Še ena T
|
Ojla. Kakšen lep sonček se je naredil , Oči je peljal malo ven, jaz pa hitro na RR Sharpy, zgleda, da ima moja tudi drisko. Točno tako kaka in take težave ima, kot si opisala... Ali moram kaj ukreniti? Sem mislila, da imajo tako podobno vsi dojenčki. Ali je tvoj Mark na kaj alergičen? MojcaH tole z antibiotiki je pa res zoprno. Upam, da bo bolje, ko ne bo več te sezone prehladov... Pri nas smo bili to zimo 2x bolni in to vsi. Oči prinese iz službe, 2 dni kašlja, kiha, je ves bogi, sledim jaz, točno čez dva dni pa še ta mala. Nič ne zaleže nenehno prezračevanje, plenica čez usta, ko dojim in previjam itd. vedno isto. No, antibiotiki nikdar niso bili potrebni, ampak imela je pa čisto rdeče solzne učke, zamašen nosek itd. Someone, mislim, da vreme zelo vpliva na dojenčke. Moja je ob slabem vremenu, ko je nizek pritisk, ves čas zaspana in sitna. Želja, dobrodošla med nami. Toliko sem zamudila, se sploh ne spomnim, kaj ste še ostale kaj napisale... Aja, Urška, a ni tvoj Maxi na začetku pa zelo lepo spal? A je kaj pomagalo, ko si ga ponoči vzela v ta veliko posteljo, ko se je zbujal? Lepo se imejte, Pozdravček vsem.
|