|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
8.3.2006 14:06:12   
chips
OJLA!
A se je šla katera že kopat v bazen s otročičkom???
Pravijo da se lahk od 4.meseca naprej kopajo v bazenu.
In kaj ste mu/ji dale gor ??
Šlaufek ali kaj drugega?Mi se odločamo da bomo kmaluu šli pa nevem kaj ji naj kupim?Me je strah da nebi mi vn iz šlaufeka zdrknila

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.3.2006 14:54:32   
Še ena T
Živjo, punceuser posted image user posted image user posted image .

Iskrene čestitke vsem za 8. marec !!!!!  Ker ste tako fajn punce. user posted image user posted image

Se še jaz malo oglašam po dolgem času. Komaj sem uspela prebrat vse, kar ste napisale. Računalnik mi je nagajal, pa še  Ema me sploh ne pusti za tipkovnico. Moram počakat, da malo zadrema, ampak takrat imam pa tooooliko drugega dela.

Vidim, da ste vse začele počasi uvajati drugo hrano. Tudi mene zanimajo ta riževa kašica ????  A se to lahko skuha iz riža ali moraš nujno kupiti tisto instant???

Midve se še vedno samo dojiva in ji zgleda tudi paše tako, ker se lepo redi, ponoči pa tudi pridno spi, 5 ur v kosu, ostalo se pa dojiva na 3 ure, tako kot podnevi.  Samo z dojenjem bova poskusili zdržat do 6 meseca, tako je svetovala pediatrinja... Bo še katera ravnala tako?

Ema bo v nedeljo stara 4 mesece user posted image . Rojena je bila dva tedna pred rokom, tako da vse stvari počnemo malo z zamikom.

Zdajle bom dala še malo slikic v albumček, če katero zanima. Res je super malo pogledat slikice, da vidiš, kako napredujejo drugi novemberčki.

Naslednjo posvetovalnico imamo šele čez dva tedna, Ema pa je ob dopolnjenih treh mesecih bila visoka 61 cm in težka 5560 g. Ne zdi se mi veliko,ampak ima pa kar lepa lička in podbradek, pa okrogla bederca, tako da me nič ne skrbi, da bi bila kaj presuhcenauser posted image .

VSEM LEP POZDRAVČEK,

Teja

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.3.2006 18:37:19   
Lory
Pri nas nobena druga hrana ne podaljša spanca. Tako, da danes še sprobam zvečer milumil 2 poleg dojenja, drugače se bova pa samo dojile do 6. meseca.

Zadnja dva dneva pa tudi naša bučka ne spi več v kosu po 3 ure ampak  je dve ure budna pol pa tko zaspana in zaspi za 20 minutk, pa jovo na novo. In posledično je tudi bolj tečna čez dan.

Ja dobijo se tudi tapravi kosmiči ne v prahu in sicer pri najboljšem sosedu sem jih vidla pri zdravi bio hrani. Vrečka od biotopa če se ne motim. Pa pomoje tudi tapravga rižka skuhaš, sam ne vem a na vodi al kako. Na mleku adaptiranmu pomoje ne, ker se pregreje al kako?

No zdaj sem se začela pozabljene otroške pesmice učit, ker jih mala tako rada posluša. Se čist umiri, ko mami začne pojčkatuser posted image

Samo se moram navadit bolj potihem vse skupaj izvajat, ker naša okna ne tesnijo prav dobrouser posted image

No pričel se bo naš večerni ritual, in če mi rata vse skupaj do 20.30 uštimat sem na konju.
Zdajle oljna kopel, potem papanje in hop mala mamici v naročjein uspavanje vsaj 1 uro hoje gor in doluser posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.3.2006 19:00:46   
tincci
Mi smo kupili Chiccotov stol za hranjenje, tak živo oranžen, čist hud user posted image Je bil v akciji še v času moje nosečnosti pa smo ga kr kupili. Čaka še zapakiran, bo šla notri, ko bo dobr sedela, zdej je v ležalniku sredi mize in ji čist paše, šefici moji user posted image

Dons smo se zmenili za krst 2. aprila, juhuuser posted image V soboto grem s Hanino botrco bo oblekco v Zaro, a majo te oblekce pri Nami ali v BTCju?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 779
8.3.2006 19:33:44   
Anonimen
Sem kupila Peg Perego Diner stolček. Svetlo modrega z medvedki. Zelo je lepiuser posted image user posted image . Je edini, ki ima na kolescih gumo, tako da bodo moje črno-bele ploščice v kuhinji ostale nepoškodovane.

Lory jaz bom tudi danes nehala Maxu dajat drugo hrano, ker mu tudi ne podaljša spanjauser posted image . Bomo pa probali okuse. 1 žličko na dan. Ostalo se dojimo. Sem mu nehala dajati tudi dodatek. Pa nama nekak laufa, če ravno so zvečer mamine mlekarne skoraj prazneuser posted image

Chips za plavanje smo pa nabavili tisti rdeči šlaufek, ki ima bele naramnice. Tu se ne more obrniti ven. Je od 3mesecev pa do 3 leta.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 8.3.2006 19:35:11 >

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
8.3.2006 20:34:38   
petja
Tincci, otroški oddelek ima Zara v BTC-ju. Men imajo ful luštne stvari, jaz bi moji kar vse kupila. No, saj v nosečnosti sem ji veliko tam kupila, a kaj ko se je v 11 mesecu zredila 1,5 kg pa ji nisem nič več gor spravla. user posted image

Pol maš pa še zraven Emporium - mogoče ti bo tam kaj všeč.

Lp, petja

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.3.2006 20:38:34   
petja
Chips,

Pikica76 je bila s svojim će na plavanju, poglej par strani nazaj, je napisala kako je bilo.

Mi gremo, ko bo user posted image  stara 4 mesece, sva pa kupila fredov obroč (ti je ze URSKA napisala), pa neopren hlače sva ji vzela, da jih bo imela še za poleti za v morje. Ker mislim, da ji temperatura morja ne bo kaj preveč ustrezala - glede na to, da jo kopam v vodi, ki ima 37 stopinj.

Če te zanimajo neoprenke, si odpri stran http://www.freds-swim-academy.com/

Lp, petja

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 782
8.3.2006 21:06:30   
Teni_

To je fredov obroč in se mi zdi, da je kar najboljši. Mi imamo enega podobnega, glvano, da je narejen tako, da lahko otrok noter sedi. Uporabljajo pa drugače te obroče na teh plavalnih tečajih za dojenčke.

Mi se še zaenkrat tudi nismo šli nič kopat. Bomo pa upam da v kratkem šli kaj pogledat.

< Sporočilo je popravil mojcaH -- 8.3.2006 21:11:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
8.3.2006 21:20:15   
tincci
Petja, bom špla pogledat, hvala. Tast mi je zdej reku, da ne rabim bit fina, naj dam kar kakšno od oblekc, ki jih že imam... ne vem, no, kavbojsko oblekco za krst... user posted image očitno sem res mal za luno. Jaz si to predstavljam mal bolj fensi pa belo/roza npr. Res strošek za tiste pol ure, a vseeno, je le krst, ne vem nouser posted image Komi čakam, juhu, posebej na kosilo zatemuser posted image

SanjaB, a to si ti v rjavem plašču na krstu? Če ja, potem sem si jst tud tebe drugače predstavljala, res zanimivo, kako si ljudje naredimo svoje slike v glavi za ljudi, ki jih poznamo npr. samo prek neta.

Baje bo spet slabo vreme, tko da upam, da ste izkoristle tale dva lepa dnevauser posted image Nocko.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 784
8.3.2006 21:40:38   
petarda
Joj, kolk ste se razpisale v dobrem dnevu. Saj ste prave čveke.user posted image user posted image  Sem se komaj pretolkla skozi vso pošto in več ne vem kera je kaj napisala.user posted image user posted image

Se mi zdi Tincci, da si tudi ti mal zamešala, ker jaz nimam nobenih slik od krsta gor, ker krsta sploh nismo imeli. No, sploh nimam nič v albumu, ker se še nisem lotila tega. Je, pa ena druga nekaj pisala o krstu....

Dve sta me spraševali, zakaj ga budim. Sej ponavadi ga ne. Samo takrat sem pa ga, ker sem imela filing, da se bom ravno ulegla in zaspala, on pa se bo zbudil in zato sem ga zbudila. NAPAKA! Hvala bogu zdaj že dva dni spet spi normalno.user posted image  

Dodajamo še nič, tudi od PRAVE hrane nismo še nič poizkusili. Bomo, po pregledu v 15. marca. Začela bom z zelenjavo in nato prešla na sadje. O riževih kašicah se mi pa še sanja ne. Sploh nisem še nič preštudirala te zadeve.user posted image

URŠKA si si pa dala duška, res. Se vidi, da si šla sama. Ko grem jaz v šoping je moj user posted image  zmeraj zraven, pa ma zmeraj komentarje v stilu: "Saj ma vsega preveč, to je predrago, pa samo parkrat bo oblekel, zakaj pa to rabi...." in pol me vse mine. No, je pa res, da ima vsega dovolj, ker smo veliko stvari dobili ampak je pa en poseben filing (ki ga očitno razumemo samo ženske) kupovat za svojega user posted image ,ne?

MojcaH čestitke tudi z moje strani. Jaz se tudi probam držat, pa mi ne uspeva čist, bo že.

No, za konec čestitke za 8. marec še z moje strani. Moj user posted image  se je izkazal in se prikazal z eno user posted image . user posted image  Bo dobil vračilo čez dva dni, ko praznujejo mučeniki.user posted image

Mejte se!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 785
8.3.2006 22:38:08   
tincci
Damn. Kera je bla pa pri krstu v rjavem plaščuuser posted image Sanja, a pol si mejhna pa suha pa bl s kratkimi lasmiuser posted image user posted image tko sem si te jst zamisnla.. pa bl temne lase... svašta, a.

Jst sm pa misnla, da so mučeniki 10. aprilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.3.2006 7:30:37   
Anonimen
a ne praznujejo moški na pustauser posted image

Moj srček ima iste komentarje glede šopinga (mogoče celo opravičene)user posted image

Jaz se tolažim, da bomo imeli še enega, pa potem ne bom toliko kupovala (če verjameš)user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 9.3.2006 7:35:41 >

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
9.3.2006 9:08:08   
Teni_

URŠKA, greš stavit, da pri 2. ne boš toliko kupovala?
Jaz sem za Tejo tudi non-stop po trgovinah skakala, kljub temu, da je imela polno oblačil. Niki sem do zdaj kupila 1 kompletek(ki ga je imela za iz porodnišnice) in 2 bodija. To je pa vse. Niti nimam neke volje skakat po trgovinah. Prej pa vskič, ko smo šli kam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.3.2006 9:10:09   
Anonimen
Kako spijo vaša deca?
Jaz sem mojega najprej polagala na bok, potem ko se je pa začel obračati pa na hrbet, ker itak ni imelo smisla, saj se je sam obrnil.

Zdaj se mi je pa že par krat ponoči obrnil na trebuh. Sem šla pa sem ga vedno obrnila na hrbet.
Zdajle pa ista pesem. Ga dajem spat (dodatno jutranjo spanje, ker mi vstajamo ob pol sedmihuser posted image ) pa si ni in ni našel mesta. Pa se je zvijal in sem ga pustila kaj bo delal. Pa se je lepo obrnil na trebuh gledal nepremično bibo in zaspal.
A ga naj dajem spat na trebuh? Kaj pa če ponoči ne spi zato, ker mu na hrbtu ne paše, pač pa na trebuhu? 
Malo me je strah in mislim, da jaz celo noč ne bi spala. Bi ga skoz hodila gledatuser posted image

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
9.3.2006 9:24:30   
tincci
Urska, meni je pediatrinja rekla, da si dojenček pač najde pozo, v kateri rad spi in da ni panike. Je bolj na začetku problem, ko je novorojenček, zdej se pa itak zna sam obrnit... naša H spi še vedno na hrbtu, se sploh ne obrača kej dost, ona rajši govori kot telovadiuser posted image

Sem pa lih dons ponoč spet mislila nate, zdej se tolažim s tabo, da si ti na podobnem.. midve sva se dons namreč CELO noč spet zbujali na eno uro.. ne štekam tega otroka mojga... se mi zdi, da sva celo noč bolj dremali kot spaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.3.2006 9:35:18   
Teni_

Teji je bilo tudi vedno všeč spanje na trebuščku in sem jo pustila. Zdaj, ko že glavico dvigujejo, ni več strahov. Če mu paše, ga kar pusti. Niki pa je zaenkrat še všeč kar na hrbtu, ker se tudi še ne obrača. Kar se tega tiče je malo pozna, ampak tudi Teja je začela pozno.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.3.2006 10:56:19   
petja
URSKA, pusti ga spat na trebuhu, če mu paše. Ena raziskava je pokazala, da dojenčki, ki spijo na trebuhu, bolje spijo. V vajinem primeru bi vama pa to prav prišlo, a ne?

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.3.2006 11:24:09   
Še ena T
MojcaH, pogledala sem tvoj albumček - kjutuser posted image . A ima Teja že uhančke? Kako je pa bilo na luknjanju ušesk? Koliko je bila stara? Mene je kar groza luknjati tako male uhiceuser posted image  Sicer si jih bo pa itak kmalu hotela sama.

Glede kopanja. Komaj sem čakala, da bo mala stara 4 mesece in gremo v bazen, ker sem tolio brala o tem, kako dojenčki uživajo v prvobitnem elementu - vodi. Potem sem pa slučajno vprašala pediatrinjo, kako je s kopanjem po cepljenju (ravno takrat bo cepljena, ko gremo potem v toplice). Pa je kopanje zelo odsvetovala zaradi morebitnih okužb urinarnega trakta. Baje ima ogromno takih malih pacientov z vnetjiuser posted image

Jaz sem moji kupila samo par kompletkov, ki se jim nisem mogla upreti. Zdaj sem se streznila, ko sem videla, da v resnici vse preraste v kakšnem mesecu. Vmes se morajo pa zvrstiti še ostale cunjice, tako da obleče kakšno stvar samo 2x ali 3x preden preraste.

Laufam dojit, me že kličeuser posted image

Lp
Teja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.3.2006 12:24:51   
tincci
Ma mi tudi komaj folgamo menjavo cunjic, zdej počasi prerašča 68 ... bodijev imamo res ogromno, vsak dan lahko bruha pa jih mam še vedno velik. To mi je nekak najbolj potrošen material, pa slinčki ... kavbojke pa svojo prvo jeans oblekco pa tudi že nosi user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.3.2006 14:04:55   
Teni_

Teja je dobila uhane za 2. rojstni dan, ker je cel čas govorila, da bi jih ona tudi imela (so ji bili moji všeč). Pri prvi luknjici ni bil problm, pri drugi malo joka, ampak je bilo hitro konec. Bomo pri Niki tudi počakali, da bo sama izrzila željo. Teja jih zdaj noče dol dat, če jo vprašam, če bi dali dol uhančke.

Nika tuhizelo hitro prerašča oblačila. Večino že ima 68 (je že bolj na ozko) in 74. Kaj manjšega ni šanse, da spravim na njo. Manjše sem že dala na stran (nikoli ne veš, kdaj bomo še rabli ali pa kdo drug).

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.3.2006 14:41:41   
Lory
Mi imamo pa bodije še 56 in 62. Kavbojke 56 za silo za doma, drugače 62. Pižemce 62 so še mal velikeampak so vredu. Sem zadnjič kupila take fletne roza hlače na zvon 68 št. so ji še ful predolge.
Ja smo bol mejhni še 57 cm pri 4m. user posted image

Sem pa že ful poletnih majčk kupla 74, ker je blo znižano v BC in me skrbi da ji nebo vse prevelik. Ampak do poletja je še kr daleč in bomo že zrastli.

Nika kaka na dva dni. In to pol tako veliko, da ji vse vn tišči, pa četudi jo ravno zalotim pri kakanju. V momentu ima vse do vratu. Pa že kr fajn smrdka...user posted image

Kolk pogosto pa vaši kakcajo?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.3.2006 16:16:34   
amy26
Glede cunj moj nosi v glavnem št.62 imam pa veliko stvari št.68 ki so mu tudi prav. Veliko cunj sem dobila vse do njegovega enega leta, tako da prav dosti mu nisem kupila le nekaj osnovnih stvari, mu pa še bom nabavila kasneje ko bo lepše vreme in ko bova skupaj hodila v shoping.

Lory, moj Aleks kar pogosto kakca od 2-4x na dan.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.3.2006 16:23:35   
Anonimen
Jaz sem mu v H&M morala vse kupiti 74 ali 80user posted image . V bistvu za 6-9 mesecev starega. Naš Max je dolgi slokec user posted image . Bodije ima 74. Jaz ko dam v sušilca itak vse malo skupaj skoči. user posted image  

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
9.3.2006 16:26:21   
Urša
O, ste se razčvekale!user posted image
Ta vikend smo imeli ludnico-smo praznovali Nikin RD in je blo prov luštn. Je mela Nodija torto. Sej album morm še narest, pa nekeko ni časa.user posted image
Glede spanja smo pri nas čist obupani. Ojoj, tud na vsako uro se mi zbuja od polnoči naprej. Pa to popizd....user posted image  No, danes začnemo s kosmiči pred spanjem. bomo vidl.
Cepljena sta bla oba, končno! Pa tko sta bla pridna, nič jokala. user posted image
Z Niko sva hodile na plavanje, tako da so mi hlačke še ostale, z Jakcem pa ne bomo, se mi zdi predrago in bomo šli rajš družinsko v kake toplice.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.3.2006 16:28:06   
Anonimen
Lory jaz že vem kdaj bo Max kakal. Zjutraj ko se umijeva, previjeva, najeva,  ga dam sebi v krilo, da mi sedi, potem pa sledijo rafali. user posted image Ga moram naprej malo nasloniti, drugače ima ves hrbet v dreku. POtem ko ga pa slačim pa še po rokah  in nogahuser posted image . Kaka pa še potem 1-3 x do večera. Ponavadi še 1x pred spanjem, ponoči pa nič - špara se za jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?