tinkatonka
|
Dobro jutro! Sem šele dobro vstala, saj je zunaj tako zaspan dan. Še dobro pojedla nisem ko moj možek že okrog hiše skače z lopato in kida. Se mi zdi da je kr obseden s tem kidanjem. Včeraj zvečer sta z mojim očetom kidala ob 11h zvečer. No ampak je pa zato danes manj za skidat. Mam pa pridnega moža a ne ! No drugače sem kolikor toliko vredu. Čerpav imam zadnje dni zvečer blazne probleme, ker me tako boli v križu da se nimam kam dat. Pa če stojim, sedim, ali ležim ni vredu, pa se skoz neki premikam gor in dol in grem sama sebi na živce, kaj šele drugim. Včeraj sva bila z enim parom na večerji pa sem se po 3h urah začela nerodno premikati po stolu, skor vsako minuto sem drugače sedela. Še je začel pekoče brcati, tako da sem bila sploh živčna in potem so iz usmiljenja rekli, no pa pejmo, ker Tina ne more več sedet. Sem bla vesela kot radio. In komaj čakala da pridem domov, se oblečem v pižamo in hop v toplo posteljo. No zdaj ko je moj možek doma te dn,i sem njegovo prisotnost dobro izkoristila in sva šla včeraj v Domžale v Tosamo, kjer sem mimogrede zapravila 10 t SIT, pa potem še v trgovino Katja in Alen, kjer sem končno kupila tisto plišasto zimsko vrečko , da ga ne bo zeblo. Pa še tako lepo rumeno barvo je izbral moj mož. V Ljubljani so te vreče večinoma že pobrane, ali pa imajo samo večje številke, tako da sem potem šla kar v njihovo ind.trgovino, kjer so pa stvari še malce ceneje. Pa tako lepe barve imajo, vse je pisano, modro, rumeno, zeleno, tudi roza seveda, pa belo. Res pravi užitek. Sem dala staršem že navodila da če bodo kupovali posteljino naj grejo na Brezovico v Zibka d.o.o., če pa oblekice pa v Katja&Alen v Domžale. No pa odločila sem se, da bom po novem letu počasi začela prištimavati torbo za v porodnišnico. Sicer bo tko in tko trajalo preden bo napolnjena, ampak saj predhodna priprava nima kaj škoditi. No za pa imam že vse prištimano, kako bo šel oblečen domov, samo oprati moram še seveda. No odločila sem se tudi, da bom enkrat te dni, jutri najbrž, dala prat vse tetra plenice, povijalne plenice, tetra krpice in brisače za otroka. To je prva rudna pranja in potem seveda tudi likanja. Potem postopoma bom oprala posteljino za otroka, in nato seveda še ostalo. Če bom prala tako po rundah, ne bom imela veliko naenkrat potem za likat, pa še sproti bom lahko zlagala v očiščeno omaro. Oh..zdaj sem pa res plan naredila že za cel mesec naprej . Nič punce, čuvajte se in vaše , vaši partnerji pa naj vas razvajajo kolikor se da. LP Tina