|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
21.4.2006 10:48:14   
cebelica77
Lep pozdrav tudi z moje strani.
Na tem forumu sem bila v času user posted image , seveda pod drugo rubriko, me pa je Blankat opomnila, da  decembrke tukaj čvekate.
Na mami je bil moj nick name Janak, tukaj pa sem cebelica77. Nekaj decembrk me že pozna, saj smo se videli na srečanju v Evroparku in bilo je suuper - še več takih!!

Moj Jan je po zadnjih uradnih meritvah pravi orjak, predvčerajšnjim sva bila na drugem pikecu, ki ga je preživel brez joka. Že sedaj pa vaga 7.900 in meri 67 cm. Drugače pa je priden, razen ponoči ga serje, da je joj. Zbuja se zaradi napenjanja in se joče v spanju na vsake pol ure... Še zmešalo se nama bo.....

Drugače pa pozdravljam vse mamice na tem forumu in vse dojenčice in dojenčke - decembrčke, še posebej pa mamice, ki smo skupaj pile kafe in malo lapale (čvekale), da je dan hitreje in lepše minil.... ( Šnucika, pa BlankaT, NR, pa še eno sem pozabilauser posted image )

Lepo se imejte!!

Jana & Jan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.4.2006 15:02:06   
ac
Midve pa danes v posvetovalnici nisva nič opravili, ker je Sara prehlajena in smo prestavili cepljenje. Je tud zvagal in zmeril niso. Je pa božica po enotedenskem smrkanju začela še kašljat. Pa je včeraj zgledalo, da je že bolje. Drug teden gremo za praznike mal na morje, pa upam, da jo bo svež morski zrak pozdravil. Sem pa mislila kupit Fredov obroč in kopalne pleničke, da bi šli mal v bazen, samo, če bo taka, bo kopanje odpadlo user posted image .

Se pa od včeraj, po nekajtedenskem premoru, spet prevrača s hrbta na trebuh (ampak samo čez levo stran). In to vsakič, ko jo dam ležat, potem se pa naveliča past kravic in joka, pa jo dam spet na hrbet, pa jovo na novo user posted image .

Čez vikend gremo mal na Gorenjsko (tja, kjer sva se prejšnji teden prehladili user posted image ). Bo prvič prespala drugje kot doma (oz. v porodnišnici).

Uživejte čez vikend!

(odgovor članu cebelica77)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.4.2006 15:24:20   
*hana*
Oj,
jana73, samo v info, če si še pred nakupom senčnika za buzza. Sonček ima v spletni trgovini original senčnik za buzza, cena pa je enaka kakor od Baby Confort v BC.
LP

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 828
21.4.2006 16:16:28   
NRMM
Daaaaaan tako lep sončen user posted image user posted image !

Maruša aja popoldansko spanje, po dooolgem sprehodu in papici, 2 urni sprehod pa še sledi, ko se zbudi in ponovno napapca (tam do 18 ure bo itak spala).

Mi zeelo uspešno vpeljujemo nove okuse. Sprobali sva korenčkovo kašico in sokec, kar ji ni bilo preveč všeč, jabolčna kašica in sokec obožuje, danes pa sva sprobali še cvetačno kašico, lahko rečem, da jo ima od vsega najrajši, res jo je rada papcala, ampak nas malo napenja popoldne user posted image . Možno, da od cvetače ali pa od jabolčnega soka.

Spuščati pa je začela takšne glasove, da bodo sosedi rekli počasi, da jo pretepam user posted image . Cvili na vse pretege, očitno ji je všeč, danes zjutraj je ob 7 tako zacvilila, da me je skoraj vrglo iz postle user posted image , neverjetna je. V lupinici se nagiba naprej, da zgleda kot ba bo ušla, v vozičku pa jo nekak še prepričamo, da večinoma leži.

BlankaT slikice pogrešam iz Europarka, dej user posted image , da nam jih razpošlje, da mu ne bo dolgcajt user posted image .

Čombelica77 lepo, da si se nam pridružila user posted image user posted image , tvoj Jan pa je res pravi dedec, no sej si verjetno ugotovila, da nam fantičov med decemberkami primanjkuje. Zdej pa imamo 4 user posted image user posted image .

Someone mi2 ozr.mi3 smo, kar pogosto v Pohorski kavarni, tako, da če boš kje blizu kdaj, javi.

No 18 ura je malo prej, kot je v resnici, plenička je polna, gospodična si je celo privoščila kakanje leže, kaaar ne morem verjet user posted image , cvetača nardila svoje user posted image user posted image .

Lepo bodite, uživajte na sončku v upanju, da ne zgine prehitro user posted image .

l.p.
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
21.4.2006 17:38:17   
Nana Liza
Hojla!

Kakšen lep sonček. Cel dopoldan sva sedele na sončku in se potepale, mamica in Ela s svojima prijateljicama user posted image (torej 2 vozičkarice na sprehodu). Naše kakanje krvi se je malo umiril in nato ni bilo nič več hudega. Lahko da je bila velikonočna potica tega kriva.    Mi je pa kar težko bilo pri srcu, ko sem videla 4 krat na dan krvave sluzi na plenici.  Me je kar malo stisnilo, pa sem ponavadi bolj "flegma" kot ne. 

Včeraj popoldne smo bili v City parku v previjalnici in moram kar pohvalit da je ok, pa še nahranili sva se. Bova tole večkrat poskusili. Če ste za to, se bova lahko kdaj tudi pridružili na kakšnem Z VAMI user posted image user posted image user posted image .  V Marks and Spencer imajo ful dobre majčke po ceni 4600 za 3. Cena normalna, majčke pa ful dobre.

Danes je Ela dobila osebno izkaznico, se mi ful dobr zdi, ko vidiš dojenčka na izkaznici. Verjetno bomo za prvomajske kam odpotovali. Še nikoli nismo kje druge prespali kot doma.

Zanima me, ste mogoče že krstili svoje user posted image ?  Ali ste datum sami določili? Midva misliva danes obiskati župnika. Koga mislite ali ste imeli za krstnega botra.
V kaj ste pa oblekli user posted image , ali imajo kje kakšne krstne oblekice. Samo tiste s čipkami in nakinčane kot za prvo obhajilo mi niso všeč.

Skratka uživajte v user posted image in lepo se imejte čez vikend!!!

Midve z Elo.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 830
22.4.2006 9:55:09   
arielca
Ojla,

Kakšno super vreme!!!!! JUPIIIIIIII!!!!!!!! user posted image user posted image

Mala princeska malo počiva, zato samo kratko poročilo...

Papacamo še vedno zelo radi in zelo veliko user posted image  in seveda temu primerno tudi kakamo user posted image . Zdaj je user posted image  navdušena tudi nad Hippovim jabolčnim čajem, tako da malo kombiniram sokce in čajček.

Pri nočnem spanju je še vedno pridna (že ZELO trkam po lesu). Včeraj ponoči ji je uspel pravi podvig, saj sem jo sedi noči našla počez v postelji. In ker je precej velika, je imela noge dvignjene in prekrižane na stranici postelje. Za crknit user posted image .

Na sprehodih je spet pridna (mami spet trka), zdaj čakava da dedi naredi nosilec za senčnik in potem bo sploh fajn. Kupili smo lušten user posted image , ampak naš Speedi ia 'čudno' ogrodje, tako da nosilec ni bil OK.

Jutri jo bomo mahnili na user posted image ; baje je tam čisto pravo poletje! Pa fino, da ste me spomnile na user posted image .

Meni čas tako noro hitro beži user posted image , da sem čisto pozabla, da bodo kmalu prvomajski prazniki. Se mi pogosto zgodi, da čisto pozabim na datum. Moj user posted image  se heca, da se to začne dogajat v državnih službah user posted image user posted image user posted image . Mi bomo šli za par dni na morje, če bo slabo vreme pa v toplice user posted image .

No, zdaj se je zbudila in šibava ven!!!! Pejte še ve na sončka!!!!!

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.4.2006 10:02:29   
arielca
Oh, spet sem nekaj pozabila:

cebelica77, user posted image !

ac, upam, da bo Sara kmalu zdrava!!!! user posted image  zanjo!

someone, lepo te je spet slišat user posted image user posted image user posted image !!!!

Pa pozdravček vsem ostalim decembrkam in user posted image !!!!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
22.4.2006 10:04:06   
kofetek2010
daaaaaaaaan!

juuuuuuupiiiiiiiii sonček je!

*hana* - tnx za info, a senčnik sem že kupila user posted image

mml - upam, da si dobro odpredavala in da niso čisto vsi zaspali zraven user posted image

Nana Liza - komot se nam lahko pridužiš, sovaščanka user posted image  

drugače vse po starem, pridno spimo in se dojimo, se prevračamo na trebuščka in pasemo kravice, vriskamo in če nam kaj ne paše milo jokamo in če nismo takoj uslišani začnemo glasno protestirat user posted image
grem se oblečt in tamalo porihtat, sonček vabi! user posted image

mogoče gremo na obalo na kofe user posted image  

Ela pošilja poljubčke vsem decembrčkom, ki ste ali boste praznovali 4 mesece v teh dneh!

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 833
22.4.2006 10:06:54   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Zanima me, ste mogoče že krstili svoje user posted image ?  Ali ste datum sami določili? Midva misliva danes obiskati župnika. Koga mislite ali ste imeli za krstnega botra.
V kaj ste pa oblekli user posted image , ali imajo kje kakšne krstne oblekice. Samo tiste s čipkami in nakinčane kot za prvo obhajilo mi niso všeč.

Nana, mi tudi nameravamo še krstit našo deklico. In tako kot praviš, tudi nam niso všeč bele načičkane cotike...tako da sva se z mojim odločla, da jo bova oblekla kr v eno kiklco z naramnicami, ki je neke zelenomodre barve, spodaj kako roza majčko ki paše...in rožaste žabice...tko da bo bolj spomladanska. Verjetno pa jo boma krstila junija al pa konec maja. Za botra smo se odločli da bomo imeli kr 2 (ker to je baje že v navadi) in sicer mojo sestro in brata od mojega user posted image .  Nismo še šli k župniku, nameravamo pa v kratkem. smo pa vse skupaj mislili naredit na Krasu, kjer so moji doma, pol pa pred bajto en urnk piknik user posted image

Sicer pa sem včeraj še 3. dala ta mali jabolčno kašico in je pojedla že ene 4 maležličke. Več pa ni šlo...pol pa seveda čaj, ker je naš otrok ful žejen. No pa smo danes probali dat še sokec - hruškov od Fruteka...pa ga je polovico zmazala ko šus...pa še bi ga, sam si ne upam dat preveč...itak je jamrala da  bi še...sam pol pa mal ven vrže, tk da mi je prav škoda da ji dam, ker ona itak ne ve kolk ma dovolj user posted image . Ne vem če bi danes že probala še korenčkovo kašico al raje še jutri dam drugo polovico soka in pol pojutrijšnjem korenčkovo kašico...tk bo obljš, a ne?

Danes je zuni ful fajn...jaz pa mam za se pripravljat za eno predavanje, ki ga imam v ponedeljek...ful mi ni! No pa sej boma šle tudi na sprehod..upam da bo kera prjateljica tudi za to, da ne bova sami okoli hodli, ker mojega user posted image  danes ni doma.

Aja...sem na med-over-net prebirala članke o hujšanju in dojenju, pa vse strokovnjakinje za dojenje to kr pozdravljajo, le da je treba z glavo hujšat...se pravi po pameti - vse od a do ž jest, pa veliko telovadit...Tko da jaz že delam na tem...telovadim bolj malo oz. nič.user posted image ..hujšam pa po 90D dieti. 5 kilc je že podarjenih v dobrodelne namene...user posted image  Še enkrat tolko pa bo! Če ne bo šlo v tej rundi, pa pol v naslednji čez kake 3 mesece...mislim pa po 90. dneh še kr nadaljevat z zdravo prehrano, ker se počutim SVETOVNO!!!! Pa nikol v življenju nisem še imela hemoglobina 139!!!! Ja prav ste prebrale...ko sem rodila, me je zdravnik ob viziti vprašal, kak lahko sploh na nogah stojim k mam tko slabo kri...zdej pa taka cifra! Sadje in zelenjava delata svoje očitno user posted image

ok...lepo bodite danes in uživajte na spomladanskem sončku...
pozdravček,

Pegica in Neli

Neposredna povezava do sporočila: 834
22.4.2006 10:08:15   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Na sprehodih je spet pridna (mami spet trka), zdaj čakava da dedi naredi nosilec za senčnik in potem bo sploh fajn. Kupili smo lušten user posted image , ampak naš Speedi ia 'čudno' ogrodje, tako da nosilec ni bil OK.

za speedy-a ne vem, a za buzza potrebuješ Quinny adapter in potem gre gor Bebe confort dežniček, *hana* je javila, da imajo v Sončku original Quinny dežničke - pokliči in vprašaj, da se dedi ne bo matral user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.4.2006 10:22:28   
arielca
jana73, hvala za info. Sem že prej preverila pa za Speedija še niso nič pogruntal. Smo pa Buzz adapter že v BC probali pa ne gre. Mi je kolegica povedala, da paše samo en model od Peg Perego, ampak zdaj je dedi že na delu, tako da ni panike! Vseeno hvala user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.4.2006 20:55:49   
ac
Pozdravljene!

Mi smo že nazaj z mini počitnic na Gorenjskem. Vreme je bilo krasno, mala je bila ful pridna, skratka, uspešen vikend. Prenosna posteljica se je obnesla, jo bomo vzeli s seboj čez praznike - gremo za 6 dni na slovensko obalo (Sara še nima dokumentov, da bi šli kam čez mejo). Včeraj mala ni bila več prehlajena, ji je pa začelo ful tečt iz učka. Sem po nasvetu RRovk kapnila zvečer malo svojega mleka v uček in je bilo zjutraj že dobro.

Jutri me čaka šoping. Grem kupit plavalne pleničke in Fredov obroč, da bomo med prazniki mal plaval v bazenu. Glede na to, kakšne Sara zganja v mali banjici, bo v vodi verjetno ful uživala.

Zdej bo pa že čas za kopanje in uspavanje.

Uživejte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.4.2006 23:16:07   
kofetek2010
čeeeeeeeeer!

kaj je decembrkeuser posted image

vidim, da se po RR spehajate in čvekate, sem pa ni nobene user posted image

kaj bomo ju3 kuhale? user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.4.2006 23:16:31   
Anonimen
Jaz grem na pizzo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
24.4.2006 23:19:21   
kofetek2010
tebe pa sploh nisem pričakovala user posted image  raje povej kako je kaj Robi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.4.2006 23:21:04   
Anonimen
Predvidevam, da zdajle že spi. Vsaj upam (v dobro mojega Kamikaze).user posted image user posted image user posted image  Ne vem, al' je samo moje dete tako, da v celem dnevu prespi največ dve uri al' kako?

Neposredna povezava do sporočila: 841
24.4.2006 23:25:36   
kofetek2010
a to je vse kar počne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.4.2006 23:25:41   
mml
čeeeer...ja v decembru totalno zatišje...potem pa pač drugje čvekamo...

Jana73 a kam si zavila na kofe?

Kar se pa kosila tiče...jutri uleti moja mama in dostavi kosilo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.4.2006 23:26:15   
Anonimen
Kaj pa naj pri štirih mesecih še počne? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
24.4.2006 23:27:42   
kofetek2010
user posted image  + user posted image  = user posted image

pa po plenice in prašek v Müllerja sme morala user posted image  

kakšna je kaj vremenska napoved user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.4.2006 23:28:41   
Anonimen
Vreme BO. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 846
24.4.2006 23:29:10   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kaj pa naj pri štirih mesecih še počne? user posted image user posted image user posted image

marsikaj... cvili, se smeji, se obrača s trebuščka na hrbet, je mogoče kakšno kašico,... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.4.2006 23:29:21   
mml
Naša smrklja se veselo kotali pri svojih 4 mesecih in jo najdem pod omaro ali pa pod mizo oziroma na poti proti kuhinje...in če se zatakne, kar se slej ko prej zgodi, začne glasno protestirat
Sicer pa tudi naša gospodična čez dan spi bolj tako za lepoto...15 do 20 minut v kosu, razen seveda če je v avtu in vozičku, da se ji trese rit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.4.2006 23:31:22   
Anonimen
A to je delo al' kaj? user posted image user posted image user posted image

Uf, ja, potem je pa redno zaposlen za polni delovni čas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
24.4.2006 23:35:34   
mml
jana...vreme naj bi bilo takšno, da bi me 4 lahko končno osvojile Tivoli...mogoče se nam pa še katera pridruži...skratka..
Dan: sreda
Ura: okrog 11
Kraj: nekje v Tivoliju
Namen: user posted image ...no pa seveda sprehod in sevež zrak za naše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......