|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
10.3.2006 15:46:35   
Še ena T
Čestitke Maxijuuser posted image !!!

Mi pa še nič ne eksperimentiramo s hrano, bomo še malo počakali, čeprav bo v nedeljo stara 4 mesece. Si kar ne upam. Pa rada bi začela z doma pripravljenimi kašicami, ne pa kupljenimi.

Spi pa zelo različno. Včeraj je bila zelo utrujena, pa je spala od 20.00 do 02.00, potem pa dojenje, pa nazaj spat do 05.30, spet dojenje pa še malo dremanja do 09.00. Mislim, da jo najbolj matra napenjanje in prdanje, ne pa lakotauser posted image .

Kakanje. Zelo različno, mislim, da je povezano s tem, kaj jaz jem, ampak ne moreva se nikakor uskladitiuser posted image . Kakšen dan kaka 3x, kakšen dan 1x. Ali mogoče katera ve, kdaj ima dojenček drisko? Saj je itak vedno tekoče.

Lepo se imejte.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.3.2006 15:50:59   
Teni_

Kako pa so kaj vaši z boleznimi?

< Sporočilo je popravil mojcaH -- 10.3.2006 16:01:07 >

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.3.2006 15:56:22   
Teni_

Mater pa to vreme. Na začetku tedna je bila Teja bolana, zdaj pa še Nika. Zdaj je že 4. na antibiotikih, s tem, da je zdaj dobila močneše. Meni se bo zmešalo od antibiotikov, ker se kar izmenjujeta. Jih že sanjam ponoči.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.3.2006 16:53:24   
sharpy
še ena T....Mark ima že 3 tedne drisko oz. res zelo zelo tekoče kaka. Prej ni nikoli tako kakal.
Skoraj vedno, ko se  pokaka gre skozi,  da ga moram celega  preobleč. Ful se  sliši močno, ko se pokaka in na plenički ostane vse tako bolj tekoče....nič več tistih koščkov ni v blatu, ..... sej ne znam prav opisat, upam da boš razumela.  Pa mi deluje, kot da ga kar matra v trebuščku preden se pokaka user posted image .

Mojca mi je žal, da imaš obe bolne .. te popolnoma razumem. Mi smo tudi že cel mesec okoli zdravnikov. Naj prej pediatrinja, pa dermatolog pol pa še alergologinjauser posted image . Razlika je samo, da mi nimamo antibiotikov, ampak ogromno različnih kremic, ki na koncu niti ne pomagajo dosti.
Upam, da bo kmalu boljše

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.3.2006 18:04:36   
Anonimen
Kar se bolezni tiče, smo mi zelo dobro prebrodili zimo, niti enkrat ni bil bolan. Si je v štartu zalogo naredil, ko je bil na pediatrični zaradi zlatenice. In ima očitno dovolj dohtarjev.

Včeraj sva bila v razvojni, k sreči je vse OK. Me je pa ful prestrašila, da se lahko šele kasneje pokažejo kake posledice zaradi težkega poroda. No, zdaj bom ful resno delala z njim (sem že do zdaj), dobila sva tudi naročilnico za blazino. user posted image
Je pa bil res smešen - po poti do ZD je v vozičku zaspal, potem pa se mu ni dalo nič "pokazat". Mu je z igračkami mahala, pa se mu ni ljubilo rokic dvignit. Pol pa je z lučko v očke posvetla, ji je skoraj strgal tisto iz rok user posted image .

Danes pa je neke slabe volje, a mislite, da vreme tudi na user posted image  vplivauser posted image

Sama sva doma, 2 ogleda stanovanja sta za mano, čakam 3. Imam že poln kufer tega in upam, da se bo kmalu našel kdo, ki bo zaaral. Mi bo ful breme padlo z ramen. Po drugi strani pa mi bo tak težko it ven.

A vaši user posted image  tud tak radi TV gledajo? Saj mu ne pustim, ampak izkoristi vsako priliko. V 1ss ga je težko kam odnest, kjer ni TVja user posted image .

Jah, drage novembrke, slabo smo me to naše otročičke našemile... user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
10.3.2006 18:58:49   
wawa
Someone me full veseli da je vse ok. Kako boš pa delala z njim, a si dobila kake vaje al kaj??

No naš sonček že spančka.....upam da bo danes potegnil do ene 2eh ker dobiva ene obiske ki ne znajo domov pred pol nočjo....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.3.2006 21:00:49   
ŽELJA
Hm, sej sploh ne vem, če bi se oglasila. Ve kramljate kot stare prijateljiceuser posted image , jaz pa vas sicer redno berem (skoraj vsak dan) oglašam pa se ne. Ker pa sem takorekoč tut jest vaša, imam sinčka Andraža, rojen 14.11.2005 se vam bom pridružila. Me sprejmete?user posted image Moj fantek ima že dva zobka, pa me zanima kako je kaj s tem pri vas? Sem prejšni teden mislila, da ma tamauček ponoči krčke, ker se je neprestano zvijal in zbujal se je na eno uro. To je trajalo 5 noči. Čez dan pa kot da ni nič, no saj se slini in roke so nonstop v ustih, pa še dudo bi najraj mel hkrati v ustih (vam je znano, a ne). In pol, kot bi mi neki rekl naj potipam dlesni začutim zob. Bi me skor kap. No čez dva dni pa še tadrug.

Zdej pa grem, LAHKO NOČ 

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.3.2006 21:55:35   
amy26
Želja, seveda te sprejmemo vsaka nova novemberka je dobrodošla. Čestitke tvojmu user posted image  za dva zobka, moj še nima nobenega vsaj nisem še čutila drugače ima pa rokice skos v ustih najraje pa ima če mu z dudo ali cucljem od flaše malo masiram njegove dlesni.

Ste kaj čestitale svojim user posted image  za dan mučenikov, moj je upal da bom pozabila, ker je on 8. marec pozabil oz. mi je čestital šele naslednji dan. Sem mu oprostila vendar sem bila prav jezna user posted image  kako lahko pozabi. 

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.3.2006 22:10:56   
petarda
ŽELJA dobrodošla med nami!!! Seveda sta naša, ti in Andraž, še posebno pa sta moja, pa od Sharpy, pa od Alijane se mi zdi, ker se veselita vsak mesec 14.user posted image user posted image user posted image

Maxi user posted image !

ŽELJA mislim, da imata kar dva novembrčka že zobke. Vem, da ga ima Maxi, pa se mi zdi, da še en. No pri našmu nič.

Drugače pa je zdaj tak cuker. Pa priden kot ptička. Ponoči se zbuja na 3-4 ure, podnevi pa je dve uri pokonci in eno uro panča, približno tak ritem je imel danes cel dan. user posted image user posted image  In vedno, ko sem ga dala v posteljico je zaspal, BREZ JOKA!user posted image  user posted image user posted image  Oh, ko bi bil tak vsak dan.user posted image  Pa čaj tudi že pije kot velik, približno trikrat na dan. Včasih 100 ml, včasih 70, včasih 40 ml.

Toliko zaenkrat, jutri pa grem v lajf. Grem pričakat enga ABRAHAMA. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.3.2006 22:16:20   
petarda
Amy to je pa čist čudno, da je tvoj user posted image  pozabil na 8. marec, ko pa zdaj na ta praznik že povsod "strašijo" z vrtnicami, pa nageljči, pa čokolatini...

Ga ni nobena sodelavka spomnila, al pa mama, al pa trgovkauser posted image  Ni gledal nič TV, nič poslušal radia?user posted image  Se mi zdi, da moraš bit kar mojster, da pozabiš na tak praznik, kakšno obletnico, že.

No, upam, da si mu za darilo dala kakšno trnovo palco, al pa kakšen kaktus naštimala na stol.user posted image user posted image user posted image  

Joj, sem zlobna.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.3.2006 23:18:22   
petarda
Očitno že vse user posted image . No pa naj bo ta vic jutri za dobro jutro. Sem ga pravkar prebrala in ga moram deliti z vsemi tistimi, ki vas skrbi, da imate premalo mleka.user posted image user posted image user posted image

Pride ženska z otrokom na pregled k pediatru. Zdravnik ga pregleda, stehta  in ugotovi da je otrok rahlo pod normalno težo. Zdravnik vpraša žensko ali ga hrani z materinim mlekom ali z nadomestkom in ona mu odvrne da z materinim mlekom. Zdravnik ji reče naj sleče bluzo, jo temeljito pregleda, natačno pretipa prsi in ji reče: " ni čudno da je otrok pod težo, saj vi sploh nimate mleka". "Vem" odgovori ženska, "jaz sem namreč njegova babica.user posted image

No, zdaj grem pa še jaz pančat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.3.2006 6:36:29   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  DOBRO JUTRO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo Lukica je spala do 1 smo jedli in je spala do 6! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa se že z očitom razmetavata po postelji. user posted image  Pa ne veš ker bolj kriči.

Spet opažam, kako težko ga je pustiti, pa čeprav pri očiju. 100 navodil sem mu dala, pa še zmeraj se kaj spomnem. "Mleko lahko pogreješ samo enkrat, dve uri potem ko se zbudi, bo ziher zaspan, umivaj ga s kamilicami, če bosta šla v delavnico mu daj kapico na glavo, uro po flaški mu ponudi čaja...." Glih tako, kot da oči nebi že vse to vedel. Je kar malo jezen.user posted image user posted image user posted image user posted image

No mami se gre pa mal uštimat.user posted image user posted image user posted image  Mi je kar nerodno k frizerju it s to slamo. (Na glavi, ne v glavi) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.3.2006 7:26:35   
Anonimen
Uboga Sanja, ker se mora sama s sabo pogovarjatiuser posted image user posted image .
No jaz sem ti, in tudi vsem ostalim, ki jim bebice  tako pridno spijo, malo faušt. Pa delate z njimi? A ga pijete, pa so potem omamljene pa spijouser posted image .
Jaz sem happy, če se mi samo 4x zbudi.user posted image

Želja dobrodošlauser posted image - med novemberkamiuser posted image user posted image  in čestitam za zobkeuser posted image .

Mi smo imeli včeraj obisk (nosijo nama že darila za poroko - najboljši del porokeuser posted image user posted image ) pa sem cel dan nekaj kuhala, pa pucala. Tako, da se vam nisva mogla z Maxijem zahvaliti za čestitke. Tenkjuu veli mač.user posted image

Sanja potem boš pa danes lepa?

Mojca midva bova morala v ponedeljek k pediatrinji, ker ima od cepljenja naprej neke flekce na koži. Zgleda kot lišaj in se vleče počez po trebuhu. Zdaj ima posamezne pikice že po celem trebuhu. Ni jih pa na riti, nogahin hrbtu? Pa full ima neprožno-suho kožo. Pa ga skozi mažem. Pa na komolcih ima te lišajeuser posted image . Pa noče mi piti čaja ali vodeuser posted image

Pa še en vic:

gresta ljudožerca mimo porodnišnice, pa en vpraša: greva na girice?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
11.3.2006 7:58:57   
ŽELJA
Dobro jutro. Hvala za dobrodošlico. Mi smo danes vstali že ob 6.30user posted image . Čez vikend, ko je oči doma mamo mal drugačen režim, ki se mu reče BREZ REDAuser posted image . Urška imam en predlog za kožico tvojega malčka- LIPAKREMA. To je krema za zelo suho in občutljivo kožo. Meni jo je za Andraža svetovala njegova zdravnica. Kupiš jo v lekarni, stane malo manj kot 1000 sit. Najbolj učinkovita je če jo naneseš na vlažno kožo. Sedaj jo uporabljam tut jaz, kot nočno kremo. No sedaj naju bo pa oči pelu na kavico.

Želim vam lep dan, pa se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.3.2006 8:05:09   
Anonimen
želja a jo dobiš brez recepta? Mi vstajamo vsak dan ob pol sedmih. Prej smo ob šestihuser posted image . Zdaj pa že spet spi. Se mora ob sedmih redno posrat, pa potem lahko naprej ajauser posted image user posted image

Naju ati tudi vsako soboto in nedeljo pelje v BTC na zajtrk in kavicouser posted image . To sva z dragim počela še pred Maxijem. Po Maxiju smo pa šli 1. ko je bil star 9 dni.

NO danes pa ne more, je moral v službouser posted image . Nama je pa iz trgovine prinesel sveže žemljice

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
11.3.2006 8:35:17   
amy26
Sanja mal sem ti folž glede frizerja, jaz sem bila včeraj naročena da se grem strižt in pa frizura pol me pa frizerka pokliče, da nimajo tople vode ker neki cevi rihtajo in da naj pridem drugič, sem bila tako jezna user posted image  pa glih sem se bila pripravljala da grem pa zrihtala varstvo pol pa tko. Zdej pa spet vprašanje kdaj bom šla. Lasje pa skoraj že do ritiuser posted image  kaj čmo.

Jutri imamo krst oz. ga ima Aleks zato je hotela biti mamica lepa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.3.2006 10:22:37   
Anonimen
Dobro jutro tudi od naju. Saj vstali smo že prej, ampak šele zdaj sem našla čas za RR.

wawa, zaenkrat še nimava kakih konkretnih vaj. Ko smo bili prvič an NFTH (pri slabih 2m), je pokazala, kako ga naj učim prijemat, rokice razpirat in podobno. Prejšnji mesec pa naju je bolj na hitro odpravila, nič pametnega ni pokazala novega. Zdaj pa v RA svetuje obisk vsakih 14 dni. Bom ji kar rekla, da naj kaj bolj konkretnega pokaže. Verjetno pa bova šla tudi privat na kako uro, da se mu bolj posvetijo.

Eno hecno stavar sva danes z mojim pogruntala - če Primožku tak rahlo v obrazek pihneva, zadrži sapo, potem pa skozi nosek ful vdihne. Zraven pa se reži. Ful kjut.

Lep dan vsem, midva se greva malo potepat na Notranjsko.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
11.3.2006 16:04:19   
Še ena T
Ojla.

Kakšen lep sonček se je narediluser posted image user posted image user posted image , Oči je peljal user posted image  malo ven, jaz pa hitro na RRuser posted image

Sharpy, zgleda, da ima moja tudi drisko. Točno tako kaka in take težave ima, kot si opisala...  Ali moram kaj ukreniti? Sem mislila, da imajo tako podobno vsi dojenčki.user posted image  Ali je tvoj Mark na kaj alergičen?

MojcaH tole z antibiotiki je pa res zoprno. Upam, da bo bolje, ko ne bo več te sezone prehladov... Pri nas smo bili to zimo 2x bolni in to vsi. Oči prinese iz službe, 2 dni kašlja, kiha, je ves bogi, sledim jaz, točno čez dva dni pa še ta mala. Nič ne zaleže nenehno prezračevanje, plenica čez usta, ko dojim in previjam itd. vedno isto. No, antibiotiki nikdar niso bili potrebni, ampak imela je pa čisto rdeče solzne učke, zamašen nosek itd.

Someone, mislim, da vreme zelo vpliva na dojenčke. Moja je ob slabem vremenu, ko je nizek pritisk, ves čas zaspana in sitna.

Želja, dobrodošla med nami.

Toliko sem zamudila, se sploh ne spomnim, kaj ste še ostale kaj napisale... Aja, Urška, a ni tvoj Maxi na začetku pa zelo lepo spal? A je kaj pomagalo, ko si ga ponoči vzela v ta veliko posteljo, ko se je zbujal?

Lepo se imejte,

Pozdravček vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.3.2006 16:54:35   
amy26
Aleks že en teden odklanja flašo vse je v redu če imam dosti mleka vendar že skos mu dodajam zdej pa kar noče flaše oz. mal potegne pol se pa afna, pol spet mal povleče,....večkrat moram poskusiti da sploh začne vleči. Pol pa ko že končno začne jesti, neha in spet se afna. Tako da mi komaj spije 40ml redko 100ml pa še to spije takrat ponoči ko mu podvalim.

Sem mislila da je mleko kej krivo sam očitno ni, ker sem mu poskusila isto mleko dati po žlički in mi ga je spil no nekaj je šlo po majčki ampak v glavnem v usta.

Dodajam mu po nukovi flaški aventove ali druge sploh noče, pa na isti flaši pa če mu dam čajček bo pa vse spil.

Dojil bi se pa skos sam kaj ko pa nisem mlekarnauser posted image .

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.3.2006 17:01:21   
sharpy
Ciao...res je danes ful lep danuser posted image   smo šli z Markom malo do Umaga na sprehod, meni je ful lepo se tam sprehajat ob morjuuser posted image . In Mark je spal cele 3 ure user posted image , zdaj bo pa lačen....user posted image user posted image user posted image

Želja dobrodošla med nami in imate rojstni dan isto kot mi....juppiiii user posted image user posted image user posted image

Še ena T nevem še ali je na kaj alergičen, v četrtek gremo na testiranje. Sem pa že tri tedne na strogi dieti, nič mlečnih in nič jajčnih izdelkov user posted image .
Kar se tiče kakanja je nam rekla pediatrinja, da če ni driska zelena in sluzasta in če nima krvavih nitk vmes, da ni panike. Je pa ful smotano, ker ga prav matra preden se pokaka.

Zdaj pa grem na kosilo...sem si zaželela krompir v pečici.

Pa pa

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.3.2006 19:27:09   
Anonimen
Moj Max ima čedalje več pikic. A mogoče katera ve, če obstajajo dežurni pediatri? Pa ful je tečen. Verjetno ga srbi kot user posted image user posted image . Zdaj že po lasišču in ličkah.

(odgovor članu Še ena T)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
11.3.2006 20:42:42   
tincci
Urska, v LJ so dežurni pediatri na Metelkovi. Pokliči, hodit pa raje ne, ker so tam precej bolni otroci in boste še kej druzga fasal.

Mi smo pa danes skeširali za krstno oblekco!! Kok bo lepa, prava princeska, sam lepo vas prosim, kok to obirajo za te otroške cunjce, ne morš verjet, 20 jurjev sem dala za vse skupaj (oblekica, jopica, kapca, žabice, čeveljci). Pa sploh nisem vzela najdražje! Pol pa še na kosilo peljat najbližje sorodnike (10 komadov) pa smo tam.. no ampak komaj čakam, morm rečt, pa še TOK BO LEPAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.3.2006 7:54:08   
tincci
Aja, glede jutranjega vstajanja. Midva VSAKO jutro vstaneva ob 6.00. Spat gre ob desetih in se potem zbuja ob 2.00, 3.00, 4.00 in vstane ob 6.00. Kul user posted image , a. Da imam dva taka, se mi odtrga!!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.3.2006 9:14:47   
Teni_

Nika pa zdaj že 2 dni ne spi. Celo noč jok, drema po 5 - 10 minut, pa jok. Verjetno zaradi prehlada, ali pa bodo zobki. -Danes se je končno znebila vročine in upam, da tako ostane.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.3.2006 10:06:02   
tincci
Držim pesti, da bo zdrava, ker je tako grozn met vročičnega otročka user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?