|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
6.3.2006 10:56:05   
Anonimen
Naty, Sergej pa je res malo Primožu podoben. S to razliko, da P res ne more bit svetlolas user posted image . Rodil se je s čisto črnimi laski, zdaj pa ima rjave - je mojemu user posted image  že sumljivo user posted image user posted image user posted image . On ima namreč ful močne črne lase (saj ste ga verjetno videle na slikicah iz poroke).
Ko sem tvoje slikice videla, sem se na krst spomnila. Kdo bo boter vašim user posted image , če jih boste krstile? Je lahko mladoleten? Morava razmislit, kaj in kako, trenutno naju ful nakup in prodaja stanovanja okupira.

Res so vsi ti naši user posted image  ful cart. Samo jaz bi jih v dve kategoriji razdelila, mogoče pa sta bila pred 1 letom 2 moška na delu user posted image .

Urska, jutri se ti ne morem pridružit na user posted image  v MB, ker greva midva danes v LJ. Za kak teden, dva. Potem pa bomo spet v MB.

Wawa, jaz mu redno dajem fiziološko v noseka, potem pa počakam, da pošteno kihne in je sčiščeno. Pumpice ne uporabljam, se mi zdi ful debela konica, pa še trda (sem eno poceni kupila, sploh nisem razmišljala. Moram nabavit tako z gumijastim nastavkom, ne plastičnim). Res pa je, da nismo bili nič prav bolani.

Sanjab, oglati je na Alt Gr+G user posted image

Moram šibat, se zvečer še kaj oglasim. Aja, danes smo spet 1. jedli ob pol petih! user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
6.3.2006 11:23:26   
sharpy
Dobro jutro!

Punce res ste face, se prav nasmejem, ko berem sporočila user posted image
Pri nas je tudi včeraj snežilo...sej je bilo lepo za videt, apak jaz bi rada da je že enkrat toplo in sončno in da ne rabimo več teh bund in jaken,.....user posted image

Tincci kako je pa s pikicami, jih ima Hana še?

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 727
6.3.2006 11:31:14   
sharpy
Bom provala še jaz dodat nekaj novih slikic.

A vi lahko še vaše user posted image preoblačite? Jaz se prav spotim zraven...med previjanjem se mi vsaj 5x s hrbta na trebušček obrne in če ga ne pustim je tako jezen user posted image .
Kar se kg tiče jih imam jaz že -2kg kot  preden sem zanosila. Sem pa bila že prej bolj bajska, tako da moram še vsaj 20 kg dol spravit. Upam, da bo šlo lažje, ko bo Mark shodil in bom skozi morala za njim teč user posted image .

Urška jaz pa bom verjetno šla naslednji mesec kaj v MB za vikend, ker ima user posted image tam sestro, pa bi lahko šle na kremšnito.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.3.2006 11:35:10   
sharpy
Joj vedno nekaj pozabim user posted image .

Sem včeraj pogledala vaše albume in so vsi novemberčki  in novemberčice pravi sončki user posted image

wawa kaj lahko tudi meni pošlješ pesmice?

Vsem en velik user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.3.2006 11:36:35   
Lory
Zdravo pupe. No dones ponoč spet zize na vsake 4 ure.
ko berem da nekatere počas poskušate ukinjat nočno hranjenje sem se kr zamislilauser posted image . Kako user posted image  naj to izvedem, če pa tamala na vsake 4 ure vleče kot da je čist sestradana. Danes bova zvečer probale koruzni zdrob na mlekcu. Ma da nam rata. seveda bo zopet žlica pela, ker po flaški to ne bo teklo. No se bova pa s tem zabavale.user posted image
Jaz ji fiziološko kar parkrat na dan špricnem v noska, zarad suhega zraka. Pol pa tako kihne da kr plune zraven in mamico pošprica po obrazuuser posted image . Čistim ji pa noska samo z vatko, jo tako zvijem v svalk in malo povrtam. Pa gre super ven.

Včeraj sem jedla suho klobaso in se je bogica zvečer eno uro skupaj drla, da je komaj do sape pršla. Ti ti mami!!!(pa tolk je bla dobra).

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.3.2006 11:37:31   
tincci
Sharpy, tisti rdeči fleki po celem telesu so izginili skupaj z vročino user posted image Tri dni je bla flekasta, zdej je pa spet lepa. Pa to niso bli vročinski fleki, ampak baje fora te viroze. Po obrazu ima pa še vedno rdeče pikice, to ma pa itak že kak mesec, občutljiva koža baje.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.3.2006 11:38:52   
Lory
Ojej jaz pa o kilah rajši nebi. Namest, da bi šle dol grejo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No jutri začnem.......user posted image

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.3.2006 16:45:33   
Evina
Ojla

No da se malo pohvalim. Jaz imam ze 5 kg manj kot pred nosečnostjo. Pa sploh se nič ne pazim. Super. Se vedno polno dojim in mi zaradi tega kg kar sami puhtijo.

Drugace ja pa moja mala sedaj stara 3 mesece in pol. Pred enim tednom je bila težka slabih 6 kg. Je hiper tonik, tako da hodiva na fizioterapijo. Se še ne obrača iz hrbta na trebuh ampak obratno.

Tincci: Kakšne pikice ima tvoja po obrazu. Tudi moja ma neke pikice, pa pravi pediatrinja, da je alergična na mleko. S čim jo ti mažeš, da ji kaj pomaga.

Fajn se mejte

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.3.2006 16:54:26   
tincci
Evina, pediatrinja mi je napisala recept za linola fett kremo, v bistvu malo bolj mastna krema na bazi olivnega olja, parkrat na dan jo namažem, da je ne srbi tok.

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.3.2006 18:14:25   
Anonimen
Sanja jutri pridem ob 8.30 v MB z Maxijem, ker bo ati tam na eni seji. Bi še katera kremšnito za zajtrk?user posted image  A ti ne bo prezgodajuser posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
6.3.2006 19:46:25   
petarda
Ej, URŠKA! Mal je pa res prezgodaj, ja. user posted image  Jaz sem iz OKOLICE MB - IZ NM. user posted image   Sem mislila, da si takoj skapirala. Vseeno hvala za vabilo, ko boš pa kje bližje, pa ni blema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.3.2006 20:31:36   
Anonimen
Ti packa ena, se mi je zdelo, da nisi iz MB-ja.user posted image

user posted image

POtem pa grem sama v user posted image in na user posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
7.3.2006 5:12:44   
tincci
Hana je zaspala ob devetih in se za prvo dojenje zbudila ob 3.45. In jst sem bla tko vesela, da od takrat ne morem zaspat nazaj in premišljujem vse sorte ... pa komad Prsten, zlatni lanac, dat če ti Bosanac mi gre po glavi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tincci -- 7.3.2006 5:20:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.3.2006 12:56:53   
amy26
Kaj ste vse zunaj na sončku? sej je prav, midva sva bila ene deset minut na balkonu pol bomo pa še šli na obisk bratrančku od Aleksa, ki bo tudi star tri mesece.

Aleks se je danes zbudil ob 2.00 spal je sedem ur, sem ga podojila in dala nazaj spat, namesto da bi on spal mi je eno uro po tem ko sem luč ugasnila in šla spat on čebljal, se naglas drl, smejal vse sam spat ne, ob njegovih glasovih valjda nisem mogla zaspati, tako da sem ga spet podojila pa previla in pol je gospodič ob 4.00 končno zaspal.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.3.2006 14:10:59   
Lory
Zgleda, da ste res vse zunaj na sončku.

No jaz sem si pa danes prvoščla frizerja, ker sem se včeraj zgrozila nad mojo podobo v ogledalu.user posted image

No in ati je imel za domačo nalogo poskrbet za Niko.
Ja in ko je mami pršla domov, kje je našla Niko? Dol pri babici.user posted image

Ej jej jej, ko bo pa zvečer domov prišel in bo mala spala se bo pa vtikval vanjo. Grrrr

No pa naj mu bo, ker je vsaj stanovanje mal pospraviluser posted image .

Zunaj sonček moj predragi pa se je z ogrodjem od vozička odpeljal v službo. Ugodno ane.user posted image
Bova pa noter dones. Škoda

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.3.2006 14:25:51   
Lory
Zunaj sonček moj predragi pa se je z ogrodjem od vozička odpeljal v službo.

Se smešno bere toleuser posted image

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.3.2006 14:41:53   
Naty_ka
Midva pa sva glih prišla iz sprehoda in ko je že skoraj pojedel flaško, pogledam ven in me je skoraj kap: zajel nas je pravi snežni metež. V nekaj minutah se je sonček skril in se je sneg kar naenkrat usipal.user posted image  Joj, ko bi že enkrat bilo konec te zime.

');" onmouseout="return nd();" href="http://www.ringaraja.net/forum/showProfile.asp?memid=1108331946" target=_blank>someone spraševala si, če je boter lahko mladoleten. Če sem jaz dobro seznanjena, potem je lahko mladoleten, le opravljen mora imeti zakrament birme. Tako so nas učili. Če pa se je cerkvena zakonodaja od takrat kaj spremenila pa ti ne vem povedati.

Medtem ko sem pisla to sporočilo, se je zunaj razjasnilo in zopet je posijal sonček. Kdo bi razumel to vremeuser posted image

URSKA pa je očitno tako zaposlena z  user posted image in user posted image  da je čisto pozabila na nas ...user posted image user posted image user posted image

Lory, bodi srečna, da je user posted image  vsaj stanovanje pospravil. Moj user posted image  se to zeloooo redko spomni.

Se čujemo zvečer. Jaz grem zdaj maličko lenarit.

Za vse pa en velik user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.3.2006 14:43:35   
Naty_ka
Lory, zakaj pa ima tvoj dragi ogrodje od vozička???

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.3.2006 15:27:48   
Anonimen
sem že nazaj z user posted image . Zapravila sem 70 čukov. Za Maxa 60, za sebe 10. user posted image Preseneča me, da sem si sploh kaj kupila. Sploh nimam volje za sebe kaj kupovatuser posted image  . Sem mu kupila tudi tisti kompletek za krst.

No danes pa grem še poročno obleko probat.

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
7.3.2006 15:28:19   
tincci
Sploh se nobeni nič ne smilim, ko takole ponočujem user posted image user posted image Babe.

Za obhajilo mora biti oseba mladoletna oz. stara 16 let, sej se ne spomnim točno, po dogovoru z župnikom pa je lahko tudi mlajša.

Moram izpolnit dohodnino, pa se kr ne spravim. A je katera to že nardila? A je izi vpisat otroka al morš kej blazno vpisovat?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.3.2006 15:29:11   
Anonimen

Lory, bodi srečna, da je vsaj stanovanje pospravil. Moj se to zeloooo redko spomni.

moj se pa tega sploh ne spomni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
7.3.2006 15:35:06   
Anonimen
tincci meni se smiliš. Jaz sem danes komaj vozek potiskala tak sem že utrujena. No jaz vem kaj prestajašuser posted image user posted image

Boter je lahko tista oseba, ki je že bila pri birmi ali konfirmaciji.

Sanja se je pa izgubilauser posted image

Wawa so pesmice nazajuser posted image

Amy tako ti zavidam, da ti spi 7 uruser posted image

Kje pa je MOjca, pa Urša, user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.3.2006 15:46:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
7.3.2006 15:46:09   
Minka Pobalinka

Tincci tudi meni se smiliš. Jaz na srečo vsaj ponoči spim..pa sem vseeno stalno utrujena. Mi user posted image  čez dan velikoooo energije pobere.. skoz moram nekaj..pet al plesat al se pačit al pa kaj drugega. Počasi mi že zmanjkuje idej kako bi se še lahko igrala...

Tud jaz sem se že ujela, da stalno pri sebi kaj brundam, pa ne Prsten, zlatni lanac, dat če ti Bosanac ampak kako Hudo mravljico ali pa Murenčke.. user posted image

Sem mu pa včeraj v BC kupila novo igračo, volan, ki ga obesiš na lok od baby gyma in poje, piska, trobi, celo ključ za vžig motorja in ročko za gas ima.. user posted image user posted image  Je mulo čisto navdušen, včeraj je cel večer ključ vrtel in trobil.. sem že mislila, da sem na avtobusu..user posted image

Jap tudi moj bi lahko kaj pospravil ali pa skuhal.. pa nič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
7.3.2006 15:48:34   
Minka Pobalinka

Oooo sem skoraj pozabila.. mi že tri dni jemo BANANO. No vsak dan eno malo žličko ali dve, ampak navdušenje je pa veliko.. Ko vidi, da imam banano v roki kar usta odpira, maha z rokami in in se reži.. user posted image  

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
7.3.2006 16:32:04   
Naty_ka
tincci tudi jaz upam, da se bo stanje hitro izboljšalo.

A se še pri kateri dogaja, da ko se user posted image  zbudi (podnevi) da se začne jokatiuser posted image  Naš se je vedno zbujal z nasmeškom, danes pa se že drugič cmeri, ko se zbudiuser posted image

V album sem dala slike, če katero zanima. Malo sem poslikala naše stanovanje in Sergeja ko se igra.

URSKA, kakšne barve kompletek si vzela? Moder ali bel?

inteligence.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?