petarda
|
Ej, jaz sem danes čisti zombi. Že včeraj me je nekaj grlo bolelo, ponoči pa se je še razbolelo. Moj je bil ponoči tudi čisti . Evo do zdaj ste se mi smilile tiste, ki vas vaši ne pustijo ponoči spati, zdaj pa bom že med vami? Je šel spat zvečer ob 19. uri in je kar spal. Jaz sem šla spat ob 22. uri, pa sem ga vzela iz posteljice in mu dala jest. Je ful vlekel, pa sem si mislila, da sem zdaj na konju do kakšnih treh zjutraj. Figo. Opolnoči jok. Sem mu dala dudo, ga pobožala, je zaspal do deset čez polnoč, ponovi vajo, do dvajset čez polnoč. Ob pol enih sem mu dala jest. Je spal do 4. Sem mu dala jest in se je premetaval do 6. Pol sva pa vstala. Je pa res, da zdaj čez dan veliko spi. Upam, da ni zamenjal noč za dan. Pa mam radio prižgan, po telefonu se pogovarjam, kuham, pa nič, kar spi. Ko se zbudi je dobre volje, ampak le dokler me vidi, ko grem na wc jok. Ne vem bomo vidli kako bo danes ponoči. Mogoče pa ga nebi smela zbujati zvečer? A kaj ko upam, da bom pol lahko malce dlje spala. No, pol pa mam. Ej Tincci SUPER!! Upam, da ti bo tudi danes ponoči tako lepo spala. Si kaj razmišljala kaj bi lahko vplivalo na tak spanec? S čim si jo tako zmatrala? Evo groza, ena prej, me je zastrupila z murenčki. Mur, mur, mur, MURENČKi, mur, mur, mur, MURENČKI. URŠKA kaj lepega si kupila? Jaz pa grem v soboto k frizerju, ker ma tast fešto ob Abrahamu. Komaj čakam. Upam, da bo moja Lukica pridna. Ne vem zakaj ga tako kličem. Pa si nisem želela punčke, kot bi mogoče kera pomislila. Se moram odvadit, da mu ne bo ostalo. Joj, kolk sem se razpisala. Evo zdaj grem pa miške pečt. Res ne vem kaj mi je, ampak sladko mi zadnje tri dni taaaako paše.
|