|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 9:43:22   
tinkatonka
Dobro jutro!

Sem šele dobro vstala, saj je zunaj tako zaspan dan. Še dobro pojedla nisem ko moj možek že okrog hiše skače z lopato in kida. Se mi zdi da je kr obseden s tem kidanjem. Včeraj zvečer sta z mojim očetom kidala ob 11h zvečer. No ampak je pa zato danes manj za skidat. Mam pa pridnega moža a neuser posted image user posted image user posted image user posted image !

No drugače sem kolikor toliko vredu. Čerpav imam zadnje dni zvečer blazne probleme, ker me tako boli v križu da se nimam kam dat. Pa če stojim, sedim, ali ležim ni vredu, pa se skoz neki premikam gor in dol in grem sama sebi na živce, kaj šele drugim. Včeraj sva bila z enim parom na večerji pa sem se po 3h urah začela nerodno premikati po stolu, skor vsako minuto sem drugače sedela. Še user posted image  je začel pekoče brcati, tako da sem bila sploh živčna in potem so iz usmiljenja rekli, no pa pejmo, ker Tina ne more več sedet.user posted image Sem bla vesela kot radio.user posted image In komaj čakala da pridem domov, se oblečem v pižamo in hop v toplo posteljo.

No zdaj ko je moj možek doma te dn,i sem njegovo prisotnost dobro izkoristila in sva šla včeraj v Domžale v Tosamo, kjer sem mimogrede zapravila 10 t SIT, pa potem še v trgovino Katja in Alen, kjer sem končno kupila tisto plišasto zimsko vrečko user posted image , da ga ne bo zeblo. Pa še tako lepo rumeno barvo je izbral moj mož. V Ljubljani so te vreče večinoma že pobrane, ali pa imajo samo večje številke, tako da sem potem šla kar v njihovo ind.trgovino, kjer so pa stvari še malce ceneje. Pa tako lepe barve imajo, vse je pisano, modro, rumeno, zeleno, tudi roza seveda, pa belo. Res pravi užitek. Sem dala staršem že navodila da če bodo kupovali posteljino naj grejo na Brezovico v Zibka d.o.o., če pa oblekice pa v Katja&Alen v Domžale. No pa odločila sem se, da bom po novem letu počasi začela prištimavati torbo za v porodnišnico. Sicer bo tko in tko trajalo preden bo napolnjena, ampak saj predhodna priprava nima kaj škoditi. No za user posted image  pa imam že vse prištimano, kako bo šel oblečen domov, samo oprati moram še seveda. No odločila sem se tudi, da bom enkrat te dni, jutri najbrž, dala prat vse tetra plenice, povijalne plenice, tetra krpice in brisače za otroka. To je prva rudna pranja in potem seveda tudi likanja. Potem postopoma bom oprala posteljino za otroka,  in nato seveda še ostalo. Če bom prala tako po rundah, ne bom imela veliko naenkrat potem za likat, pa še sproti bom lahko zlagala v očiščeno omaro. Oh..zdaj sem pa res plan naredila že za cel mesec naprejuser posted image user posted image user posted image .

Nič punce, čuvajte se in vaše user posted image , vaši partnerji pa naj vas razvajajo kolikor se da. user posted image

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 9:56:45   
Eviii
jutro tudi od nas.
sazi, lepo je vedet, da sta z user posted image  ok. sej vem, da zdej mogoče pridejo malo bolj zoprni trenutki za nas, ko nas bodo za vsako malenkost spravli v bolnico. samo tako pač je. kot smo že vse ugotovile, smo res tako blizu cilja, da bi blo škoda zdej kej pokvarit in da bi šlo kej narobe. zato je bolje, da opravimo te nujne preglede pr dohtrjih in da lepo počakamo na februar.
moje otrdevanje trebuha je sicer prisotno vsak dan, ampak nič tako hudega, da bi mogla zaradi tega delat paniko. mine, ko se umirim...
user posted image  je pa zadnje dni čisto ponorel-a. mislim, da mi je že kr ene par rebr polomil-a. včasih me tako brcne, da bi ga najraje kr nazaj... me prou zvije in prepolovi od bolečine. doma se mi pa smejejo, kake akrobacije zganjam user posted image .
ninaki, upam, da boš z mojstri vse uredila in da boš kmalu imela vse nared, da se boš lahko preselila in začela uživat.
no, midva z možekom bova očitno postala koprčana, čeprou glih na meji z izolo (pod markovško cirkvijo). bo pa naju opremljanje čakalo v drugem letu, vrjetno nekje aprila, ko bom (upam) sposobna kej nardit in it malo po trgovinah in iskat kuhno in dnevno in podobno. pa seveda se bom mogla tudi z mojstri ukvarjat, ker imava stanovanje v podalšani 4. fazi in je treba še neki malega dokončat, preden se vseliva.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 10:00:36   
ninaki
Sem vam prej pozabila povedati, da odkar sem doma, zjutraj sploh ne morem spati. Moj dragi gre v sluzbo malo cez 6, jaz sem pa kake pol ure za tem ze pokonci. Ce bi morala pa tudi jaz v sluzbo, bi pa se takooooo spala user posted image Sej, pol februarja bo pa kriza user posted image

Kami, drzi se!!!

Tinkatonka, a si mogoce v Tosami kupovala tudi tetra plenice? Prosila bi te, ce mi lahko zaupas ceno.

Jaz se vedno oznacujem sposojene cunjice (jih je itak vecina in jih bo treba vrniti) in kar ni in ni konca. Sem pa zelo vesela, da sva jih toliko dobila. Na zacetku sem mislila, da bova morala vse sama kupiti.
Tudi jaz bom prala po rundah, da se bo likanje porazdelilo.

Aja, punce. Ste ze kaj premisljevale o flaskah in dudah? Jaz se cisto nic. Upam, da jih ne bom rabila, a vseeno nikoli ne ves. Ce je katera ze naredila kako raziskavo o tem, se priporocam user posted image

Pa se silvestrsko kosilo.... Midva sva ga dorekla user posted image Imela bova mesni fondu, kot prilogo pa bosansko pito s krompirjem. Jutri imava napovedane ene obiske, pa bova naredila francosko in tatarsko (poleg narezka), ki bosta najbrz tudi se ostali. Pa mojo "slavno" potico (joj, kolk sem zdaj vazna, ko mi je tak fajn ratala - prvic in edinokrat user posted image )

Uzivajte,

Nina




(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 13:58:12   
sarazan
Jaz sem tudi danes oprala eno rudno za user posted image . Sem dala v boben vse tetra plenice (30 kom), tetra krpice (cca 20 kom - veliko sem dobila od sestre) in 3 kopalne brisače, pa je bil poln. Upam, da bo do jutri suho in bom lahko kar polikala, da spravim v omaro.
Potem se lotim pa oblekic. Tudi jaz jih bom malo označila, da bom vedela, kaj vrniti prijateljicam. Sestra pa pomoje ne bo več imela otrok in bodo njene oblekice kar pri meni ostale do naslednjega user posted image . V nasprotnem primeru ji bom pa itak tudi moje dala.

Sem mislila iti malo na sprehod pa spet tolk sneži, pa še nevarno je. Včeraj sva šla z možem na sprehod za cca 45 min. Ko sva se vrnila, sem bila kar zmatrana, pa ne od hoje, ampak od tega, da sem morala paziti, kje hodim. Ponekod kar drsi ali pa se pogrezneš v cel sneg. Zdaj res ne bi bilo dobro, da končam na kakšnem rentgenu zaradi zloma noge ali roke. Pa padla tudi ne bi rada.
Tako bom kar na moža počakala, da me malo sprehodi naokoli user posted image .

Pazite tudi ve na sebe in user posted image .

Za Silvestra greva pa z družbo v Argentinsko restavracijo na kosilo, potem pa malo na zabavo v Vodafon areno, polnoč pa naj bi pričakali kar v Stari LJ, ampak pomoje bom jaz že prej doma, ker bom težko zdržala toliko časa zunaj. Po drugi strani pa tudi ne vem, kako fajn bo za user posted image , če bo kar naprej pokalo okoli naju. Bog ne daj, da pa pride do kakšne nesreče - pijanih namreč ne bo manjkalo po ulicah.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 16:25:29   
malamisha
Trenutno sovražim sneg! Smo šli na sprehod in me je vrglo po tleh. K sreči sem se ujela na dlani in kolena, tako da je trebušček ostal v zraku.
Sneži kot da bo... Prava zima, ni kaj!

Drugače je vse po starem.

Včeraj me je ena tetica prepričevala, naj se odločim za bombažne planice. Mi nekako ne potegnejo. Mogoče za začetek, bom še videla.

Sem pa vsak dan širša... Pravi mali user posted image


_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 16:52:56   
čuko
Pozdravljene!

Kako kaj? Vidim, da ste pridne in lepo pripravljate za user posted image ! No, da se pohvalim, tudi mi smo bili pridni.Včeraj smo postavili posteljico user posted image ! Saj bi dodala sliko, pa ne znam sem pa res pravi štor, zdaj ko je drugače. Ali znate delat?
Snegeca pa res imamo, tak da pozite, da katera ne pade.
Naš user posted image je zadnje dni zelo aktiven.

Imam pa en problem pa me zanima ali ima katera enake težave. Zelo me bolijo členki na rokah in roke mi skozi mrtvijo, sploh pa ponoči. Ali je to od zatekanja?user posted image

Če ve katera kaj bi to lahko bilo, bi ji bila zelo hvaležna za njen nasvet.

Lepo bodite user posted image , pa še samo malo!

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 17:35:19   
BaGSi
čuko - pri moji svakinji je bilo enako. Ker je kitaristka jo je bilo kar groza, kako bo s kariero itd. Rekli so ji, da ji otrok pritiska na živec in da je to lahko tudi od zatekanja (pritisk na živec). Če se ne motim, so ji roke nehale mrtvet komaj cca. 5 mesecev po porodu... Ampak potem je bilo vse OK.

LP!

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 17:43:40   
SašaR
Ojla!
Jaz se vam javljam čisto na hitro, saj imam nekaj dni že probleme z rahlimi krči med otrdevanjem trebuha. Včeraj je to bilo že na 5 min. Poklicala sem v porodnišnico kaj in kako in so mi zatežili da se jim moram priditi takoj pokazati. No in midva z lubijem na vse v LJ, pri nas pa ene 80 cm snega. Odpirat se sicer nisem še začela vendar imam maternični vrat pod 1 cm in vse je zmehčano.
Danes sem bila pri babci v našem ZD in je rekla da naj samo ležim in počivam, ker imam vse možnosti da grem v kratkem rodit.

Malo je že bolje. Krči so sicer manj pogosti, so pa bolj boleči. Upam da bo vse ok in da mi ne bo potrebno čez praznike iti v LJ. Na nogah sploh ne morem biti ker mi trebuh  v trenutku otrdi in potem sploh ne popusti.

Punce čuvajte nase in na svoje tamavčke.
Če bo kaj novega vam javim drugače sem 2m stran od računalnika na kavču.

LP


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: FEBRUARČICE 2006
29.12.2005 22:29:22   
Kami
'čer srečke user posted image !

Da se še jaz malo javim.

SašaR to se meni tudi dnevno dogaja in kakšen dan je že čist grozno in si mislim, danes bomo pa šli rodit. Ampak potem mine. Vsaj zaenkrat, na srečo. Res počivaj, ker edino to pomaga.
Sarazan vidim, da bo pestro pri tebi za silvestra. Ti pa priporočam, da preveriš, kako je odprta Arena, ker moj user posted image  pravi, da se mu zdi, da je zvečer zaprta. 
Evii, čestitke za nov dom.
BaGsi, midve pa s temi trebuhi (moj je isto grozljiv) ne bi šle več skupaj čez vrata.user posted image user posted image user posted image

Danes tudi mene ful boli in imam občutek, da mi bo mali kar ven padu, ko me stisne. Ampak vem, da sem pretiravala. Sem popoldne čuvala 2 triletnika (svojega in še punčko od prijateljice) in sem čist sesuta. Mene pa ta sneg čisto fascinira in bi šla najraje na sankanje, če me ne bi bilo strah posledic. Sneg in takšno čimbolj snežno zimo imam res zelo rada.

A katera ve, če se je na Baby centru končala akcija "Danes v akciji", ker nikakor ne morem priti do strani? Oz. odpre mi jo, ta del je pa prazen. Iščem avtosedež za nad 15 kg, pa čakam, da bo kaj pametnega v akciji.

Drugače pa bomo mi za silvestra kar v naši dnevni sobi. Mali se veseli, ker bo lahko dolgo pokonci. Midva pa tudi, da bomo skupaj.
Se še kaj javim pred novim letom. Drugače pa uživajte!

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 8:44:01   
marty5
Dobro jutro,

tudi jaz sem včeraj imela pestro s tem otrdevanjem trebuha....sicer ni nič bolelo, ampak se je pojavljalo zelo pogosto, tako da sem popoldan in večer pridno preležala. SEm naročila user posted image , da mora ostat noter še vsaj en mesec. V takih trenutkih bi najraje vidla, da bi bila že v kakem 37. tednu in bi bil mali že tako rekoč na varnem. Je pa neverjetno aktiven, tako da se mu najbrž ne godi slabouser posted image .

Naše silvestrovanje bo tudi kar v dnevni sobi, zelo po domače in penzionersko user posted image . Upam, da bom sploh zdržala do  polnoči.

Zdaj pa me čaka trgovina - treba nakupit za 3 praznične dni in na lov za čajem iz malinovih listov grem.

Samo da gredo ti prazniki mimo, ker mi počasi že presedajo - sploh pa sem takooo občutljiva na petarde letos user posted image . Vsakokrat, ko kakšna poči, se oba z user posted image  kar streseva. Na splošno zelo slabo prenašam hrup  - evo, po tem si bom definitivno zapomnila to user posted image .

Gremo, veselo na delo user posted image . Lepo se imejte in prijetno preživite dan user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 30.12.2005 8:46:57 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 9:00:28   
Eviii
jutro, punce.
kot opažam, smo spet postale malo bolj aktivne, po teh praznikih, ki so polni letanja naokoli in obiskovanja vse možne žlahte.
malo prej sm dobila sms od baby centra, da imajo danes in jutri spet akcijo, da za vsakih 10000 dobimo bon za 2000. in sm malo preračunala in bom vrjetno šla v akcijo in bom možeka spravla v koper malo po nakupih v bc. rabim jogi, pa študiram, da bi tam kr mogoče celo sobo vzela (ki v avstriji še ni ne duha ne sluha o tem, da bi jo dobili in jo bom vrjetno kr odpovedala) in si na ta način dobila kr precejšen bon za kdaj kasneje. kar se pa tiče njihove spletne strani, meni vse lepo pokaže. danes je v akciji medvedek pooh za zobke in en voziček. jst čakam, če bo še kdaj postlca v akciji.
naš-a user posted image  je tudi vedno bolj aktiven-a. ponoči je še kr pridno to malo bitjece. sm pa mela včiri prvič kr neki problemov za zaspat. nism in nism mogla najt pozicije. sm se ene dve ure samo obračala na vse strani. pol me je pa zmankalo in sm začorla do zjutri.
joj, kot zgleda nam ta mraz res nagaja. tiste, ki hodite vn, bodte pazljive, da se ne zvrnete al pa da vas kdo ne zvrne, ker to ni niti najmanj fajn za user posted image . tiste, ki smo doma, pa dejmo počivat. jst takoj opazim, kdaj nism bla pridna. buši je napet ko kamen in boli ko user posted image . pol pa noge v luft in hitro mine. je pa res, kot pravite tudi druge, da se vsak dan to pojavlja pogosteje in tudi bolečine so močnejše. ni kej. naše telo se pripravlja, da bo naše podnajemnike (kot mu-ji reče moja zdravnica user posted image ) po preteku podnajemne pogodbe nagnalo vn iz tega stanovanja user posted image user posted image user posted image . in zdej smo v najbolj delikatnem obdobju, ko nam gre itak vse na živce in bi čimprej rade, da bi bil februar.
fino se imejte in se beremo še kaj kasneje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 9:01:04   
sarazan
Kami, hvala za opozorilo. Ampak imamo rezervirano stezo za bowling ob 17h in tako vem, da je Arena takrat še odprta.
Sem se pa tudi že zmenila z možem, da bova okoli osmih zvečer že doma v dnevni sobi, ker bo verjetno res prenaporno in nevarno na cestah zaradi petard in pijane mladine. Sem že povabila starše in sestro z družino, da se nam pridružijo, ampak bodo prišli po deseti, tako da bo za 2 urici možek samo moj user posted image .

Baby Center. Včeraj zvečer sem dobila SMS, da imajo 30. in 31.12. ponudbo, da za vsakih 10.000 sit dobiš vrednostni bon za 2.000 sit. Midva bova verjetno še danes šla pogledat še za kakšno posteljnino. Včeraj sva bila na Brezovici v Zibki, pa je bila zaprta, čeprav so imeli uradno odprto user posted image .
Za dnevne akcije pa ne vem, kako je z njimi. Ampak meni se stran odpre in za danes je v akciji utrjevalec dlesni in ABC design Handy plus - Nature line voziček.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 9:03:12   
sarazan
Me je Eviii malo prehitela... ampak bolje dvakrat napisat, kot nikoli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 9:25:34   
Eviii
ja, sarazan, očitno sva pisali istočasno in še nisi vidla mojega sporočila. pa valda je bolše dvakrat zapisat, kot pa nikoli. meni je to full fajn, da se sproti obveščamo in da pol norimo okoli in iščemo najugodnejše variante. in pol se vse zapodimo kot čebele na med v trgovine in jih spraznimo user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 12:33:51   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Najbrz ze stojite za stedilnikom in kuhajte kaj ekstra dobrega. No pri meni se je danes možek ponudil da bo skuhal kosilo. To bo seveda zgledalo tako,da bom jaz njegova desna roka in mu vse pomagala, ampak saj ni važno, važna je misel da se je ponudil kuhat, ker kuhanja se pa res nikoli ne loti.

No midva sva danes dopoldne prišraufala police in zdaj imava v spalnici tak "otroški kotiček", z dvema omarama za njegove oblekice in pa posteljico. Zgleda čudovito. Bom poslikala da boste vidle. V sosednji sobi (kopalnica) ravno slišim centrifiugo, se mi pere že 3 stroj otroških oblekic. Včeraj sem oprala dva, jih obesila, danes je seveda na vrsti likanje, en stroj mako in tetra majčk pa ravno zdele melje. Sem dodala še malo Vanisha, ker so ble packe gor, pa bom dala še dodatno na spiranje, da bo ja dobro sprano.

ninaki.....v Tosami sem kupila kaliko plenice, to so tiste iz tanjše bombažne tkanine, ki naj bi se uporabljale za pod dojenčkovo glavico ko spi in za bolj fine stvari, ker je res zelo nežna tanka tkanina. Tetra plenice so debelejše in bolj grobe. Cena 10 plenic je bila 2.800 SIT in nekaj drobiža. Kupila sem še tetra krpice za umivanje po telesu in Vir80 (3 pakete) in pa otroško brisačo z rokavico. Za vse skupaj sem dala malo čez 8000 SIT.

Punce lepo se imejte. Meni je moj dragi obljubil, da me bo danes peljal še na en sprehod. Drugače pa bova uživala v družbi drug drugega, ker sva popolnoma sama v hiši. Moj brat in straši so vsak po svoje nekam odpotovali za novo leto in je prav mir v hiši. user posted image  V Baby center pa se ne bom odpravila, ker zdaj imava pa razen nekaj malenkosti (kozmetike) res vse in je brezveze, da kar nekaj nakupujem, če pa nujno ne rabim. Tko da se bom raje izognila BC-ju na daleč, da me slučajno kaj ne prime.

Lp Tina


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 13:17:06   
sazi
Kami, dnevne akcije na BC delujejo. Ti pa svetujem, da pogledaš v aktualne ABCnovičke (ene 3 so trenutno še v veljavi) in pogledaš, če je kje v akciji sedež, ki ga iščeš (žal nisem doma, da bi pogledala sama), saj je danes in juti v BC akcija za nakupe (so že druge pisale: za vsakih 10000 sit dobiš bon za 2000 sit) in na ta način so popusti potem res veliki (kombinacija BC akcije iz novičk in tega popusta). Če ABC novičk nimaš, so dvoje še na ogled na njihovi spletni strani, lahko pa ti proti večeru sama napišem, če imajo v akciji kak dober sedež nad 15 kg.
Sama se bom trgovinam do nadaljnega izogibala (se bojim zvišanja pritiska), sva pa v prejšnji taki akiciji "dobila" precejšnjo količino bonov, saj sva se opremila s poteljico, jogijem, posteljnino... - same velike stvari. Če bi še ne imela vozička, bi ga gotovo kupila takrat.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 14:26:16   
marty5
In smo nazaj - kakšne popoldanske izlete v hipermarkete toplo odsvetujem.....je bila že zjutraj taka gužva in vse prodajalke slabe volje.

Danes pa se je zgodil skoraj čudež...klicali so me namreč, da je prišla sobica za user posted image  - zamuda je sicer konkretna, ampak sem bila res vesela. Seveda pa, ni vse zlato kar se sveti....čez nekaj časa je prišel še en klic, da je, ampak ne vse......user posted image user posted image user posted image . Kako so neverjetni! Sem rekla, naj pripeljejo kar je. Glavno, da dobim zibko, da bo imel user posted image  kje spati in previjalno. Pa še to bom verjela, ko bodo tu. Me prav zanima, če bo res danes user posted image . Meni je tudi moj dragi obljubil sprehod popoldne, zdaj pa bova čakala doma, da pripeljejo....joj, bom huda, če jih ne bo in bom ostala ne le brez sobe, ampak še brez sprehoda....

Drugače pa se moje otrdevanje trebuha nadaljuje....tudi premiki user posted image  so včasih kar boleči - so tudi vam? In bojim se, da je še vedno z ritko dol, čeprav se mu včasih prav zmeša in brca na vse strani user posted image

Grem malo v horizontalo zdaj. V sredo pa začnem s šolo za starše. Ve ste jo že vse dale skozi, če se ne motim. Mene še čaka. Danes sem tudi dobila papirje delodajalca, tako da me tudi CSD čaka.

Lep preostanek dneva!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 17:53:08   
sarazan
Jaz sem pa šla v BC zapravljat. Kupila sem še 2 posteljnini, pa nepremočljivo podlogo za posteljico, ki je hkrati tudi zračna, in manjšo za previjanje na obiskih,  pa prve pleničke za enkratno uporabo, pa olje za dojenčka in milo (oboje od Bubchen) in eno cortkano bombažno odejico. Pa me je prišlo 21.000 sit in sem dobila 4.000 sit bonov. Unovčljivi so po 3. januarju.

Zdaj pa ne smem več v otroške trgovine user posted image . Šla bom samo še v lekarno po hladilno mazilo, fiziološko raztopino, sterilni zloženec, mandljevo olje in mislim, da je potem to vse. Za user posted image  bom oborožena z vsem user posted image .

Zdaj se pa odpravljava na obisk k eni dvoletni punčki, ker je bolna in ni uspela priti do naše smrekice po darilo Božička. Upam, da jo bo razvedrilo.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 18:01:37   
Kami
Joj, punce, kolk ste prijazne! user posted image
Res hvala za vse info. Danes mi BC stran normalno dela, ne vem, kaj je bilo narobe včeraj. Mogoče jutri odnorim do BC-ja in pogledam tele sedeže, glede na akcijo. Na srečo imam čas, ker sta moja dva fanta šla na obisk k tastu in tašči, meni pa je vožnja predolga. Je pa tako čudno, ko sem sama doma, da mi grejo kar kocine po hrbtu user posted image user posted image . To se tako redko zgodi, da nisem vajena. Ampak eno noč bom že preživela. Ta mali mi je na vratih naročil: "Pa reci dojenčku, če bo brcal, da ne sme ven pridit prej, ampak šele ko bo januar!" Mali moj sonček. Pa tako resno pripoveduje take štorije, da se ne smeš smejat zraven. Mož je bil skeptičen, če gresta ali ne, zaradi mojih popadkov. Pa sem mu rekla, da ga bom že poklicala. Da pa, če bom prej rodila, preden on pride v LJ. (ima kako dobro uro vožnje), pa nič hudega, če ga ne bo zraven, da bo le šlo tako hitro.user posted image user posted image user posted image
Danes me tudi zelo boli, pa ne samo kadar imam popadke, ampak kar cel trebuh. Se res ne počutim najbolje. Sicer je res, da sem ta malega pri zdravniku (sva imela kontrolo in je ok) parkrat dvignila. Mogoče mi je to škodovalo, ne vem. Bom počivala. Sicer me ena prijateljica mal heca da bi šle v mesto na kuhano vino (sam povoham ga, pa sem že user posted image ). Bom videla, kako se bom počutila zvečer. Malo družbe bi mi sigurno pasalo...
Uživajte v večeru in se beremo kaj jutri!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: FEBRUARČICE 2006
30.12.2005 20:05:51   
katjandraž
Pozdravljene, februarčice!

Se po dolgem času spet malo oglašam. Najprej sem bila 14 dni brez interneta, zdaj pa je vse prišlo naenkrat. Nov internet, nov tel. priključek, tv, nova otroška sobica, norija okoli praznikov, tako da mi ni zneslo še na RR pisat.

Sem kar ok, bolniško imam do konca (simfiza boli, če ne počivam ali če predolgo sedim), porodniško začnem 2.2. Trebuh mi ful otrdeva, v glavnem kadar ne počivam. Se ne spomnim, da bi bilo med 1. nosečnostjo tudi tako.

Kami, zdajle smo bili v BC, ker sem tukaj brala, da dobiš tiste bone. Tudi mi smo rabili avtosedež. Imajo še jutri v akciji enega Romerja, kategorija 2/3, t.j. 15-36 kg za 19990. Glede varnosti je bil baje lani na 1. mestu. Fora je v tem, da naslonjalo ne gre stran, temveč ga višaš. Smo vzeli še banjico za user posted image , ki jo od Andraža nimamo več, in je bila samo 1200, tako da smo dobili za 4000 bonov. Ko bosta pa oba otročka že ful večja, bo imela ta mala ta sedež, za Andraža bomo pa od sosedov samo jahača dobili in bo ok. Glede na to, da imamo enako razliko med našimi sončki, bi po mojem tebi tudi tako zneslo. Razmisli, če se ti zdi.

A katera kaj ve, kaj je z Urso_p, se nič ne oglasi. Sem par dni nazaj njenega Matica samega videla, ko je odpeljal izpred hiše. Se res že dolgo ni oglasila.

Vsem želim vse naj, naj v novem letu, pa nešteto prelepih trenutkov z vašimi user posted image !!!!

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: FEBRUARČICE 2006
31.12.2005 8:55:51   
karin412
Dobro jutro še zadnjič v tem letu! Kako ste kaj?
Mi smo slabo spali, ponoči sem se kar naprej zbujala in sem dala sušit perilo, pa brala...
Sem se pa stehtala danes zjutraj, imam +12kg, kar se mi zdi čist ok.
Drugače sem pa dobro, le zgleda da mi je mal odpornost padla, ker sem tri dni nazaj dobila majhen herpes na ustnici. Ampak dobro, da ni nič hujšega.

V MŠ sem bila še v četrtek, kjer smo si ogledali porodnišnico, žal pa so bile vse tri porodne sobe zasedene, tako se moramo zmeniti za individualni ogled. Videli pa smo enega novorojenčka, dvojčka, ki ga je pestvala ena od sester, bil je tako ljubek in majhen, 2300g, pa že brez inkubatorja.

Zdaj počasi razmišljam, da bo že čas, da začnem z masažo presredka in bolj intenzivnim sproščanjem.

Pa papirje za CSD moram še izpolniti.

Včeraj sem izpolnila tudi vso knjigico To sem jaz in nalepila fotke. Pa v BC sva kupila štorkljo in enga medvedka Puja, da sva dobila bon.

Kaj boste počele danes? Midva sva povabila prijatelje in bomo imeli fondi, pa drugi so si poželeli tatrca, jaz pa bom mazala avokadov namaz (saj je bolj zdrav)!.

A se tudi vam zdi, da dojenček manj brca? Ali že štejete gibe? Mene je ponoči kar malo strah primlo, potem se je pa punčka zbudila in je brcala.

No, lepo praznujte in srečno, ljubezni polno novo leto, pa čim lepši porod in da bo vse v redu z dojenčkom vam želim!


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: FEBRUARČICE 2006
31.12.2005 9:06:12   
Eviii
dobro jutro, na zadnji letošnji dan...
kako ste kej danes? kami, upam, da so se ti popadki malo umirili in da boš še malo zdržala. kadar mam jst kake probleme, se moj možek začne pogovarjat z user posted image  (v švedščini, seveda) in mu dopoveduje, da je zdej mraz in nej počaka še malo, vsaj do začetka februarja, ko bo malo bolj toplo. in takoj vse mine in mali-a pridno posluša tatija user posted image . pa tudi druge upam, da ste se uspele umirit in ne skačete več tolko naokoli, da se ne bi preutrudle.
jst sm včiri po dolgem cajtu šla vn iz bajte. prou nism mogla vrjet sama sebi. sm naštimala mamo, da smo šle po kosilu v bc. in sm zapravla celo goro dnarja. pa sm seveda tudi polno bonov dubla. sm kupla jogi, pa eno flanelasto posteljnino in komodo. sm hotla vzet kr celo sobico, ker bi kr fajn prišparala, pa je niso meli na zalogi. postla in omarca prideta enkrat v januarju... upam, da bom spet ujela kako tako akcijo. pa pol sva skakali še po drugih trgovinah in sm bla po dveh urah popolnoma uničena. doma pa pol eno uro trdega spanca. in valda me je vse bolelo. pa sm se sama zaklela, da si morem spet dobit malo energije nazaj, ker poroda ne bom zmožna speljat v taki kondiciji. bom malo telovadla doma, vsak dan par počepov in keglove vaje in vaje za medenico. to me res nikamor ne pelje!!!
kam boste šle punce danes praznovat? mi bomo kr doma. bomo pogledali kak film na dvd-ju, pa darila bomo končno odvili, pa potice se bomo nažrli, pa kej bomo popili, pa malo bomo debatirali. upam, da mi bo uspelo dočakat polnoč, ker me zadnje dni dosti prej zmanka in sm takrat že koma...
lep dan vam želim in se beremo še kej kasneje!!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: FEBRUARČICE 2006
31.12.2005 9:16:11   
karin412
Marty: čaj iz malinovih listov sem kupila v zeliščni trgovini v centru Kranja, če so ga tu imeli, bi morali tudi kje v Kopru, poglej na tržnici v tisti trgovini. Bil je 400sit.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: FEBRUARČICE 2006
31.12.2005 10:02:53   
natalia
drage souser posted image !

v letu 2006 vam želim veliko lepih trenutkov user posted image , veselja in prespane noči z vašimi user posted image  in user posted image user posted image user posted image .
veliko user posted image user posted image  in da bi vse rodile brez bolečin user posted image !

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: FEBRUARČICE 2006
31.12.2005 10:47:37   
ninaki
Pozdravljene,

mi smo si danes privoscili malo vec spanja. Zdaj gremo pa spet pocivat, saj nas je zajtrk cisto prevec utrudil user posted image

Tinkatonka, hvala za info o plenickah.

Kami, tudi meni vceraj zjutraj ni hotelo prikazati akcij. Vcasih se mi to dogaja, ce se prezgodaj zjutraj priklopim gor. Cez nekaj casa potem dela.

Marty5, mene je zadnjic moj mali tak nekam spodaj brcnil, da sem vse zvezde videla. Naceloma me brce ne bolijo, vcasih je neprijetno, ko pritiska na mehur ali pod rebra ali v zelodec. Boli pa ne. Ampak zadnjic me je pa fejst. Na drugi temi sem zasledila, da isces caj iz malinovih listov. Tukaj v Lj ga imajo, tako da, ce ga ne bos uspela nikjer dobiti, javi, pa ti ga posljem. Jaz grem naslednji teden v shopping.

Vceraj sem naprej oznacevala cunjice in se na koncu odlocila, da bom vse skupaj poslikala. Bo hitreje koncano user posted image

Lepo praznujte in se beremo,

Nina


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?