mml
|
Živjo, še en pretežno pozdrav iz Ljubljane. Prebiram tele decembrske zgode in nezgode in ugotavljam, da so si naši zelo podobni...tudi Manca ga zadnji 2 noči sračka in se zbuja 2x na nač, s tem da smo pred 14 dnevi veselo že celo noč...jah no bo že bolje...vsaj upam . Tudi pri nas se borimo proti sesanju palčka, samo mislim, da nisem ravno uspešna, dude pa seveda niti pod razno ne mara , skratka skrbi, da življenje ni dolgočasno . Smo pa tudi mi v torek začeli s plavalno - čofotalnim tečajem . Sem bila prav pozitivno presenečena, ker niso čofotalčki prav nič protestirali in so v vodi prav uživali. Za prvič smo bili noter 20 minut, potem je bilo pa že kar zadosti, ker so bili vsi 4 kar pošteno in so pozaspali takoj, ko smo jih mame oblekle in spakirale v vozičke, tako da smo lahko potem v čistem miru spile . Naju je zadnjič sredi polja ujela nevihta , kar se je zdelo Manci neznosno zabavno , ker sem seveda tekla in jo je prijetno treslo, pa še po dežni ponjavi so kapljice prav lepo ropotale, no meni se je zdelo vse skupaj malo manj zabavno...amapk kašnih hujših posledic pa ni... Kar se tiče hrane in dojenja... , jaz počasi začenjam jesti normalno, jem solato, buček, koruzo, korenje, od sadja ananas, banane, mango (po jabolkih me napenja, zato jih ne jem, že prej jih nisem ravno marala...). Čakam, da bo Manca stara 4 mesece, potem si bom pa previdno privoščila tudi , upam, da ne bo alergična, ker jaz obožujem . Ji pa dam za polizat banano, mango, jabolko in ji je kar všeč...v naslednjih tednih nameravam počasi začeti s kakšno kapljico soka, bomo videli kako bo, ker čaja ravno ne mara. cuma sej veš v vsaki zvezi pridejo vzponi in padci, upam, da so pred vama predvsem lepi trenutki No razpisala sem se za naprej in za nazaj... Jutri bo vreme spet , tako da se greva verjetno pokazat v mojo službo, ker za sprehod prav gotovo ne bo... Še naprej prijeten večer in mirno noč s prijetnim