|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
10.4.2006 10:40:27   
tinkamiška
Dan!

Smo prišli iz 3 posvetovalnice, Iza je bila cepljena, nič jokala, jo je pa zgleda zdelalo, ker spi kot topek v postlci, čeprav čez dan za nas ni spanjauser posted image , upam, da ne bo dobila vročine in da je ne bo bolelo, ker nismo dobili nič proti bolečinam. A so vašiuser posted image po cepljenju tudi bolj spali?

Se je pa zdredila za 1 kg in zrasla za 5 cm! Tako, da so zdej njene mere: 61cm, 6490guser posted image

Mi še ne bomo uvajali goste hrane, ker zaenkrat ne vidim potrebe po tem Iza je zadovoljna samo z dojenjem, tako, da bomo še počakali.

Pegica1
jst mam skos rolete dol in nam zdej spi do 7.30, včasih celo do 8.30, spat gre pa med 20. in 20.30 uro. Se pa ponoči dojiva 2-3x že od rojstva.

Lepo bodite, izkoristite današnji dan, ker bo jutri spet butasto vremeuser posted image

Vse lepo tudi vašim sončkom!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.4.2006 16:41:30   
NRMM
Daaaaaaaaan kisel zaenkrat user posted image , je bilo predolgo lepouser posted image . Kakšne pol urce še imam čas, ker Maruša spi ozr.ima popoldanski počitek.

Najprej vse naj naj 4 mesečnikom, tudi mi počasi capljamo za vami, še malo user posted image .

Veliko se sprehajamo,komaj čakamo na podaljšan vikend, pa na prvomajske praznike. Se bova razvadile, da bo user posted image  toliko doma, potem pa bo hudo user posted image .

Pri nas novo to, da koooooooončno user posted image user posted image user posted image kakamo v pleničko. Sej verjetno boste rekle, da sem mal čudna, ampak to je pri nas napredek ozr.skoraj tako, kot, da bi se zgodilo nekaj neverjetno lepega, čeprav smrdi user posted image . Že od prihoda domu so bili problemi s tem in je bilo potrebno našo gospodično vedno razviti, ko je bilo jokanje, kajti v plenico nikakor ni hotela kakat, ampak le razvita na previjalni. Pred 4 dnevi se je pa odločila, da bo kar na pol sede probala in ji je ratal user posted image  in tako je vsak dan, sicer vedno opravi to v kuhinji v času kuhanja, ko jo imam v ležalniku in me opazuje. Očitno ve kje treba napolnil pleničko user posted image .

Za uvajanje goste hrane bo kmalu čas,mi je pa sestrična posodila knjigo  ''VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE'' od Annabel Karmel, v kateri je približno napisano po tednih in dnevih kaj bi se naj začelo uvajat in v njej je več kot 200 različnih jedi za user posted image .

user posted image user posted image  Izi za prvo cepljenje. Naša je tudi spala po cepljenju 2 ure po vrnitvi domov ni bila ne lačna in ne žejna user posted image .

Tole bo vse, upam, da še ne bo dežja, da lahko gremo z Marušo in user posted image  še malo naokoli.

Lepo bodite!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.4.2006 23:13:04   
Pajaca
HOJLA!!!

Evo tud mi smo v soboto dočakali 4 mesece! Temu primerno se je že en teden prej začel obračati s hrbta na trebuh in je ves vesel ker je Pajacko prehitel za kakšnih 14 dni!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  No da vidimo če mu bo pred 5,5m uspelo premikanje po stanovanju po vseh 4 oz po vojaško oz kakorkoli drugače kot sedaj ko se nekaj kotali in rotira.... tko mi je smešno, postavim ga pod baby gym.... najdem pa sredi kuhinje.

Paparico imamo mi doma, še od Pajacke... po pravici povedano smo ven skuhali le banano z bučko, več se nam nekako ni dalo, tako da smo kuhali po občutku. Knjiga je še čisto nova in če jo katera želi ji jo prodam..... po moje ne bomo veliko kuhali z nje??? Je pa fajn, čeprav nekako že pri 6m uvaja gobe, kar pa meni nekako ne potegne.

Nič šibam delat, da čimveč naredim in grem čimprej spat.... vsaj do 1 bi bilo fino. V sredo imamo dopoldan kontrolo kolkov. Pa da vidimo, če je še vse 1A.

Uživajte in upam da bo lepo vreme, čeprav glede na to da zunaj ful smrdi (od gnoja) bo kar lepo dež.

Arielca, sprehod spet prelagam na drugi teden.... Pajacka je zbolela. Hud prehlad, pa je raje kar doma..... tako da ne grem nikamor.

LP vsem

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.4.2006 8:13:11   
Yasminka
Dobro jutro!
Najprej čestitke vsem za dopolnjen 4.mesec in en šopek user posted image user posted image user posted image mamicam. Mi gremo počasi za vami.
Z uvajanju goste hrane začeli razmišljati šele junija - če bo šlo vse po sreči z dojenjem. Sicer pa smo končno "ujeli" nek ritem z dojenjem in spanjem. Končno spimo tudi podnevi user posted image user posted image user posted image (cca 3x na dan po 45minut). Se pa zato večkrat zbuja ponoči in se dojiva od 2x - 4x na noč.Zjutraj je budna že ob 5.30user posted image , se previjeva, poigrava in podojiva..potem pa spet zapanča do 8.00 ali do 9.00 če imam srečo.Čez dan se doji zelo pogosto z razmakom od 1,5 do 3 ure.
Pri prehrani ne pazim. No, izogibam se čebuli, česnu, fižolu. Uživam pa v solatkah user posted image . Začela je past kravce user posted image -je ugotovila, da se tako več vidi user posted image . Prej sem jo zelo malo polagala na bušija, večino časa sem jo imela v ležalniku. Zdaj je veliko v telovadnici na bolj trdi podlagi, da se lahko bolj premika, prevrača iz boka na hrbet in obratno. Še vedno so ji najbolj zanimive roke in viseče igračke. Opazili pa tudi igračke ob strani in sega po njih.
Vikend smo izkoristili za sprehode. Šli smo v arburetum Vol. potok. Na žalost ni bilo prav nič za vidit...nekaj narcis je že zunaj in to je to. Vsaj sprehod je bil dober. Naša user posted image je protestirala v vozeku in jo je ati prenosil čez cel park.
V Lj. se dela sončen dan - upam da bo kljub slabi vremenski napovedi zdržal.

Pozdravček
Ema in Yasminka

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.4.2006 11:22:49   
ac
Danes se pa kar ne morem odpravit ven, ker naju je zadnjič 1x že mal napralo. Itak pa sedaj mala spi, bomo videli kakšno bo nebo, ko se zbudi. Je pa v soboto dopolnila 4 mesece. Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste že v tej visoki starosti user posted image user posted image user posted image

Sem se pa odločila, da še ne bom začela s pravimi obroki goste hrane, ampak ji bom en čas dajala samo malo za pokušat. Tako je sprobala že zmiksano banano in kuhan jabolček. Sem posnela filmček njene presenečene face, ko je prvič okusila nekaj drugega kot mleko (in tiste par žličk čaja; ga namreč ne mara).

Drugače nič posebno novega. Ful ji je všeč, če sedi, samo to verjetno ni dobro za njeno hrbtenico. Ampak, če leži, dostikrat kar dviguje glavico in čaka, da ji bomo ponudili roke, da se bo gor potegnila.

Se ji pa ful nogice potijo in se ji je pri prstkih že nekaj koža vnela. Tako ji pri vsakem previjanju moram zamenjat žabice ali štunfke, saj so na podplatih čisto mokri.

Jo pa moram čimprej peljat slikat in naredit potni list, ker se 1. maj hitro bliža. Sicer še ne vem, kam bomo sploh šli, ampak za vsak slučaj. A kej veste, kolk časa se v LJ čaka za pasoš?

No, imejte se lepo, pa upam, da ne boste mokre, če se boste odpravile na sprehod.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.4.2006 15:01:44   
mml
Živjo,

lep oblačno deževen torkast pozdravček user posted image .
Mi2 sva ravno dobro s čofotanja user posted image in Manca z užitkom user posted image že iz Atlantisa, vmes je sicer nekaj user posted image , ampak ni bilo hujšega, tako da sem uspela celo dokončati nekaj za službo user posted image , kar občasno prav paše.
Sicer nič hudo novega, Manca je uspela pogruntat, kako se obrneš s hrbta na trebuh (prvič včeraj) user posted image , tako da obvlada sedaj obračanje v obe smeri user posted image .
Kar se hrane tiče, sva še vedno na mleku in okušanju banan, manga in podobnega. Kakšen teden bom še počakala, potem sledi kakšen sokec user posted image , kakšna bolj konkretna hrana user posted image bo morala še malo počakati.
Novo je edino to, da se je začela Manca dolgočasiti v vozičku in seveda galsno protestira user posted image , če leži v košari (seveda najrajši takrat, ko je okrog veliko ljudi, da me potem gledajo, kot da jo dajem iz kože user posted image , jok seveda mine v trenutku, ko jo dvignem iz vozička). Očitno bo čas za športni del vozička z malo vzdignjenim vzglavjem, da bo gospodična videla, kaj se dogaja.

No sedaj bo pa čas za hrano, vsaj slišati je tako...

Lep pozdravček vsem in seveda vse čestitke vsem decembrovčkom ob dopolnjenih 4 mesecih user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.4.2006 15:19:05   
arielca
Ojla,

Mi smo se pa potepali user posted image !
V soboto smo šli na user posted image  in je bilo TAKO LEPO!!!! user posted image , morje, user posted image , vse zeleno... In tudi naša princeska je uživala!
V nedeljo je pa user posted image  prišel na svoj račun, ker smo šli v Celje na user posted image sejem. Brina je večino dogajanja prespala, zbudila se je samo za papanje in kakanje. In moram povedat, da sem bila precej user posted image , ker na celem sejmu initi ene previjalnice in sva imeli 'menjavanje ritke' kar na mizi v otroški delavnici user posted image .
Včeraj pa smo spet čofali. In je blo luštno user posted image !

Spimo OK, papamo jabolka in korenček in temu primerno tudi kakamo user posted image . Zaenkrat nimamo nobenih prebavnih motenj, je pa res, da ji gosto hrano dajem počasi in postopno in zaenkrat samo kot polovični opoldanski obrok.

NR, si me pa res nasmejala user posted image user posted image user posted image  s tem kakanjem v plenico. Tile naši user posted image  so res polni fint!
ac, jana73, luštna nova avatarja user posted image !

Pajaca, samo da se ne bo Pajacek prej sam sprehodil do nas... user posted image za Pajacko in naj se hitro pozdravi!

tinkamiška, user posted image  za Izo! Mi smo po cepljenju lepo pančkali, ampak sem ji pa zvečer dala svečko, ker jo je kar fino nogica bolela.

BlankaT, ste zdravi????

Pozdravček vsem mamicam in vsem user posted image , predvsem pa user posted image  tistim, ki ste že dopolnili 4 mesece!

Moja prinčipeska kliče, tako da šibam k njej. Aja, v albumu je nekaj novih user posted image .

Papa

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.4.2006 15:22:04   
šnucika
Hojla!

Na tak deževen dan pa je res dolgčas...user posted image

Včeraj smo imeli pester dan.....v slabem smislu...še hujši pa večer!user posted image
Naša mala je že drugi dan dobila korenčkov sokec in je imela potem krče....nekaj že podnevi,zvečer pa,da ne govorimo!dve uri dretje in kričanja...panika me je grabila,ker krčev praktično nismo imeli nikoli.....po kapljicah se je nekako umirila in ob 23h ubita zaspala.Tako,da spet ne vem,kaj naj ji dam za probat,da ne bo take reakcije.Po frutku jabolko-čaj in hruška-čaj pa ni bilo ničuser posted image Pa prvi dan ji nič ni bilouser posted image ...

Danes že cel dan po malem počiva,ko pa je budna pa tečnari,če se ne igramo takoj z njo....vreme očitno tudi nanjo vpilva.

pozdravček!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.4.2006 15:51:53   
kofetek2010
tih deževen dan...

mi imamo pravo malo gurmanko user posted image  Ela se začne kar trest, ko vidi flaško s sokom user posted image  zdaj sva že na 1 tamali flaški Fruteka (125 ml) na dan, ki ga z eksa kot velika user posted image  za povrh se pa še podoji user posted image
včeraj pozno popoldan je dobila na flašo Milupino mlečno žitno kašico (riž), ki je je zmazala 125 ml user posted image  
po do sedaj preizkušeni hrani je nič ne napenja, tudi zapira je ne - v bistvu sračka sedaj vsak dan (danes je že 3x) user posted image  in vse ostane v plenici saj je dreki tak kompaktno kašast user posted image
z dodajanjem napredujeva, kar se količine tiče, mal hitreje kot je bilo planirano - jo je tolk lušno gledat, ko z užitkom zmaže hrano user posted image  zgleda, da ji moje mleko ni bilo več dovolj user posted image  
ponoči spi brez sprememb in tud kopa se spet user posted image

AC - za potni list ne vem, osebno za Elo smo dobili v 5 dneh (cena OI je mal čez 3 jurje in velja 5 let, PL pa neki čez 7 jurjev in velja 2 leti) - tko, da če ne boste šli izven EU se PL ne splačauser posted image

Arielca - hvala, hvala user posted image  

Ela ima tud nove fotke v albumu! user posted image

tolk za danes, greva mal kaučirat pred TV user posted image

uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.4.2006 21:16:23   
BlankaT
Pozdravljene!

Mi smo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa upam, da bo veliko user posted image , da bova lahko vse zamujene sprehode nadoknadile. Pa na user posted image in user posted image se lahko dobimo , sem mislila, da bi mogoče v petek ob isti uri in na istem placu. NR in ostale javite, če vam termin ugaja.

Maja je v nedeljo prvič probala kašico in se zraven full pačila in pokala frise, mi pa user posted image user posted image . Nato sem ji še včeraj dala malo, ampak nekako ji ne diši preveč in sem se zato odločila, da bom gosto hrano za enkrat opustila, vsaj dokler bodo moje mlekarne še proizvajale dovolj mleka user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom ji pa dajala sadne soke in čaje.

Kar pa se tiče ritma je pa pri nas že delno prisoten, vendar pa še nimamo popolnoma ustaljenega. Zjutraj se ponavadi zbudi okoli 6.30-7, ko se tudi podojiva in nato bediva tam do 8.30-9, ko ob čaju zaspi za pol ure, ko se zbudi se ponavadi podojiva in nato bedi tam do 11, ko se če je potreba ponovno podojiva in nato zaspi, nekje do 11.30-13, nakar ponovno sledi igranje in seveda klepet. Igra se predvsem z igralom in zelo obožuje svojega kengorujčka, ki ji igra melodijo, se mu kr na glas smeji. Joj, kako se razjezi, kadar je nihče ne posluša in ne gleda. Vmes se že podojiva¸1x ali 2x, po potrebi. Ob 16-17 pa še nazadnje zadrema za cca. pol ure. Vsaki 2-3 večer ob 18 ali 19 se kopava, dojenje in nato nočno spanje, ki  se pri nas začne okoli 20 ure in traja tam do 2 zjutraj, ko je ponovno lačna, nato zaspi do 4 in potem se ponavadi zbudi ob 6.30-7.  No nekako tako pri nas izgleda vsakdan user posted image .

Mi je pa ponovno začela bruhati user posted image .

Z Majo čestitava vsem, ki ste že dopolnili 4 mesece in vsem, ki še boste user posted image .

Lp, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.4.2006 21:34:34   
NRMM
Petek ob 11 za kofe v europarku? Meni je prav.

Šnucika, Pegica, Jana (pridevli se v Mb čuuj user posted image )??

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.4.2006 21:37:30   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: NR

V petek ne bo šlo...gremo že domov,na obalo.....user posted image
razen,če bi vam mogoče ustrezal četrtek?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.4.2006 21:41:27   
kofetek2010

ob 11h ni šans, ker ima mulc pouk do 12:25 in potem še vožnja, tako, da pred 14h zihr ne gre user posted image  sploh pa še ne vem, če bomo prišli v petek ali soboto ali nedeljo - odvisno kdaj ima mulc tekmo user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.4.2006 21:46:00   
kofetek2010
evo, tekmo ima v soboto user posted image  torej v petek MB odpade user posted image  pa drugič user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.4.2006 22:36:38   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

V petek ne bo šlo...gremo že domov,na obalo.....user posted image
razen,če bi vam mogoče ustrezal četrtek?

Meni je prav,pa ostale?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.4.2006 10:25:21   
Valeri
Oj,

mali je zadremal, jst pa za pc, da vidim kako ste.

Pri nas nič posebnega. Spalni ritem še vedno tako tako,
zelo podoben kot pri BlankiT.

Smo pa v nedeljo proti večeru imeli ornk user posted image .
Se polno dojiva in do sedaj sem pazila kaj jem.
V soboto dop. sem se odločila, da pojem eno banano,
pop. pa cele tri kisle kumarice in očitno je bilo nekaj od tega
krivo za slabo počutje in zvijanje. Najverjetneje kumarice user posted image , ah, ta, mami.

A mu lahko v takem primeru "pomagam" z Lefaxin kapljicami?

Berem vas, kako se vaši user posted image  že lepo kotalijo s hrbta na trebuh ali obratno.
Pri nas to še ne znamo, Kravice pase zelo nerad, kmalu začne stokat in godrnjat.
Ma pa take mevle v riti, da skoraj cel iz ležalnička zleze, pa tudi po tavelki postelji ga je polno.
Ko je v baby gym-u se pa ta spremeni v potujočega.
Drugače pa podobno kot pri ostalih, nenehno se mu mora kaj dogajati, če sem zraven
in se pogovarjava je ok, če slušajno za kako minutko ostane sam se že pritožuje.

Sem se pa hotla prijavit na plavanje (čez 2 tedna bomo napolnili 4 mesece),
pa pridemo na vrsto šele septembra; med poletnimi meseci ni plavanja.
Za to; aprilsko skupino, smo pa še premajhni,
Škoda, sem komaj čakala, da videm malega kako bo čofotal.

Zdaj pa šibam še kaj ponardit, potem pa upam, da se sonček le pokaže,
da greva na en sprehod.

Lepo se imejte,

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.4.2006 11:10:14   
BlankaT
Do večera Vam javim, če bi šlo jutri, samo pri meni bi šlo bolj dopoldan kot popoldan.

Lp. Blanka

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 792
12.4.2006 13:23:29   
arielca
Valeri, mi smo začeli plavat pred dopolnjenim 4. mesecem in ni bilo problema. So vaditeljice rekle, da če user posted image  samostojno drži glavo, lahko plava že kak teden prej. Tako da mogoče ni treba čakati do septembra user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 793
12.4.2006 19:09:48   
Valeri
arielca, sva z vaditeljico govorile tudi o tem ali drži glavico ali ne,
vendar mi je rekla, da je nasploh še premajhen,
da ne bo tko užival v vodi; čeprav se zelo rad kopa in v vodi uživa,
pa da ne bo tko dejaven - čofotal; čeprav dvomim, da bi bil na miru, saj nonstop neki migetlja, user posted image
v glavnem, da mi priporoča, da počakam do septembra.

Glede na to, da je ta skupinica že pričela s plavanjem,
bomo mi plavali najprej na morju, potem pa še na tečaju user posted image

Aja, pa še to sem prej pozabila napisat;
smo se včeraj šli vpisat v vrtec user posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 794
12.4.2006 19:33:44   
BlankaT
Punce,ki ste za jutri user posted image , dobimo se v Europarku pred Inter Sparom ob 10h? Jaz sem za, tako da javite.

Lp, Blanka in Majauser posted image

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 12.4.2006 19:34:53 >

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 795
12.4.2006 21:04:38   
šnucika
zame tudi O.K. za jutri ob 10h....kako pa ostale?user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.4.2006 21:19:22   
kofetek2010
bejšte raje na Lent user posted image  ju3 je lepo vreme napovedano user posted image

http://24ur.com/naslovnica/vreme/index.php

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.4.2006 22:40:54   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: BlankaT

Punce,ki ste za jutri user posted image , dobimo se v Europarku pred Inter Sparom ob 10h? Jaz sem za, tako da javite.

Lp, Blanka in Majauser posted image

Se vidimo user posted image user posted image !

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.4.2006 12:01:38   
Kofi
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa včeraj nisem uspela prist na forum, pa nisem vidla da ste se zmenle za kofe!!!! Jaz bi tudi...user posted image user posted image user posted image
No pa drugič...jutri bi pa lahko ;)  Samo morem mal prej vedet kdaj bo kofečke, ker morem avto zrihtat...

Se javim še kasneje kaj

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.4.2006 18:23:41   
šnucika
Hojla!user posted image

pa je še en dan skoraj mimo...no,še dolg večer je pred nami...kopanje,papcanje,uspavanje.
Danes sem končno uspela tudi jaz uleteti na kofe s štajerkami...lepo vas je bilo spoznati,ste fajn punce!user posted image
Potem sva z user posted image ,ki je bil čist bogi,ker sem ga po dveh urah spanja po nočni zbudila,da je naju z Živiko pripeljal do Mb(ker se še ne znajdem na totem koncu najboljše...)šla še v trgovine,pa Živiki sva kupila ene seksi kopalkice.....v upanju,da bo kmalu poletje!!Če ne,bova pa itak v bazen hodili plavat.
Prejle sva še malo sončka na balkonu lovile,zdaj pa mala drema....moram hitro izkoristit,da ji nohtke postrižem.
Jutri pa spet domov na obalo in verjetno se vrneva sem za prvomajske praznike.
Upam,da bova uspešno pričeli uvajati riževo kašico in kasneje še kaj drugega...po neuspelem poskusu s korenčkom in napadu kolikuser posted image .

Želim vsem čim lepše pomladne dneve,pa se beremo tu na RR,ko pridem spet nazaj na toti konec.......ja,bi bil že cajt,da si doma dam montirat telefon pa adsluser posted image .

Pozdravček

šnucika&živika

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......