NRMM
|
Daaaaaan tako lep sončen ! Maruša aja popoldansko spanje, po dooolgem sprehodu in papici, 2 urni sprehod pa še sledi, ko se zbudi in ponovno napapca (tam do 18 ure bo itak spala). Mi zeelo uspešno vpeljujemo nove okuse. Sprobali sva korenčkovo kašico in sokec, kar ji ni bilo preveč všeč, jabolčna kašica in sokec obožuje, danes pa sva sprobali še cvetačno kašico, lahko rečem, da jo ima od vsega najrajši, res jo je rada papcala, ampak nas malo napenja popoldne . Možno, da od cvetače ali pa od jabolčnega soka. Spuščati pa je začela takšne glasove, da bodo sosedi rekli počasi, da jo pretepam . Cvili na vse pretege, očitno ji je všeč, danes zjutraj je ob 7 tako zacvilila, da me je skoraj vrglo iz postle , neverjetna je. V lupinici se nagiba naprej, da zgleda kot ba bo ušla, v vozičku pa jo nekak še prepričamo, da večinoma leži. BlankaT slikice pogrešam iz Europarka, dej , da nam jih razpošlje, da mu ne bo dolgcajt . Čombelica77 lepo, da si se nam pridružila , tvoj Jan pa je res pravi dedec, no sej si verjetno ugotovila, da nam fantičov med decemberkami primanjkuje. Zdej pa imamo 4 . Someone mi2 ozr.mi3 smo, kar pogosto v Pohorski kavarni, tako, da če boš kje blizu kdaj, javi. No 18 ura je malo prej, kot je v resnici, plenička je polna, gospodična si je celo privoščila kakanje leže, kaaar ne morem verjet , cvetača nardila svoje . Lepo bodite, uživajte na sončku v upanju, da ne zgine prehitro . l.p. Irena&Maruša