestradana in še naslednji dan nonstop na joškiuser posted image ...mogoče nima časa...saj se nama to dogaja,ko je lep dan in smo veliko zunaj,pa mogoče noče ničesar novega zamuditi...

17.5. imamo cepljenje...upam,da nam uspe sčistit nosek do takrat!

Glede user posted image  v ponedeljek bi verjetno šlo...se pa še kontaktiramo.Že ko sem spet na totem koncu,da izkoristim kakšen dan tudi za babji čvek!

Pozdravček

šnuci & žižiuser posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.5.2006 18:19:47   
cuma
Čau decemberke!

Kako hitro mi bežijo dnevi in tedni...
preberem še kaj, da bi pa kaj napisala pa...ne utegnem!user posted image

Mi smo dobro user posted image !
Ema raste, na zadnjem pregledu pri skoraj 5 mesecih je imela 7230g in je bila že drugič cepljena brez posledic. Dolga je že približno 70cm in ko se v posteljici obrne segajo nogice do ograjce (140x70). Še vedno se dojiva in pije aptamil1 (210ml) 4x na dan ter sadno malico dopoldan - prišli sva na pol kašice dnevno (jabolko, banana, bučke-korenček). Spi še vedno celo noč 21 - 7 in tudi veliko več čez dan - predvsem popoldan - kar 2uri v kosu od 3h-5ih. Zelo uživa v stajci in se skozi obrača na trebuh, potem pa jamra naj jo obrnem nazaj na hrbetuser posted image .
Zobki so pred vrati, ker je pravi mali slinasti polž in ne zamudi prilike, da me nebi ugriznila v roko ali ramo. Igrače so itak skozi v ustih in tudi duda je postala nepogrešljiva.
Nehala se je bati tujcev in je sedaj veliko lažje z njo pohajat, pa babica jo lhko vsaj petnajst minut pocarta, ne da bi se ona zraven jokala. Tudi gužvo sedaj bolje prenaša, le da se poje user posted image ! Všeč ji je country muzika, tako da ji mož zvečer igra na kitaro in poje, ona pa vriska iz stajice!
Aja, ostrigli smo jo, ker je imela zadaj že tako dolge lase in je bila večkrat potna....pa še izgledala je kot kak švab (spredaj kratke, zadaj dolge user posted image )
Na sprehodu uživa v športnem vozičku in se že nagiba naprej, da bi sedela...ko pa ji dvignem naslonjalo teži, ker se ji spi in ni komot?user posted image
Skratka, pestro!
No, še to, vpisala sem jo v vrtec. Na žalost nimam nikogar, da bi mi jo pazil in bo morala pri 11ih mesecih v jasli. Pa saj ne bo ne prva, ne zadnja. Verjetno bo meni bolj hudo kot njejuser posted image .

V glavnem, lep vikend in se kaj beremouser posted image !
Lp cuma&ema  

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.5.2006 13:03:02   
šnucika
hojla!user posted image

danes je pa en čuden dan....tamala user posted image prava mala trmica....zdaj je končno  zadremala,ko sem jo dala v voziček in na balkon...
Že dva dni ni kakala..pa je zgleda zato tečna.
Kako je s prebavo vaših malih decembrčkov,zdaj,ko ste prešli že na uvajanje gostih obrokov?

Pa ta nosek....joj...že dva tedna šmrkamo in tudi,če ji nonstop čistim...nič boljše!user posted image a je še katera v tej prehladni kalvariji?

drugače pa lepo napredujemo in mislim,da so tudi zobki na obzorju.....

Štajerke...upam,da fajn klepetate ob user posted image ...meni danes ni uspelo priti v MB,ker sem brez avta....dragi dela popoldan.

Lep dan želiva

šnuci&žiži

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.5.2006 14:45:26   
Kofi
Joj, meni tudi danes ni uspelo it na user posted image . Jaz in moj dragi se nikakor ne morema uskladit s tem avtom. Pa ko bi lahko šla na avtobus,...pa mi je prepozno povedal, da so ga v službi nekam poslali. Tko da je še kofe v vodo padlo..ne sam piškoti ;)

Drgač pa mi s to hrano gremo zelo počasi. Poje med obrokom nekaj žličk prekuhanega sadja. Banana jo kr zapre...pol pa se sam napenja in je tečka. Tko da banano raje malo manj dajem kot hruškov kompotek in jabolčni. Ta dva ma ful rada. PA mami tudi user posted image

Ne vem pa kak naj ji bučke pripravim. Nisem si še prebrala nobene paparice. Tko da na dan z idejami.

Pozdravčke iz MB!
Pegica in NEli

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.5.2006 18:16:07   
BlankaT
user posted image  uspela, Šnucika in Pegica1 škoda da se niste pridružili.

NR  krema zua zobeke se imenuje Dentinox-Gel N.

Lp, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.5.2006 21:31:10   
šnucika
no,pa smo se decembrke kar malo polenile tu gor!user posted image
kmalu bi padle na drugo stran foruma.....

mi imamo pa jutri 5 mesecevuser posted image

lepo noč vsem!user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.5.2006 21:58:30   
kofetek2010
user posted image  šnucika

user posted image vse najboljše Živiki od Ele, ki je imela pred 2 dnevoma 5 mesecev user posted image

mi pa imamo žagico spodaj desno na enkici user posted image

a bomo danes spet tukaj čvekale? user posted image  da popravimo vtis...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.5.2006 23:08:18   
šnucika
hvala jana!
pa čestitke nazaj...eli za 5 mesecev in za prvo žagico!user posted image user posted image user posted image
pa obilo veselja ob dojenju tebi....heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
9.5.2006 23:37:13   
NRMM
A vidve morata pa biti vsepovsod  user posted image user posted image .

Vse naj naj Eli in Živiki ter ostalim user posted image ,ki bodo dopolnili v teh dneh 5 mesecov, pridemo za vami, lubčka od Maruše.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.5.2006 23:44:55   
kofetek2010
user posted image
če bi samo tukaj čvekale bi bile vedno na vrhu user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.5.2006 23:46:41   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

user posted image
če bi samo tukaj čvekale bi bile vedno na vrhu user posted image

To je najmanj, kar bi se zgodlo user posted image user posted image . Če bosta tako počeli tukaj, bomo še tiste ušle, kar smo tukaj resne user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 915
9.5.2006 23:50:00   
šnucika
a tu je treba bit resenuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.5.2006 23:52:19   
kofetek2010
saj se mi zdi, da od takrat, ko smo vdarle eno po domače, da so kar pobegnile user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.5.2006 23:52:23   
NRMM
Itak user posted image ............Šnucika ne vem, če ti danes ne spiš pred pc, tak kot jaz,ki sem šla spat že pred pol ure, pa sem še vedno tuki. Sej boš vidla, jana bo pa zgasnila v trenutku user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.5.2006 23:54:48   
šnucika
ja,jana itak zgasne...sad me ima sad me nema varjantauser posted image

gremo spat!!!!!!!!!!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.5.2006 8:58:04   
Kofi
Hahaha...nič se nismo ustrašile ostale! Samo beremo in se smejimo user posted image user posted image user posted image

Pa kake žagice že zdej! Ne noret...še dojimo...kak bo kaj pol ko bo to skup stisnilo. Že zdej me kdaj ugrizne naša ta mala, tk da ne vem kako bo pol ko bo nekaj belega ven štrlelo (vun štrlelo bi rekle štajerkeuser posted image ).

Se norca delam iz štajerskega konca, pol pa me bojo izgnali nazaj od koder sem prišla ... ah ma sej toti tu niso tak hudi ;)

Naša Neli spi po novem do 5 zjutraj v enem kosu. Zaspi pa že okoli 8 ure zvečer. Itak je bla danes cela polulana, ker smo jo mogli prehitro preoblečt...pa plenica ni zdržala tolko tekočine.
Ko sem jo včeraj dala spat, je mal jokala,pa jo je dragi nazaj ven vzel, ker se mu je smilila...jaz sem se šla vmes tuširat...on pa pravi, da bi se mala rada igrala. Bla je že ku kitajci...jo vzamem k sebi, dam zizo in jo zmanjka v sekundi...igrala ja...user posted image  Ti dedi ne vidijo otrok tako kot mame, kajne? Sej ni čudno, če ga ni skor nič doma. Mi je reku, da če bi mu služba to omogočala, da bi kr izkoristil tisto možnost biti na porodniškem 3 mesece...da mu sploh ne bi blo hudo. Verjamem da res ne...bi blo pa meni k bi mogla it hmali že delat user posted image user posted image

Se pišemo!

Aja...Z Neli čestitamo vsem za dopolnjenih 5 mesecev!!! Joj, kak ste že stare!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.5.2006 10:23:48   
arielca
Ojla,

Novosti pri nas:

user posted image  po novem jemo tudi zelenjavo user posted image
user posted image  Brina samostojno sedi kakšno minuto, potem pa ji zmanjka ravnotežja in se zvali na bok user posted image
user posted image  prakticiramo stolček za papacanje
user posted image  naročili smo Zappa (ga bomo čakali do junija, ker 'naše' barve še ni za dobit)
user posted image  blazno se slinimo in spodaj se že vidi prvi zobek (tik pod površino) user posted image
user posted image  ker je naš otrok v spanju zelo aktiven, je ponoči obvezna spalna vreča user posted image  

Sicer smo OK, uživamo na user posted image , če se le prikaže, se mrzlično pripravljamo na user posted image , čakamo dopust,...

Od hudega tempa se le občasno pofočkam pri decembrkah, ampak vse preberem in sem na tekočem.

Čestitke vsem zauser posted image mesecev! user posted image

Pa še eno vprašanje: Kakšne igračke imajo vaši user posted image  in s čim se radi 'igrajo'? Pri nas so zdaj fine vse stvari za zobke (ključki, grizljalke, ...), rada je v telovadnici, kjer pretepa viseče igrače in premetava pliškote, zamoti se tudi s kakšno ropotuljico pa še kaj bi se našlo.

Imejte se lepo, uživajte v pomladi in user posted image .

Lupčka za vse user posted image . Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.5.2006 22:19:10   
šnucika
Pa smo prišli v nov mesec...kako čas leti,kar ne morem verjeti,da je že 5 mesecev od kar sem rodila našo miško!user posted image

Jutri se spet vračava na obalo,kjer še vedno nimam neta......moram se zmigat in naročit telefonski priključek in porihtat računalnik,da bom lahko tudi doma klepetala....user posted image zato vas danes vse lepo pozdravljam.
V sredo bi Živa morala na drugo cepljenje,pa ne bo verjetno nič,ker še vedno šmrka.....pa spet je dobila neko alergijo-pikice po koži,predvsem na trebuščku.Očitno bo res treba na alergo teste!

Skratka...lep maj vam želim in čimveč sončka!user posted image

šnucika & Živa

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.5.2006 23:13:18   
mml
No živjo user posted image lenobe .
Kaj vas je pomlad user posted image tako izmučila, da se vam/nam še čvekat ne ljubi...prava sramota user posted image . Aja mogoče je pa še druga možnost...da so decembrski otročki tako neproblematični, da ni kaj za povedat, ker je vse tako kot piše v knjigah user posted image . No ja Manca vsekakor ni takšna, je pa res, da se mi zadnje čase tudi po knjigah ne da več brskat, ker je vse tako samo teorija, v praksi je pa potem vse drugače.

Pri nas ni kaj hudo novega. Še vedno se samo dojiva. Vsake toliko se je "usmilim" in ji dam za poskusit kaj resne hrane in potem protestira, ko je ni več user posted image . Všeč so je mango, banana, jabolko, juha, definitvno pa se pači pri krompirju, tako da verjetno res ne bom čakala čisto do 6M ampak bom že rej začela s kakšnim korenčkom...ufff kar vidim vse oranžno na oblačilih, tleh in še kje user posted image . Skratka ne bo nama dolgčas.
Sicer je pa Manca kot Hg (živo sregro), niti trenutka ne more biti pri miru in v naročju se počuti utesnjeno in prične kmalu nergati, kar se najbolj vidi in sliši na obiskih user posted image . Tako da sedaj prakticiram, da ji dam tudi, ko sva kje na obisku, na tla deko in njejn igračke in smo vsi dosti bolj srečni user posted image . Veselo se kotali in je v trenutko čez pol sobe, tako da je izjemno nevarna in je ne morem več pustiti same niti na najini veliki postelji (širina 180 cm), ker se dvakrat obrne in je na robu...Poskuša se tudi plazit, dviga rito in vleče kolena pod sebe, samo ni še pogruntala, da mora premaknit tudi roke...ja težko je življenje dojenčkov user posted image .
Trenutno imam moratorij na kupovanje otroških oblačilc, ker je user posted image , ki je bil 4 tedne odsoten (ampak jutri pride ... juuuuuuuuuupi), nakupil cel kup poletnih stvari, pa še jaz se zadnjič nisem mogla upreti manjšemu nakupu...tako da kupim samo še, če bo res kaj neznosno luškanega user posted image (in po spodobni ceni seveda).
Kaka še vedno 1x na 5-7 dni, ampak takrat konkretne količine, me je pa danes razveselila in se dvakrat posračkala...no bom imela spet cel teden mir user posted image

Hej Šnucika...upam, da ne bo kaj resnega s tole alergijo pri Živi, držim pesti, da bo vse OK.
No ko bosta naslednjič brzeli na obalo ali z obale pa planirajta tako, da naredita v Ljubljani postanek za kavo za mami (jana73 se seveda strinja, da je to nujno potrebno, a ne jana???)in kakšen oblizek za Živouser posted image .

Arielca kako kaj priprave na porokouser posted image ? Že vse pripravljeno? Odštevaš dneve?

Skratka  user posted image  in user posted image vsem decembrskim mamicam in seveda vse čestitke vsem decmbrovkam in decembrovčkom, ki so in bodo dopolnili 5M v teh dneh user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.5.2006 23:21:27   
kofetek2010
točno tako kot praviš mml! user posted image

pri nas nič novega user posted image  

razen, da me moj PC nekaj zajebuser posted image  in sem na Galovem user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.5.2006 8:55:42   
Pajaca
Pri nas je polno novega, sam nič tko zlo presenetljivga. Pajacek se že veselo plazi, sicer se premakne ene pol metra pa pol počiva ampak postaja pravi plazilec. Zobkov ni in jih še ne pričakujem. Je bolj tako tako, je pač zbirčen. Igrače pa... en špeglček mu je nekak naj naj. Drgač pa kar mu Pajacka prnese, običajno kakšn avto, pa traktor na katerem so živali, pa eno punčko ma.... skratka vse kar prime je dobr.

V sredo sva hotla prletet pa nama ni ratal (pa še vreme je nekam kisl zgledu), mava pa to v načrtu za naslednji teden. Prej pokličem da vidim kam naj uletiva.

Arielca midve pa ne vem kdaj se bova videle, sva preblizu doma????

Evo grem zdaj mal spat, sem čist adijo zadnje čase.

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......