BlankaT
|
Pozdravljene! Mi smo zdravi . Sedaj pa upam, da bo veliko , da bova lahko vse zamujene sprehode nadoknadile. Pa na in se lahko dobimo , sem mislila, da bi mogoče v petek ob isti uri in na istem placu. NR in ostale javite, če vam termin ugaja. Maja je v nedeljo prvič probala kašico in se zraven full pačila in pokala frise, mi pa . Nato sem ji še včeraj dala malo, ampak nekako ji ne diši preveč in sem se zato odločila, da bom gosto hrano za enkrat opustila, vsaj dokler bodo moje mlekarne še proizvajale dovolj mleka . Bom ji pa dajala sadne soke in čaje. Kar pa se tiče ritma je pa pri nas že delno prisoten, vendar pa še nimamo popolnoma ustaljenega. Zjutraj se ponavadi zbudi okoli 6.30-7, ko se tudi podojiva in nato bediva tam do 8.30-9, ko ob čaju zaspi za pol ure, ko se zbudi se ponavadi podojiva in nato bedi tam do 11, ko se če je potreba ponovno podojiva in nato zaspi, nekje do 11.30-13, nakar ponovno sledi igranje in seveda klepet. Igra se predvsem z igralom in zelo obožuje svojega kengorujčka, ki ji igra melodijo, se mu kr na glas smeji. Joj, kako se razjezi, kadar je nihče ne posluša in ne gleda. Vmes se že podojiva¸1x ali 2x, po potrebi. Ob 16-17 pa še nazadnje zadrema za cca. pol ure. Vsaki 2-3 večer ob 18 ali 19 se kopava, dojenje in nato nočno spanje, ki se pri nas začne okoli 20 ure in traja tam do 2 zjutraj, ko je ponovno lačna, nato zaspi do 4 in potem se ponavadi zbudi ob 6.30-7. No nekako tako pri nas izgleda vsakdan . Mi je pa ponovno začela bruhati . Z Majo čestitava vsem, ki ste že dopolnili 4 mesece in vsem, ki še boste . Lp, Blanka.