|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
9.3.2006 16:33:41   
Anonimen
Urša dobrodošla v klubu neprespanih user posted image .
Naj te potolažim, pri nas kosmiči niso nič pomagaliuser posted image . Malo je pomagalo edino to, da mu zvečer pred spanjem ne dajem dodatka - ta ga je napenjal ponoči. Zdaj se samo dojiva, dopoldne pa probava razne okuse. Danes je imel na jedilniku Hipovo kašico iz banane - 2 žlički. Čist ponori od veselje, če mora kaj na žlico jesti. Kak so smešni ti naši cukrčkiuser posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
9.3.2006 17:14:37   
tincci
Men se tud zdi, da kosmiči obležijo tamali v želodčku, dons sem jih dala ob 16.00 pa bomo vidl, kako bo ponoči. Če bo spet skos zbujanje, jih bo treba opustit ... al pa čakat, da se želodček navadi, kaj pa vem.

Urska, a mi daš geslo do albuma tvoje družine, bi vas rada vidla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.3.2006 18:00:02   
Anonimen
geslo je: bu user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
9.3.2006 19:30:57   
Anonimen
kaj zaj? Ge odite ve? Deco dejvlete spat?user posted image  Moj Max že frče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
9.3.2006 20:27:12   
amy26

Moj user posted image  je mal prej zaspal tako da je mami zdej prosta, upam le da po potegnil v nočno, ker zadnja dva dni se mi po 45 minutah zbudi user posted image  kot da bi kej sanjal, mal ga pomirim v temi pa takoj zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.3.2006 20:34:41   
Teni_

Moji 2 že  tudi spita. Teja že vleče kako uro, Nika pa je zaspala malo prej. ta stara dva pa greta zdaj karteigrat - kakšen luksus.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.3.2006 20:52:07   
amy26
Mojca, dobra sta da bosta zdej kartala, ne vem kdaj sva midva z mojim nazadnje igrala kakšno igro, pri nas se točno ve kaj sledi, moj pride vsak čas iz službe in na sporedu bo Tv mogoče še kaj user posted image  bomo videli.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.3.2006 21:09:29   
Anonimen
Midva sva z dragim včeraj zvečer kockalauser posted image . Sva se vrnila v čase pred Maxom, ko sva skoraj vsak  večer kockala. Neverjetno kako te to sprosti.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
9.3.2006 21:36:06   
petarda
Hello čveke!

Tincci mislim, da si gledala slikice krsta od Natyinega user posted image user posted image .

Nekaj si uganila. Sem majhna. Je res, da imam črne lase, čeprav sem bila nekaj časa umetno blond. (Takoj po poroki, sem pametna ratala user posted image user posted image user posted image ) Napačno si si predstavljala dolžino las - imam dolge lase in kaj je najpomembneje, napačno si si predstavljala težo, saj sem prava user posted image user posted image user posted image .

Naša Lukica je bila tudi to noč pridna. Se je zbujala na 4 ure.user posted image  Mogoče je tisto noč štrajkal iz solidarnosti do URŠKE, Tincci, Urše...user posted image user posted image user posted image , da jih mamica lahko še bolje razume.user posted image  Res punce, super ste. user posted image Svaka čast.

No, danes smo bili v LJ. Smo šli malce za mize gledat, pa sedežne....in kar je najpomembneje - smo šli na pico. Mljask. Tunino in zelenjavno. Mljask. Že dolgo je nisem. Mljask.user posted image  

So pa vaši pridni glede kakanja. Naš kaka 2-3 krat na teden, a takrat obilno in smrdljivo.user posted image

Našega še vedno dajem na bok pančat, pa se sam prestavi na hrbet, enkrat pa se je tudi na bušija, pa mu očitno ni pasalo, ker je takoj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.3.2006 21:52:07   
Teni_

Nika je pokakana skoraj po vsakem obroku in to full. jo komaj uspem preoblačit. Kaj takga še nisem jemala, sploh pa ne pri Teji. Sta si kar  v marsičem zelo različni. Skupno jima je le to, da obe pridno spita. Tudi Teja je pri teh mesecih že lepo prespala noč.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.3.2006 22:12:31   
petarda
No, pa oči je verjetno tudi skupniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.3.2006 6:44:16   
Teni_

Ja,to pa ja.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.3.2006 9:07:25   
tincci
Prodam dojenčico s čudovitimi spalnimi navadami: zbujanje na eno uro ali pa vriskanje poljubni dve uri sredi noči. Kupi katera? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.3.2006 9:09:13   
Anonimen
Tincci najina dva bi bila najlepši par. Si moreš misliti, da imaš 2 taka,...user posted image

Babe jaz sem že tiramisu naredilauser posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
10.3.2006 10:10:36   
petarda
Babe jaz sem že tiramisu naredila

Nehaj s takimi že zjutraj!!!user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se odločila, da pečem samo še enkrat na teden in to v soboto!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.3.2006 10:34:12   
sharpy
Joj ...nehajte mi delat gušte user posted image .... ki moram bit še vedno na strogi dieti dokler ne testirajo Marka in ugotovimo če je  alergičen in na kaj.

Jaz se vam tudi pridružujem v klubu neprespanih user posted image .  Se mi spet zbujamo ponoči, tam nekje do 4x.

Ala uživajte

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.3.2006 10:59:23   
Anonimen
mi smo se zbudili danes ob 22.30, 12.30, 2.30, 3.30, 5.30. 6.50.   user posted image  Počasi nam bo ratalo prespati celo noč.user posted image

Pa še eni 2x ker je jokal in sanjal, pa sem mu dala dudo.

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
10.3.2006 11:20:10   
Anonimen
Mi smo pa 4 stariuser posted image user posted image  tralala tralali, jupi, jupi, heja ho.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
10.3.2006 12:28:20   
sharpy
čestitke za Maxija user posted image user posted image user posted image in mamico user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.3.2006 12:37:15   
amy26
Čestitkeuser posted image in veliko poljubčkov od Aleksa za Max Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.3.2006 12:38:22   
wawa
Pa kake čveke ste to ve, saj mi je komaj uspelo čez vse prebroditi.

Najprej vam povem, da ste full zlate do svojih sončkov, moj mora kar malo trpeti čez noč, sme ugotovila, da če gre spat ob sednih pred eno zjutraj sploh ni lačen, sem mu parkrat dala prej jest ko se je zbudil pa je pojedel za ne mišji d......tako da mamo sedaj terapijo, če se slučajno zbudi pred 00.00 dobi dudo, pa tudi če traja pol ure da nazaj zaspi mami ne odneha. Na srečo se zaenkrat ne zbuja prav pogosto, je pa tudi res da je precej mlajši od večine vaših, saj je rojen 20.11.2005, tako da lahko da me zbujanje še čaka. No potem okrog 1.00 do 2.00 se ga mami usmili in mu da za jest, spimo do 5.00 jemo in spimo do 7.30. Moram priznat, da sem bila včasih tečna če se je malo prej zbudil ko ponavadi, zdaj pa vidim, da imam kar srečo in ne bom nikoli več jezna ko bom morala vsat.

Čez dan  je pa sedaj nekja začel spreminjat spanje, mi spi nekako trikrat, enkrat po 30 min in dvakrat po 1huser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da vse že full pogumno dajete razno razno hrano, no midva bova začela pri 4m ampak to tako po eno žličko na dan in en teden eno in isto hrano...

Zdaj pa šibam papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.3.2006 12:39:17   
wawa
user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi od mene!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.3.2006 13:32:20   
Lory
Čestitke max Lukauser posted image .

user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 823
10.3.2006 14:41:13   
tincci
Jaz bom pa burek dons pekla, prov zadišu mi je user posted image

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.3.2006 14:42:15   
wawa
Še to v sredo smo bili v posvetovalnici mamo 64cm in 6590g.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?