BlankaT
|
Veeeečeeer! V četrtek je bilo super, upam, da bomo imele še več takšnih prijetnih srečanj . NR sem vprašala, če slučajno pozna tvojega , pa je rekel, da ni popolnoma siguren, ampak, da se mu zdi kateri bi naj bil. Pa novo slikico imaš tudi, lepo to . V soboto je Maja dopolnila 4 mesece . Teže ima cca. 7.500 g za velkost pa ne vem. Prazniki so za nami in pri nas je bilo zelo pestro. Smo veliko okoli skakljali. V soboto smo barvali jačke, pekli kruh, potico, kuhali meso itd. Skratka bilo smo pridni . No za nameček pa si je poškodoval nogo in sicer mečo . Tako, da smo v nedeljo še dežurnemu letali. No, zaenkrat je dobil bergle , v četrtek ima kontrolo, da bodo videli, če je mišica poškodovana ali je bil samo močan udarec. To pa so pametni dedi, ki se igrajo s sodi in krbitom . Še sreča, da ni bilo otrok blizu. Tako, da bo sedaj kr nekaj časa na bolniški in sedaj bom imela dva doma. Vse mu je tečno in ... saj si lahko predstavljate kako je, a ne? Maja se že veselo smeji na ves glas in zraven vriska . Še posebno je vesela, če ji ta večji kaj zapoje . Kašice ji še ne bom dajala, vsaj dokler bo dovolj mleka, bom ji pa dajala sadne sokece, čeprav morem povedati, da ji ne odgovarjajo preveč, tako, da bomo kr bolj za zizi in čaju. V četrtek dopoldan imava posvetovalnico, tako, da vam težo in dolžino javim. Arielca tudi jaz nameravam počasi uvajati ta duc. Pri prvem se je super obneslo. Ti sporočim, ko mi bo uspelo nabaviti novo flaško. Ac verjamem, da je boga.Naša Maja je bila že dvakrat prehlajena in naj huje je bilo ponoči, ko se je prebujala, ker ni mogla več dihati, pa da o dojenju sploh ne govorim. Sem ji včasih po 3x na noč čistila noseka. To bo za danes vse, sedaj pa hitim . Lp, Blanka in Maja .