BlankaT
|
Pajaca ti nisem nič faušt, da imaš doma, meni se že sedaj meša. Saj ga imam rada doma, ampak, ko je zdrav. No pa tudi, ko je bolan in ima vročino ni tako hudo, ampak poškodba, ki ga naredi delno nesposobnega in se ne more gibati kot bi se rad, to punce je pa . Glede na izvide, bi naj po 1.maju začel delati. Cebelica77 dobrodošla me veseli, da si nas našla. Tisto, ki si pozabila je pa Tadeja iz foruma mama . Pa tvoj je res pravi fant od fare. Sicer pa moja nič kaj ne zaostaja za njim. Smo bile v četrtek v posvetovalnici in so ji v dolžino namerili 65 cm, težo pa 7450 g , ji bratec pravi, da je debeluška, ampak njegova debeluška . Smo pa dobile tudi 2.pikico, na srečo je bilo brez reakcije, samo malo sivo ima sedaj tam, ko jo je pičila . NR veš, če bi mojemu rekla, da vam razpošlje slike od srečanja, jih z veliko verjetnostjo nebi nikoli videle . Nana Liza mi smo našo princesko krstili na materinski dan 25.3., ker je tudi prvi krščen na ta dan, pa še ravno lepo sobota je bila. Smo jo pa oblekli v belo oblačilo in v pindekerli (upam, da sem prav napisala ), je vse to imel oblečeno že njen bratec, tako, da smo nekako ustvarile z mojo sestro nekakšno tradicijo. Botrca je bila kr moja sestra, ker je prvemu tudi in smo se tako dogovorile že, ko sva bile čisto male . Pa zdi se mi najbolj fer, če je vsem otrokom isti boter-ca. Na sprehode hodimo bolj malo, ker se mi zdi, da ima več od svežega zraka, če sva zunaj na vrtu pod drevjem, kot pa da se šetava po cesti, kjer mimo vozijo avti in tovornjaki . Namreč imava to srečo, da je moja mami velika ljubiteljica zelenja in da imamo doma dokaj velik vrt. Zadnjič sem se hvalila, da je spala od 21-7, no to je ponovila še naslednji večer, nato pa nič več. Sedaj se zbuja tudi po 3x na noč . Še vedno smo na zizi, enem soku na dan in seveda cca. 3 dcl čaja na dan. Tako, sedaj pa hitim spat, ker je samo vprašanje časa, kdaj se bo naša oglasila in hotela zizo. Lp, Blanka.