ninaki
|
Pozdravljene, jaz sem pa od vceraj doma V sredo sem imela poslovilno zabavo. Bilo je prav lustno. Razveselili so me s prekrasno orhidejo. Od ene prijateljice pa sem dobila knjigico o prehrani novorojencka. Notri je en kup receptov po posameznih mesecih. Sem prav vesela, ker na to temo se nisem prav veliko brala. Bom kaj fajnega sprobala ze sedaj in vam povem kako je Vceraj sem opravila vse nakupe. Na koncu sem si privoscila jabolcni zavitek in kakav v Unionu. Je prav pasalo, saj me je ze vse zivo bolelo od hoje. Nisem vec v formi Pa zgrazala sem se nad danasnjo mladino na busu - nocejo in nocejo odstopiti sedez nosecki Kot en penzionist [glejte, da me ne boste resno vzele] Zvecer sem postavila (beri vstekala) instant smrekico - tako z opticnimi vlakni imava. MIniaturno, ker v prejsnje stanovanje nic drugega ni slo. A vseeno. Nama je res lepa, tako da bo tudi letos z nama. Darila so ze naokoli smrekice, zdaj jih morava le se potalati. Danes imam na sporedu piskote in potico. Se vedno se zanasam na zacetnisko sreco in da bo vse super izpadlo. Jutri greva pa na Hrvasko, kjer sem vcasih zivela. Marty5, kolcanje pri mojemu dojencku je zgledalo kot eno cisto rahlo trkanje. Samo nikoli se ni ponavljalo v pravilnih intervalih, tako da sploh nisem pomislila na to, da bi se mu lahko kolcalo. Zato sem mislila, da "brca", mogoce v spanju, ker je bilo zelo rahlo. Pa trebuh mi tudi ni poskakoval, tako kot drugim. Sem se pa nasmejala tvoji zgodbi pri gin. Jaz vedno gledam in gledam pa na UZ nikoli nicesar ne vidim Gin pravi, da bo fant. Nama je vseeno, imena imava pa za ziher oba pripravljena. Tinkatonka, cestitke za prijateljico Sazi, upam, da bodo tvoje slabosti cim hitreje minile. Ravno vceraj sem kupila Zdravstveni vodnik. Ce ga se nisi kupila in ce si tvoja mami zeli takega, kot sem ga kupila jaz (Veliki zdravstveni vodnik), ga imajo v MK znizanega iz 18K na 4K. V DZS (vsaj v unem nasproti Magistrata) je razprodan. Jaz sem ga kupila v MK na Miklosicevi. Tisti, ki je blizje Presercu. Eviii, fajn, da je sel kamen ven in da si ga ujela. Kar se stanovanja tice, ne bodi prevec zalostna. To, da ga nista dobila pomeni, da je nekje se boljse in se lepse za vaju. Vem, da mogoce tega trenutno ne vidis in da sta zalostna. Pri meni je bilo enako. 2x sva imela ogledano lepo stanovanje, se ze menila za kredit, ze vse zmenjeno, potem so pa agentje drugim prodali. Za enega ne vem kako je, za drugega pa vem, da se vedno ni vseljivo, pa bi moralo biti ze avgusta. Se pravi, da bi bila se vedno brez stanovanja, ze odplacevala kredit, pa se kako najemnino zraven, saj je treba kje biti. Tako da sedaj dejansko vidim, da je fajn, da ga nisva dobila. Takrat bila pa ultra zalostna. Pa se jezna na agencijo. Pol sva pa tega nasla in takoj nama je bilo vsec. Tako da, ne obupat in ne biti prevec zalostna. Bo prislo tapravo, bosta videla. Suzanaa, dobrodosla med nami!!!!! Vceraj sem sla firbcat v Ariela in BC. Ce me spomin ne vara, smo se enkrat pogovarjale o previjalnih mizah za na steno. Vceraj sem videla eno v BC, stane 19K. Videla sem tudi zlozljive previjalne, ki se dajo lahko na posteljico, potem se pa "zaprejo" kot skatla za orodje. Zraven so se predalcki. Zdaj smo pa ze vse dale preglede skozi, a ne? Pa take fajne novice so!!! To je najbolj pomembno!!!! Mi imamo naslednjega sele 30. 1. O nacrtu poroda... jaz ga ne bom imela. Natrenirala bom dihanje. Kar se kondicije tice je itak na nuli. Za psiho pa upam, da bo tudi ok. Pa se eno vprasanje. Tiste, ki nosite bolj spodaj, oz. vam dojencki na mehur pritiskajo. Ali imate kaj tezav z uhajanjem urina? Jaz teh tezav nisem imela nikoli. Do sedaj se mi je zdelo, da sem imela vedno dobro natrenirane te spodnje misice. Zdaj se mi pa dogaja, da le ni vse tako, kot sem jaz mislila - ko kihnem ali pa zakasljam. No, zdaj se bom pocasi poslovila. Itak sem spet cel roman napisala. Lepo praznujte in se beremo po praznikih. Nina
|