|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
12.5.2006 12:04:41   
ac
Pozdravček po dolgem času še od mene! Ja, bistveno novega se nič ne dogaja, pa se zato nič ne oglašam. Čez praznike (kje je že to) smo bli 6 dni na morju. Tamala je bila ful pridna, lepo je spala v prenosni posteljici in tudi pri zajtrkih in večerjah v restavraciji je dala mir. Sem ji kupila Fredov obroč in smo se vsak dan kopali v bazenu. Prvič je bila malo presenečena, potem ji je bilo pa vsak dan bolj všeč.

Prejle sva pa prišli z drugega cepljenja. Je samo mal zajokcala pri pikici in se takoj pomirila. Težka je (pri 5m 4d) 7390 g in dolga 66 cm. Ji pa že en teden zvečer dajem riževo kašico z banano. Se kar trese in usta odpira, ko se ji približam s skledčko. Mi je pa pediatrinja rekla, naj raje začnem s kuhano zelenjavo, da se ne bo preveč navadila na sladke okuse.

Že dolgo spimo lepo celo noč in zjutraj pri meni v postelji potegneva vse do osmih. Me je pa zgleda dajala zadnje dni spomladanska utrujenost, sem bla čist crknjena in nič se mi ni dalo (še na rr ne pisat). Boljš kot sem ponoči spala, bolj sem bla čez dan utrujena. No, na srečo se zdej že normalno počutim.

To je pa tudi vse. Tamala še ne hodi, niti ne govori.... No, plazi se tudi še ne. Se sicer matra, pa je potem vsa jezna, ker ostane na istem mestu.

Imejte se lepo in uživejte v sončku!

Pa čestitke vsem 5mesečni-kom (-cam)!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.5.2006 9:43:15   
sonček balonček
Pozdravljene!

Že dolgo nisem nič napisala, kljub temu da vas berem redno. Za prvomajske praznike smo se potepali na morju. Lara je bil pridna, super je spala, mami se je spočila, tako da ji sedaj ne primanjkuje mleka. Resnično je fajn it nekam, kjr ti drugi kuhajo in pospravljajo, ti pa samo čakaš kdaj bo posijalo sonce, da greš ven. En dan je bil dež, mi pa smo se stisnili na kavč v dnevno sobo, gledali tv, Lara pa je ležala stisnjena pod kovtrčkom in zizala in zizala... Ati in mami pa sta uživala...

Za nami je že 4. posvetovalnica in 2. cepljenje. Lara ni nič jokala, je pa imela zvečer nekaj vročine in je kar spala. No vmes se je veliko smejala. Najbolj se smeji, če jo žgečkamo (po bedercih ali pod vratom), če jo ati straši (tako, da rjove z odprtimi usti), če se gremo, da je ona letalo... Nikoli si nisem predstavljala, da se tako majhni otroci toliko smejijo. Smeji se že zjutraj takoj, ko odpre oči. Vseskozi išče stik z očmi, ko ga najde, pa se tako lepo zasmeji, da me morebitna slaba volja takoj mine... Skratka super punca je! Želim si, da bi bila vedno tako zdrava in vesela.

Malo me preganja, da bo porodniški dopust zelo hitro minil, smo namreč že čez tretjino, a ne! Preganja me tudi, da ne delam nič za magisterij. Drug teden imam cel teden popoldne v LJ neka predavanja, pa si ne predstavljam, kako bo z dojenjem.

Me veseli, da se dobivate, tiste, ki ste doma blizu. Meni pa je žal, ker sem predaleč...

Obilo užitkov v današnjem lepem, sončnem dnevu...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.5.2006 10:22:06   
ac
Mi smo pa sprejeti v vrtec user posted image user posted image user posted image . Je bilo preceč prijav, pa so imeli komisijo, no, pa je sedaj poštar prinesel pismo, da smo noter. Je pa vrtec sosednja stavba od bloka, kjer stanujemo.

Drugače je pa včerej imela Sara reakcijo po cepljenju - vročino in je bila celo noč sitna, tako da je spala kar pri meni, vstali sva pa zelooooo zgodaj. No, danes ima samo še malo nad 37 in sedaj spet spi. Jaz pa po spitem kofetu ne morem.

Sonček balonček - tudi mene faks preganja.... Sem se že lotila, pa me je spet minilo.... Težko, da bom čez poletje kaj naredila, ko bodo (upam) dolgi, sončni dnevi.

Tak dan bo zgleda tudi danes! Uživajte zunaj!!!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.5.2006 20:58:36   
Valeri
Čer,

pri nas tudi nič pretresljivo novega, pa vseen napišem par vrstic; k mam glih čas, kar je zadnje čase bolj poredko. Čim je user posted image se potepamo, ker je tako za oba zanimivejše, potem doma, je pa vedno polno user posted image , user posted image ,  user posted image , user posted image

Po praznikih smo jo za 3 dni popihali na obalo in kratek dopust je minil kot bi mignil. Bilo je supersko. user posted image  je užival da je kaj. Hvala bogu, da uživa v vozičkanju, tako, da ni bilo panike, ko smo se po cele dneve sprehajali naokrog.  Res pravo uživanje, predvsem pa počitek od razno raznih zgoraj navedenih del. Noro kok je dobr ne razmišljat kaj se bo user posted image , kaj je treba še narest,.... samo  user posted image ali se bo po sprehodu pila kavica na tej ali oni terasi. user posted image  Za vse ostalo so pa drugi poskrbeli.
Tako, da sedaj komaj že čakam ponedeljek, ko user posted image za en teden v terme. Se že ful veselim, glede na to, kako nam je bilo luštno na takratkem dopustu. Pa tudi, ker miškolin zelo uživa pri kopanju, že komaj čakam, da vidim kako bo v bazenu. Fredov obroč že čaka.

Zanima me sledeče:
* kolikokrat na dan ste z vašimi user posted image  šli v bazen?
* pa tudi kakšen koristen nasvet kaj in kako ko se pride iz bazena je dobrodošel

Že vnaprej user posted image

Me pa malo skrbi, glede na to, da mali zadnje dva dni nekaj pokašljuje. user posted image

Se še vedno samo dojimo. Upam, da bo tako še nekaj časa, potem pa pričnemo z uvajanjem novih okusov. Zadnje dni sem kar nekaj brala na to temo;  mnenj, nasvetov,.... ni konca ne kraja. user posted image

Hmmmm, še kaj...??? Mislim, da je to to.

Si pišemo, lep večer vsem user posted image

Aha, vsem ki ste dopolnili 5 mesecev čestitke od naju user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.5.2006 22:03:52   
ac
Valeri - pri nas je projekt kopanje potekal takole:

- voda v bazenu je imela 32°C, kar naj bi bilo menda ravno prav za naše malčke
- plavat smo šli 1x na dan, 5 dni zapovrstjo, začeli smo z 10 min, kasneje smo bili pa noter največ 20 min, ker je potem tamala imela že zadosti
- preden smo se odpravili, sem ji nataknila kopalno pleničko in jo normalno oblekla, v garderobi sem jo pa slekla do bodija (takrat je bilo zunaj mrzlo, pa je bila malo bolj oblečena). Imela sem jo v lupinici, tako da sem se še sama kamot zrihtala. Notri sem jo pa takoj slekla in ji nataknila obroč in počasi smo šli v vodo. Po plavanju sva šli skupaj pod tuš, potem sem jo pa preoblekla v navadno pleničko in bodi brez rokav in potem jo je moj zabaval v lupinici, da sem se še jaz naplavala. Za ven sem jo delno oblekla že na bazenu, pa potem še malo v garderobi, pa potem še pred izhodom jopico.
- tudi moja je bila malo prehlajena, ko smo se kopali, ampak mislim, da če jo postopoma privajaš na temperaturne spremembe, ne bi smelo bit problema

Pa obilo užitkov v plavanju!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 930
14.5.2006 9:03:27   
Valeri
ac, zlata si user posted image   to mi bo v veliko pomoč. Saj sem si nekje predstavljala kako bomo funkcionirali na bazenu, pa vseeno vsak dodaten nasvet prav pride.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.5.2006 9:14:43   
Pajaca
Pri nas mal drgač nardimo na bazenu. Kopal smo se 2x v tistih 3 urah ko smo bli tam, sicer dnimamo fredovega obroča ampak kar navadn šlavf s stolčkom, ker bo itak kmalu dobil rokavčke. V vodi smo dokler mu paše bit, ko tečnar gre ven.

Drgač pa isto v garderobi sem samo slekla tamalga do bodija in sicer najprej njega pol pa sebe k drgač bi znoru. Pa not smo mal počakal da se je navadu pa mu pol zamenjala plenico pa smo šli, ko smo ven pršli pa navadno plenico pa bodi gor.

Za ven pa.... ja najprej sem napravla tamalga pa moj se je napravu, onadva sta šla po hitrem postopku ven, jaz sem se pa na hit napravla.

Čeprav zdej k sta dva mulca mal drgač to zgleda, ampak bistvo je, da se moj na 3/4 naprav, jaz umes tamaledva zrihtam, on sam tamali tazadne sloje gor zmeče, pa seb jakno gor, prime oba in šibajo... jaz pa se počas oblečem pa prmajem za njimi z vso robo. Na bazenu otroka nikol ne oblačim ker je prevroče in zašvica in pol se zunaj prehladi.

Čeprav zdaj ko je toplo ni panike, mi smo bli še v mrazu na bazenu, to se pa pol pr recepciji bunde pa jakne gor daje.

Ajej prava umetnost so tile bazeni, sploh pol z dvema mulcema.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.5.2006 11:52:03   
Kofi
Hi all!

Mi bomo tut šli zdej enkrat na bazen! user posted image user posted image  Sej naša je že bla ko smo bli za prvomajske na morju...samo je bla tko mrzla voda da smo hitro ven šli. Zdej bomo pa eno urnk užgali :) user posted image  Hvala za info kako v teh toplejših bazenih otroka gor oblečtuser posted image !

Pr nam drugače nič presenetljivo novega. Skrbi nas samo to, da je mala začela nekako hripavo hokat in se z nami pogovarjat...kot da ji bo zdej zdej zmanjkalo glasu. Sicer se še vedno dere na ves glas user posted image .

Zdej pa hitro skuhat kosilo :)

Ovčka me veseli, da si se oglasla pri 90D prehranjevanju. Vso srečo ti želim....NI TKO HUDO kot bo zgledalo prve dni!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.5.2006 12:46:44   
BlankaT
Pozdravljene!

No, sedaj pa ne vem, ali so vaši otročički tako pridni ali tako nagajivi user posted image , da se tako malo oglašate.

Pri nas nič novega no vsaj s strani Maje. Jaz pa sem imela obupen teden. Nekako mi je zmanjkalo energije, moči in predvsem volje. Tako, da je bilo stanovanje kot po bombnem napadu user posted image . Sem brala, da ste nekatere imele podobne težave, jaz srčno upam, da je sedaj to za mano.

Pri nas lepo sije sonček, tako da sva z Majo večinoma kr doma pod drevesi, kjer uživa ob pogledu na migajoče liste . 

V soboto gremo na poroko, tako, da bo Maja prvič ponoči v varstvu.  Sicer bosta do 19 zvečer z nami, nato pa ju bom peljala domov.Majo bom dala spat in upala, da bo čim dlje spala in da se ne bo preveč zbujala.  Sicer pa jo bosta pazila od moža bratranec in njegova punca. Mleko že imam napumpano in shranjeno v skrinji. Sicer pa saj obstajajo mobilteli, ali ne? Samo mene vseeno full skrbi kako bo?

To bo vse za danes.

Lp, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.5.2006 21:08:27   
Kofi
Blanka, mi mormo it 3. na poroko, pa me zanima kako si si napumpala mleko. Kako se to shranjuje - si morem kupit uno črpalko...ker če ne ne vem kako naj tolk mleka ven spravim. Kaj si v enem šusu napumpala za en obrok? Kako pol združiš to mleko skup...meni ni nič jasno. Prosim, povej kako naj se lotim tega.

Lp, Pegica

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.5.2006 21:39:28   
BlankaT
Pegica (oprosti, sem šele sedaj videla) jaz sem to mleko že pred cca. 1 mesecem shranila, ker mi je takrat Maja dvakrat zaporedoma prespala celo noč in sem si iz ene zize nato spumpala, drugo pa sem ji dalauser posted image  za pozizat. Pa kadar ni vsega pojedla sem si še tudi dodatno izpumpala. Sicer sem ji dvakrat mogla dati že izpumpano mleko, vendar mi ga pa je vseeno ostalo cca. 0,5 litra.

Vem, da nimaš več veliko časa, vendar ti držim pesti, da ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.5.2006 8:44:34   
Kofi
Hej decembrke!
Kaj se vse z user posted image  na sončku martinčkate? No, saj jaz sem tudi večinoma zunaj!

Včeraj sma se z Neli prvič peljale v avtobusu. Sma šle do europarka. Fora pa je bla ta, da sem šla prav na avtobus, ki je namenjen tudi invalidom. In kaj se je zgodilo? Avtobus sicer ima notri prostor, kjer lahko postaviš voziček, samo če lahko invalid brez problemov gor na avtobus pride, sem pa jaz papež!!! user posted image  Mi je mogu voznik pomagat, da sma spravla naš voziček gor. Mamo Buzza in ima kr precej široke kole, pa sva mogla voziček prav dvignit nad glavo, da sva ga prenesla po stopnicah, kjer je montirana tudi tista cev, da se ljudje lahko držijo...da ne padejo dol po štengah...
KATASTROFA vam rečem.
V glavnem pa je mala fuuul uživala na busu. Bla je zaspana ko šus ko sma šle od doma, vendar ni zatisnila učke niti za sek.
Pol sva iz europarka šle domov kar peš - 1 uro hoje in mala spet ni spala!!! Je samo gledala. Tko da je včeraj čez dan spala samo 20 min!!!! Si predstavljate pol kaka sitnoba je bla okoli 6 zvečer!? Hudo! Zaspala je cca ob 7.30

No..je pa mala ta teden naredla 1. pravo klobaso :) user posted image  Smrdi pa ko šus!!!!! Kdo bo zdej to previjal user posted image user posted image  Moj dragi...sem ga kr določla user posted image

Lepo bodite, pa se dejte kej oglasit no! Ziher je kaj novega pri vaših bebah!!! Al ne?

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.5.2006 23:01:28   
NRMM
Čeeeeeeeeeer!

No najprej en lep pozdrav iz našega konca. Pri naši temi je pa res pravo zatišje, prave lenobe smo,no sej kdo bo pa sedel za pc, če pa je zunaj tako lepo in  naši user posted image  uživajo zunaj.

Pri nas nič pretresljivo novega. Začenjamo uvajati hrano, katero lahko pri 5 mesecih, torej kmalu bo špinača na vrsti, da ne bo imela Maruša samo mišelink ampak tudi mišice user posted image .
V torek se je prvič obrnila iz hrbta na trebuh, sedaj pa ni več miru. Obrača se okol in naokol in je res najbolj ziher na tleh, kjer nima kam past.
Spimo čez dan tudi bolj malo, no ja. Vsaj med obroki ne potrebuje več spanca kot ga je do sedaj. Je pa res, da popoldanski počitek traja od 2,5-3 ure in potem je do kopanja mir, tako da sedaj pa končno vemo, da imamo user posted image .
Nonstop sva zunaj, voziček mora biti kar fino dvignjen, da gospodična vidi ven. Če nisva na sprehodu, uživa v atriju. Če je fajn toplo in brez vetra ji slečem zoknčke, da je bosa in potem je urnebesuser posted image , tako binca z nogicami in jih meče po vozičku,kot da ne bi bile njene, očitno ji paše user posted image .
Zelo rada tudi sedi, na sedežni sploh in potem se krega z prsteki na nogi in z ustekami kar sili v njih, tako, da izgleda kot zaprta knjiga user posted image .

Zelo je postala cartljiva user posted image user posted image , se kar stisne komurkoli, če jo ima v naročju obrnjeno k sebi.

To je kar se dogaja pri nas. Še malo pa bomo dopolnili 5 mesecev in čaka naju tudi 2 cepljenje in sicer zadnji ponedeljek v maju.

Vaši user posted image  že imajo oblikovane obrazne poteze,komu so podobni ali se jim še spreminjajo? Naša user posted image  je bila ob rojstvu izrezan ati,potem se je spremenila in bila po kakšnih dveh mesecih cela jaz, sedaj pri 5 mesecih pa postaja zopet celi ati, no in ker to res vsak opazi moj user posted image  hodi po svetu kot pav in se mi samo smeji, češ da ni nič moja user posted image user posted image . No če po resnici povem,mi ta podobnost z atijem zelo paše, da se slučajno ne bo zgodilo, da bi user posted image  lovil poštarje po ulici user posted image user posted image . No mal heca mora bit.
Laske pa očitno ima moje,ker ima fuul goste in se ji zadaj tudi lepo kravžlajo user posted image . Špangice so že pripravljene, da bo končno navzven izgledala kot punčka, ker bolj kot je roza oblečena in večinoma z rutko nazaj zavezano, bolj ji pravijo kakšen lepi fantek user posted image .

Uff zdej pa sem nabluzla, dovolj bo.

Uživajte na sončku,čeprav ga jutri ne napovedujejo nič,ampak dež in za 10st bolj mrzlo user posted image .

Zdaj, ko so naši sončki že tako veliki in tudi vreme dokaj normalno, bi bile za to, da se 1x decemberke z user posted image  dobimo nekje???Naju  bi zelo veselilo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem user posted image ,ki so že in ki bodo dopolnili 5 mesecev vse naj naj user posted image user posted image !

L.p.
Irena&Maruša

< Sporočilo je popravil NR -- 18.5.2006 23:04:59 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.5.2006 23:59:11   
kofetek2010
čeeeeeer!

no, pa da še jaz nekaj napišem... user posted image

Imamo 2 zobka (obe enkici spodaj), tako, da moja tamala končno normalno zgleda in nima več ušes kot zob user posted image  

Ela pridno je sadne in zelenjavne kašice, čeprav je stara že 5,5 meseca še vedno je le tiste za 4 mesece user posted image  sploh ni nič izbirčna, glavno, da je. Le po komu ima to? user posted image   Sem ugotovila, da je moja mlekarna vedno bolj švoh zato že cel teden dobiva pred kopanjem Milupin rižek ali Hippovo jabolko z vanilijo. Torej sva na eni flaši cca. 180 ml in na eni tamali 125 ml kašici ali enem sadežu in 200 ml soka, ostalo je dojenje.

Naslednje, tretje, cepljenje imava zadnji dan v tem mesecu. Me prav zanima kolk je zrastla in se zredila od zadnjič. user posted image

Danes sva imeli trening puzanja user posted image  sem jo uspela naučit, da se plazi podobno kot krokodil user posted image  je čist mahnjena na revije in se potrudi, da pride do njih, da mi jih lahko zmečka in raztrga user posted image

Iz trebuščka na hrbet se zavestno še ne obrača, če se obrne je to bolj zato, ker jo je prevagalo in se ni uspela zadržat na boku, ful je hecna kot en majhen hrošček user posted image  na hrbtu pa noče bit, je v trenutku na trebuščku user posted image

Trenutno najbolj uživa na atriju v gugalnici in začne takoj protestirat, ko se guga ustavi user posted image

Kopa se v fliperju, ki ga dam kar v njeno banjico, ker se mi ne ljubi tolk časa čakat, da se kad napolni z vodo. V vodi prav uživa, se igra z ribicami - če uspe katero zgrabit, tolče z rokicami in gleda kako voda teče iz ribic. user posted image  In že 2x se je uspela prav fino posračkat v vodo user posted image  

sonček balonček - kakšna tretjina? smo že čez polovico porodniške user posted image

pegica1 - če ti ne bo uspelo načrpat mleka, kupi v DM za 129 sit tamalo pakungo Aptamila2, ki je za 200 ml mleka user posted image

NR - podobnost? user posted image  kaj pa vem... ima modre oči kot ati, malo je podobna svojemu bratu, ta je podobn očetu user posted image  in malo meni user posted image  po pridnosti je pa cela mama user posted image  

šnucika - upam, da uživaš! user posted image

Pajaca - čas bi že bil, da prideš spet na kak kofe! Ela rada otroke stiska in lubčka in da ne bo Manci tega delala, prosim za fantka Pajacka! user posted image

mml - javi se kaj! user posted image

ostale - tud se javite kaj! user posted image

grem otrokoma pomagat pod kožo gledat! user posted image

uživajte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 939
19.5.2006 0:02:23   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: NR

Zdaj, ko so naši sončki že tako veliki in tudi vreme dokaj normalno, bi bile za to, da se 1x decemberke z user posted image  dobimo nekje???Naju  bi zelo veselilo user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja! user posted image  

najboljše nekje kjer je enako dolga pot iz štajerske, primorske, gorenjske, dolenjske,... user posted image  le kje bi to bilo? user posted image  mogoče v Ljubljani? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 940
19.5.2006 1:47:17   
Anonimen
Po dolgem času en lep pozdravček še od nas. user posted image
Saj ni nič pretirano novega - Robi raste in se redi. user posted image  Rodil se je z 2.780g in ima zdaj, ko je star 5 mesecev in pol, okrog 7 kg. "Velik" je pa tam okrog 65 cm, se mi zdi (bomo videli na naslednjem pregledu za točne mere). Za njim sta že dve cepljenji, tista razvojna ambulanta je pa vedno bolj nepotrebna, saj mu popolnoma nič ne manjka. Še malo, pa bo gospodič sam sedel (se mi zdi). S trebuha na hrbet se prevrne mimogrede, s hrbta na trebuh pa mu še malo "šteka" (zdaj se uči, kako naj se odrine z nogo). user posted image  5x dnevno popije po 230ml Milumila2, na dan pa pospravi približno polovico kašice (kupljene). Sadne in korenčkove - zelenjavnih pa ne mara. Naredi tako faco, da nas kar zvije od smeha. user posted image  Zadnje čase nam hodi spat enkrat po Dnevniku in se začne zbujati malo pred šesto zjutraj. Ponoči imamo mir, edino, če mu duda pade iz ust, pa se potem uleže nanjo in mu gre na živce - takrat začne protestirati. user posted image  Na sprehodih nekaj časa opazuje okolico (sonce ga full moti - se vidi, da je mami "nočna ptička" user posted image ), potem pa lepo zadrema. Glas ima po moji tašči (vrešči user posted image ), trmo po meni, izgleda pa še vedno kakor mini-Kamikaza. user posted image  Jan je čisto nor nanj in komaj čaka, da se bo lahko kaj konkretnega igral z njim, zaenkrat pa se premetavata po tisti Airex-ovi blazini, prepevata in si skupaj bašeta v usta vse, kar jima pride pod roke. Še malo, pa si bo Robi v usta stlačil tudi svojo nogo (jo že prav lepo ujame in potegne nogavico dol z nje user posted image ). V lupinici je sicer še, ampak se mi zdi, da bo vsak čas zlezel ven. Za nami ponavlja razne "be", "bu" in podobne, midva s Kamikazo pa sva optimista (majčkeno prevelika) in mu vztrajno govoriva "mama" in "tata". Sva že stavila, kaj bo prej rekel. user posted image
Kar se pa kofeta tiče, Jana - če si za, sem to soboto prav lepo osamljena, ker gre Kamikaza na Ultimate Fight v Koper. Pa te povabim tjale čez cesto. user posted image  Tudi ostale, seveda, da ne bo pomote.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
20.5.2006 23:24:55   
Pajaca
HOJLA!!!

Evo spet mi! Za srečanje smo, samo čimprej, ker poleti se bomo težko dobile....

Jana prideva na srečanje, čeprav nimam pojma kdaj. Tole sredo ki pride ne gre, ker letimo na morje, upam da potem naslednji teden. Sporočim, če ne pride spet kaj vmes..... edin če se vidve kaj do kr zapeljeta???

Drgač pa naš Pajacek raste prehitro, mene vsak mesec vsaj enkrat ornk v križu zašteka, da sem čist boga pol. S Pajacko se že lepo igrata, mal se tud skregata in to je tko fajn opazvat. Zdaj čakam da bo čist samostojno sedel, zdaj sedi nekaj časa, pol se pa sam prekucne. Pa ja plazi se že naprej, pa itak da kotali pa to. Je pa pravi smeško, cel čas se smeji tko da nam ni dolgčas.

No fajn bodte, šibam spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
21.5.2006 20:56:22   
mml
Halo, halo!

Kako ste kaj? Upam, da uživate vsak dan sproti in posebaj user posted image . Pri nas vse OK, user posted image je imel ta teden dopust, tako da smo jo šibali sem in tja in tudi jaz sem se vsake toliko počutila kot bi bila na dopustu user posted image , tako da se jutri tudi meni izteče dopust...no ja tako pač je.
Manca je prava vreča polna smeha user posted image in večino časa dobre volje, z veseljem se kotali user posted image in potem ko se kje zatakne ali česa ne more doseči, začne nergati, dokler je ne odtaknem in potem veselo dalje.
Še vedno se samo dojiva, zadnje dni je skrajšala obrok s 30 na dobrih 10 minutuser posted image  (no vsake toliko dobi kaj za poskusit in imam občutek, da bo dojenje z veslejem nogirala, ko bomo bolj na user posted image gosti hrani...user posted image pa ne vem ali naj bom vesela ali žalostna...je pa res, da je dojenje praktično in ni nobene svinjarije...).
Sicer sem pa danes malo bolj resno sedla na kolo in ugotovila, da je moja kondicija borna in bo treba kaj narediti v tej smeri (sledi vsaj 2x tedensko kolesarjnje...pa ne samo po ravnem... tako da upam, da bom do konca sezone na istih časih kot sem bila pred user posted image ).
No to je to...zob še nimamo...sedi samostojno tudi še ne...z oporo pa že dober mesec...plazenje ji uspeva, če ima podporo za podplati...sicer pa ostane kotaljenje...

Zdej se gremo pa user posted image , potem pa user posted image .

Pozdravček vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 943
23.5.2006 12:31:25   
BlankaT
Hali halo!

Pri nas nič novega. Še vedno se samo dojimo. Kašic ne mara, se tako kremži ob njih, da je kr joj, pa bogo revo kr trese poleg user posted image . Občasno ji dam kakšno banano (to je edino kar poje, ne da bi ven potisnila z jezičkom) in korenček. Še vedno pridno pijemo Hippove čaje in sokece (vendar tudi ne vsakega, je full zbirčna, potem pa mi še naj en reče, da dojenčki nimajo okusa user posted image user posted image ). Ostalo pa je nespremenjeno.

Zelo se razveseli svojega brateca, bi ga najraje pojedla. On pa je jezen, ker ga celega poslini user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar pa se tiče srečanja, pa sva midvi definitivno zraven. Povejte kje in kdaj.

Bratrančeva ohcet je uspela, varstvo pa tudi. Se je zbudila ob 4.15, midva pa sva prišla domov ob 4.45. Vendar je pojedla le 100ml, tako, da je ob 6 že bila na zizi user posted image .

To bo vse za tokrat, morem iti po njo, ker je dopoldanskega počitka konec, se že oglaša.

Lp, Blanka.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 944
23.5.2006 13:01:41   
cuma
Čau punce!

Ema je pravkar zaspala po naporni kašici user posted image ....
Mama pa takoj na RR user posted image
Odprla sem temo o stolčkih, če mi želi katera odgovoriti, sicer pa je najbrž še malo zgodaj - odvisno kdaj kdo začne uvajati in kako otročki sedijo - ali pa tudi ne..user posted image

Še kaj novega? Ja!
 Ema sedi sama!!user posted image user posted image user posted image

Sicer se po kakih 20 - 30s zvrne na stran ampak je vsak dan bolj stabilna in ful uživa sedet! Najbolj smešna mi je, ko da rokice naprej in se nanje nasloni, kot mali šimpanzek user posted image !
Ja!

Še ena novost:
Ema si sezuje nogavičke in cuza nogice! user posted image user posted image user posted image

Bi se že spodobilo a ne? Je le najstarejša že 8kilska decemberka user posted image
Lepo se imejte!
Cuma&Ema

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 945
23.5.2006 14:18:04   
Yasminka
Hola!

Tudi naša Ema sedi! Zdrži kakšno minutko, potem pa se zvrne nastran. Zdaj je ugotovila, da ima takole najboljši razgled na okolico in igračke, pa ni šans da bi ležala. Zažene tak vik in krik... Je pa prav hecna - z eno roko se upira v tla, z drugo se pa igra.
Zanima me, kdaj se v vozičku spremeni naklon? Naša se kar dviguje na komolce in jokca, če mora ležat.
Drugače pa se še vedno samo dojiva. Pred spanjem ji dam riževo kašico, ampak zaradi tega nič bolj ne spi. Spat gre okol 20.00 in se zbuja: 24.00,2.00,4.00 (če imam srečo to izpusti in spi do 5.00)..najkasneje ob 6.00 je budna user posted image user posted image . Potem se previjeva in ob 8.00 spet panča kakšno urco. Čez dan gre spat vsaj še 2x po 45min.
Je pa zdaj opazila našega user posted image in ga že mal sfrizirala oz. mu zredčila kožuh. No kuža zdaj se je spretno izogiba .
Lep pozdravček

Yasminka in Ema

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.5.2006 12:01:53   
arielca
Po dolgem času pozdravček še od mene user posted image ,

Imam nekaj časa pa še user posted image ...

Dogodki zadnjih dni...
Bili smo na morju in je bilo tko fino... Brina je uživala, ker je bila lahko v kratki majčki in kratkih hlačkah, mami in oči pa sta se tudi nadihala morskega zraka, najedla user posted image in se s princesko ponosno sprehajala po Portorožu.

Mi2 urejava še zadnje podrobnosti za poroko user posted image . Prstane imava že doma in so res lepi (belo zlato) user posted image , naslednjo sredo imam predzadnje pomerjanje obleke, dokončno sva se že zmenila za šopek (kale+orhideje) in okrasitev user posted image ... Čaka naju še en kup malenkosti, ampak mi je luštno. To so sladke skrbi!

Ena malo večja skrb je moja povečana ščitnica user posted image . Pojavila se mi je cca 5 mesecev po porodu in sem šla k zdravniku. Baje mi premalo deluje in zato moram na pregled na polikliniko. Verjetno bom šla v ponedeljek. mml, hvala za pomoč še na tem mestu user posted image !

Brinine posebnosti...
user posted image  spi celo noč (trkam po lesu in po glavi)
user posted image  ima en gosti obrok user posted image ; poskusila je že jabolka, banane, hruške, breskve, marelice, user posted image , brokoli, cvetačo, špinačo, kolerabo, grah in včeraj tudi krompir. Prava poslastica je domača goveja juha in piščanček, ki ji ga dam med zelenjavo.
user posted image  kaka enkrat na dan... večkrat naši nosovi ne bi prenesli user posted image
user posted image  sama sedi dobro minuto, kotali se po potrebi, plazi se samo nazaj
user posted image  steguje roke za vsem kar vidi in pogumno razbija po mizi user posted image
user posted image  podobna je pa vsakemu po malo; eni pravijo, da je čista mami, drugi, da je cel oči... Samo da ni poštarju podobna, pa je OK!
user posted image  pa našemu maltežančku zlo rada dlako puli user posted image ...

Čestitke in pozdravi...
Vse dobro vsem user posted image , ki ste že dopolnili 5 mesecev user posted image !

Pozdravček vsem mamicam in tudi mi2 se strinjava, da je čas za skupno srečanje in user posted image !!!

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.5.2006 8:55:18   
mml
Samo tolk, da ne pademo na drugo stran user posted image ....

Mene je ravnokar vrgel pokonci poštar, ki je prinisel Mancino osebno izkaznico...delat sem jo dala šele v ponedeljek, tako da se mi zdi to super ekspresno user posted image . Se mi zdi pa prav hecno, ker velja 5 let in si ne predstavljam, da si bo Manca v tem času še zelo podobna user posted image .
Sicer pa nič novega. V torek imamo pregeld v posvetovalnici in 3. cepljenje, upam, da spet ne bo nobene reakcije, tako kot prve dvakrat user posted image . Upam, da se je zadosti zredila, ker se še vedno samo dojiva, pa še tu se mi zdi, da jo je treba včasih kar spomnit, da je čas za jest user posted image , ni nič po mami, ki se še vedno bori z odvečnimi kilogrami (sicer sem že na nuli kar se tiče prednosečniških kil user posted image , ampak je še vedno višek nabran čez lansko zimouser posted image ).

Z Manco se popolnoma strinjava, da sedaj je pa res zadnji čas za kakšno "decembrsko srečanje"user posted image , samo če se bomo dogovarjale s takšnim tempom, bo po moje prej december in bomo spet v službah...Tako da na dan s predlogi za kraj (glede na to od kod smo...mislim, da prideta glede na lokacijo v poštev Ljubljana in mogoče še Celje)...potem se dogovorimo pa še o datumu in uri...

Lep dan in še lepši konec tedna (menda bo vreme za spremembo OK)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.5.2006 10:32:02   
arielca
Jaz predlagam srečanje decembrskih mamic in user posted image  še pred poletjem, ker potem bo sploh kriza. Najboljš, da določimo lokacijo, dan in uro...

Danes sva z Brino cel dan sami, ker user posted image  dela, jutri gremo v user posted image  v šoping, potem pa spet za par dni na user posted image . Uživajte tudi vi user posted image !!!!

Lupčka od naju! user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.5.2006 22:44:15   
NRMM
No pa še jaz glede srečanja, če sem že dala pobudo. Mislim, da bi bila najbolj primerna Ljubljana, je res neko središče, glede na to od kod smo in glede na to, da vas kar nekaj prihaja od tam.

Jaz sem za lokacijo : LJUBLJANA

Datum: 5-9.6. v tem tednu

Ajde decemberke gremo z idejami na plano, ne imet več zimskega spanja!!!

L.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......